Alle innlegg Sukkerforum

window shopping

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ølbriller on. 28 aug. 2013 22:17

Hvor mange av dere føler egentlig nettdating kan føre til noe seriøst?

jeg har vært medlemm er her i ca 14 dagers tid, men synes egentlig det hele virker temmelig rart. hvordan skal man få et riktig inntrykk av en person basert på et bilde og litt tekst?

tenker noen ganger at man får et bedre inntrykk av menneskene i køen forran deg på butikken enn man gjør her.

hvor mange er det egentlig som faktisk ender opp med å møte noen utifra det bildet man ser her?

Skjult ID med pseudonym kjøttmais on. 28 aug. 2013 22:31

Du! I butikk køen er det mennesker du møter. Her møter du profiler menneskene laget av seg selv.
Av denne info du får må du finne ut hva for menneske har laget denne profilen. Liker du måten denne menneske presenterer seg selv, tar du kontakt, liker du det ikke trykker du deg videre. Så enkelt og så komplisert er dette kjøttmarkedet :-)

Skjult ID med pseudonym Multivit on. 28 aug. 2013 22:31

Når jeg tenker meg om så har jeg vel ikke møtt en eneste kvinnelig sjel her på tomannshånd, og jeg har vært her et par år. Man får absolutt et bedre inntrykk av folk IRL. Det er jo rett og slett plankekjøring i forhold til opplegget her. :)
Men når jeg verken er fotogen eller poserer med duck-face så kan man ikke forvente noe annet ;D

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 22:40

Når man først begynner å tørre å ta litt tak i ting, og forsøke å ordne seg et uformellt treff, tror jeg nettdating kan funke ganske bra. Man tar kontakt med de man har mest til felles med (eller motsetninger, om det er noe for deg), spør ganske tidlig om å treffes, og så tar det derfra. Tar man disse treffene for seriøst og høytidlig, vil du ende opp med å treffe en person per 6 måned eller noe slikt.

Skjult ID med pseudonym ølbriller on. 28 aug. 2013 22:44

wut: ja kanskje noe i det, men føler liksom jeg kommer til å missbruke folk på denne måten - hvis jeg bare "shopper" kandidater

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 22:53

Man er jo to om treffet, man velger jo ikke å treffe noen om man ikke er genuint nysgjerrig. Da er jo poenget med treffet borte. Følelser vil jo aldri oppstå gjennom tekst uansett, og det er utrolig vanskelig å danne seg et bilde av personligheten på nett. Mye bedre med et hurtig og uhøytidlig treff for å se om det er noe vits å gå videre. Dessuten er det jo bare koselig å treffe nye mennesker, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym ølbriller on. 28 aug. 2013 22:55

jo det er jo det :) bare greit når begge parter har sanne forventninger.

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 23:01

Bytt ut forventninger med forhåpninger, så er vi nok alle på samme sted. Har man for høye forventninger så blir det bare slitsomt med nettdating i lengden. Man kan håpe, men ikke forvente. Da blir det lettere å gå videre om treffet ikke leder noe sted.

Dessuten blir fallhøyden større og vondere dersom man venter for lenge med å treffes.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 28 aug. 2013 23:08

Jeg er overbevist om at nettdating fungerer kjempebra og det er i grunn det beste alternative for sjekking for min del.
Men jeg er for feig til å kunne utnytte potensialet Sukker har å by på.

Skjult ID med pseudonym :) on. 28 aug. 2013 23:11

Er vel mange som blir "sittende" fast her inne og bare surfe gjennom profiler. Og noen som kanskje tror at det å skrive meldinger i mange uker vil gjøre motparten mer interessant.
Er enig med @wut?.... Etter noen meldinger så merker man om det " er noe der", og da er det bare å treffes ganske hurtig. Det er jo først da man virkelig finner ut om vedkommende er interessant, og om det er noe kjemi der :)

Tror mange er litt "redde" for at første daten skal bli superklein om det ikke er noe kjemi i det hele tatt, og at de da kanskje utsetter hele daten for å slippe den situasjonen.

Men det er noe av det nettdating handler om ... treffe nye mennesker. Og finner man ikke en potensiell kjæreste med en gang, så har man kanskje fått en ny venn :)

Skjult ID med pseudonym ølbriller on. 28 aug. 2013 23:22

det var fornuftige svar :)

Skjult ID med pseudonym :) on. 28 aug. 2013 23:27

Ikke sant @ølbriller!! Vi er så fornuftige ;) Så er det noe mer du lurer på... bare spør!! :P

Skjult ID med pseudonym wut? on. 28 aug. 2013 23:37

Hadde alle vært så fornuftige som oss... så hadde vi ikke vært spesielle. Det er en kjedelig tanke :P.

Skjult ID med pseudonym ølbriller on. 28 aug. 2013 23:39

wut: haha, ja da hadde dere heller ikke vært særlig fornuftige

Skjult ID med pseudonym Xray on. 28 aug. 2013 23:55

Problemet hvis man møter noen man liker godt her, er at de har mange andre interesserte som hele tiden er tilgjenglig. det kan bli støy for vurderingsevnen om man velger å gi 100%.
Møter man ei i køen på butikken har man en helt annen situasjon...altså ingen konkurrenter på samme måte som her. Man får et helt annet forløp og kan fokusere mye mer på den ene.
Det er dette jeg liker minst med nettdating. Tenk ei jente har gjerne 4-5gutter å velge mellom til enhver tid om de er ganske attraktive(correct me if i am wrong). dette kan gjelde gutter også..inkludert meg selv.

så vil man være hyllevare er nettdating tingen...velg og vrak

Skjult ID med pseudonym Xray to. 29 aug. 2013 00:08

Facebook er forøvrig et glimrende verktøy for dating for å slippe konkurrenter. Blir jo det samme..søke på profiler og sende meldinger..har fått mer og seriøs respons der enn her. Blir mer avslappet også. Anbefales! Det er gratis;)