Alle innlegg Sukkerforum

Drømmepartner: sportslig....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mars to. 29 aug. 2013 21:36

Ser det er flere jenter her inne som vil ha en sportslig partner. Hva legger du i det? Alle har vel ulikt syn på hva sportslighet er for noe. Kan man noen gang bli oversportslig?

Jeg trener ca 6 dager i uken før konkurransesesongen starter. Reiser på treningsleir 1 gang i året, er med på løpekonkurranser, sykkelkonkurranser, og nå hinderløp. Er jeg sportslig nok eller blir det for mye?

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 29 aug. 2013 21:42

Sportslig er bare et annet ord for dritkjekk. Det er ikke hvor mye du trener som teller. Tror du har mye å lære om kvinner.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 29 aug. 2013 21:48

sportslig er vell for meg en fyr som trener eller driver med sport. Du høres ut som du er skikkelig engasjert ts. Tror ikke det har blitt for mye, bare du føler du har tid til kjæreste oppe i alt. vært sammen med menn som har vært svært engasjert i sykling og diverse løp og en som var mye på triatlon osv. Så igjen har du tid til dame så er ikke det å være sportslig noe minus nei.

Bare ikke forvent at dama er like sporty kansje så har du ikke noe problem :)

Skjult ID med pseudonym oda to. 29 aug. 2013 21:58

En sporty fyr er alltid et pluss:-)

Det betyr en mann som tar vare på kroppen og helsen sin.
I tillegg ,så er det kanskje en lekker liten sixpack man kan hvile øynene på;-)

(mann 40 år fra Rogaland) to. 29 aug. 2013 22:08 Privat melding

Sportslig = ikke feit

Skjult ID med pseudonym mars to. 29 aug. 2013 22:37

Nå er jeg ute etter et seriøst forhold, så finner jeg en jente som vil på date med meg så skipper jeg så klart trening for det. Jeg er absolutt med på tanken at det er godt mulig at treningen må trappes ned, og det samme med konkurransene, når jeg får meg en evt kjæreste.

Og spørsmålet var ikke relatert til om jeg var sportslig nok, eller frykten for at jeg skremte bort noen. Er bare artig å høre fra dere JENTER hva dere legger i det:)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 29 aug. 2013 23:16 Privat melding

Sportslig = bra kropp med definert musklatur, samt sunt kosthold!

Altså ikke utrent kontorrotte med fuglebryst og lovehandels!

Skjult ID med pseudonym .... to. 29 aug. 2013 23:20

@Pandora* Sportslig = bra kropp faktisk....

Så hvis du kjører rally, driver på med motorcross. osv så er du ikke sportslig?

Er forskjell på en trent og bra kropp og sportslig!

Skjult ID to. 29 aug. 2013 23:37

For mye..

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 00:14

For mye hva? Det var uansett ikke spørsmålet;)

(kvinne 40 år fra Akershus) fr. 30 aug. 2013 01:00 Privat melding

Du er sportslig hvis du spiller golf og...

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 30 aug. 2013 08:46

mars... du spør "Er jeg sportslig nok eller blir det for mye?"

Litt i overkant av hva jeg ønsker meg hos en partner... men kanskje det tones litt ned, når man har noe annet som betyr noe i livet sitt.

Selv er jeg i overkant opptatt av hobbyen min, men vet at den dagen jeg inngår et forhold, blir det naturlig mindre av det.

Skjult ID med pseudonym Erre mulig fr. 30 aug. 2013 09:39

Ts: Hva feiler det deg for noe? Du har problemer menneske!

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 14:55

@Nenetten: hoho! Jeg glemte at jeg skrev det:P hehe... sorry.
Men ja, som jeg skrev over så vet jeg at det vil bli tonet ned om jeg skal beholde en kjæreste som ikke liker det. Nå har jeg mitt livs største mål til neste år, og da inngår det masse trening. Men kjæreste skal jeg også så, så vi blir vel enig i noe;)

@Erre mulig: Kan du utdype hva du snakker om? :)

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 30 aug. 2013 15:43

@mars

Bare jeg får holde på med mitt.. så får du trene og sykle ;-)

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 16:18

@nenetten: så bra, det skal du absolutt få lov til. Når er daten sa du?

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 30 aug. 2013 18:47

Får se i kalenderen når vi begge er ledige fra trening og hobby :D
Hmm. Neste jul ?? :D

Skjult ID fr. 30 aug. 2013 19:45

Jeg er glad i å trene selv, men kunne ikke tenke meg å være sammen med noen som MÅ trene hver dag og som konkurrerer mye.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 19:56

Det er fint med menn som liker å trene litt, men med trykk på "litt". Jeg liker selv både å gå og jogge i skog og mark, samt litt styrketrening, men kaster meg på kommentaren til @(Skjult ID) 19:45 - jeg vil ikke ha en treningsfrik hvis jeg kan unngå det :) Balanse er en fin ting. Jeg har all mulig respekt for folk som elsker å trene hver dag, hver sin lyst, men jeg vil ha en kjæreste som ikke bare bruker tida si på jobb og trening. Godt du er villig til å justere treningsmengden en del hvis du får deg kjæreste :)

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 20:46

Hvor ofte kommer dere over en profil, hvor dere ser et konkurransebilde eller to, og dømmer i retning "han trener for mye, han har sikkert ikke tid til meg"?

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 20:55

TS - Jeg har aldri kommet over en slik profil :) Det fine med sukker er at vi kan være helt oppriktige med hvem vi er, hva vi liker, drømmepartner og det hele - og på den måten er det lett å få kontakt med den rette typen. Det spiller jo ingen rolle om du får meldinger fra masse damer, men at du får det fra damer med f.eks samme typer interesser som deg. Har du masse treningsbilder på profilen, så viser det jo hva du bruker mye tid på - og kommer det ei innom som er like glad i å trene som deg, så er sjansen stor for at dere kan finne tonen :) Det er jo en kjempefordel for deg. Er du ute etter ei som liker å trene masse forresten?

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 21:58

Det er sant, vi kan være hvem vi vil. Men jeg velger å framstå litt forsiktig i forhold til hva jeg driver med, fordi jeg kan velge å dempe det ned når det virkelig gjelder. Jeg vil ikke at noen skal "dumpe" meg fordi de TROR at jeg trener for mye, når jeg selv kan velge å endre på mengden om hun jeg måtte elske ønsker det.

I dag er vi "alle" veldig flinke til å dømme, eller overdømme, andre basert på hva vi ser eller leser, og det kan være ting som ikke nødvendigvis stemmer. Prøver å unngå det uten å gjemme hva jeg faktisk driver med. Ja, jeg trener mye, og ja, jeg vil avsette masse tid til en date/kjæreste.

Jeg ser helst at hun liker å trene, men ikke nødvendigvis like mye eller alltid med meg. En joggetur sammen i ny og ne hadde vært veldig fint:)

Skjult ID med pseudonym ergo fr. 30 aug. 2013 22:18

Om man kan ses på som oversportslig, kommer vel også an på hvor sportslig den andre personen er? :)

Hvis man anser seg selv som sportslig når man trener to ganger i uka eller spiller golf et par ganger i måneden, så kan du nok ses på som oversportslig. Men for meg som også trener 5-6 ganger i uka, så syns jeg du er akkurat sportslig nok. ;)

Jeg har i hvert fall et håp om at jeg skal finne meg noen som er like glad i trening som meg, sånn at jeg kan fortsette med alle aktivitene jeg liker å holde på med, og forhåpentligvis også dele noen av dem med partneren min. :) Om det er avskrekkende for noen gutter, så får det bare være, da tror jeg ikke at jeg passer sammen med dem uansett ;)

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 30 aug. 2013 22:25

Å være sportslig er - slik jeg oppfatter det - å telle meter over havet, distanse tilbakelagt, antall skritt gått og måltider fortært både før og etter en fjelltur.

Personlig bruker jeg matematikk i andre sammenhenger; f.eks. kanskje mens jeg er på fjelltur og tar meg tid til å beundre, fantasere om og spekulere i (na)turen jeg befinner meg i.

Jeg vil ikke ha en sportslig partner. De er for mekaniske og lite levende.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 22:31

@mars - Jeg skrev ikke "hvem vi VIL", men "hvem vi ER", big difference ;)
Jeg skjønner til en viss grad forbeholdet ditt, men hvis du ikke viser hva du liker og bruker mye tid på, så risikerer du jo at jenter som liker å trene, og vil ha en veldig sporty type, flyr ut av profilen din like fort som de trykket seg inn. Vær helt åpen på profilen, ikke skjul ting som den massive treningen, som er en så naturlig del av deg nå. Du kan risikere å bli "dumpet" av noen uansett hva du skriver og hvilke bilder du har. It's part of the game, nothing personal ;) Du vil vel at damene skal like deg for den du er? Du kan jo evt skrive i Om meg-delen at du trener mye nå som du er singel, men gjerne begrenser mengden noe hvis du får deg dame som du vil bruke tid på :)

Ja, vi mennesker dømmer/overdømmer/tolker det vi ser og leser - og mange ganger stemmer det ikke. Vi har ingen kontroll på hvordan det vi skriver eller viser oppfattes av den som leser og ser på profilen. Men sånn er det bare. Det er viktig å være ærlig og oppriktig uansett :)

Jeg både håper og tror du finner ei god dame du kan jogge med i ny og ne ;)

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 22:32

@ergo: du har gode poenger, og jeg er enig i dem. Men responsen fra jenter her inne er laber, og de som trener en del er ikke overrepresentert :) Da må man stokke litt om på hvordan man selv representerer seg selv for å se om folk ser meg og ikke en evt overtrening.

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 23:11

@safira: ja, det jeg skrev var ikke det jeg mente. Vi kan være hvem vi vil, men vi bør være hvem vi er:)

Og kanskje jeg ikke vil ha en jente som trener like mye som meg. Det holder vel med en som gjør det, men det er noe man må ta og føle på før man vet.

Mange kloke ord fra safira og ergo, men verden er litt mer komplisert. Men tror jeg gjør riktig ut i fra det jeg ønsker å få fram, og mulighet til å treffe de som kan være aktuelle.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 23:18

@mars - Du bestemmer selv hva du vil ha på din profil ;) Men husk at hvis du skjuler noe vesentlig kan damer som tar kontakt muligens, men ikke nødvendigvis, lure på hvorfor du ikke nevnte en så stor del av livet ditt i profilen. Just a thought :)

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 30 aug. 2013 23:18

Sportslig = ikke fed, overvægtig eller ubehagelig at se på.

Skjult ID med pseudonym ergo fr. 30 aug. 2013 23:44

@mars - Det jeg skrev var absolutt ikke ment som en kritikk mot deg. :) Du velger jo selv hva du vil skrive i din profil, jeg forventer i hvert fall ikke at folk her inne skriver alt om seg selv i sin beskrivelse. Så jeg syns ikke du trenger å skrive noe om hvor mye du trener (hvis du ikke vil), men jeg antar at du har nevnt at du liker å trene og/eller at du er sportslig? ;)

Liker man noen godt nok, kan det jo fort hende at slike eventuelle ulikheter blir ubetydelige, eller så klarer man jo som regel å finne kompromisser. ;)

Skjult ID med pseudonym ergo fr. 30 aug. 2013 23:48

Forresten litt morsomt å se hvor mange her inne som forbinder "sportslig" med et trent utseende... Jeg tenker i hvert fall ikke i de baner, men jeg vil nok da forvente at denne personen trener minst 2-3 ganger i uka. :)

Skjult ID med pseudonym mars fr. 13 sep. 2013 17:33

@ergo: Konstruktiv kritikk er bra, og nei tok meg ikke nær av noe du skrev;) nei, jeg har ikke nevnt på profilen min at jeg trener, men det står i faktatekstene at jeg er "atletisk (Er ganske opptatt av kropp og trening)". "Interesser" er blant annet "Trening/Helse/Livsstil".

Men har et bilde som viser meg i en flott sportslig triatlondrakt;) Så det går jo an å tenke seg at her trenes det. Jeg legger ikke skjul på det, men det er heller ikke det viktigste (synes jeg). Mulig jeg bare blir tykk og utrent når jeg finner drømmedama;)

Skjult ID med pseudonym sanne fr. 13 sep. 2013 17:45

Det er mange som trener men er langt ifra det samme som sporty.

Det er de som TRIMMER( det er litt sånn husmorstil) en gang i uka,gjerne aerobic eller stepmaskin.
Dette gjør de hver gang..og den samme trimmen har de gjordt i 10 år..

Det kaller jeg ikke sporty.
Sporty har med livsstil.
Man har en geniun forkjærlighet for å TRENE og holde seg aktiv,gjerne presser seg hele tiden og setter seg nye mål.
Treningsmengden kan variere men minst 3-6 ganger i uka.
Ofte kombinert med et sunnt kosthold og kunnskaper om helsefremmende tiltak.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 13 sep. 2013 18:10 Privat melding

Trening kan ta en del tid. Med både styrketreningsprogram og løping blir det gjerne 2-3t på ei ettermiddags og kveldsøkt etter jobb annenhver evt tredje hver dag. Går jo fint når man lever for seg selv, men hvis man holder på slik nesten hver dag vil man ikke se hverandre stort annet enn i helgen. For noen er det fint å ha litt tid for seg selv i et forhold. Håper det finnes noen som aksepterer at man får trene noen kvelder i uka og kanskje kommer hjem i 2130-22 tida.. Ser mange sykler til og fra jobb. En fin måte å få trent innimellom jobb og fritid. Jeg er ikke helt der, bruker bilen en del i jobben. Og så været da.

Skjult ID fr. 13 sep. 2013 18:18

Man får til det man ønsker!

Jeg har flere kollegaer som er både 2 og 3 barnsforeldre men er de supersporty.
De sykler Birken og er med på Vasarennet.
Det handler bare om å prioritere trening fremfor mye annet som f.eks å se på tv.

Alle kan klare å skvise inn en halv times eller en times trening par ganger i uken.

Selv løper jeg en halv time hver morgen før jobben og lengre økter i helgene.
I hverdagen setter jeg på vekkerklokken kl.6:30 og klarer fint å trene før jobb.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 18:46

Sportslig betyr at du skal se ut som du har vunnet VM i turn samtidig som du aldri skal sette trening fremfor henne.

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 14 sep. 2013 20:27

Har fått høre at jeg er sportslig - og jeg har skrevet i profilen at jeg sjelden trener, men jeg har badebilder. Så for å konkludere: Sportslig = ikke tykk.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 14 sep. 2013 20:56

Mange treningsfanatikere med en svært usportslig oppførsel.