Alle innlegg Sukkerforum

Sex er digg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann fr. 30 aug. 2013 18:12

For å være litt vulgær,så har jeg pult 50 - 60 stk,. Jeg er 30....

Skjult ID fr. 30 aug. 2013 18:13

Hvorfor viser du deg ikke så noen kan runke til deg også?

Skjult ID med pseudonym SnillType fr. 30 aug. 2013 18:23

Hahaha, og det skryter du av? Patetisk!

Skjult ID med pseudonym KjempeSnil fr. 30 aug. 2013 18:34

Alle har noe å skryte av... Er nå fint da.

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 30 aug. 2013 18:47

Vet om menn som har pult flere hundre bare i fra sukker, så ikke veldig imponerende.

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 30 aug. 2013 18:59 Privat melding

*venter på hva som var vulgært med å ha pult*

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 30 aug. 2013 19:04

Vær nå grei med TS. Stakkaren har jo merket dette som en seriøs tråd...;)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 19:09

Jeg snakket en gang med en mann som hadde hatt sex med over 200 damer. Han var slett ikke stolt av det, ikke noe bragging. Dette var en veldig pen mann i slutten av 20-åra, superpopulær blant damene. Vi bare snakket, og kom inn på dette her. Jeg spurte hvorfor så mange. Han sa noe jeg aldri glemmer:

"Mange tror jeg har så god erfaring med damer, og nesten er ekspert. Greia er at jeg bare har pult en god del damer. Inn og ut liksom. Bare sex, og det meste har skjedd i fylla. Jeg har ingen erfaring med damer i seg selv. Egentlig er jeg ganske sjenert faktisk, og jeg kan ingenting om langvarige forhold, hvordan jeg skal få til et skikkelig forhold. Jeg vil egentlig bare ha ei dame å ha det godt med. Bare ei dame, som elsker meg, og som jeg elsker. Ekte kjærlighet. Mange vil ikke ha meg fordi jeg har det ryktet jeg har. Så jeg har ikke sjans på forhold med skikkelig bra damer, sånne som deg f.eks. Bare sex... det gir meg ingenting, unntatt det åpenlyse. Tror jeg har gjort det for å flykte fra meg sjøl, og har følt lenge at jeg ikke har kontakt med den jeg er innerst inne. All denne sexen med tilfeldige har nok vært som en slags rus, på en eller annen måte. En flukt. Jeg tror alle som bare "puler rundt" flykter fra noe. Jeg drømmer bare om å ha EI dame, i et ordentlig forhold, og jeg føler meg ganske ensom. Veldig alene, og det er vanskelig å takle det. De følelsene. Jeg går ofte med en veldig sårhet i brystet som jeg ikke er så god på å takle."

Han var så oppriktig, og sårbar, og enhver som hadde vært der hadde sett at følelsene og ordene var ekte. Ga meg en veldig viktig innsikt i "players", så jeg glemmer det aldri :)

Så @TS - Kanskje du heller ikke har god kontakt med deg selv fordi du flykter fra deg selv? Eller gidder du ikke å kjenne etter og reflektere, slik han gjorde? ;)

Skjult ID med pseudonym SnillType fr. 30 aug. 2013 19:09

Seriøst patetisk tråd!

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 30 aug. 2013 19:28

@safira, det der handler om en person som høret ut til å trenge psykolog pga depresjoner. Det har lite eller ingenting med hvordan "players" tenker eller føler.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 19:37

@Skrujern - Nei, det handlet om en som virkelig begynte å reflektere over hvordan han levde livet sitt, hvorfor han gjorde som han gjorde og hva han egentlig ville ha i livet sitt. Et veldig sunt tegn :) Jeg tror ikke det han følte gjelder for alle "players", dette var hva han sa, men jeg tror ikke han er den eneste player'n som har hatt det sånn. Selvinnsikt er en fin ting. Han gikk forresten ikke til psykolog i ettertid, men fikk seg etter en stund ei bra dame - og har nå barn og er gift med denne dama :)

Skjult ID med pseudonym mann30+ fr. 30 aug. 2013 19:49

Å ha sex med flest mulig har aldri vært noe mål for meg i hvertfall, selv ikke da jeg var 18-20. Jeg for min del liker egentlig ikke ONS noe særlig i det hele tatt, det blir sjeldent bra sex ut av slikt. Har jeg ikke kjæreste eller dater noen fast så foretrekker jeg å finne meg en fast elskerinne eller venn med frynsegoder i bekjentskapskretsen min eller blant de jeg møter og har blitt kjent med gjennom ulike fritidsinteresser, og holder meg til henne til enten hun eller jeg møter en annen vi vil satse på. Det fungerer veldig greit for min del, og jeg klarer å holde kjeft om slikt så ingen andre får vite om det - noe også jentene setter stor pris på.

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 30 aug. 2013 19:50

Ja nettopp, helt irrelevant i forhold til players og andre som har hatt sex med mange. Irrelevant i forhold til det aller meste. Men søt historie.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 19:59

@mann30+ - Det hørtes veldig fornuftig ut, og jeg er som deg, heller en fast elsker over tid til en forholdskandidat dukker opp :)

Skjult ID fr. 30 aug. 2013 20:07

Sportslig altså ;)

Skjult ID med pseudonym SnillType fr. 30 aug. 2013 20:20

@skrujern, det tror jeg er spikeren på hodet.
Eller et samtaleemne for og innynde seg på damen. brukt det trikset før. Ydmyk og sårbar til trusen er av:) damer er i overkant naive!

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 20:22

Vel @SnillType, trusen til denne damen falt ikke av ;) Tror du alle er som deg? :D

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 20:32

@Kiara - Jeg så at den tristheten til han jeg snakket med ikke var fake heller ;) Det ble jo bevist da han faktisk gikk inn for å endre på livet sitt i ettertid :) Ja, det stemmer nok at en del menn kan bruke det for å få seg et ligg, spiller på mange damers "morsinstinkt", men hva flykter de mennene egentlig fra når de holder på sånn? ;D

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 20:39

Jeg tror at dersom jeg hadde pult de fleste av "mine" kvinner "inn og ut" i fylla uten å ha fått noen erfaring ut av det, ville jeg også ha følt meg litt guffen. Og DET livet ville jeg ha forsøkt å flykte fra.

Skal man først elske med noen, må man jo legge noe av seg selv i det. Ellers ville det blitt en misslykkethet som bare vokste seg større. Sex skal da tas på alvor.

Skjult ID med pseudonym Patsy fr. 30 aug. 2013 20:59

@mann: Men hvorfor det, da?

Skjult ID med pseudonym sanninga fr. 30 aug. 2013 21:03

@Safira: Historien sluttet litt tidlig. Tok du agnet?

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 21:06

@sanninga - Aldeles ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 21:24

@Kiara - Lover å gi beskjed hvis jeg finner svaret ja, hehe. Ja, de som går på den har kanskje litt for mye morsinstinkt, og litt for dårlig intuisjon? :)

@Voksenmann - Det merkes godt at det er forskjell på modenheten og innsikten til mennene her inne. Veldig fint å lese det du skrev :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 21:49

@Kiara og @Safira:
En ting er at det er forskjell på modenheten - det er noe som kommer naturlig med flere år og erfaring.
Men jeg tror også det er forskjell på holdning og innstilling til selve samværet om sex. Og den tingen tror jeg kanskje er noe som er mer uavhengig av modenhet. Noen har nok er større seriøsitet i forhold til det helt fra starten. Tror jeg. Men det forstår man vel først med litt modenhet, kanskje - og gjennom åpne og fortrolige, myke etterpåsamtaler med kvinner...

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 22:06

@Voksenmann - Du er nok inne på noe der. Vi er alle ulike, men jeg merker uansett helt klart en forskjell i indre modenhet på menn her inne, som ikke nødvendigvis sier noe om fysisk alder. For det finnes mentalt/følelsesmessig modne mennesker på 25, og dertil umodne menn på over 50. Det merker jeg jo på meldinger jeg får i innboksen her. Ikke alltid de yngste i alder som er mest oppegående og innsiktsfulle. Innstilling og holdninger til sex handler vel mest om hvor utviklet personligheten er, og grunnleggende verdier. Som på alle andre områder av livet.
Jeg liker at du har åpne myke etterpåsamtaler med kvinner :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 22:26

Ja, slike samtaler er fine. Kombinasjonen av myk fysisk naken mettethet og myk mental naken åpenhet er iblant som to streker under svaret på det spørsmålet som da ikke trenger å stilles etterpå...

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 30 aug. 2013 22:28

@ TS

Tja lærte du noe fornuftig eller trenger du fortsatt opplæring?:)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 30 aug. 2013 22:36

@Voksenmann - Det skulle stå "Ikke alltid de eldste i alder som er mest oppegående..", selvfølgelig! Men det skjønte du kanskje? ;)
Jeg tror de samtalene er veldig viktige etter en slik stund. En ekstra nærhet :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 22:44

@Lady;
Jeg skjønte det. Du har en så god logikk i dine innlegg at det er mulig å forstå eventuelle glipp du måtte gjøre i hastverket.
Ja, de samtalene er viktige - ikke bare der og da, men de bygger også en slags bro av nærhet og bekreftelse fra det heftige, der man kan være litt ute av sin selvkontroll, og til den mer daglige, nøytrale virkelighet av gjøremål som ubønnhørlig kommer etter noen minutter/timer.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 30 aug. 2013 22:59 Privat melding

Hvordan funker dette?

(mann 52 år fra Oslo) fr. 30 aug. 2013 23:00 Privat melding

Haha, morsomt :)

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 30 aug. 2013 23:07

Ja, en herlig samt en seriøs tråd, kjempe bra! stå på TS! :)

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 30 aug. 2013 23:09

Hvis vi vinkler det til et politisk, eller kanskje et mer religiøst spørsmål, er det riktig å ha sex utenfor ekteskap?'ler' :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 23:13

@ old Joe:

Hva mener du med sex utenfor ekteskap som et politisk spørsmål?
Og som religiøst spørsmål: Riktig for hvem?

Skjult ID med pseudonym Hahaha fr. 30 aug. 2013 23:16

Er det mer riktig og ha sex mens du er samboer? @oldJoe

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 30 aug. 2013 23:25

@Voksenmann, ja, om det er moralsk riktig hvis personen har en sterk tilknytting til en religion? :)
I Norge er det muligens ikke et stort politisk tema, men jeg tenker på andre land som India og Kina for eks.
Er det for like fokus på sex i Norge når det gjelder poltiske spørsmål nå som det er snart valg?

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 30 aug. 2013 23:28

@haha, nei, eller singel for den saks skyld, men poenget mitt er at for 'noen' er det muligens et tema.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 23:41

@old Joe:
Jeg syns at den politiske oppmerksomheten på sex i Norge er i prinsippet tilfredsstillende. Den har fokus på det som er politisk relevant i samfunnsmessig sammenheng; prevensjon, hygiene, veiledning, krisesentre, voldtektsmottak, mm. Eller mener du at den enkeltes sexliv bør inn under sterkere poltisk kontroll?

Når det gjelder religion, vil den enkeltes religiøsitet være det som i praksis regulerer dennes seksuelle utøvelse i praksis. Det er når religionenes selvbestaltede "voktere" bruker religion som redskap for undertrykkelse og menneskerettslige overgrep, at det blir tragisk.

Disse temaene er alt for store og kompliserte til å drøfte uttømmende her inne.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 30 aug. 2013 23:44

Fin tråd...morsom, varm og litt usaklig. Slik som en tråd på Sukker ofte er. Og det er greit det :) Men om vi skal være litt snill med TS, så kan vi tenke litt sånn statistisk og gjennomsnittlig på det;) Hmm.. det er ca 14 år siden han etter loven kunne nyte seksuelt samleie for første gang. Og forutsetter vi, at han da hadde litt "draget", og var i gang fra første start. Så kan vi tenke at vi tar 14 år og deler det på 56 "pulings". Det vil si et gjennomsnitt på fire per år. Ikke så ille det, vel? Om han har vært en av de uheldige og aldri har hatt en kjæreste da. Men, men skal man være realistisk (og det bruker jeg å være) så har det nok vært noen perioder som har vært litt mer aktive enn andre, tenker jeg;)

Han om det, vist han kan stå "rakrygget" i ettertid, fordi han har opptrådt "realt" mot seg selv, og de han har hatt seksuelt samkvem med:)

Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 30 aug. 2013 23:46

hadde du vært kvinne hadde du blitt kalt hore.snakk om likestilling.men kjør på,hvem bryr seg.

Skjult ID med pseudonym megabit fr. 30 aug. 2013 23:53

De 50-60 har pult TS og forlatt ham her alene...for noen svin... føler med deg

Skjult ID med pseudonym old Joe lø. 31 aug. 2013 00:12

@VM, skjønner, vel, jeg mener at friheten vår er veldig viktig, og det er veldig bra sånn vi har det i Norge.
Likevel sex er ofte i fokus både i Dagbladet og i VG, fordi det er et viktig tema, og noen synes det kan være vanskelig å prate om.
Intimitet/sex er kjekt for de fleste og det kan bidra, dvs. være en faktor på trivsel i hverdagen på jobb, skole ol.
Jeg merker veldig godt med meg selv - hvis det har gått for lang tid uten intimitet/sex at jeg føler meg lettere lei seg, oppgitthet blant annet er kjente symptomer.
Hvis man føler at man 'ikke' strekker helt til og slikt, og da er det viktig å tenke positivt. :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:18

Det du skriver er gjenkjennelig og velkjent for mange.
Men det er nok ikke bestandig at redaksjonene i Dagbladet og VG gjør vurderinger av den samfunnsmessige viktigheten som folkeopplysning hver gang de trykker noe om sex. Jeg tror de kan ha funnet ut at ordet SEX på førstesiden selger aviser.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 31 aug. 2013 00:41 Privat melding

Jeg har aldri pult i mitt liv, kun elsket. Hvis man har sex uten følelser så er det puling, hvis man elsker den personen man har sex med så er det elskov.