Alle innlegg Sukkerforum

elsk deg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Herre on. 28 aug. 2013 23:53

Det skrives så mye om at man må elske seg selv. Men jeg lurer, kan man elske seg selv over tid hvis man ikke har noen som stryker en over håret, over kroppen og minner en på hvordan det føles å bli elsket? Ingen tar på meg. Hvordan klarer dere det?

Skjult ID med pseudonym dust on. 28 aug. 2013 23:55

Det er skikkelig tøft, men man holder ut på et vis.

Skjult ID med pseudonym wut? to. 29 aug. 2013 00:04

Det beste er å hele tiden oppsøke små tegn på at det er noen som bryr seg, og så fort man får den følelsen av at man ikke er helt uelskbar og ubrukelig, så holder man ut en stund til. De små, uansett hvor kortvarige, øyeblikkene som løfter deg bittelitt opp gjør at man overlever livet i ensomheten og mestrer hverdagen sånn tålig bra. ;)

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 29 aug. 2013 00:23

du må tenke positivt.har du barn,f.eks.da holder man seg oppe.alt er relativt,men til man venter på den såkalte rette
ta vare på deg seøv,reis,ta vare på familien og ha selvrespekt.Alle vi single er egentlig ensomme,men ikke alltid.,,mange lever i forhold der man ønsker en

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 29 aug. 2013 00:25

annen tilværelse,være single.

Skjult ID med pseudonym Jv to. 29 aug. 2013 02:00

Noe som har funket for meg er å være positiv - uansett. Ikke føle på ensomheten. Ensomhet er som negativitet; det blir verre om man fokuserer på den. Gjør ting du liker, gi deg selv komplimenter. Jeg hadde en periode hvor jeg skrev en positiv ting til meg selv på baderomsspeilet hver kveld før jeg la meg, og når jeg våknet dagen etter og så hva som stod der fikk jeg en kjempestart på dagen. Gjør ting og vær sammen med folk som gir deg en god følelse. Når man har det bra med seg selv så får man en fantastisk utstråling, og da tiltrekker du deg også folk deretter.

Håper det ordner seg for deg. Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym bønna to. 29 aug. 2013 05:42

Jeg kjøper meg en blomsterbukett og litt konfekt og sender meg selv anonymt i posten. En fordel med gullfiskhukommelse. Så går det an å massere sin egen nakke hvis en holder seg myk.. dog en side av gangen.

Skjult ID med pseudonym bat to. 29 aug. 2013 09:35

Det er ikke bare et fysisk konsept.
Og det må uansett komme innenfra, ikke utenfra.

Skjult ID med pseudonym Jada to. 29 aug. 2013 09:51

Klem en pute.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 29 aug. 2013 13:04

Er så glad for at jeg har en liten gutt jeg som viser så stor glede og kjærlighet over å se mammaen sin, er så ufattelig glad i den lille gutten så der får jeg virkelig delt av alle den gode kjærigheten jeg har i meg selv. Er de ukene han er hos pappen sin jeg kan føle meg ensom, men det er jo helt naturlig. Tror det er litt sunt å kjenne på den følelsen. Utenom det har jeg gode venner som er virkelig trofaste og er der uansett. Der er det jo og mye kjærlighet og klemmer på sitt vennskapelige vis.

Men klart savner jo en mann å elske og vise alle den kjærligheten til som jeg kun kan vise til akkurat ham jeg elsker og vil krype i armekroken til. Det er jo en annen type kjærlighet enn den man har til barn, venner og familie :)

Skjult ID med pseudonym JUSTME to. 29 aug. 2013 14:24

Eg klarar meg på den måten at eg er så heldig at eg har ein god venn/kollega,som gir meg gode klemmar når eg treng det...

Skjult ID med pseudonym tec. to. 29 aug. 2013 19:36

Ha prosjekter/jobb gående hele tiden.
Slokner du umiddlebart når du kommer hjem og legger deg gjør du det rett.

Skjult ID med pseudonym grim to. 29 aug. 2013 20:38

Man dør ikke av det:P