Alle innlegg Sukkerforum

Sexpartnere

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 03:32 Privat melding

Hvor mange sexpartnere er det normalt å ha hatt?

(mann 39 år fra Oslo) on. 28 aug. 2013 07:35 Privat melding

http://goo.gl/Rf6t4H

Have a coke and a smile! ;)

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 16:08

1

wut?

Skjult ID med pseudonym Snill on. 28 aug. 2013 16:12

Normalt???
Hva betyr normalt? Det du ser på som "normalt" kan andre se på som altfor mangen!

Skjult ID med pseudonym Grevinnen on. 28 aug. 2013 16:14

Èn (1) er normalen :-) Men det forekommer avvik som ellers.

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 16:17

Jeg har hatt sex med mange forskjellige, og det bryr meg egentlig ingenting. Jeg har aldri fått kjønnsykdommer og aldri blitt gravid. Hvorfor ikke nyte seksualiteten sin? Hvorfor bry seg om hva alle andre mener?

Altså, jeg er ikke direkte åpen om antall sexpartnere jeg har hatt selv om jeg ikke bryr meg noe særlig, fordi jeg kjenner samfunnet og vet at det kan ødelegge sjansen min hos en fyr hvis jeg sier hvor mange, men personlig bryr jeg meg ikke. Dumt at det er så lett å bli stemplet som løs bare fordi man har utforsket seksualiteten sin og eksperimentert.

Hvorfor bry seg om det som er normalt, hvis det er normalt for deg selv :)

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 16:21

Helt enig med J23, veldig bra skrevet :)

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 16:31

@ J23

Det er forskjell på å utforske sin seksualitet og være løs........men spm er jo hvor mange du har vært med ,en ting er å ha et par elskere,,som du utforsker med, men når du sier mange,så regner jeg med det er ganske mange,,,

så ja,da er du løs......i mine øyne
,

Skjult ID med pseudonym Jada on. 28 aug. 2013 16:39

Hvis man har vært singel lenge er det vel mer normalt å ha hatt flere enn om en har vært i lange forhold? Det trenger ikke innebære en ubalanse mellom folk fordi om en partner har hatt mange og en færre. Jeg er ikke så opptatt av sånt, jeg er voksen og tåler sannheten, og jeg ville ikke pyntet på min egen sannhet om jeg fikk en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 16:39

mannen@ haha, huff. Jeg respekterer at folk har egne meninger, men det er jo nettopp sånne synspunkt som dine som gjør det vanskelig for de av oss som faktisk har vært med endel. Kan nok si at antall sexpartnere ikke kan telles på to hender, men allikevel så syns ikke jeg at jeg er løs. Og det er pga sånne som deg at jeg holder antall sexpartnere skjult for omverdnen, for man vet aldri hvordan andre folk takler antallet.

Og hvorfor kan man ikke ha eksperimentert eller utforsket selv om man har har hatt mange sexpartnere? Alle er forskjellige, så selv om man bare vil ha sex den ene natta, eller om man vil utforske andre sider av seg selv spiller da vel ingen rolle. Blir litt dumt å stemple folk som løse kun fordi de har hatt endel sexpartnere, det definerer ikke meg som person. Jeg har bra verdier i livet og har høy selvrespekt selv om jeg kanskje er litt for glad i det motsatte kjønn. Jeg gjør som regel akkurat hva jeg vil, så om jeg vil være med en fyr hjem etter byen og ha sex med han, så gjør jeg det. Det er ganske befriende og opplever at jeg er mye mer åpen og dømmer aldri. Det er så mye bedre enn å dømme folk uten og kjenne dem.

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 16:57

@ J23

ja sånne ting bør man holde for seg selv,d er ingen som har noe med det,så lenge det ikke er fare for at det kan ødlegge et forhold,,tenker da på rykter som gikk ut på at den ene hadde mange sexpartnere ,,,da bør man nok være ærlige om akkurat det......for kan garantere deg at det ikke er s mange menn som er intressert i ei jente som har "flydd" rundt,,,,

og det er forskjell på 10 og 30,,,men også hvor gammal du er,,,har du hatt 30 menn på 30 år så høres det litt bedre ut enn 30 på 2 år,,,hvis du skjønner.....

og det høres ikke bra ut om dette hadde vært mannfolk heller. forskjellen der er at manfolka holder som regel kjeft om sånt en hva kvinnfolk gjør,,,,og dermed har dere kvinnfolk d gående...og får stempel...

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 16:58

J23, å dømme ei jente ut i fra antall sexpartnere er bare teit, syns ikke det har noe å si egentlig. Selvfølgelig er det ei som har vært borti alle guttene i en vennegjeng så er det kanskje ikke for meg, men respekterer da jenta for det. Fortid er fortid, og tror de fleste er enige om at sex er digg! Hvorfor ikke nyte det digge.

Skjult ID med pseudonym MD on. 28 aug. 2013 16:58

ja.. og igjen - menn har liksom mer "lov" til å være sånn enn jenter... Jeg har kost meg mye jeg som singel, hatt noen fine stunder og morsomme opplevelser. Menn kan gjerne plukke med seg en ny dame hver helg på byen eller søke aktivt etter en elskerinne, mens damer? Næ. Helst sitte stille å pynte seg til middag og ikke innrømme at hun liker å ha en butplug i rumpa? :P

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 17:08

Hvis jenta har hatt mange sexpartnere så er jo det bare en fordel. Da er det mindre sjans for at jeg blir stemplet som "den dårligste ho har hatt". :P

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 17:13

Haha @MD, du har så rett. Det er liksom ikke det samme når mannfolk ligger rundt, for de skryter jo også som regel av det. Så det stemmer ikke at mannfolk er mer diskré om antall sexpartnere @mannen. Faktisk, så hender det ofte at de skryter på seg et par ekstra.

Fant en interessant artikkel hvor nettopp dette med antall sexpartnere blir fremstillt etter en undersøkelse.

http://www.side2.no/helse/article3630102.ece

Og her ser vi et prakteksempel på dagens samfunn. Kvinner blir stemplet som løse fordi de har mange sexpartnere, mens menn blir sett på som "konger". Det er fordi vi lever i et forvridd samfunn som dømmer alt og alle, og skal alltid sette i bås. Som @K sier så har det ingenting å si hvor mange sexpartnere man HAR HATT, alle har en fortid og selv om sex er digg, så er det også andre som forvrir dette til "lett på tråden", "løs", "hore" (ja, har blitt kalt det - da vet de som regel ikke helt betydningen av ordet) og mange andre stygge kallenavn.

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 17:20

@ MD.....

Det du sier er ikke mine ord..om det er jente el gutt som har hatt uendelig med sexpartnere,spiller ingen rolle,,,en av grunnene til at dere kvinnfolk har fått stempel som " tøs" " løs" "horete" er jo fordi at dere ikke klarer å holde ting for dere selv,,og sladrer om hverandre,,,,

så takk dere selv

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 17:22

@ J23:

SÅNN skal en kvinne være! For min del vil jeg ha en sexpartner som er likeverdig. Og jeg tror ikke noen er født med den dyktigheten. Det er en pussig forestilling noen personer har: Man er innstilt på å at alt skal læres gjennom skoler, kurs, seminarer, coatching, personlige trenere, bøker osv. Men sex! Nei, det skal man være utlært i fra naturens side.

Jeg håper de som tenker så puritansk om kvinner er en utdøende rase. Jeg har tanker om at slike holdninger er med på å opprettholde tradisjoner om at kvinner ikke har /skal ha / bør ha samme nytelse av det seksuelle som menn. Den mann som ikke opplever kvinnens nytelse som noe av det største med det seksuelle, er kanskje litt begrenset i forhold til sex i det hele tatt.

Å dømme noen på grunnlag av antall sexpartnere for å være løs, var noe som gjaldt før prevensjoens tid. Da kunne det virke som en prevensjonsmetode. I dag farger det mest den som dømmer, i mine øyne. Det er selvfølgelig heeelt ok at noen menn ønsker kvinner med lite erfaring eller få sexpartnere. De bør finne en sånn, uten å dømme den øvrige kvinnebestand for at de har andre ambisjoner for dette sentrale og viktige område av livet.

(mann 40 år fra Rogaland) on. 28 aug. 2013 17:22 Privat melding

@WUT
Er vel bedre om du er den ENESTE sexpartneren hun har hatt, da er du tross alt den beste hun har hatt!

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 17:23

Finnes mange kallenavn for mye, løs, hore, ditt og datt, men når det er sagt så er mennesker laget slik at de drar dit vinden ofte blåser, de fleste har et sexliv de ikke ønsker å snakke høyt om fordi de mener det er noe utenom det vanlige, men jeg tror det er flere som lever i en verden der sex er spennende og moro, enn at det er slik at sex har man bare med en spesiell osv.
Vi er strengt talt alle lette på tråden, vi er mennesker!! :)

Skjult ID med pseudonym MD on. 28 aug. 2013 17:28

@mannen jeg snakker aldri om andre damer/jenter på den måten, så ikke ta med meg i den beregningen der er du snill :)

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 17:31

K@ Helt enig! :) Det er mye mer befriende å gjøre akkurat det som passer deg, istedetfor å gå rundt og tenke på hva samfunnet vil mene! Er det ikke ditt sexliv da? Hvorfor skal alle andre ha noe med det å gjøre? :-)

Voksenmann@ SÅNN skal en mann være! Helt enig med deg :-) haha

Skjult ID med pseudonym hoho on. 28 aug. 2013 17:33

Sålenge man umiddelbart slipper å røre rundt i grøten til andre så ser jeg ingen betenkeligheter med det

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 17:34

@ MD

tenkte ikke på at du vare en av de,,så slapp av ;)

Skjult ID med pseudonym Jada on. 28 aug. 2013 17:37

Tror det der er miljøbetinget. Jeg har færre betenkligheter med å kalle en mann en hore enn en dame, fordi vi (jentene) stort sett ser etter menn. (Å? Du liker ham? Han er grei men litt horete, han har ligget både med Linda, Annette og Eivor. Eivor sa han var fink, men alle er ferdige med ham, og han var visst trofast mot de han var sammen med) =typemateriale - det er sånn vi resonnerer. Og så sjekker vi om noen har en fatwa på ham, om en nær venninne er eksen hans, eller en nær venninne er forelsket i ham, eller om han har blitt besudlet av en blodfiende slik at en må sitte med restene hennes. Når det gjelder slike overfladiske ting som festpuling er det oftere et spørsmål om hvem enn hvor mange.

Det er dessuten summen av adjektiver som er viktig. "horete" kombinert med "kjip" "slem" og "dårlig" er dealbreaker. Og dele-menn som ligger med flere i en jentegjeng kan godt være en fin fyr og en venn, men han blir ikke noens type (i den gjengen) uten betydelig innsats. Litt sånn som det var med jenter på nittitallet. En og annen man kjenner til får man tåle synes jeg, men når man snakker om veldig mange av venninnene eller fiendene ens kan det fort bli kjipt. Jeg hadde en nær venninne som rotet med eksen min bak ryggen min når vi var på gang. Hun holdt på med ganske mange i samme gjeng. Vi er ikke venninner lenger og jeg rører ikke menn som har tatt i henne. Orker ikke hviskingen og dramaet.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 28 aug. 2013 17:39

Jeg bryr meg i grunn ikke hvor mange sexpartnere en ny fyr har hatt, eller hva som er normalt jeg.

Hvor mange jeg har sex med er og en privatsak så da er det og min nye fyrs privatsak.

Ikke tenk så mye over hva som er normalt ts, kjør på din greie.

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 17:41

Noen foretrekker det ene mens andre foretrekker noe annet,,,

Skjult ID med pseudonym Tips on. 28 aug. 2013 17:41

Haha, elsker innføringen i kvinnelig psykologi fra Jada :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 17:47

Jeg forstår ikke at det at man har hatt mange sexpartnere skal være noe "farlig". Noe av det hyggelige med en partner er da å prate om de erfaringer vi har og de spennende sprell vi har vært med på. Ikke på den måten at man utleverer noen; hvem det er spiller ingen rolle. Det spesielle med det er at det skaper intimitet og nærhet, og er en del av det å bli kjent. For det er jo ikke bare hvilke skoler man har gått på som er viktig å bli kjent med - syns nå jeg da...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 28 aug. 2013 17:51

Enig med voksenmannenen. Er jo bare morro å dele erfaringer og sexhistorier med nye partnere. En del av det å bli kjent med hverandre det. Selfølgelig uten å utlevere hvem disse personene er. Men akkurat antall sexpartnere er ikke noe jeg pleier å snakke med folk om, men snakke om sex? Ja absoulutt snakker da om sex med både veninner og kompiser og jeg og det regner jeg da med alle andre gjør og :P Blir jo mange gode historier av sånt noe :))

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 17:54

@ Jada:

Hahaha. Jo, sånne intriger foregår jo. Jeg ler godt av dem - i alle sammenhenger. Det som er hovedpunktet i alt det der, er at ALLES tanker, følelser og fantasier er gira på sex... Det skaper mye gøy, om man velger å se det på litt observasjonsavstand.

Skjult ID med pseudonym Jada on. 28 aug. 2013 18:08

Joda, men poenget mitt er at noen som har ligget med henne ikke får ligge med meg. Vi har hatt flere slike i den ene vennegjengen. Det var jo en ganske effektiv måte å stenge dører på, både for jenta og mennene. Hvis de valgte å ligge med en viss jente, så stengte de kanskje døren for 6 andre. Atspredelse er altså viktig, en kan ikke holde på med for mange i samme gjeng hvis en er ute etter et forhold.

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 18:08

J23, man lever bare engang ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 18:17

@ Jada:

Det er da veldig kompliserte kabaler dere får ut av dette med sex da! Det må jo ta anseelig tid å holde seg oppdatert på alles gjøren og laden for å ajourføre alle relasjonstrådene i spillet... :::-))

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 18:21

@ Kiara:

Det må jo en god og gjensidig kjemi til for å dele sexerfaringer. Det gjør man ikke i hytt og vær. Man må være på samme bølgelengde. Den bølgen treffer deg nok. :-)

Skjult ID med pseudonym :) on. 28 aug. 2013 18:33

Er vel en privatsak hvor mange man har hatt sex med.
Tror nok ingen som har hatt veldig, veldig mange er ærlige på det uansett. Men alt er relativt... de fleste har forskjellige oppfatninger om hva som er mange....

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 18:48

@ Skjult ID 18:33:

Visst er det en privatsak. Det er jo hva man har som livrett av middagsmat også. Og noen vegrer seg nok for å fortelle selv det... :-)
Den eventuelle ærligheten i å fortelle om antall sexpartnere, har rett og slett å gjøre med hvordan det blir mottatt, eller hvorvidt det blir akseptert. Dersom man allerede har sett glimt av en mulig oppblomstrende sjalusi, anbefales det å kjøre taktisk med store omtrenteligheter...

Skjult ID med pseudonym Greve on. 28 aug. 2013 19:04

Jeg er vel en av de få som ikke kan elske med kvinner jeg ikke har følelser for? Jeg er konservativ når det kommer til slike ting selv om jeg ikke er religiøs og ikke ser på det som ett spørsmål om moral.

Hvorfor ikke elske med tilfeldige? Vel fordi den følelsen man får av en man elsker er 100 ganger bedre enn en man tilfeldigvis har møtt. Uten det emosjonelle er venstrehånden bedre for å være helt ærlig.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 19:16

@Kiara:

Det var en fin, seriøs forklaring fra deg! Jeg forstår deg. Jeg tenker nok heller ikke på slike detaljer som hvilke av tidligere elskere man har lært akkurat den teknikken av. Det er ikke vesentlig.

Skjult ID med pseudonym Nettelett on. 28 aug. 2013 19:34

Ha ha! Dere som kaller andre som har hatt mange sexpartnere for løse og horer!

Dette sier vel så mye om dere.
Trangsynte og muligens et snev av sjalusi her.

Jeg tipper at en som er middels eller ganske attraktiv person så vil gjennomsnittet ligge på rundt 30-50!
Dette er gjennomsnittstall utifra bekjente og meg selv:-)

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) on. 28 aug. 2013 19:36 Privat melding

Grevinnen: jeg tilber deg for ditt svar!

Skjult ID on. 28 aug. 2013 19:37

Menn som dømmer kvinner som løse og kaller dem horer..er uansett mannfolk vi kvinner skyr unna..

Dumskap og fordommer er en svært dårlig kombinasjon!

Skjult ID on. 28 aug. 2013 19:40

Jeg kjenner noen svært attraktive menn og de har vel hatt over 200 kvinner!

Dvs.de drar nok gjennomsnittstallet veldig opp:-)
Flesteparten av menn har vel sikkert bare rundt 3-5 personer?

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 19:47

@ skjult id 19.40

3-5 personer i året?? mnd ? uka? pr dag??

Skjult ID med pseudonym misscelie on. 28 aug. 2013 19:51

@mannen.

Det finnes noen få menn som er veldig attraktive og de kan få nye sexpartnere så og si hver dag!

Men flesteparten har nok kun en håndfull i løpet av sitt liv.
3-5 var kanskje veldig lite..men kanskje 10-15?

Kvinner har gjerne langt flere( men de trekker ofte endel fra:-) )
Blandt mine venninner så er vel snittet på rundt 25-30.
Vi er i aldersgruppen 35-40 år og har alle vært lange perioder single og i noen forhold.

Skjult ID med pseudonym mannen on. 28 aug. 2013 19:58

@ misscelie

ja jeg aner ikke kan bare snakke for meg selv....

men hvis du tenker 30 sexpartnere på i alle fall 22 år
eller 30 på 15 år,,så hørtes ikke det mye ut,,men når det er snakk om at det nærmer seg 30 i året,,så er det noe annet

(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 20:59 Privat melding

Hvor mange sexpartnere en jente eller gutt har hatt er opptil hver enkelt å bestemme om dem vil holde det for seg selv, deler det med andre eller å forteller det til kjæresten sin.

Men hvor mange sexpartnere ett menneske har hatt sier litt om moralen.
Om man får ett tilbud av ei jente med en fin kropp eller av en gutt med en fin kropp, er singel og småkåt.. så trenger man ikke å si ja takk til sex.

Om det er den beste moralen å si ja takk eller nei takk er nok forskjellig ifra person til person.

Vi eier vår egen kropp og vi gjør hva vi vil med den, men da må vi ta konsekvensene av det også.

(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 21:04 Privat melding

Hvis min neste partner vil vite om mitt sexliv så kan hun få vite alt, men da skal jeg vite alt om hennes også.
Hvis hun ikke bryr seg om min fortid, så bryr jeg meg ikke om hennes fortid.

Skjult ID on. 28 aug. 2013 21:11

"Men hvor mange sexpartnere ett menneske har hatt sier litt om moralen.!

Moralen? WTF!

Hva mener du med det TS?
Har et menneske dårlig moral hvis en velger å ha sex?

Tipper de fleste menn ville ha takket ja til en vakker veldreid modell hvis de kunne:-)
Det er bare det at det er kun et fåtall som får det.

Resten må bare drømme og ender heller med å dømme...og kaste stein på dem.

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 21:28

TS@ det handler ikke om hvorvidt man handler ut i fra moralen eller ikke, men egne lyster og hva en selv vil.

Hvor er moralen i å se ned på de som har ligget med mange? Eller kalle de stygge ting fordi de har hatt mye sex med forskjellige folk? Nei, om du skal snakke om moral, så se heller på de stygge sidene ved samfunnet som dømmer og behandler folk annerledes kun ut i fra antall sexpartnere de har hatt.

Vi lever i 2013 for crying out loud.

Skjult ID med pseudonym Jada on. 28 aug. 2013 21:41

@voksenmann når det kommer til sex er det ikke så viktig, men derimot når en vurderer et forhold med noen.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 22:02

@Jada

Jeg er enig i at det er forskjell på de to nivåene. Det er hyggelig at du er der. ;-)

(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 22:04 Privat melding

Hva som er min mening om dette temaet har jeg ikke nevnt enda, men bra at andre har meninger om dette
Men hvorfor er dere anonyme
Er dere flaue over temaet?
Det er lenge siden at det var skam å ha sex utenfor ekteskapet i norge.

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 22:08

J23, folk sier mye rart, men de er glad i sex og mange menn hadde aldri sagt nei til sex med en pen jente, ergo menn er også løse :D Som du sier, vi lever i 2013! Er man i et forhold så er jeg for at sex er mellom to, men ellers, da skal man leve og nyte livet.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 28 aug. 2013 22:12

Den dagen jeg bryr meg om hvor mange sexpartnere en mann har hatt før han møtte meg skal jeg bestille
"penal":) Det er faktisk helt uten interesse.... hos meg må han følge bruksanvisningen jeg gir han uansett....
Happy hunting:).....

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 22:15

Haha, @Hekka2007:
Les alle innleggene her. Og søk fram tidligere tråder om samme tema. Sa du at det er lenge siden det var skam? Jeg er enig med deg hvis du ser idealmenneskelig på det. Men de innleggene som skrives her inne på dette temaet, er dagens virkelighet. Det er nok en del personer som henger igjen fra "lenge siden" enda... "Vi" er slett ikke flaue over temaet. Mange har skrevet sine ærlige, personlige meninger på denne tråden. Du skriver at du ikke har nevnt noe om din mening om dette temaet enda. Du er ikke flau over din mening? ;-)

Skjult ID med pseudonym J23 on. 28 aug. 2013 22:17

K@ jeg vet det ikke er vanskelig å få med en fyr hjem fra byen, har gjort det et par ganger. Et vennlig smil og sjarmerende personlighet er det sm skal til. Om mannfolk drar på byen, så er flesteparten enten ute etter å kose seg med venner, eller for å få seg noe. Og jenter er litt på samme måte.

Skjult ID med pseudonym Hurrajenta on. 28 aug. 2013 22:18

Jeg tror at normalen er opp til hver enkelt og bedømme. For det ligger normer, holdninger, kultur , egne verdier i det etc. FOR meg ville det være unormalt å ha hatt mange ( fler enn fem), men det handler jo om min personlighet , hva jeg legger i sex , hvor jeg er i livet etc. Har jo venninner som har over 20 f eks. Men synes ikke det er unormalt eller at de er " løse " for det..

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 22:18

@Lady:

En kvinne med bruksanvisning!?! Det har jeg aldri truffet! Kan du maile meg en kopi av den? ;-)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 28 aug. 2013 22:19

@Hekka

Som den fornuftige damen jeg er har jeg ikke behov for å vise meg frem i alle tråder jeg deltar i.
Det finnes imidlertid tråder hvor jeg ikke er anonym:)

@ Voksenmann

10 poeng for kveldens kommentar 22.15:)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 28 aug. 2013 22:30

@ Voksenmann

Her utdeles kun bruksanvisninger under 4 øyne:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 22:33

@ Lady

Skulle i så fall mine 2 kunne være blant de 4...? ;-)

Skjult ID med pseudonym Statistisk on. 28 aug. 2013 22:34

Man kan sikkert finne et gjennomsnitt for antall sexpartnere, men jeg mener det sier veldig lite om hva som er "normalt". Det er altfor mange faktorer som spiller inn. For eksempel: Om man var så heldig å finne den store kjærligheten tidlig i livet, eller om man har lett lenge. Om man har hatt lange perioder som singel, eller om man for det meste har vært i forhold. Om man har hatt få lange, eller flere korte forhold. Hvor gammel man er. Hvor attraktiv man er. Hvor sosial man er. Helse. Tilgangen på mulige partnere. Egne forestillinger om man bør si ja eller nei til tilfeldig sex. Utroskap. Tid og anledning. Debutalder. Og listen kan nok gjøres enda mye, mye lengre.

Svaret er enkelt. Tilfeldigheter. Det som er normalt, er sånn det er for den enkelte og de tingene som har utgjort ens liv.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 28 aug. 2013 22:35

@ Voksenmann

Du vet at når en streng lærerinne innkaller til time har du møteplikt?:)
På timeplanen kan det stå "rollespill":)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 22:39

Yes, my Lady. As you wish, my Lady.
Du kan sette hva som helst på timeplanen, bare du sender meg den, så jeg vet når jeg skal møte.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 28 aug. 2013 23:00

@ Voksenmann

Aha du mener at nå skal jeg finne frem tryllestaven og finne profilen din?:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 23:07

@ Lady

Ja, har du en sånn, så bruk den gjerne.
Eller; skulle du ønske at du hadde en sånn akkurat nå for å kunne finne meg...?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 28 aug. 2013 23:09

Er normalt å ha hatt 1 sexpartner. Ut over det er det vanskelig å definere et tall som normalt. :P

(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 23:23 Privat melding

Det er ikke antallet sexpartnere man har hatt som betyr noe, men hvor mange ganger man har hatt sex.
Øvelse gjør man til mester.
Har man hatt sex mange ganger med den samme sexpartneren så blir man mere trygg på hverandre og da blir sexen bedre
Sex er best med kjærlighet og med respekt for partneren sin.

(mann 52 år fra Oppland) on. 28 aug. 2013 23:28 Privat melding

Jeg, som alle andre er eksperter på sex til det motsatte er beviset. :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 23:40

@ Hekka2007:

I bilens barndom måtte man ta førerkort for det bilmerket man skulle kjøre. Det er ikke noe dumt bilde.
Det er ingen selvfølge at, selv om man har hatt 300 kjøreturer med sin Audi automat, direkte håndterer en spakstyrt bandvogn...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 28 aug. 2013 23:44

@ Kiara:

Nei, det er ikke det.
Hva er dine absolutte yttergrenser for alder - hvis du er av den typen? ;-)

Skjult ID med pseudonym K on. 28 aug. 2013 23:53

Haha... spennende diskusjon, J23 , skal vi stikke hjem fra byen sammen en dag eller? :p

Skjult ID med pseudonym Realista on. 28 aug. 2013 23:59

Av og til undres jeg...bor jeg i Norge eller i Dubai? Vi lever vel både menn og kvinner i 2013......i Norge? Hvordan du velger å leve ut ditt seksualliv er ditt absolutte private valg, både som kvinne og mann. Så klart!

Finnes så vidt jeg ikke vet, noen lover og regler i Norge som regulerer dette. Vel, med et unntak: Forbudet mot kjøp av sex (prostitusjon) om man skal være presis. Poenget er at du må gjøre det som oppleves riktig for deg. Det norske lovverket har ikke restriksjoner på frivillig samvær, mellom kvinner og menn.

”Menn er horebukker, kvinner er lett på tråden eller horer". Det er vel en forenkling av hvordan både menn og kvinner forholder seg til hverandre. Man får "feie" for sin egen dør, synes jeg.

Eller .....når vi snakker om kvinner, har vi kanskje et "hore og madonna" perspektiv her? Uansett så har dette vært et gjentagende tema til alle tider. Hvorfor? Ja, det kan man spørre seg. Det krever at man setter seg inn i hvordan samfunnet og historien ser ut. Man må lese og reflektere. Tenke selv …..

Vi er frie seksuelle mennesker, både som menn og kvinner. En fasit på hvordan man skal leve ut dette, finnes ikke. Det enkelte menneske må avgjøre det selv. Vi er likeverdig som mennesker. Og tar vi utgangspunkt i det, så må den enkelte finne sin "vei".

Så lenge du ikke fører andre mennesker bak lyset: Ikke behandler andre mennesker som en "forbruskvare" . Din personlige etikk og moral i forhold til hva som er realt å gjøre mot andre mennesker fungerer. Så vil du stå rakrygget i ettertid.

Jeg synes man skal vise respekt for det andre kjønn og mennesker generelt. Og være ærlig med "filter". Vi er hver og en av oss, unike og forskjellige. Vi er uansett like verdifulle. Det handler om å nyte livet, slik du finner det best for deg selv, både som mann og kvinne;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 00:01

@ Kiara:

Hmmm. Da må vi regne ut fra virkeligheten... Kanskje du er en S...-hero?

Skjult ID to. 29 aug. 2013 00:02

Pule er digg! Svaret på spørsmålet er foresten 14, så nå kan dere slutte!

Skjult ID med pseudonym J23 to. 29 aug. 2013 00:05

K@ haha, ja, lets do it! :D

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 00:08

Ok; 61

Skjult ID med pseudonym mannen to. 29 aug. 2013 00:30

og no vart det stilt......

Skjult ID med pseudonym Joker to. 29 aug. 2013 01:12

40+!

Skjult ID med pseudonym Mann to. 29 aug. 2013 01:46

Har følelsen av at jentene er mest redd for å få kritikk på antall sexpartnere. De spør gjerne om seksuelle erfaringer etterhvert. Men takler det samtaleemnet dårlig. Om man har hatt 1 eller 100 finner jenta alltid ett eller annet hun kan bruke i en senere diskusjon :p

Skjult ID med pseudonym Mann to. 29 aug. 2013 01:49

Og det behøver ikke å være slik at mann har vært med Gud og hvermann for å sette pris på sex. Jeg har vel hørt at min sexlyst har ødelagt forhold, men har ganske få på samvittigheten.

Skjult ID med pseudonym Ayørn to. 29 aug. 2013 01:56

Bruker man å telle med prostituerte?

Skjult ID med pseudonym Jada to. 29 aug. 2013 02:01

Jeg skriver anonymt fordi jeg vil kunne skrive det jeg vil uten å utlevere for mange andre. Jeg har allerede nevnt tredjepersoner her inne, og jeg har sett bilder av flere bekjente medlemmer. En ting er hvordan jeg velger å utlevere meg selv, men jeg vil gjerne begrense hvordan jeg utleverer andre.

(mann 37 år fra Akershus) to. 29 aug. 2013 02:20 Privat melding

Jeg mener å ha lest at i Vesten har den heterofile gjennomsnittsmannen hatt 11 sexpartnere.
Høres lite ut, men etter å ha lest sutringen og bitterheten til utallige menn her inne, kan det kanskje stemme allikevel? ;)

Skjult ID med pseudonym J23 to. 29 aug. 2013 03:04

Fant en interessant artikkel :-)

http://www.dinside.no/389575/saa-mange-har-vi-sex-med

Skjult ID med pseudonym reg to. 29 aug. 2013 07:09

@Hekka2007
Folk er anonyme her inne bl.a. for å kunne diskutere intime tema uten å kunne bli offentllig knyttet til det senere.
Og det er smartest med anonymitet, siden det er mye ymse inne på forum.
Enkelte her inne tåler ikke hva andre ytrer, og forfølger dem til "evig tid", og enkelte driver og uthenger/outer andre.
Du kan sikkert tenke deg konsekvensene hvis ei står frem og sier hun har hatt 100 partnere, blir uthengt, og det er fremdeles mye dobbeltmoral i samfunnet mhp slike ting...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 07:33

@Kiara
Jeg har jo sagt jeg er voksen, jo. Men jeg har da ikke sagt vi skal gifte oss på første date! Jeg vet ikke hva du definerer din livsfase ut fra, men det er slett ikke umulig at dine barn (hvis du har noen) er eldre enn mitt. Så jeg er ikke den siklende bestefaren som du kanskje ser for deg. :-) Men jeg har da ingen interesse av å tvinge meg på deg. Og sjansen for kjemi ser jeg realismen i først når jeg ser bilde av deg... :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 07:44

Psssst, @Kiara...
Jeg tror tråden heter "Sexpartnere"... Det er ikke unaturlig å ta en ting om gangen. ;-) Og du får selvfølgelig betenkningstid, både nå og på alle eventuelle senere stadier. :-)
Jeg håper du får en fin dag. Jeg skal ut i felten.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 08:14

Så er vi litt forskjellige allikevel da... Såpass forskjellige at et eventuelt matchtall glatt vil bli kneblet og overstyrt. Du er så nære bestemorsfasen i livet, at vi er nok i veldig ulike faser ja... Jeg har veldig langt fram til der du er i livet. Alder er pussige greier. Haha. Men det var da litt gøy så lenge det varte? ;-)

Skjult ID med pseudonym Linus to. 29 aug. 2013 08:20

@Mann
Nå ble jeg litt nysgjerrig...
Om sexlysten din har ødelagt forhold, er det pga stor sexlyst eller har du noen spesielle fetisjer?

Min erfaring er at hvis jeg har hatt det veldig bra med en partner, så har dette økt sexlysten min...
Fetisjer er ikke min stil, så der kan jeg ikke uttale meg. Om man har en spesiell fetisj som motparten ikke er med på, så kan jeg jo forstå at et forhold ikke fungerer. Ingen får vel mer sexlyst av å måtte gjøre noe de ikke er komfortable med..

(mann 45 år fra Oslo) to. 29 aug. 2013 15:26 Privat melding

Ca 20, teller ikke så kun estimert tall ;)

Skjult ID med pseudonym K to. 29 aug. 2013 17:09

J23, hehe.. Kan jo gå på en skikkelig smell der ja :p Hadde vært kult, men vet ikke hvordan du ser ut :D:D

Skjult ID med pseudonym Lady to. 29 aug. 2013 18:29

Hmm Jasså det er slik det foregår på nett når en voksen dame trekker seg tilbake for litt skjønnhetssøvn og sovner fra tryllestaven:)

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 29 aug. 2013 19:46 Privat melding

Tror det er like normalt å ha hatt 1 som 100. Noen har vært i lange forhold mens andre har hatt korte men mange forhold. Blir feil å dømme noen bare fordi man er forskjellige i oppfattelsen av hva som er normalt for akkurat den personen. For meg er så få som mulig vanlig, det er mest riktig for meg, mens venner/venninner av meg har langt flere og det er normalt for dem. Vi alle er forskjellige. Nyt livet og ikke tenk så mye på hva andre gjør, men gjør det som er best for dere.

Skjult ID to. 29 aug. 2013 20:10

Lokomotiv1, to. 29 aug. 02:20
Tallet 11 kan nok være realistisk om andelen kvinner i utvalget trekker ifra bad-sex med store gutter med under-dimensjonerte sossiser ol som ikke står i stil til forventningene.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 20:47

@Kiara
Hvordan det kunne blitt har jeg ikke tenkt tanker om. Jeg er observant og nysgjerrig på hva livet kommer flytende med. Det er da alltids noe at det varvet deg opp i temperatur en liten stund da! ;-)

@Lady:
Så du sovnet?! Jaja, det skjedde jo ikke noe galt her. Alle her hadde hendene oppå dyna mens du sov. Men du er vel like lettskremt som Kiara...

Skjult ID to. 29 aug. 2013 22:03

Foreslår vi skifter spørsmål til Hvor mange sexpartnere er det normalt å IKKE ha hatt?

Skjult ID to. 29 aug. 2013 22:15

@Kiara
Hvor mange har du ikke hatt?

Skjult ID med pseudonym Stevia61 to. 29 aug. 2013 22:18

Aldri mer enn en av gangen, og nå er jeg så gammel at jeg ikke regner med å realisere min ungdoms fantasi om flere samtidig.
Og så det viktigste, jeg skal ha minst en til.

Og det er det eneste som teller med min neste kjærestes antall partnere, hun skal også ha en til, meg.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 29 aug. 2013 22:42

@Kiara da! Vil ikke ha deg?! Her har jeg slitt et helt døgn for å lokke deg utpå! Men nei da! Du skal sitte deg med strikkepinnene å tørke inn du. Det er liksom toppen av liv for deg, i den fase du er nå.

Med den kalddusjen hadde nok du også hendene oppå dyna denne natta!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 29 aug. 2013 23:59

@Kiara
Klart du har greid å forføre meg! Jeg har bare vært litt borte. *kose på Kiara*
Jeg er regne varmeelementet, så jeg kan godt krype under dyna sammen med deg. ;)

Skjult ID med pseudonym .. fr. 30 aug. 2013 00:21

27 år. 108 :)

Hvorfor skriver folk avhandlinger istedet for å skrive antall og alder? Eventuelt antall på hva de mener er normalt?

Skjult ID med pseudonym mannen fr. 30 aug. 2013 00:28

@ ..) 00.21

teller du virkelig de du har pult??........sykt..........

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 30 aug. 2013 00:41

@00:21...med forøvrig skjult ID.....har du hørt om "scrolling"? Funker fint på min mac i alle fall;) Mer en to setninger kan bli litt i overkant, ikke sant;) Det tror jeg så gjerne at det er for noen. Men jeg ser at du har gjort din opptelling....hmm

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 30 aug. 2013 00:46

Avhandling er jo mye mer morsomt. Men jeg har vel pløyd gjennom ca femten-tyve stykk på tredve år. Endel jeg kunne vært foruten, men har også en filosofi om at jeg ikke har lov å angre på ting jeg har gjort så det får gå. Det plager meg ikke nevneverdig å være sammen med noen som har hatt mange fler, men er ikke særlig lysten på å være noens første heller.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 30 aug. 2013 17:23

@ Kiara

Ja du skjønner at når en nærmer seg pensjonistalderen må en nok roe seg litt ned:)
Når jeg tenker på alle henvendelsene jeg mottar fra yngre menn blir jeg helt svett og redd siden
en dame i min alder må tenke konsekvenser. Huff ja slik akrobatikk må en nok stå over:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 17:51

@Lady:

Og jeg som har fått inntrykk av at du er minst like akrobatisk anlagt som Kiara. Eller; mer kanskje - siden Kiara er i en livsfase der hun fort får kalde føtter og legger inn årene...

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 30 aug. 2013 18:00

@ Voksenmann

Hehe ja de prøver stadig å lokke meg ut på "glattisen"...Jeg skjønner ikke hvorfor.....men jeg skal straks vurdere "ukens beste tilbud":)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 30 aug. 2013 18:16

@ Kiara

Siden jeg er dominant har jeg ikke førerproblemer men humor må det være plass til uansett:)

Aha mener du at vi burde lokke Voksenmann ut på glattisen samtidig?:) Stakkars mann...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 18:30

Bare fortsett, jenter! Jeg forstår at dere kjemper imot noen krefter som pirrer både i tanke og kropp. Så spørs det bare om det er noe viljegen som overstyrer det som kroppen taler til dere som fornuft.

Jeg tror absolutt det vil kunne være lærerikt. Og jeg spår at både usikkerhet og redsel vil være kvikt forbigående.

Overlat vurderinger av det "stakkarslige" til meg. Hadde det vært de minste sjanser for at jeg skulle havne i noe stakkarslig, hadde jeg selvfølgelig aldri gitt med inn på dette. Jeg trives der det er glatt, ser du...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 18:36

@Kiara:

En krevende kvinne er da ikke noen betenkelig utfordring. Jeg leter da ikke etter ei som jeg ikke husker etterpå. Mengden energi må måles i felten. Men lad opp med Powpow så lenge du. Så får du kanskje rapport fra Lady etterhvert...

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 30 aug. 2013 18:43

@ Kiara

Jeg har da aldri nevnt min alder:)

Kalde føtter er jeg nok ikke plaget av enda:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 19:06

@Kiara:

Jeg ser fram til å se deg ri inn i solnedgangen. Det gjenstår bare å finne din profil... Dersom det ikke er enklere å finne Lady's... Skal bli spennende å se hvem som leder meg inn på profilen først... ;-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 21:40

Jeg trygler ikke kvinner. Aldri. Jeg vil ha dem likeverdige. De må også ønske det.
Men varmglødende fuktig hud i solnedgang er vakkert... :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 23:18

@Kiara:
Er det tanken på solnedgangen, eller skuffelsen over min manglende trygling du ler av?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 23:44

...smiler bredt og fornøyd, mens du stapper ullteppet enda mer beskyttende tettere rundt deg... :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:03

Det var just det jeg tenkte. Jeg begynner å få et ganske klart bilde av deg nå. Jeg skal ikke provosere ditt behov for å leve opp til alderdommens forventning om dydighet.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:09

Lært i felten? Hvor tror du ellers jeg har vært? På Kvinnenedleggingskurs i Florida?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:32

PUA-kurs har jeg nok ikke oppdaget enda. Og hvis de skaper desillusjonerte, tror jeg ikke de virker på meg.
Jeg vet i og for seg ikke om det finnes Kvinnenedleggingskurs i Florida heller, men det høres naturlig ut om det gjør det, syns jeg.
Nei du; jeg er nok selvstudert på dette temaet. Og jeg studerer fremdeles aktivt - så sant jeg har tilgang på studieobjekter. ;-) Men det er jo ikke alle som vil la seg studere på nært hold...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:38

Jeg har ikke samme navn.
Er du litt på gli til å forandre mening?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:45

Takk for interessen! Hyggelig. Så nå er du i ferd med å kaste ullteppet?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 01:03

Så jeg trigger den allmenne nysgjerrigheten din - fortsatt... Det kan virke som jeg har noe mer erfaring med kvinner, ja. Litt mer ... vidsynt ... på kvinner enn deg, kanskje...

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 01:06

Kjørte TS sitt spørsmål på computeren og svaret er:

42

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 01:30

Det er sant. Du er ikke alene om den opplevelsen. Det gjelder også der å være litt ... vidsynt. <;-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 01:43

Forsøk det; litt vidsynt.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 01:54

Nei, men så har jeg ikke lest profilen din enda da... som du vet. ;-) ;-) ;-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 01:59

Forsøk under da vel!

Skjult ID med pseudonym :-)) lø. 31 aug. 2013 02:03

@Voksenmann og @Kiara:-) er dere redd for og miste spenningen, hvis en av dere flasje dere i ett min for hverandre? :-)
Alle vi andre kan lukke øynene :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 02:04

Selvfølgelig! Matchtallet er da ikke regnet ut av Gud.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 02:09

Jeg har aldri blokkert noen. Jeg har da aldri hatt plagsomme besøk.
Spreng filteret.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:27

Det normale er 1 per forhold, sånn i snitt

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 02:28

Æsj da. Men vi gir oss ikke, gjør vi vel. Om vi ikke kommer til å tilfredsstille oss selv, så må vi jo tilfredsstille alle som står og sikler rundt oss...

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:28

Nei. Det mest normale er 774839 stk pr minutt.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:44

Pøh

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:44

:_L

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 02:49

Du tror du har besøkt meg, mener du?

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:49

:Li

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 31 aug. 2013 02:50

Om Voksenmann er den jeg tror han er, så er han en skikkelig fangst! :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 02:51

:Li ? Nå må jeg i tegnordboka...

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:53

;lO

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:57

;G=

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 03:04

,:V

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 03:36

@J23:
Du tror noe om meg? Positive ting til og med!
Jeg regner meg heller ikke som noen dårlig fangst. Men pågangen av kvinnelige fangstmenn er ikke plagsom for tiden...

(mann 52 år fra Oppland) lø. 31 aug. 2013 05:06 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 31 aug. 2013 12:55

Hvis du er dame og dritfin så er det normalt å hatt fire fantsillioner to tusen og søttitre sexpartnere. Men bare to langvarige og seriøse forhold. Langvarig er alt over tre uker!

Som vanlig norsk mann er det vanlig å ha hatt fire sexpartnere over en periode på 37 år fra en debuterte første gang.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 31 aug. 2013 13:35

Jeg har brukt pseudonymet Mann noen steder. Skal slutte med det både siden det er naturlig at flere også kaller seg det, og fordi jeg har mistanke om at noen har til hensikt å drite ut andre. (For eksempel over?)

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 31 aug. 2013 13:39

Var det utdriting? Jeg synes det så ut som forfriskende selv-sarkasme og tenkte at endelig har denne Mann kommet med noe sjarmerende. Faen da.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 31 aug. 2013 13:48

Neida det var ikke noe ille :-) Dette var jo bare tøys og humor. Men jeg har sett mange eksempler på det; der noen skjulte kommer inn på tema som andre (åpne) har skrevet - og vrenger temaer.