Alle innlegg Sukkerforum

Ble jeg brukt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:04

Jeg har i en lengere periode snakket med ei på sukker (Hun 27, jeg 31), vi har hatt en utrolig bra kommunikasjon.
Hun hadde noen veldig bra, og noen halvbra tildels rare bilder, så jeg var skeptisk.
Hun bodde noen timer unna så evt treff måtte planlegges.
Etter masse lange brev frem og tilbake ble det brått stille, hun forsvant fra sukker.

Et par månder senere får jeg igjen meldinger hvor hun lurer på om vi kan gjennoppta diskusjonen, hun legger alle kortene på bordet og sier at hun egentlig daten en annen og bla bla.
Det syns jeg var helt greit, da jeg var litt i samme situasjon selv.

Vi snakker mer og mer sammen, på FB og telefon, vi avtalte møte forrige Lørdag, men når vi snakket sammen på torsdagen, ber hun meg ned samme kvelden, når jeg skjønner hun mener det seriøst, og jeg hadde skikkelig lyst til å treffe henne så slo jeg til, kjørte 3t, spent som f. Og det er opplagt at vi skal drikke vin og uansett må jeg sove hos henne.

Når jeg kommer frem blir jeg helt slått i bakken, det er "DEN" flotte dama, høy, skikkelig modell-pen, kropp som en gresk gudinne.
Hun er morsom, og utrolig søt.
Hun sjenker på med vin, vi prater løst og fast.
Så kommer det litt frem, hun har aldri vært i et lengere forhold, hun føler seg evig singel og har bare guttekompiser.
Jeg har ingen fordommer og etterhvert hinter hun om at jeg må ta initiativ, som jeg selvfølgelig gjør.
Hun smiler fornøyd og sier jeg var utrolig god til å kysse, vi drikker mer og koser oss.
Vi har bestemt oss for å ikke ha sex.

Plutselig ligger jeg i en 120-seng inntil en kropp som de fleste menn bare har sett på bilder og film.
Jeg klarer ikke la være å prøve å forføre henne, noe som hun bemerker at jeg klarer utrolig godt.
Så skjer det som det ofte gjør, flere ganger og morgenen etter.
Hun smiler til meg og forteller hvor bra hun hadde hatt det, jeg er veldig enig.
Så prater vi løst og fast utover fredagen, hun lager frokost, tilbake og kose litt i senga osv.

Så møtes vi på Lørdagen, hun er distre, sender meldinger, leser opp meldinger hun får og forteller hvem de er fra (venner)
Det blir et relativt kort men greit møte, jeg spør om vi skal treffes igjen, hun sier ja, send meg en melding.
Men jeg merker at det er noe galt, gløden var borte, så jeg spørr henne rett ut etter noen dager.
Hun sier hun er usikker på hva hun føler, jeg hadde for første gang på lenge virkelig fått følelser for noen.
Jeg sier at det er greit og at hun får tenke og heller ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:07

Det ble nesten en novelle :P
Fortsettelse følger :)
Hun tok kontakt, og sa hun hadde slått opp en gammel skade og at alt var dårlig timing.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:10

Hva mener du TS :) Ble jeg brukt! Sitter du igjen med en føllelsen at det var kun kroppen din hun var ute etter? Kanskje hun kun lekte med deg, men brukt??

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:23

@skjult ID
Ja føler både at jeg ble lekt med og brukt, på en ganske så god måte.

Men hun virket aldri som ei som bare var ute etter sex, hun sa hun syns jeg var veldig kjekk, men hun sa og at personlighet telte mer enn utsende.

Kanskje hun syns jeg var en drittsekk da, men tenkte "til helvete heller, greit for en natt"

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 02:32

TS kanskje hun tenkte at du måtte jo få :-)
Du er nok såret, å derfor føler du det du føler.
Ta tiden til hjelp, å ikke tro på mer av hennes eventyr!
Lykke til (-:

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 31 aug. 2013 02:42

TS@ det virker som en dame som vet hun ser bra ut, og derfor har hun ikke et like seriøst syn på det som du. Hun tenker nok at hun kan velge mellom de fleste som viser henne interesse... men i grunn litt snodig, i og med at kvinner oftest har mer sjanse for å bli mer følelsesmessig involvert i noen hun har hatt sex med.

Men ja, jeg har opplevd akkurat samme scenario med mannfolk. Kan også hende det er endel bagasje, at hun har blitt brukt mange ganger i fortiden, og derfor har blitt litt kald etterhvert og har stengt mye av følelser ute. Kan hende hun også har begynt å bli lei av og bli brukt selv, og derfor bruker andre på samme måte. Det er i alle fall mitt synspunkt, og til dels erfaring. Etter alle de mannfolka som har hatt sex med meg og deretter ikke vist noe interesse etterpå, så har jeg også blitt mer kynisk både ovenfor andre og meg selv. Og når du først viser interesse, så får hun litt panikk og trekker seg unna.

Eller så er hun rett ut en drittsekk. Ta tiden til hjelp og se hva som skjer. Det er nok ikke så lett de første dagene, men etterhvert blir du mer og mer distansert fra henne og da får hun kanskje litt tid på seg til å puste ut og tenke over hva hun vil. Jeg sier ikke at det er rettferdig ovenfor deg, men etterhvert blir det bedre skal du se :-) bare ikke involver deg i en vingle-per, det ender aldri bra.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:44

Hehe ja det ville jo vært snilt av henne.
Jeg fortjente det nok, har vel vært player selv noen ganger.
Men ja det gjorde skikkelig vondt i flere dager, ble rastløs, men har brukt hver dag etterpå til å trene beinhardt og det hjelper veldig, er ganske over henne men ikke helt :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:50

@J23
Det du skriver i midten der kan nok passe veldig bra til hennes beskrivelse.
Hun virket som en ganske empatisk person, men hennes forrige "date" som egnetlig var en venn hadde dumpet henne til fordel for sin eks.
Kanskje hun bare trengte et ligg for å hevde seg litt tilbake :P

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 31 aug. 2013 02:52

Bait@ det er dumt med disse mannfolka som kjører over kvinner som om de er dørmatter (refererer til han vennen som dumpet henne). Og jeg tror ikke (ut i fra det du har beskrevet av henne) at hun gjorde det for å hevne seg. Tror nok hun handler litt på impuls og kanskje ikke tenker riktig over de beslutningene hun tar pga fortiden hennes.

Hvor gammel er hun, om jeg tør spørre?

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:53

Hun sa jo også før det skjedde noe mellom oss, at hun ikke likte sex på første date, for da ble det som regel ikke noe seriøst ut av det...
Men jeg tenker nå at det er bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke har gjort :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 02:54

@J23 Hun er 27

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 31 aug. 2013 02:59

Okei. Jeg tror, basert på det du sier, at hun har blitt brukt endel. Jeg er heller ikke noe stor fan av å ha sex på første date, men kan fort bli revet med og kåt. Og de jeg har hatt sex med på første date, har jeg ikke hatt så mye kommunikasjon med i ettertid og det har endt med tårer og snørr. Helt til den dagen hvor jeg så meg lei av å bli brukt, og ble mer kald i den situasjonen.

Men det er ikke alltid lett å ha sex på første date heller, for man kjenner ikke hverandre så godt og da kan nok litt av den "gløden" forsvinne. Da er det liksom ikke noe å hige etter, og den basistilliten er ikke helt bygd opp.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 03:06

@J23
Ja du sier noe der, men det var liksom ikke en ONS som jeg plukket opp på byen, men vi hadde snakket sammen i månedsvis, og vi visste alt om hverandre.

Men det virket helt klart som om hun var redd for å få følelser for meg

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 31 aug. 2013 03:07

Dumt når det skjer... vet hva du mener. Det svir når det ikke ender opp med noe mer. Det eneste du sitter igjen med er vel egentlig kun spekulasjoner og "hva hvis"? Men håper du finner ei som er litt mindre vinglete :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 03:12

Ja får satse på at hun dukker opp snart :)

Skjult ID med pseudonym sphinx lø. 31 aug. 2013 07:49

Det er noen om er redd for å binde seg og det er åpenbart, og hun nevnte det tidligere at hun aldri hadde vært i et lengre forhold og mennesker er ofte vant til å leve slik (vaner). Men du skal ikke ha den følelsen at du ble brukt, og kanskje hun føler det samme faktisk siden dere ble enige om å ikke ha sex, men det skjedde likevel liksom. Men jeg tolket at det bare var positivt å ha sex sammen etter den kvelden. Det er mye bedre å prate om det temaet med personen det gjelder enn å diskutere det her på et forum.

Skjult ID med pseudonym nenetten lø. 31 aug. 2013 09:24

Kanskje hun ikke var så veldig fornøyd med sexen? Kanskje hun ikke følte at ting klaffet der?

Skjult ID med pseudonym miniblomst lø. 31 aug. 2013 09:39

Brukt eller ikke brukt. Dette scenarioet går igjen og igjen,for begge kjønn. Jeg liker heller ikke sex på første date,men om en blir rivet med og kåt. Har en lyst har en lov. Jeg har sluttet med å har noe form for forventninger fra menn,etter sex på første date. Og som de fleste,så dødde følelsen der og da. Og det som er igjen er begjær for mer "påfyll". Så derfor har jeg latt ting skjer når det skjer,blir det et forhold ut av det,så blir det forhold ut av det. Jeg er seksuell som person,kan ikke stenge inn den siden av meg til....de fleste si 3.date. Rett og slett blir 3.date for meg litt i det lengste laget å venter. @TS jeg forstår deg at du føler meg brukt av henne. Men tingen kan være sånn at hun ikke hadde "de" rette følelsene for deg,men trengte sex. Vi jenter trenger også å "tømme" oss en gang i blant...

Skjult ID med pseudonym megabit lø. 31 aug. 2013 09:48

Har aldri sett noen modell-pene her... Tviler på at hun dukker opp igjen...Pene jenter vil bare ha de menn som er vanskelige å få...de er glad i litt motstand og drama med en tøffing. Hun oppfatter deg trolig som en baby som bare vil kose. Du har sikkert lært noe av dette, ikke pøs på med mye følelser/ kjærlighet for tidlig, for da blir de redde. Du bare sliter deg ut ved å tenke på henne! Glem henne og gå videre!

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 10:02

@sphinx
Jeg har prøvd å snakke med henne, men det virker som hun ikke vil prate lenger (fatter seg veldig i korthet, omviker enkelte spørsmål) og helst ha meg litt på avstand, uten at det er noe hat.
Så jeg velger å respektere det, så jeg prøver bare å forstå :)

@nenetten
Hun var fornøyd ;)

@miniblomst
Det virket som om hun hadde de rette følelsene, og hun var ivrig til å sende meldinger og sånt, helt til andre møte, da var alt bare rart.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 10:13

@sphinx
Jeg har prøvd å snakke med henne, men det virker som hun ikke vil prate lenger (fatter seg veldig i korthet, omviker enkelte spørsmål) og helst ha meg litt på avstand, uten at det er noe hat.
Så jeg velger å respektere det, så jeg prøver bare å forstå :)

@nenetten
Hun var fornøyd ;)

@miniblomst
Det virket som om hun hadde de rette følelsene, og hun var ivrig til å sende meldinger og sånt, helt til andre møte, da var alt bare rart.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole lø. 31 aug. 2013 10:16

Eg har litt problem med å forstå det du skriv. Kva er problemet ?

1) Du kjører tre timer for å møte ei dame du aldri har møtt før. (litt desperat spør du meg. Dykk kunne møttes på halvveien, eller enda betre ho kunne ha møtt deg i din by. Enten må ho jobbe for å få deg, eller så blir det ingenting.)

2) Når ei dame seier: Vi bestemmer oss for å ikkje ha sex. Dette betyr ofte at det blir sex.

3) Det kan bli forhold sjølv om dykk har sex på første date. Men det fordrer ofte at dama er litt tøff og ikkje er av den altfor sensitive typen som får dårlig samvittigheit for alt. Det er også mogleg at dykk byrjar med eit casual fohold med berre sex. Og så etterkvart trapper sakte, men sikkert opp til å treffast oftare og oftare og gå på kino og sånn, viss dykk føler for det. Først sex, så forhold. Det kan også fungere bra, sjølv om dette er mindre politisk korrekt.

4) I psykologien lærer vi at viss du skal predikere framtida må du sjå på fortida. Ho er ein person som har rota mykje i forhold til deg, ho sender uklare beskjeder og har aldri hatt langvarige forhold. Dette betyr at mest sannsynleg kjem dette til å gjenta seg med deg, ho kjem til å ha eit kort fysisk forhold med deg, ho kjem til å sende uklare beskjeder til deg og det kjem til å bli rot. Er det mogleg at ho skjerper seg ? Sjølvsagt, men det er veldig vanskeleg å skjerpe seg, og det at ho traff deg, er ikkje god nok grunn til å skjerpe seg.

5) Så du trudde du skulle overnatte med ei dame som du har datet utan at det blei sex ? Hm. Det er litt naivt. Viss det var maktpåliggande for deg å ikkje ha sex første daten burde du heller ha overnatta på hotell. Alltid hugs: Viljestyrken er svak. Viljestyrken er alltid veldig svak, så best å sette den på prøve så lite som mogleg.

6) Det er mange grunner til å prate og date og pule. Kjærleik, tiltrekning, trøst, bekreftelse, adspredelse, behov for nærhet etc etc

Skjult ID med pseudonym mann30+ lø. 31 aug. 2013 10:25

TS

Du var vel en rebound. Eller så er hun bare veldig usikker og forvirret på sine egne følelser. Kanskje er hun egentlig fortsatt betatt av eksen, og du var et forsøk på å komme over han og møte og bli glad i en ny - uten at det helt gikk sånn, i det minste ikke helt ennå. Eller kanskje har hun en, to eller tre andre menn rundt seg som også prøver seg på henne, og som hun alle liker og er tiltrukket av på sitt vis. Da kan hun fort uten helt å ville det sende veldig blandete signaler til deg (og dem) inntil hun eventuelt velger en av dere. Hun kan jo være en bra jente selv om hun vingler fram og tilbake sånn, hun blir kanskje bare revet med av følelsene. Men klart, kanskje trengte hun bare et ligg også, eller hun tenkte bare å gjøre det beste av kvelden når du først var der uten at hun egentlig var så veldig betatt.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole lø. 31 aug. 2013 10:27

Og som sagt tidlegare: Du er som dei fleste menn billig. Du kjører tre timar for å møte ho. ( setter ny standard for low-maintenance)

Du blir veldig tilnytt ho. Du får følelser for ho. Du tenker: Oi så vakker ho er, dei fleste menn kan berre drømme om ei dame som dette etc etc. Du får litt sex og tenker vi må treffast igjen, eg elsker ho, dette er det store etc etc. Dama blir kvelt av all din oppmerksomheit og alle dine følelser.

Rollene er bytta om. Ho er den kalde mannen. Du er kjerriga med alle følelsene.

Eg er litt slem mot deg no. Men eg har vore i den same situasjonen så mange gonger og det fungerer ikkje å gjere slik som du gjer.

Du må bli ein mann og du må ha standarder og sjølvrespekt og ikkje berre danse etter hennar minste vink.

Sjølvrespekt er sexy.

Skjult ID med pseudonym mann30+ lø. 31 aug. 2013 10:33

Truls Ole sitt innlegg var forøvrig veldig bra. Og når det gjelder punkt 2 og 5 som han setter opp, så kan jeg ikke annet enn å si meg helt enig. Jeg har bare hatt utenbys sukkerjenter på overnattingsbesøk første daten et par ganger, men det har blitt sex begge gangene. Det har ligget i kortene. Og hvis du ligger og kliner med en jente og hun sier at det ikke blir sex, så har hun allerede tenkt tanken og er som regel lett å "forføre" videre likevel. Med mindre hun har mensen eller noe slikt da selvsagt. Selv hadde jeg en venninne på besøk for bare et par dager siden som sa akkurat det der, svært bestemt mens hun så meg inn i øynene. Det gikk ikke 20 min en gang før det skjedde likevel.

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 10:39

@TS - Det ringte ikke en bjelle da hun var ærlig og sa hun følte seg som en evig singel? Allerede da jeg leste den setningen skjønte jeg "hvor hun var", enden på visa her ;) At du måtte "forføre" henne, sorry, det var hun som la opp til det. For denne fremgangsmetoden hun brukte har jeg brukt før også, hehe.. Vi damer vet at menn liker at vi er bittelitt "hard to get", at de færreste kan motstå å prøve seg når man ligger der i bare undertøy. Det er spill på høyt plan, og HUN styrte det, men fikk deg til å føle at du var forføreren. Vi damer er gode på å "styre uten å styre". Jeg har gjort det der noen ganger selv tidligere, hehe.. Hun er nok en female player. Du fikk en god natt med henne, et bra minne. Move on! :) Finnes masse damer der ute, og jeg ønsker deg all mulig lykke til :))

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 10:40

@Truls Ole
Det høres som din konklusjon er JA, du ble brukt.

Til mitt forsvar kjørte jeg ikke 3t bare for å møte henne, det var meningen jeg skulle rett i nærheten dagen etter og trenkte bare å kjøre 30min derfra.

Jeg har faktisk hatt overnattingsbesøk fra dater uten at jeg ville ha sex med de.

Men du har nok rett i at jeg ble betatt og da forandrer jeg meg nok litt :)

@mann30+
Det rare er at hun sa til meg etter vi hadde kysset, at hun ønsket å kysse meg med en gang hun så meg.
Da må hun ha vært veldig målbevisst hvis dette var planlagt. :S

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 10:51

@Safira
Det er selfølgelig mulig, men alt dette bare for et ligg, da kunne hun invitert meg etter 2 uker.
Det er sikkert 100.000 menn fra Oslo her som hun kunne valgt, istedet vil hun møte nettop meg fra indre Østland, bare for ett ligg, ja eller 3 da, og så omtrent kutte kontakten.
Og ja det var hun som tok kontakt med meg først

Skjult ID med pseudonym mann30+ lø. 31 aug. 2013 10:56

Jeg har også kysset jenter på første daten like etter at jeg har møtt dem, og vist med blikk og kroppsspråk at jeg har begjært dem nesten fra første sekund vi møtes. Det ender som regel med at de føler seg veldig begjært og blir fort revet med.Forføring kalles det der ;-)

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 11:04

@TS -
"Bare for et ligg", nei, mer for å stille nysgjerrigheten på deg, samt det handler ikke om sex'en, men "jakten"..
For hun var helt sikkert nysgjerrig på å treffe deg, og hadde ikke invitert deg til henne hvis hun ikke følte en tiltrekning til deg. Hun likte deg helt sikkert, iom at hun tok kontakt med deg igjen etter å ha vært stille en stund, og brukte mye tid på å snakke med deg. Men ikke interessert nok til å ha et seriøst forhold tydeligvis. Måten hun kuttet kontakten på var litt feig synes jeg, men noen har problemer med å si ting rett ut - og bruker "fravær" som avvisningsmetode. Jeg håper du treffer på ei bra dame etterhvert. Du virker som en følsom og god fyr :)

Skjult ID med pseudonym yliana lø. 31 aug. 2013 11:22

Jada, vi jenter liker også å jakte og flørte ..uten å legge noe mer i det:-)

Surpise,surprise!

Du var grei nok der og da....men desverre ikke det helt store,
Tenk ikke så mye på det TS men ta det for det det var.
En erfaring rikere:-)

Skjult ID med pseudonym Truls Ole lø. 31 aug. 2013 11:33

Tenk på det som ei gåve. Universet elska deg så det tenkte det skulle gi deg eit spark i rævva for å få deg til å slutte å vere puddel og byrje å vere mann. Kan kome godt med seinare i livet.

Skjult ID med pseudonym heidi lø. 31 aug. 2013 11:37

@TS

Du var litt for lett å plukke;)

Først så dticher hun deg ..for en annen
men plukker senere opp tråden for ny kontakt..når det passer henne.
Deretter kjører du mange timer for å møte henne og du blir helt spinnvill bare p.g.a henne vakre utseende.
Hun kan bare vikle deg rundt lillefingeren og få deg akuratt dit hun vil..

Jeg har selv vært en liten" heartbreaker" og kjenner alle tricksene.
Du ble ikke direkte brukt ..siden hun lovte deg ikke gull og grønne skoger men litt lurt ble du nok.

Glem henne og gå videre.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole lø. 31 aug. 2013 11:56

Takk til Heide for godt innlegg.

Vi menn bør bli meir high-maintenance. Vi må behandle vakre jenter som vi ville ha behandla mindre vakre jenter som vi ville ha behandla våre venner.

Sånn der: Eg er villig til å gjere alt for å møte deg haldning er veldig utbredt og veldig usexy.

Skjult ID med pseudonym jorid lø. 31 aug. 2013 12:04

Sånn er det og sånn vil det alltid være.

Vakre kvinner gjør menn alltid forskrudde i hodet:-)

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 12:17

Ts
Om du likte opplevenlsen er jo alt i skjønneste orden, dette er er jo akkurat som det bruker å ende for 75% av hjemmedater i nettverden. Om du ikke liker tilfeldig sex ble du nok "småspist av en kjøttetende organisk plante" .

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 31 aug. 2013 12:30

Nei du ble ikke brukt, men du valgte å ligge med en jente som du hadde avtalt å ikke ligge med. Sexen var sikkert bra, men da ble det en sexgreie, ikke noe som var på gang.

Hun var selvsagt med på det og lot seg forføre, det er ikke det jeg mener, men om man skal kategorisere mennesker i livet etter hva de kan brukes til flyttet du jo deg villig ut av "potensiell kjæreste" og inn i "fyr jeg kjenner litt som jeg lå med en gang". Kanskje er hun like skuffa som deg, men gjort er gjort. Dessuten snakker du jo bare om kroppen hennes og utseendet hennes. Hvis hun er så fin som du sier er hun sikkert drittlei av slike menn.Hun vil sikkert ha noen som tenker annerledes.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 12:36

Eller kan hende Ts ble så ivrig at det hele var over på et øyeblikk, erfaringsmessig kan "over snittet" prestasjon være avgjørende for kvinner i kategorien over the leauge :-))

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 31 aug. 2013 12:38

^ Det kan jo hende det var dritbra og hun freaket ut fordi hun er følelsesmessig skadd og redd for å binde seg til noen som faktisk har makt til å såre henne også.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 13:19

Kiara; Du traff spikern på hodet, dama og hennes likesinnede har en dysfunksjon, Nice one, ...made my day !!

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 13:41

Mange delte meninger, mange svar.
Fasiten er det dessverre bare hun som sitter med

Jeg kan nok være veldig lidenskapelig og på grensen til intens. Jeg er ikke redd for å si eller vise hva jeg føler og jeg kommer ikke til å endre dette eller spille noe spill.
Kanskje hun playa meg og spilte den uskyldige som jeg ga litt for mye bekreftelser til

@(Skjult ID ) - lø. 31 aug. 12:17
Jeg har alltid likt tilfeldig sex, men har drevet med det i 10år, med noen faste forhold i ny og ned, jeg er passert 30 og vil litt videre i livet nå.

@jada
Jeg nevnte også at hun var utrolig morsom, og lett å kommunisere med :)
Hun var i mine øyne ganske perfekt.

Og ja det virket som hun freaket ut, kanskje ble jeg for "på" eller så ville hun ikke få følelser for meg

@(Skjult ID ) - lø. 31 aug. 12:36)
Hvis du mente sexen, så var den ikke det, damer pleier ikke uoppfordret å si at det var bra, hvis det ikke er det.
De kan helle rikke fake ukontrollerte rykkninger i underlivet hvis det er dårlig, for å gå i detalj.

@Truls Ole
Du har veldig rett, og det at jeg ihvertfall fikk en så bra dame, om det så bare er for en natt fra hennes side, så har det gitt meg inspirasjon, har endret livsstil og tar tak i de tingene jeg ikke er så fornøyd med ved meg selv.

Skjult ID med pseudonym miniblomst lø. 31 aug. 2013 14:22

@TS

Det med at du kjørte som langt for å treffe henne, så har du nok mer følelser for henne enn hun for deg. Jeg har opplevd det selv,at en mann kjørte over 3 timer for å har en helg med meg. Men det ente så tragisk at han kom med et løgn (faren lå på sykehuset osv) og reiste mens jeg da var på jobb. DET gjorde vondt, men det jeg ikke forstår meg på (menn) er, hvorfor gidder å kjøre så langt for å få seg et ligg??

Jeg fikk følelser for han, og vi har pratet før møte. Han var kjekk,både utseende og personlighet. Før jeg da ble forlatt dagen der på, noe som jeg ikke helt forstår hvorfor. Men sånn er vel livet.

Det er bare å heve seg over sånne personer (både mann/damer). Det er uansett hennes/hans tap tenker jeg, for jeg er verdens beste kjæreste..hehe :D

Skjult ID med pseudonym SheWolf lø. 31 aug. 2013 14:43

Oi! I kveld kommer det en gutt som tar fly tur/retur Trondheim-Oslo for å møte meg 1 døgn. Håper virkelig ikke han vil føle seg brukt etterpå, he he! Har aldri møtt han før selvsagt;)

Synes det er kult når gutta tar en slik tjangs, står respekt av det.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 14:43

@miniblomst
Vel som jeg har presisert, skulle jeg rett i nærheten dagen etter, dette visste hun om.
Og derfor ba hun meg ned kvelden i forvegen.
Hadde ingen spesielle følelser for henne før jeg traff henne.
Jeg var nok impulsiv, men ikke desperat, og jeg hadde ingen forventninger, hverken til hvordan hun skulle være eller til sex.
Jeg var skeptisk og ikke ute etter et ligg, ville bare treffe denne dama i det virklige liv.

Jeg tror din mann hadde større forventninger for å komme dit, men du var sikkert grei nok for et ligg.
Det kan godt hende jeg var slik for henne også :P

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 14:48

@Shewolf
Nå har jeg lært at det er et desperat og dyrt ligg, hvis ikke du har booket hotell for han da :P

Skjult ID med pseudonym SheWolf lø. 31 aug. 2013 14:51

Bait!: Nei, han skal selvsagt få overnatte her, i verste fall på sofaen. Men jeg bekymrer meg ikke, jeg er sosial og utadvent, så hyggelig blir det uansett. I verste fall blir man kun venner :)

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 14:53

@SheWolf - Så spennende! Kan du komme innom her over helga og skrive noen ord om hvordan det var? Blir litt nysgjerrig jeg :) Lykke til med besøket ditt! Håper det blir storveis ;)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 14:55

@Shewolf
Nøyaktig det der, ordrett, sa vi til hverandre før vi møttes også.
Dere ender til sengs, den ene får følelser og den andre ikke :P

Bare forbered deg til en russisk rullett med 2 løp og en kule :D

Skjult ID med pseudonym SheWolf lø. 31 aug. 2013 14:58

Bait: Nå har jeg hatt så mange dater, så har blitt litt vel "proff" i dette. Tror han stresser mer enn meg for å si det slik. Uansett får jeg ikke følelser før gutten gjør meg trygg nok til å få det. Og det som skjer etter daten er viktig. Er han ikke flink til å ringe og sende sms, så mister jeg fort interessen.

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 15:09

Reflerterte poeng fra reflektert ung dame @Kiara ;-)

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 15:10

@Kiara - Det er synd du ikke er mann, for da ville du vært perfekt for meg med all din visdom og innsikt! ;D Du rabler aldri bare ned noe svada, selv når du setter ting litt på spissen er du saklig. Vi er ganske like har jeg forstått, dvs mye likt fokus, erfaringer og innsikt. Jeg sitter som oftest og nikker når jeg leser det du svarer i ulike tråder her :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 15:12

@Shewolf
Vel nå ville selv Casanova snudd seg i graven hvis han fikk vite hvor mange "dater" jeg har hatt.
Og all erfaring tilsier at damer mister fortere interessen hvis man ringer for mye eller sender for mange SMS :P

Du må nok skille mellom hva du "ønsker" og hva som utløser dine følelser

Men nå er jo dere fra Venus, vi er fra Mars

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 15:15

@Kiara
Fornuftige ord
Jeg føler det sånn, og håper det er noe jeg kan endre eller gjøre bedre neste gang det dukker opp ei jeg faktisk liker og får følelser for :D

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 15:17

Heyhey @safira, fingra fra fatet ! En fullkommen kvinne som Kiara står på ønskelisten til oss høyst levende og forhåpentlig litt reflekterte menn ;-)

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 15:20

@Kiara - Vi hadde nok blitt gode venner irl :)

@(Skjult ID) 15:17 - Greit! ;) Men da må du behandle henne pent, for hun er ei dame som helt klart fortjener det. Respekter henne, ellers får du med meg å gjøre! ;D

Skjult ID med pseudonym Erre mulig lø. 31 aug. 2013 15:21

Problemet ditt er ikke at du ble brukt, men at du ønsket mer enn det du egentlig visste var umulig mann :-))

Ser det for bra ut til å være sant, ja så er det som regel det! ;-)

Ta det for det det var. Du hadde en fin opplevelse. Gå videre bro :-)

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 15:25

Selvklart @Safira og siden du er hennes venninne skal jeg passe på ta på alvor alt dere har på hjerte. Det skulle bare mangle..

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 15:38

Høres bra ut @(Skjult ID) 15:25 :)

@Kiara - Det skal kunne la seg gjøre, uansett om vi finner kjærligheten her eller ikke. Finner vi den, så har vi det å snakke om i tillegg :) Er nok måter for oss å få ordentlig kontakt på her, må bare tenke litt på hvordan. Gode venner får vi aldri nok av, særlig ikke den typen man er "veldig på nett" med. Hadde vært kjempekoselig :)

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 15:44

Vakker når du oser av selvsikker småflørting og sender beskrivelig energi fra din hemmelige oase.. Har du planer om å førføre en dødelig livsnytene mann i nær fremtid @Kiara.. Blir jo helt "småtossete" av å smygtitte på deg..

Kanskje jeg skylder begge to et glass vin ++ og litt oppmerksomhet på et utested i solnedgangen

Skjult ID lø. 31 aug. 2013 16:23

Du kan å friste en mann med fingertuppene som en myk myndig dirigent @kiara.
Beskrivelse av en fristende glødende setting får man kanskje overlate til fantasien enn så lenge..men
Blir jo ikke mindre nysgjerrig på hva som gjør deg bekvem....Har du et siste ønske før vi "gifter oss".. ;-)

Skjult ID med pseudonym miniblomst lø. 31 aug. 2013 16:27

@TS

"Jeg tror din mann hadde større forventninger for å komme dit, men du var sikkert grei nok for et ligg".

Jeg håper at du mener noe morsomt ved å si at jeg er sikkert grei nok for et ligg, om ikke det så forstår ikke jeg hvorfor du skriver sånn?

Det er jo søren ikke rart hvorfor mange menn er "bruk og kast". Jeg sier ikke alle menn, men mange menn.

Jeg er ikke bitter på dere, men vi har lett for å glemmer at vi er ulike,men akk så like på mange områder.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 31 aug. 2013 18:52

"Det rare er at hun sa til meg etter vi hadde kysset, at hun ønsket å kysse meg med en gang hun så meg."

Hvorfor er det rart? Jenter må jo like det de ser for å ha lyst til å kysse dem. Ingen jenter ber menn kjøre langt "for å få seg et ligg" . Det trenger de ikke. De vil ikke ha et ligg med en de ikke er tiltrukket av. Så selvsagt var det ikke med overlegg før dere møttes at hun lurte deg i køya. Men det er vel det som ofte skjer hvis begge er tiltrukket...

Hva mener du med: Fikk følelser for henne? Du legger veldig vekt på hvor flott du synes hun var i måten du beskriver dette på (jada, lest hele tråden). Kjenner så mange menn som klikker i vinkel hvis de tror de kan hale i land en dame som er langt over snittet i utseende og i tillegg grei å prate med.

Men følelser utover begjær og drømmer om mer av det samme? Nei. Det er ikke følelser... Det er ikke følelser for en annen person. Du hadde antkelig nokså glatt droppet henne om hun sa hun måtte amputere begge bryst og mistet håret neste måned, hadde du ikke?

Skjult ID med pseudonym Hmmmm lø. 31 aug. 2013 19:04

Godt skrevet @me too. Så nå må du svare TS :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 19:26

@me to og miniblomst
Vi menn trenger ikke føle noe spesielt for å kysse eller for å ha en fysisk tiltrekkning til damer.

Jeg falt for personligheten og at hun var så pen, var et stort pluss.
Jeg vet ikke hva det er, for meg kommer skjønnhet i mange former, men noen veldig få føler jeg et bånd til, og det er ikke nødvendigvis modellpene jenter. Jeg faller mer for empatiske omsorgsfulle jenter.
Når jeg sier følelser, er det ei jeg helst vil holde rundt og være med. Ikke kun fysisk tiltrekkning.

Det ligger i vår natur å ikke etablere et forhold med noen som er alvorlig syke.
Men hvis vi var i et forhold ville jeg stått ved hennes side.

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 20:00

TS - Jammen har du fått litt hardkjør her nå, hehe.. Men jeg tror du tåler det helt fint ;) Må bare si at du klarte å lage litt av en tråd! Artige greier :)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 31 aug. 2013 20:27

@Safira
Jo takk for det :)
Jeg skrev egentlig for å få bedre forståelse og et objektivt syn på det hele.
Så blir det vel fort menn mot damer her, egentlig ikke rart enkelte hetrofile er single når man bærer et generellt hat mot det motsatte kjønn :)

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 20:31

@Bait - Ja, det skjønte jeg.
Jeg hater ingen jeg, og ihvertfall ikke deg ;) Noen opphetede diskusjoner tar ingen skade av, så lenge man er saklig og ikke går til personangrep :)

Skjult ID med pseudonym Gullsmeden lø. 31 aug. 2013 20:33

Tar straks inn Safiren til takst.. oj..en meget verdifull sjelden juvel..

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 20:38

@Gullsmeden - Du har peiling på det du driver med, hehe!
Drevet lenge i juvelbransjen siden du er så god på å vurdere og taksere sjeldne juveler? ;D

Skjult ID med pseudonym Gullsmeden lø. 31 aug. 2013 20:52

Tja..å skille ut kvinnelige juveler fra de ordinære... "et par år"....rekvirerer straks en limosine til Safira for å skåne deg fra stressede situasjoner så du ikke forringes.. meget viktig for en kyndig juveler...

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 21:05

Gullsmeden - Jeg står klar til å bli med limoen om 5 min, sånn at jeg kan bli tatt godt hånd om av den kyndige juveleren ;)
Må nevnes at jeg i grunnen er en ganske så avslappet juvel. Stress har aldri gjort noe godt for juveler, ei heller for andre typer steiner i grunnen. Kloke juveler er gode på kontemplasjon og harmoni :)

Skjult ID med pseudonym Gullsmeden lø. 31 aug. 2013 21:27

Stress er for mer usikre personligheter @Safira , så her stresses det aldri.. akkurat som kloke sjeler hør og bør..
Hadde det vært 20 minus ikveld hadde sjåfører kommet på døren med en lang blårev kåpe men bare se etter han du...snart utenfor.. vakker du er ikveld, matcher ditt indre...

Diriger sjåføren til Etoile på grand og videre til Andys om du har lyst....so long...

Skjult ID med pseudonym torsketran lø. 31 aug. 2013 21:33

Bedre det, enn "returneres ubrukt"? (-:

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 23:07

@Gullsmeden - Du herlige mann, klok er du også ;) Stress er ikke noe å stå etter, gagner ingen hverken slik eller sånn.. Hadde det vært 20 minus i kveld hadde jeg løpt til bilen, for blårever skal ikke være pelskåper ifølge mitt verdisyn.. ;) Men takk for komplimentet *rødmer*
Håper du koser deg på Andys i kveld. Jeg er for langt unna Tigerstaden til å kunne møte deg i kveld. Maybe next time, dear.. :)

Skjult ID med pseudonym me too lø. 31 aug. 2013 23:16

Om du ble brukt, ja. Det var det som var spørsmålet. Sant det... ;-)

TS - Hvis du føler deg brukt, så ble du brukt. Det er tross alt en subjektiv følelse. Om du derimot føler at det var en fin opplevelse der ingen hadde lovet noen ting, men der det likevel av en eller annen grunn skjedde en endring i din disfavør, så ble du ikke brukt.

Hva om det var motsatt? Om hun hadde fablet om at hun ville flytte nærmere deg dagen etter, og du fikk litt hetta ved tanken fordi det ble voldsomt og trakk deg unna... Hadde du da brukt henne?

Skjult ID med pseudonym J23 sø. 1 sep. 2013 01:44

Hvor gammel er du TS?

Skjult ID med pseudonym kine sø. 1 sep. 2013 15:08

Et vakkert ansikt og en flott kropp ..og dere menn er solgt;-)

Ikke kall oss damer overfladiske her inne.
Dere er jammen meg ikke bedre!

Mannfolk!

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 15:11

Word! @Kine - de skal ikke rope høyt om overfladiske kvinner, hehe!
Menn generelt er mye enklere enn oss, styres av et mindre intelligent hode ;)

Skjult ID med pseudonym Gullsmeden sø. 1 sep. 2013 16:05

Vakre reflekterte ord fra min skinnende safir, Liker..
hadde jeg vist at du var så langt unna hadde jeg nok rekvirert et helikopter for anledngen.. but...Next time mademoiselle..forøvrig skulle du jo vært her og fått særegen oppvartning den vakre høstdagen..ekte gullsmeder liker å pleie og ta vare på sjeldne eksemplare safirer..så de ikke forringes men det vet en ekte safir selvfølgelig....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 17:34

Hun brukte deg, du brukte henne. Dere hadde deilig sex. End of story. Nyt minnene.. :)