Alle innlegg Sukkerforum

Evige sukker-damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende M lø. 31 aug. 2013 10:33

Ok, er kanskje en "evig" sukker-mann selv... but here goes:

Hva er det med de flotte damene jeg søker etter mellom 26-36 som har vært her inne fra jeg kom til nå (lang tid) ... ?

De aller fleste har jeg såvidt stiftet bekjentskap med eller sett før de forsvinner. Bra er det for da har de funnet noe vi alle leter etter, men noen av disse flotte damene (det er ganske mange) er her hele tiden når jeg logger på og blir aldri borte fra sukker?

Skjult ID med pseudonym nenetten lø. 31 aug. 2013 10:59

Og problemet var?
Folk kan gå gjennom et helt liv å være single, selv har jeg vært det i 6 år.
Mener du at man er forpliktet til å finne den store kjærligheten innom 6 mnd, bare fordi man er logget på Sukker! Ellers er det noe galt med oss?

Skjult ID med pseudonym Undrende M lø. 31 aug. 2013 11:07

Hehehe...

Kanskje ;-P...!?!?

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 11:19

@Undrende M - Jeg har bare vært her i 3 uker (i går), men kan ærlig innrømme at det er sant: sukker ER vanedannende ;D og det kan vel du også skrive under på eller? ;)

Spøk til side - sukker er en fin måte å bli kjent med folk på. Jeg tenker vi alle er her av ulike grunner. De fleste har nok et håp om å treffe noen for fast forhold. Men mange av dem er sikkert åpne for flings og elskere/elskerinner også, i påvente av at det kommer en de kunne tenke seg et fast forhold med. Også har vi de som bare er ute etter sex. Det er en jungel her inne, og å skulle finne en bra match er litt som å lete etter nåla i høystakken.. DET kan jo være en forklaring på hvorfor noen er her lenge. Spør meg igjen om jeg er her om f.eks 3 år, hehe - og hvor lenge har du evt vært her da? ;)

Skjult ID med pseudonym oda lø. 31 aug. 2013 11:19

Det viser bare at de kresne og har et liv utenom Sukker også:-)

Profilen bare er her men de bruker antagelig svært lite tid og energi på Sukkermennene.

Skjult ID med pseudonym på let lø. 31 aug. 2013 11:22

Det er vel med dem som med de evige sukkermenn....de leter til de finner det de leter etter, selv om det tar lang tid :)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 31 aug. 2013 13:33 Privat melding

Jeg har vært her i 2,5 - 3 år ish... litt fra og til, stresser ikke over at den "rette" ikke dukker opp etter kort tid, det skjer når det skjer verken før eller senere. Men for min del tror jeg det er større sjanse for at jeg finner noen utendørs her i nærheten enn at jeg finner ei som er villig til å flytte på seg. (Dere er overraskende sjeldne) :P Jeg ser etter ei som er flyttbar, som virker interessant, som er i riktig alder, som søker en som er i min alder, som jeg liker, som liker meg... ikke vanskeligere enn det, og likevel vanskelig :)

I mellomtiden forsøker jeg å eldes med stil, slik at jeg bare blir bedre og bedre, så får en se hvor god jeg må bli før jeg er bra nok :P hehe.

Tror ikke man skal legge så mye i hvor lang tid det tar, ha det gøy i mellomtiden er mitt råd, og ikke definer din lykke på om du får treff her eller ikke. :)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 31 aug. 2013 13:36

Er nok større sjanse for å finne ei norsk jente som gidder å svare deg, utenfor sukker ja.
Her er det tilnærma stille

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 31 aug. 2013 14:42

Jeg vet ikke hva du gjør feil Pedro, men du må nok ta en kikk på taktikken din. Jeg får stort sett svar de gangene jeg skriver. I det minste i 8 av 10 tilfeller. Noen skriver jeg litt med, andre takker fint nei. Nå skriver jeg egentlig svært sjelden og legger litt innsats i å lese profilen og formulere et svar når jeg først skriver. Da er det også gjerne til en person som erfaringsmessig kan like meg og som er (pr min definisjon) i min liga. Når jeg ikke får svar, så er det også et svar i for seg. Nå renner det oftest ut i sanden fordi det stort sett har vært personer som har bodd langt unna og det tar litt tid før en møtes. Men har møtt 5-6 stk herifra og 2 utenom i løpet av disse tre årene. Ingen var blink, men synes uttellingen er bra jeg. Den bitterheten din som går igjen i trådene her er jo et tegn på at du må ha helt feil fokus. Jeg må ikke nødvendigvis møte ei "norsk" jente heller, hvilken landegrense hun er født bak er uvesentlig, så lenge personen er den rette. Du får ta en runde med deg selv og se om det kan være noe du gjør feil, for det kan være at du skriver fordi du vil ha ei jente, og ikke fordi du vil ha akkurat henne... jeg tror damer klarer å skille mellom disse to "angrepene" - Jeg tar kun kontakt med personer som jeg ser et potensiale i, ikke bare som ei som jeg vil ha glede av, men også gjerne ei som vil ha glede av meg. Det fører til at jeg sjelden skriver, men får ofte svar, og når jeg tenker meg om, relativt ofte dates også ut fra hvor få jeg faktisk har kontaktet. Når det er sagt så har jeg vel gjort en del nybegynnerfeil når jeg først dukket opp i denne verden, men da var jeg nyskilt og ikke egentlig verken klar for å gå videre eller i en tilstand til å vite hva jeg vil. Nå derimot har roen senket seg for lenge siden og jeg vet hva jeg vil ha... og går etter bare de.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 31 aug. 2013 14:49

Pedro: du høres helt fjern ut. Beklager at jeg må være den som forteller deg dette. Men slik du surver her på forumet, forstår jeg godt at ingen har lyst til å date deg :)

Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i gnålet ditt. Selvsagt er det mange som ikke svarer meg også, men det er da en hel del som svarer også. Steng igjen brødsaksa, du gjør skamme på oss alle :)