Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan vite om han/hun er interessert via meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Live fr. 30 aug. 02:08

Hvordan skal man vite om en person er interessert når man utveksler meldinger her inne? Er det noen spesielle "tegn" å se etter? Altså, nå tenker jeg på etter endel prat via chat, meldinger osv.

Skjult ID med pseudonym Ågot fr. 30 aug. 05:01

Om en person tar seg tid til å ha kontakt med deg via chat og meldinger så tyder på en viss interesse sånn i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 30 aug. 07:57

Uenig. Det er ikke gitt at en jente som skriver med deg faktisk er interessert. Noen kjeder seg bare og liker oppmerksomheten du gir dem. Andre vil bare ha "nettvenner". Men klart, som oftest er hun nok i det minste litt interessert.

Skjult ID med pseudonym Linus fr. 30 aug. 08:42

Spesielle "tegn" ? Ut i fra hva man skriver og måten man ordlegger seg er vel tegn nok... Er det flørtende... hinter de om noe...

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 30 aug. 08:42

Om du ikke merker at noen er interessert etter et antall meldinger og chat.... så bør du sjekke antennene dine :D

Skjult ID med pseudonym Ågot fr. 30 aug. 08:50

Sikker riktig du du skriver mann35:-)

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 30 aug. 08:54

Enig med mann35, men man får jo endel kleine meldinger her inne, så en samtale i seg selv betyr jo at du ikke er sortert ut med søpla.

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 30 aug. 08:54

Du kan jo bare spørre!

Skjult ID med pseudonym wut? fr. 30 aug. 08:56

Det er ganske enkelt... gi F i å bruke så veldig lang tid på chat/meldinger, og spør ganske tidlig om ho er interessert i å bli litt bedre kjent. Om du får ja, så kan du prøve å få til et møte. Vanskeligere er det ikke.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 30 aug. 12:14

Foreslå å møtes for å finne på noe, eller i det minste spør om de har lyst til det etterhvert. Er de unnvikende er de nok ikke så interesserte i noe mer.

Skjult ID med pseudonym mann30+ fr. 30 aug. 12:53

Det er dessverre, for oss som faktisk er her for å møte noen, enkelte som kun er her fordi de kjeder seg og liker oppmerksomheten de får. Særlig blant de yngre kvinnene tror jeg, som sikkert får mange meldinger fra interesserte menn, hvordan det er blant menn og de litt mer voksne damene vet jeg ikke. Disse er ikke egentlig ute etter å møte noen, men vil skrive med deg likevel i både uker og måneder hvis du enten ikke kutter dem ut – eller de går lei hele Sukker og bare deaktiverer profilen sin her. Har opplevd dette noen ganger. Så cut the chase og kom til saken etter ganske få meldinger. Og vil de ikke møtes når du spør første gangen, gitt at du ikke spør i den aller første meldingen da kanskje, så er sannsynligheten stor for at de også sier nei om du spør en uke eller en måned senere. Sier ikke at det ikke KAN skje at de sier ja, men sjansen er veldig liten. Så like greit å bare avslutte det hele og kutte kontakten selv, med mindre du enten har veldig mye tid å kaste bort selv eller har et ekstremt sterkt konkurranseinstinkt og tar det som en utfordring (men vær i så fall forberedt på at oddsene er minimale).

(mann 41 år fra Oslo) fr. 30 aug. 13:00 Privat melding

Mann30+ har så å si fasiten. Hør på ham.

Skjult ID med pseudonym MD fr. 30 aug. 13:18

Helt enig med @eos . Hele poenget her må jo være å treffes utenfor skjermen. Ikke minst fordi at nett-kjemi og kjemi i rl kan være to forkskjellige ting.

får sjelden brev, men de som sender får alltid svar og om det er noen jeg syns virker interessante så gir jeg ganske klare signaler på det. Ville aldri skrevet med noen bare for å få tida til å gå, det syns jeg er direkte respektløst. Så noen av oss har gode hensikter ;)

Skjult ID med pseudonym MD fr. 30 aug. 13:31

nettopp. Men det er ikke så mange som ønsker å se det.. eller - det virker ikke sånn hvertfall.