Alle innlegg Sukkerforum

Prekestolen og Besseggen.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 30 aug. 2013 23:17

Det kryyyr av bilder damer med bilder fra nettopp disse to stedene. Ikke bare det, det er bilde fra nøyaktig samme punkt på begge stedene.

Når dere damer som forsøker å portrettere at de er mye ute på tur og er aktive, så gjør dere dere selv en dårlig tjeneste med å legge ut disse bildene. Vi menn som faktisk er mye ute i naturen tenker da automatisk at dere tar en eller to turer i året.. og den/de turene legger dere i turistruta sammen med alle andre.

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 30 aug. 2013 23:24 Privat melding

Ingen av di kommer innom meg dessverre og jeg bor 5 min ifra :-(

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 31 aug. 2013 00:06

Slike bilder er jo til fantastisk hjelp for oss jagende mannfolk jo! De forteller jo hvor vi det er mest utbytterikt å postere!!

(mann 51 år fra Oslo) lø. 31 aug. 2013 01:42 Privat melding

De som poster show off bilder er ikke interessert i å fly opp på topper hver jævla helg heller, så om huleboeren ikke tar kontakt er det win-win...

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 31 aug. 2013 04:35

Klara: jeg liker skikkelig terreng. Det er ikke terrenget det er noe galt med. Men hadde de postet bilder fra skagastølsryggen eller dyrehaugsryggen feks, så hadde jeg hatt et helt annet inntrykk enn når det postes ett fra besseggen.

Helt ærlig synes jeg Rondane er dritkjedelig :P

Ellers kryr det jo av damer over alt i fjellet. Det er ikke mer eller mindre i Rondane eller Hurrungane. Det jeg reagerer på er altså falsk reklame. Bilder fra Besseggen og Prekestolen er mest sansynlig dette.

Skjult ID med pseudonym Hooha lø. 31 aug. 2013 06:04

Men for mange er dette en drøm som går i oppfyllelse. Jeg skulle egentlig vært der forrige helg med en vennegjeng, men da jeg tråkket over for to uker siden og går på krykker så jeg ingen vits i å prøve. Jeg er glad i å gå turer med hundene, men jeg skryter ikke på meg å være ett fjellmenneske, så jeg ser litt av poenget ditt. Men det er stad å ta bilder når du først har kommet opp dit. Slik at du har noe å se på, å minnes.

Skjult ID med pseudonym balla lø. 31 aug. 2013 19:08

Skjønner ikke greia med de som har flere bilder av f.eks en strand, hunden sin, et fjell eller lignende enn av seg selv. Hva er greia med det liksom? Ønsker jeg å se bilder av dette kan jeg finne det på google f.eks.

Skjult ID med pseudonym Råj lø. 31 aug. 2013 20:57

Jeg tror folk (kvinner som menn) reflekterer lite over hvordan de presenterer seg på nett. I den grad de er bevisste, handler det mest om å tviholde på et sprudlende glansbilde og overfladisk markedsføring. "Man må jo det". "Alle gjør jo det".

Turbilder er en klassiker. Så kan man tolke det hvordan man vil. Man kan se det som at de forsøker å gi inntrykk av at dette er noe de gjør ofte, at de er sporty og opptatt av en sunn livsstil og mosjon. Eller man kan se det som uærlig markedsføring og rævdilting.

Hvorvidt bildet er tatt på Besseggen eller K2, er irrelevant for meg. Det er neppe slik at man går over Besseggen så himla mange ganger. Det kan forsåvidt tyde på at man ikke er så veldig fjellvant. Dog finnes det verre bakgrunner enn Gjende og Lysefjorden.

Jeg er forsåvidt uenig med trådstarter/Skrujern. Jeg tror ikke "Besseggen-folkene" gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å legge ut disse klisjébildene. Når det kommer til stykket, er de fleste av oss dønn like. Å fremstille seg selv på en måte som andre gjør, vil neppe telle negativt.

For min del (og der deler jeg TS' gjesp) er jeg lei alt standardvåset. Jeg har derfor en litt mer "spisset" profiltekst hvor jeg bl.a. harselerer med nevnte floskeldisipler. Noen setter pris på det (jeg får en del meldinger), men jeg støter nok fra meg en god del også. Summa summarum tror jeg nok jeg kunne kommet i kontakt med flere med en snillere profil, men livet er for kort til å konsumere alt fjaset.

@balla: Jeg synes (ETT) hundebilde er greit. En hund er tross alt en vesentlig del av ens liv, og det kan være greit å vite at vedkommende faktisk har en hund.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 21:03

Jeg for min del skygger unna alle som prøver febrilsk å virke "unik". Vi er all i bunn og grunn ganske like alle som er her. Forskjellene vil som regel først vise seg når man treffes.

(mann 32 år fra Vestfold) sø. 1 sep. 2013 11:03 Privat melding

Eller så er det UTRULIG mange jenter som har et 2 år gammelt syden bilde av seg selv med en kveleslange rundt halsen.

Skjult ID med pseudonym TEH sø. 1 sep. 2013 15:14

Skjønner ikke oppstyret. Hva slags bilder skal vi legge ut? Ikke fra fjellet, ikke fra fest, ikke tatt på badet. Blir lite bilder da for vi er oftest tatt bilder av når vi gjør ting. Jeg sjølv har et bildet fra Bukkelægret og ett fra Rondane. De som går i fjellet ville kjent de stedene igjen. Men det er flere som komenterte et bilde fra et hovedstad på en annen kontinent. Men sjønner at if til dere er kipt med et bildet som sier "se hvor jeg har vært".

DA gjenstår bare en ting: legge ut passbildet sitt.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 1 sep. 2013 15:16

Det er da helt greit å legge ut bilder fra hva som helst TEH. Det er falsk reklame jeg reagerer på. Lær deg å lese.

Skjult ID med pseudonym TEH sø. 1 sep. 2013 15:19

Hvordan vet du at det er fask reklame? Har du verifisert med samtlige at de ikke er så friluftsmennesker som de prøver å vise?

(mann 55 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 06:15 Privat melding

Alt dette handler vel i bunn og grunn om at disse damene ønsker seg heller en Lars Monsen type, enn en "byhuleboer" som aldri tar dem med ut på tur...
Problemer her er vel at LM typen kanskje heller vil ha seg en raffinert bydame og "byhuleboern" vil ha seg en sporty dame som kan dra han ut av hulen...?
Klassisk "Catch 22" situasjon...
Eller?

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 2 sep. 2013 10:23 Privat melding

Ser ikke helt problemet.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 2 sep. 2013 10:50

Poenget er at de fleste av oss som er mye ute i naturen gikk besseggen en eller flere ganger for mange år siden. Ja, det er falsk reklame. Jeg har datet flere av disse og det har alltid vært sånn "jeg er på fire turer i året" damer. Det er greit nok det. Men da skal man ikke i profilen, i både tekst og bilder gi inntrykk av noe annet heller.

Ønsker vel ikke noen slags type huleboer. Stikker jeg på rockefeller, møter jeg ofte de samme folkene jeg møter på toppturer av det litt heftigere slaget. Det er denne type mennesker mange av damene forsøker å late som de er, mens de egentelig er mer som DNT turister å regne.

Skjult ID med pseudonym UR ma. 2 sep. 2013 14:17

For min del er det så enkelt at det er på tur kameraet er med, og det er der bildene blir tatt, om det så er 2-3 turer i året, hva gjør vel det? Men nå prøver ikke jeg å late som jeg løper i fjellheimen hele året heller, da.

Jeg syens folk legger alt for mye vekt på profilbildene, jeg. For min del er de en fin åpning til samtale. "Hei, jeg ser du har vært på... xxx, var det en fin tur?".

(mann 55 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 14:18 Privat melding

@skrujerm

DNT turister er nå det så ille og?
Vi bør da bare være glad for alle "friske damer", som har vært ute minst en vinternatt i vår flotte natur!
Det betyr i det minste at de gjerne vil tiltrekke seg en mann som kan utvide deres horisont på området...
:-)

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 2 sep. 2013 21:38

Neida, det er ingenting galt med DNT turister. Lurer på om du missforstår med vilje?

Hvis man lager en profil som indikerer at man kjører renna på austabotentind før lunsj, så er det rett og slett falsk reklame når man bare gikk besseggen. For tre år siden..

Skjult ID ma. 2 sep. 2013 21:53

@Skrujern, nå er jo ikke dette et problem for deg siden du så lett "avslører" falsk reklame, og lett kan styre unna slike profiler.

Skjult ID ma. 2 sep. 2013 21:55

Hvor mange ganger i året, måneden, uka bør man være på tur for å føle seg berettiget til å ha et turbilde i profilen?

Skjult ID med pseudonym Theon ti. 3 sep. 2013 17:25

Føle seg berettiget?

Mange fantastiske bilder som blir tatt på tur, forstår virkelig ikke hva som er problemet om disse da blir brukt på profilene.

Liker man å gå på tur, så får man presset inn minst 1 tur i uka, eller sparer opp tid til lengre turer når man har tid til det. Folk er forskjellige og det er forskjell på hva folk kaller for tur og ikke.

Selv kaller jeg ikke en tur for en tur, om den ikke tar minimum 5 timer å gå, frem og tilbake.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 3 sep. 2013 17:30 Privat melding

Kanskje jeg må ta helikopter tur opp til prekestolen sånn at jeg kan sitte der oppe i rullestolen og vente på de single jentene og spørre om de kan hjelpe meg ned igjen....

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 3 sep. 2013 17:54

Post så mange turbilder du bare ønsker for min del. Synes det er tipp topp. Men ikke gi inntrykk av at du er så mye på tur, kjører heftige renner på telemarkski osv, når du er på tur en gang eller to i året.

Når du fremstår som en annen enn den du er, så er det falsk reklame. Har sett dette ganske mye her. Mange lager profiler som er slik de ønsker å være, ikke slik de er.

Skjult ID ti. 3 sep. 2013 18:00

Ja, vi har alle våre problemer......