Alle innlegg Sukkerforum

Åpningsreplikken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym labbe to. 29 aug. 2013 20:30

Det har sikkert vært en gazillion tråder om dette. Så... vær så god - her er en til. :-)

Jeg tror ikke jeg helt har mestret dette med hooke tak i noen på et "sexy" og spennende vis her inne. Den vanlige åpningsmeldingen min er stort sett noe sånt som: "dæven, vi har heidundrende bra match altså, skal vi bli bedre kjent?". Bare med en litt mer alvorlig og litt mindre jovial ordlyd. Den meldingen der har gitt napp sånn ca 1 gang som jeg kan komme på i farten, så jeg begynner å skjønne at det ikke funker. :P

Hva slags fremgangsmåte er det folk har best erfaring med? Det er klart at det er individuelt hva som fenger, så det finnes ikke noe fasitsvar. Uansett, hva synes dere jenter om en sånn helt streit, men kjedelig åpningsreplikk som den jeg skisserer over her? Og hvor mye har egentlig åpningsreplikken å si for om dere vil ta videre kontakt? Sånn hvis vi ser bort ifra apene som sender link til bilde av svansen sin i første melding. :P

Skjult ID to. 29 aug. 2013 20:36

Vi damer vil ikke være et tall (matchtall), vi vil bli sett for den vi har presentert oss som. Jeg svarer på hyggelige meldinger med referanser til profilen min.

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 29 aug. 2013 20:40

Beklager at jeg er den som må informere deg om dette labbe:

Dette er noe du åpenbart ikke har skjønt. Selve åpningsreplikken har nesten ingenting å si. Teksten i profilen har heller ikke noe særlig å si. Det som teller er bildene dine og da særskilt profilbildet. Vil du ha mer respons? Skaff deg bedre bilder.

Skjult ID med pseudonym SnillType to. 29 aug. 2013 20:42

Blowjob for en hundrings?

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 20:46 Privat melding

Sånn 1 av 40 svarer på "hei", å det har jeg funnet ut at er ta response for alt annet funker ikke i det heletatt :p

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 20:47 Privat melding

Bra respons*

Skjult ID med pseudonym MD to. 29 aug. 2013 20:49

meget sjelden jeg tar initiativ til kontakt - men jeg prøver meg med et kompliment kanskje, spørsmål relatert til albumet, eller noe fint han har skrevet i profilen sin. Kanskje noe vi har felles, eller han driver med idrett som jeg kan tenke meg å prøve.

Man må begynne et sted, men ikke alltid like lett å vite hvor ;)

Skjult ID med pseudonym labbe to. 29 aug. 2013 21:02

Frøken svar kl 20:36 - Takk for et veldig opplysende svar. Jeg har aldri tenkt på det på den måten. Grunnen til at jeg trekker frem tallet er selvfølgelig for å understreke at "hei, kanskje vi passer bra sammen". Det er ikke meningen å redusere vedkommende til et tall, men når du sier det så ser jeg det kan bli vel mekanisk. Dog en utfordring med å sende mer personaliserte meldinger ved hjelp av profilinfo, er at mange profiler er særdeles dårlig utfylt.. : /

Skrujern: Du sier profilbilde er alfa-omega? Ja, tanken har streifet meg for å si det sånn. :P

Benttr: Kanskje en litt mindre uptight fremgangsmåte er bedre i mange tilfeller. Noen ganger har jeg vurdert å gå med en gammel klisje av en åpningsreplikk, med et hint av ironi flettet inn. Utfordringen er selvfølgelig å få det frem i tekstform. :P

Skjult ID med pseudonym Safira to. 29 aug. 2013 21:03

Vel, @"Skjult ID, 20:36" sier noe vesentlig - vi damer vil ikke være et (match)tall. Henvis til noe i profilen ja, og for all del det som står skrevet der (ikke bare bildene). "Hei" er kjedelig. De som skriver bare "Hei" til meg.. jeg tenker gjerne litt "Er det alt du klarer?" ;o) Intetsigende.

De jeg har fått en god tone med her inne har gått fram veldig ulikt, men de har til felles at de er veldig oppriktige fra starten av (og det merkes med en gang), avslappede og litt dypere :o)

Men vi er alle forskjellige, og som du nevner - det finnes ikke noe generelt fasitsvar. Les profilen til dama, få en følelse av hvem hun er - og skriv en melding ut ifra det :o)

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 21:06 Privat melding

Dere svarer ikke på mer oppfinnsomme hilsner heller, så det er misvisende :)

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 21:11 Privat melding

Svarer dere skal dere få mer oppfinnsomme og mer rettede tekster og spørsmål til deres profil tekst, men dere kan ta dere tiden å gidde å svare først :)

Skjult ID med pseudonym wut? to. 29 aug. 2013 21:12

Pleier som regel å forsøke å skreddersy åpningsmeldingene sånn tålig, men noen ganger forsøker jeg meg på et enkelt "Hei! :)" eller noe annet simpelt. Det er så mange forskjellige preferanser hos dere kvinner at det er umulig å vite om du vil ha en lang avhandling om hvorfor vi muligens hører sammen, en kort melding som henviser til noe i profilen deres, eller det kjedsommelige, "hei, så vakker du er" eller "Du har nydelige øyne!" osv.

De siste to eksemplene er ikke noe jeg gidder å skrive... det sier seg litt selv at jeg synes du er attraktiv hvis jeg melder til deg. Dessuten virker det overfladisk og intetsigende å skrive sånt over nett. Synes det er mye bedre å si sånt til personen ansikt til ansikt.

Skjult ID med pseudonym benchpress to. 29 aug. 2013 21:19

Det er helt greit. Behøver ikke å overkomplisere førstemeldingen.
Personlig så skal det skal ganske mye til for at en førstemelding fra en jente ødelegger for videre kontakt. Da må det være noe helt absurd og skremmende isåfall, jeg er kanskje enkel slik?

Det er viktigere hvordan du er som person, hva du har skrevet på profilen din og selvfølgelig det man aldri kommer utenom, nemlig bildene.

Skjult ID med pseudonym ølbriller to. 29 aug. 2013 21:29

jeg tenker som så: hvis folk ikke gidder å svare på et hei, så er det ingen grunn til å bry seg noe videre med dem. de har helt sikkert sine grunner for dette.

hvis det sitter jenter der ute og tror at man skal skrive en romantisk diktsamling til åpningstekst, så er det nok jenter som ikke har et helt realistisk syn på hva folk er villige til å bruke av tid på noen man ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym Safira to. 29 aug. 2013 21:29

@wut? - Du har skjønt det for min del. Ikke den "Hei! Eller noe annet simpelt"-delen (hehe), men i den delen med å kommentere utseendet i store ordelag, at det er overfladisk. Jeg legger veldig merke til slike ting. Ingen skriver til noen de ikke føler tiltrekning til/nysgjerrighet på :)
Vis at dere kan tenke med det øverste hodet først og fremst ;)

Skjult ID med pseudonym labbe to. 29 aug. 2013 21:51

@Safira og wut? - Der tar dere feil. Jeg har skrevet til flere som jeg ikke føler en umiddelbar utsendemessig tiltrekning til basert på profilbilde. Det hender jeg finner profiler med titalende tekst og høy match som jeg allikevel velger å satse på. Antar det betyr at jeg ikke er spesielt overfladisk av meg, og jeg pleier uansett ikke kommentere utsendet i første melding. Det har vel forekommet at jeg har kommentert et fint smil, men det føler jeg mer er et personlighetstrekk enn en kvalitet som går på utsende.

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 21:52 Privat melding

Selvfølgelig gjør vi det :p

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 21:54 Privat melding

@labbe - ja! Og ja! :p

Skjult ID med pseudonym oda to. 29 aug. 2013 21:54

Hvis profilen og bildene appellerer..så holder et "hei".

Men derimot er profilen intetsigende og bildene ikke så bra så må du nok jobbe mer med åpningsreplikken.

Uansett,det aller viktigste her inne er gode profilbilder.
Det er tross alt en kjæreste vi ser etter og da må du virke tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 29 aug. 2013 21:57

for det første- ikke ha noen åpningseplikk. Sjekkelinjer er og bare kleint. Bare vær deg sjøl, vær ekte og skriv det som du føler for å skrive. seff har profilbilde og tekst mye å si. Som flere nevner ta tak i noe i profilen til jenta. Eller bare skriv noe, ikke ta det så himla seriøst :) Nå er jeg jente da men, jeg skriver det som faller meg inn, sjelden jeg skriver første melding selv men får nesten alltid svar. svarer de fleste gjør jeg og men de som det blir en samtale av er de jeg føler er ekte og oppriktig intresert.

cluet er vell ganske simpelt-liker jeg deg og profilen din prøver jeg å føre samtalen videre. gjør jeg ikke det så runder jeg den kjapt av :P

(mann 31 år fra Vestfold) to. 29 aug. 2013 22:16 Privat melding

Det er bra :)
Så lenge du har svart personen som har tatt seg tid til å skrive en hilsen, eller en hei eller hva som helst til deg, så er det bra. Trenger ikke å ta en lang samtale med alle en blir snakket til av :p

Du er dessverre i mindretall her inne ;p :(

Skjult ID med pseudonym Safira to. 29 aug. 2013 22:16

@Labbe - Hvis du på bakgrunn av profilen (skrevne ordene) til dama skriver en melding til henne, så er du jo nysgjerrig, som jeg nevner. Bildene på en manns profil kan være inngangsbilletten for nysgjerrighet, men er profilteksten uinteressant seiler jeg videre. Et spennende og pent ytre er slett ikke synonymt med et spennende og pent indre ;)
Ut ifra det du skriver så virker du slett ikke overfladisk :)

Skjult ID med pseudonym kikl to. 29 aug. 2013 22:28

Stiller meg imidlertid spørrende til mange av jentene som ikke har noe som helst av tekst på profilene sine.
Det hender jeg skriver et lite upersonlig hei, rett og slett fordi jeg ble fysisk tiltrukket av bildene, men kjære jenter.
Vi menn er ikke synske, og dersom du ønsker noe mer enn et upersonlig hei, eller "vi matcher sykt bra". Skriv mer enn "Drømmemannen har et glimt i øyet".

Skjult ID med pseudonym wut? to. 29 aug. 2013 22:32

Vel... for min del er det da langt lettere å finne på noe å spørre om dersom vi ikke allerede har fått absolutt alt av informasjon gjennom profilen. Hva slags musikk hører du på? Stemmer det, står jo i profilen. Har du unger? Stemmer det, står jo i profilen. Hva liker du å gjøre når du ikke jobber, og hva jobber du med? Stemmer det, står jo i profilen.

Det er nettopp disse jeg sliter med. Da kan det skje at jeg sender et enkelt "hei".

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) to. 29 aug. 2013 22:45 Privat melding

Er enig med mange her at profilbilde har mye å si.
Men syns de fleste klarer vel å være litt mer kreative enn og bare skrive "hei" i en førstegangsmld. Hvis en vil ha svar, så hadde jeg hvertfall tatt med et spørsmål i mld. Da gjerne noe fra man har lest i profilteksten til vedkommend.

Skjult ID med pseudonym mars to. 29 aug. 2013 23:16

Jeg skriver aldri BARE hei til jenter. Jeg drar alltid ut noe fra profilen, eller bildene, og bruker det i teksten jeg skriver. Men uansett hvordan jeg vinkler meldingene, korte som litt lengre, så er mange av jentene lite flinke til å svare. Eller, problemer er vel kanskje ikke at de ikke svarer på meldingene, men "kresenheten" er så stor på nettdatingsider at det er til å ta og føle på.

Det er jo godt mulig at jeg ser ut som en hest, eller at profilteksten min er helt balle, men de har variert en del dem også. Eller er det jeg som er så kresen at jeg alltid sikter over min egen liga? :)

Skjult ID med pseudonym kikl fr. 30 aug. 2013 00:30

Hva med at disse kresne jentene incher litt på egen hånd?
Kanskje sender en melding selv?
De skriver at de er jordnære, utadventet, men ved å ikke svare på en melding er man tilsynelatende stikk motsatt.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 30 aug. 2013 22:02

For første gang i mitt liv, i alle fall på Sukker, sendte jeg en noenlunde lik melding til flere damer for ikke så veldig lenge siden. Responsen var kanskje ikke 100%, jeg husker ikke, men i alle fall ikke langt ifra.

"Hei!
Uten å google; hva kan du fortelle meg om månen?"