Alle innlegg Sukkerforum

Dette med "ønsket alder" på profilen... Viktig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Safira lø. 31 aug. 2013 23:44

Vi skriver hva slags alder vi vil ha på de vi ønsker kontakt med. Greit.

Jeg har skrevet 32-46 år på min profil, for å nevne det. Jeg har fått henvendelser fra mange menn. Den yngste 22 år og superivrig, den eldste godt oppi 50-åra. Ganske stor spennvidde utenfor "min aldersgruppe" altså. Greit nok.

Når jeg kommer over en profil jeg finner interessant, og jeg ser at jeg er utenfor mannens aldersgruppe, så klikker jeg meg ut av profilen automatisk. Tenker jeg må respektere hans ønsker, selv om jeg ivrer litt etter å sende fyren noen ord fordi jeg er nysgjerrig på ham.

Hvor nøye er du på dette området?
Tar du selv kontakt med folk som er utenfor aldersgruppa du har satt hvis vedkommende virker interessant?
Noen erfaringer å dele?

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 31 aug. 2013 23:53

Jeg får ofte svar fra kvinner selv om jeg faller utenfor det spennet de har satt opp. Voksne kvinner synes det er flaut å skrive at de gjerne hopper til sengs med unge gutter. Yngre jenter synes det er kleint å skrive at de liker menn som er voksne.

Jeg er selv i slutten av trettiårene og har ingen problemer med å få dates med jenter i midten av tyveårene. Svært sjelden at jeg passer inn i aldersgruppen de har satt opp. Men det er klart at det er fasinerende med en mann som er stødig, har høy lønn, kan ta de med på ting, har gått opp løypen fra før og kan hjelpe med ting som yngre menn/gutter bare kan drite i, enn så lenge.

Derfor tar vi kontakt med kvinner utenfor oppsatt alder.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 00:09

Nei, jeg tar IKKE kontakt om jeg er utenfor aldersgruppen som vedkommende har satt.
Såpass respekt har jeg da for vedkommende at jeg ikke ønsker å plage henne unødvendig.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 sep. 2013 00:10

tenker likt som power....

Skjult ID med pseudonym MD sø. 1 sep. 2013 00:12

Selv er jeg 36 og når jeg ser på profilen at noen søker f.eks fra 25-34 så tenker jeg at "hey -det er jo bar to små år.. kanskje jeg er aktuell allikevel?" - men jeg gjør det aldri. Får henvendelser fra menn utenfor min satte aldersgruppe, og det gjør meg ingenting, så sant det er innenfor rimeligeten, hehe. Men tar selv aldri kontakt med noen når jeg er over grensa.

Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 2013 00:12

Har også satt alder på de jeg søker om de er +-5år går det helt greit,og svare de jeg liker profilen til,alder er bare tall,er jeg inne på en profil og det skiller+-3 år hender det at eg sender mail,lov og prøve seg hehe,og får faktisk mye svar tilbake....så hva en mener og synst er veldig induvidielt.

Skjult ID sø. 1 sep. 2013 00:14

Utover 39 år nodbendig.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 00:57

Her var det mange interessante svar :)

@Jaedong - Jeg er helvetes heftig på alle områder, så.. eh.. betyr det at jeg er kvalifisert for å ta kontakt med deg? :D
Spøk til side, +/- 2 år høres greit ut for din alder, også med tanke på muligheten for å lage barn osv :)

@Skrujern - Jeg synes det er fint at du får svar selv om du er utenfor deres oppsatte alder. Det vitner jo om mennesker med litt videre perspektiv, at ikke alt er svart-hvitt i deres verden. De er åpne for mulighetene.
Jeg tror på at mange yngre damer vil ha en godt voksen mann, av flere grunner. Jeg likte bare menn som var en del eldre enn meg da jeg var litt yngre. Den modenheten du har i din alder er nok et godt alternativ til de yngre damenes jevnaldrende menn. Du skriver nok også noe annet i meldingene enn "Skal vi pule?", som en del yngre faktisk gjør her. Hverken yngre damer eller vi litt mer voksne setter pris på den slags. Har tikket inn noen sånne i innboksen min, lite imponerende..

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 01:07

@Powpowgutt og @blindebukk - Da tenker dere som jeg har gjort. Men har dere prøvd likevel på et eller annet tidspunkt?

@MD - Jeg liker spiriten din, og det er jo litt logisk tankegang også, er jo ikke SÅ langt unna :D Har tenkt litt i de baner jeg også, men latt være. Kanskje vi skal slutte å tenke sånn, og bare gjøre det? :) Vi har jo ikke noe å tape på det, så lenge vi er forberedt på null respons, hehe. Blir heller gledelig overrasket hvis de faktisk svarer ;)
Jeg får også, som nevnt i innlegget, henvendelser fra folk i ymse alder, og det er bare hyggelig - selv når de ikke er aktuelle for meg. Har kontakt med noen utenfor min aldersgruppe, både yngre og eldre, nå også, men de er såpass interessante at jeg ikke bryr meg :)

@Maya - Så godt å lese at du får en del svar tilbake likevel :) Ja, alle er forskjellige, noen er strikte på "gruppa si", mens andre ser litt bredere på det.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 1 sep. 2013 01:15

Dette er et nyttig tema å ta opp!
Jeg har også den respekten i meg at jeg veldig sjelden sender meldinger til de som jeg ligger utenfor grensene for sine aldersønsker. På den annen side, har vel alle mine dater som har vært initiert av kvinner, vært utenfor det aldersspennet som de egentlig har ført opp i profilen.

Jeg har helt fra registreringen på Sukker skjønt at jeg ikke er synsk nok til å forutse hvilken alder det er på den eller de kvinnene som livet har i sine planer for meg og henne, for kortere eller lengre tid. Dermed er det bare en forvirrende faktor å prøve å oppgi en gjetning på alder på de som kan bli aktuelle. Så jeg har ikke oppgitt det i profilen. Jeg vurderer det som måtte komme...

(mann 58 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 01:15 Privat melding

Dette er enkelt, hvis jeg kikker innom en profil innenfor min alderspreferanse, så betyr jo det at noe ved den profilen fenget min interesse. Sånn sett så er alltid et besøk et tegn på at det var noe jeg likte ved profilen.

Men jeg kikker på mange flere profiler enn til de damene jeg tar kontakt med. En av grunnene til at jeg ikke sender melding er at jeg ikke treffer hennes alderspreferanser. Såpass respekt for hennes signaler viser jeg. Om hun vil kontakte meg etter at jeg har vært innom, må det bli hennes valg. Og jeg biter ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 01:24

@Safira

Nei, har ikke prøvd. Har heller ingen planer om å gjøre det. Har de satt en aldersgrense så respekterer jeg den, samme hvor flott, fantastisk og perfekt hun måtte være for meg.

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 sep. 2013 02:33 Privat melding

for min del tar jeg kontakt med de som fanger interessen enten på bildet, eller gjennom felles interesser.
er "frekk" av meg og skriver læl

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 1 sep. 2013 02:43

@Kiara
:-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 1 sep. 2013 03:07

@Kiara
- - - - - - - [Strøket av selvsensuren] ;-)

Skjult ID sø. 1 sep. 2013 11:36

Jeg blir provosert når jeg får melding fra eldre menn som mener deres erfaring og økonomiske status burde gjøre dem attraktiv for meg.

Selv respekterer jeg andres alderspreferanser, og håper andre vil respektere mine. Har grense på at jeg ikke ønsker en mann som er nærmere min mor i alder enn meg.

Skjult ID med pseudonym klara sø. 1 sep. 2013 12:49

Menn utenfor mine kriterier må gjerne skrive til meg..men ikke bli sur hvis jeg ikke svarer.

Det står i profilen min hva jeg søker og dette burde menn kunne respektere..

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 1 sep. 2013 12:54

Det gjør meg ingenting om menn utenfor alderspreferansen skriver til meg, for meg er den bare en indikator på at jeg ser for meg at den jeg vil treffe er eldre enn meg, eller ikke så mye yngre. Jeg er mer bekymret over idiotene som tar kontakt. Skulle ønske det fantes en begrensning for de.

Skjult ID med pseudonym liz sø. 1 sep. 2013 12:56

Enkelt og greit @Jada!

Blokker så er du kvitt idiotene;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 12:59

@Kiara

Nei, jeg blir ikke sur. Jeg blir glad! Og er hun interessert i noen mer enn bare litt chit-chat så blir jeg kjempeglad!
Jeg er fleksibel på alderen jeg. ;)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 1 sep. 2013 13:02

Jeg skriver i grunnen meget sjelden førstemeldinger og jeg respekterer deres alderspreferanser.
Forøvrig mottar jeg selv stort sett henvendelser fra menn utenfor min oppsatte alderspreferanse men de svarer
jeg sjelden:)

Skjult ID med pseudonym blabla sø. 1 sep. 2013 13:02

Det kommer ann på hvor langt uten for jeg. Er jeg et par år under så kan jeg skrive en melding, men ikke hvis hennes ønsket alder er større eller lik hennes egen for da tenker jeg at hun ikke vil ha noen som er yngre enn seg.

Samme gjelder vel andre veien også, men siden ejg fortsatt er i midten av 20-årene føler jeg meg litt på barnerov om jeg kontakter de som ikke vil ha noen eldre enn 22.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 14:19

Her var det mange varierte svar, hehe. Det er greit for noen med henvendelser utenom alderspreferanser, men ikke alle. Jeg tenker det er like greit å følge magefølelsen litt. Blir jeg avvist om jeg tar kontakt så er det ikke noe stress for meg. Jeg er en rakker på å ikke ta ting personlig, men ha det bra med det som er :) Jeg er glad jeg er avslappa på den måten :)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 1 sep. 2013 16:27 Privat melding

Alder er ikke noen "hard limit" for meg. Har med et spenn fordi jeg tror sannsynligheten for å matche noen utenfor det spennet er en del lavere, men er åpen for og svarer om noen eldre eller yngre tar kontakt, og tar fra tid til annen kontakt med kvinner utenfor spennet selv også.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 16:52

@bjornart
Ja, det er jo lurt å sette en viss alder, men hvem vet hvem vi egentlig har match med, og alderen? Det handler jo til syvende og sist om kjemi, personlighet, og noenlunde lik modenhet på grunnleggende områder. Dette har ikke nødvendigvis noe med fysisk alder å gjøre, men erfaringer i livet, og grad av egenutvikling og selvinnsikt :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 17:37

@Kiara

Pff.. Blir ikke friket ut, så bring it on! Hadde vært koselig med chit-chat også, selv om vi har disse fantastiske transportmidlene kalt tog, buss, bil og fly. Så hva er vel litt avstand? ;)
Sier aldri nei til litt chit-chat med ei flott dame. ;)