Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan tolke....

Vis siste innlegg
(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 30 aug. 2013 21:55 Privat melding

Mulig dette spørsmålet har blitt stilt før, men jeg er nokså ny her inne, så dere får i så fall tilgi meg. :)

Jeg lurer bare på hvordan jeg skal tolke besøk uten melding? Ett besøk uten melding tolker jeg selvfølgelig som mangel på interesse, men hva betyr det hvis noen besøker profilen min 10+ ganger uten å ta kontakt? Er det ment som et hint om at jeg skal ta kontakt, eller trenger det ikke bety noe? :)

Skjult ID med pseudonym mars fr. 30 aug. 2013 22:02

Samme medlem besøket profilen din 10 ganger?
Uansett, jeg ville ikke tenkt så mye på det. MEN, om du synes at denne personen som besøker deg uten å legge igjen en mld virker interessant, send en melding selv. Noen ganger er folk usikker, og siden det er SÅ mange andre her inne, er det lett å bare hoppe videre. Men om du tar kontakt, så kan det fort snu seg.

PS: jeg besøkte profilen din uten å legge igjen en mld ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 30 aug. 2013 22:06

Hvis det var meg som hadde besøkt deg 10 ganger, ville det betydd at jeg gang på gang reagerte veldig positivt på bildet av deg, uten å huske hvor håpløst langt borte du bor - eller uten å huske hva som var dine interesser, matchtallet eller andre detaljer.
Så: Selvfølgelig er det uttrykk for en nysgjerrighet eller interesse. Du kan jo sende ham følgende melding, så finner du det ut:
"Det er da hyggelig av deg å besøke meg så ofte! :-) Hvis det betyr at du er nysgjerrig på meg, hadde det vært veldig hyggelig om du kunne ......[din fortsettelse] ;-) ."

Skjult ID fr. 30 aug. 2013 22:12

Jeg besøker ofte, men tør ikke legge igjen beskjed, hos de jeg opplever er over my league.

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 30 aug. 2013 22:15

Det betyr ingenting om jeg besøker deg ti ganger. Noe jeg ikke har gjort. Men som oftest søker jeg etter noe spesifikt, sorterer etter sist pålogget og trykker next, next, next, next osv. Så jeg blar forbi de samme profilene gang på gang. Stopper opp og sender til de som er interessante.

Hvis jeg har besøkt deg ti ganger, men ikke sendt melding, betyr det at jeg ikke er interessert, eller du ligger lenger ned på listen. At jeg prioriterer andre først.

Skjult ID med pseudonym Jente7 fr. 30 aug. 2013 22:24

Hvordan finner man noen som er over min leage? Det er vel når man tenker det´, at man hverfall burde ta kontakt?!!

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 30 aug. 2013 22:40 Privat melding

Så det kan bety alt fra interessert, men altfor sjenert, til overhodet ingen betydning? Bra jeg fikk oppklart det. ;)
Men da har jeg i hvert fall ikke gått glipp av noen uskreven regel her inne... dette nettdating-greiene er jammen vanskeligere enn jeg hadde trodd! :)

Skjult ID med pseudonym Hmmmm fr. 30 aug. 2013 22:45

Holde deg fast:-) her er det til tide kaldt og kynisk.
Håper du ikke er hårsår, for her er du en av maaaaaange :-)
Lykke til! Du skal se du treffer en kjekk, men bare gi det litt tid :-)

Skjult ID med pseudonym Skalle fr. 30 aug. 2013 22:55

Det finnes mange forskjellige grunner (som du sikkert skjønner av svarene her på forum), så det lureste er å sende en melding..hvis du er litt interessert da ;-)

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 30 aug. 2013 23:13

Vel, ikke tolke eller anta ting - ta heller initiativ og start en dialog, lykke til! :)

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 30 aug. 2013 23:54 Privat melding

Ja, jeg får visst bare begynne å ta mer initiativ. Er ikke hårsår, så har vel ingenting å tape på det. :)
Jeg har bare tenkt at hvis noen er innom profilen så mange ganger uten å ta kontakt, da er de i hvert fall ikke interessert. ;)

Men finnes det såååå mange damer her inne altså (som @Hmmmmm sier)? Flere damer enn menn, kanskje? Mulig det er fordi jeg har begynt søket lokalt (og at jeg bor på en liten plass), men jeg syns egentlig ikke det er så mange å velge mellom... :)

Skjult ID med pseudonym Hmmmm fr. 30 aug. 2013 23:58

Alle kan få er mottoet til en del menn fra Rogaland :-)
Å vil du ikke ha, så kan du få se :-)

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 31 aug. 2013 00:00 Privat melding

Besøk tolker jeg ikke. Om de skriver, derimot, er det et bra tegn. :-)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 lø. 31 aug. 2013 00:07

Hvis jeg besøker en profil betyr det nesten alltid at hun er innenfor mine preferanser. Men så ser jeg kanskje at jeg er utenfor hennes. Da tar jeg aldri kontakt.
Ellers så kikker jeg på flere interessante profiler enn jeg tar sjansen på å kontakte. Jeg tror ikke jeg er i stand til å sjonglere mellom mange kvinner i sjekkefasen, så da lar jeg være å sende melding i første omgang.

Skjult ID med pseudonym flaske lø. 31 aug. 2013 00:08

Jeg klarer ikke å holde styr på mer enn 2-3 samtaler samtidig her inne. Men det hender jeg titter litt på profiler slev om jeg ikke har kapasitet til å sette i gang en ny samtale. Det har i slike sammenhenger hendt flere ganger at jeg har kommet over en profil som ved første øyekast kan virke svært interessant. Men jeg velger å ikke starte en ny samtale før jeg har sett hvordan det går med samtalene jeg alt har engasjert meg i.

Når jeg oppsummerer vil jeg nok si at jeg oftest ikke sender melding til interessante jenter, ettersom jeg stort sett har en eller flere samtaler på gang.