Alle innlegg Sukkerforum

Mulighet for å lagre profilsøk uten å sette hjerte

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders fr. 15 aug. 2008 10:41

Hei.

Jeg har vært her en stund. Til å begynne med ble jeg veldig glad når jeg fikk et hjerte. Ikke nå lenger. Jeg vet jo hvem jeg selv setter hjerte på. Det er enten de som jeg er i tvil om, og som jeg ikke vil bruke så bruke så mange kalorier på i første omgang,
eller så er det de som jeg finner interessante, men som jeg ikke har tid til å skrive til akkurat der og da... Liker å legge litt arbeid i en førstemelding.. .:-) Jeg bruker altså hjerter som en huskeliste for meg selv. Men dette blir jo helt feil! For den andre personen ser jo hjertet. Når den personen da har vært innom profilen min uten å sette hjerte tilbake, mister jeg kanskje lysten til å skrive... Hadde derfor vært fint med en annen måte å "lagre" de man finner interessante på.

Hva tenker andre om dette?

Skjult ID med pseudonym Pappa1 fr. 15 aug. 2008 11:17

Det jeg gjør er å bruke "notat" feltet i profilene. Der kan du skrive hva du vil til deg selv uten at andre ser det.

Da havner også profilen i en av dine sider som du finner under "Matchlister" / "Hjerter & Notater" / "Dine notater" og er lett å finne igjen.

Ha en fortsatt fin dag! :-)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 15 aug. 2008 15:45

Tusen takk for svar... Mulig at andre også lurte på dette... ? jeg sletter tråden etter en liten stund!

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 15:48

@Binders

"jeg sletter tråden etter en liten stund!"

Tøv.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 15 aug. 2008 16:03

s
Hva er tøvete med det? Jeg etterlyste en funksjon som finnes. Jeg har fått svar på spørsmålet.. Tenkte jeg skulle la spørsmålet stå litt i tilfelle andre lurte på det. Men hvis det er noe alle har funnet ut fra før er det vel like geit å slette tråden?

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 16:04

@Binders

Ok, jeg skal modere meg litt.

Men ikke slett det, du vil så og si _aldri_ finne et spørsmål om funksjonalitet her som alle kan.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 15 aug. 2008 16:11

Vi kan jo uansett snakke litt om det andre som står der- nemlig at hjerter faktisk kan ødelegge for kontakt..

Eks. Jeg får et hjerte. Han gjør det for å se om det skjer noe. Jeg kikker på profilen hans, men setter ikke hjerte. Jeg tenker at han får skrive en melding hvis han mener noe med det. Han tenker at jeg ikke er interessert, og lar være å ta kontakt...

Er dette noe som skjer i blant, tror dere?

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 16:57

@Binders

No kidding :)

Nå er det sikkert mange surpomper og kverulantnisser som kommer ut av hiet sitt, men dette temaet blir vi nok aldri helt ferdig med, all den tid det ikke finnes EN måte å "bruke" (og for å gjøre det enda verre: tolke) hjertene.

Hvis du tar deg tid, kan du jo ta en titt i de eldre trådene, for mange av de er fulle av innlegg om akkurat dette temaet. Eller vente på flere innlegg her.

Det du kommer til å finne, uansett hva du velger - er at det er veldig individuelt hvordan disse benyttes.

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 15 aug. 2008 17:14 Privat melding

Jeg skjønner ikke at det går ann å tolke hjerter på noe annet måte enn att man er interessert eller veldig interessert...

Det er jo faktisk det man merker av for!!!!!

Skjult ID med pseudonym Leonis fr. 15 aug. 2008 17:47

@ sciroco

Helt enig med deg, spesielt siden de er utformet som hjerter...!

Men man skal aldri undervurdere hva endel 'smartinger' som ikke leser/forstår selv den enkleste bruksanvisning kan demonstrere av kreativitet til å misbruke tilgjengelig funksjonalitet (bare spør noen som jobber på 1. linje brukerstøtte), for så å bli himmelfallent overrasket over at akkurat deres variant ikke er innlysende for alle andre.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 15 aug. 2008 17:59

Hva om alle setter sin egen lille "bruksanvisning/tolkning" av hjerter i profilen, da? ;ø)
Så kan vi evt lage en tråd om alle tolkningene også?
*ler*

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 18:02

@Am

Eller rett og slett fjerne hele hjertesystemet, i alle fall de positive (at det i tillegg skal finnes rangeringer, type gul og rød, gjør det vel enda verre). Sikkert noen som ønsker å fortsette med muligheten til å sette sorte hjerter.

La det være mulig for en ikke-superbruker å gi et hint til en annen ikke-superbruker, men hvis minst en av de to involverte i en henvendelse er superbruker, bør en kunne forlange at folk greier å lire av seg noen ord, om ikke mindre enn et "hei", selv om det er litt stusselig :)

For de som bruker hjerter til å merke av profiler til eget bruk senere, har vi, som tidligere diskutert i dag, notatfelt-greiene.

(mann 52 år fra Østfold) fr. 15 aug. 2008 18:11 Privat melding

Ett hjerte betyr i det minste _litt_ interresse. Men hvordan man skal reagere på den interressen er jo heller ikke noe standard på.
Forresten, godt forslag Amourine ;-D ;-D ;-D

Men så er det hva skal man gjøre etter at ett hjerte er satt.

Den som mottar det kan
1:
Synes det er hyggelig å få hjerte, Liker profilen til den personen som satte hjerte, og sender melding.

2:
Synes det er hyggelig å få hjerte, Har mange andre beilere som skriver meldinger, så den hjertet får vente.

Den sikreste måten å få respons er å sende melding selv om man setter hjerte (selv om det er usikkert nok :-) )

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 15 aug. 2008 18:14

@ s
Ja, det er jo også en idè. :-)
For min egen del bruker jeg det ikke, ser ikke stort på hjertene...og når jeg sjelden eller aldri hører fra de som setter hjerter - er det ikke noe jeg velger å legge vekt på. Jeg står i tillegg på svargaranti-lista, så dersom noen ønsker å sende meg en melding...vil de får svar (om ikke akkurat det svaret de vil ha, så får de ihvertfall svar) :o)

Mulig jeg er litt slow, altså...men jeg opplever hjertene nesten på samme måte som vi drev og sendte lapper (via venninner) til de vi var interessert i på ungdomskolen. Men den gang var vi tøffere, for da STO det jo noe på lappen...hehe. ;-)

Det hadde sikkert vært kjekt å kunne legge notater på en profil, uten å drive og surre innom den hver gang man sjekker notatet da...:-) Men det tenker jeg heller ikke stort over, for dersom noen synes jeg er for mye innom kan de jo bare be meg roe ned "stalkertendensen"? *ler*
(Og nå er jeg både distrè og har gullfiskminne - så om jeg er innom kan det ha flere grunner...hehe)

;ø)

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 18:18

@Am

Og denne forskjellen på en lapp med og uten tekst, er i korte trekk hjerte <--> melding :)

Men ja, det er ofte profiler en kan tenke seg å se flere ganger, uten nødvendigvis å ville kontakte - og ikke minst, uten å virke som en stalker. Ikke lett.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 15 aug. 2008 18:24

@ s
Jepp. Og jepp...

En annen ting, med det samme vi snakker om å dumpe innom profiler ofte...
Driver folk og skifter nick her inne? For jeg har besøkt profiler med ukjent nick, og inne på profilen er det bilder av noen jeg VET jeg har sett tidligere...:-) Og da kobler jeg med et annet nick, seff...;ø)

Skjult ID med pseudonym s fr. 15 aug. 2008 18:38

@Am

Har aldri sett om det er mulig, men det hender jo folk deaktiverer seg av naturlige og unaturlige årsaker, og kommer tilbake. Da står de jo ganske fritt til å kalle seg hva som helst :)