Alle innlegg Sukkerforum

Her var det sannelig mange Mensa-medlemmer!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nonsa sø. 1 sep. 2013 09:02

Det var da utrolig mange her inne som setter IQ-sliden til maks, eller nesten maks. Jeg tviler jo på at Sukker er en underavdeling av Mensa. Dette her demonstrerer jo egentlig hvor tullete enkelte av innstillingene kan fungere.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 sø. 1 sep. 2013 11:17

Det er jo de smarteste som har funnet sukker. :-)

Det er vel et dårlig tegn at jeg har vært innom Mensa og tatt testen deres. Men å ta testen en hverdag etter en slitsom dag på jobben var ikke optimalt. Så derfor fikk jeg ikke mer enn 123 poeng. Og derfor har jeg ikke satt markøren på maks.

Samtidig så ville det vært feil å sette den på middels.

(mann 43 år fra Vest-Agder) sø. 1 sep. 2013 11:25 Privat melding

Det er vel ikke dumt å tro at man er smart...

Skjult ID med pseudonym kjøttmais sø. 1 sep. 2013 11:33

Stewia, du kan ta testen igjen i dag og kjøre pilen fullt opp. Virker du er i en fantastisk flott form ;-)

(mann 35 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 11:43 Privat melding

Stevia er digg, btw

Det er godt mulig at mange på sukker har høy IQ. Etter å ha observert litt, begynner jeg å tro at det er en fordel å være dum dersom man prøver å sjekke på byen. Jeg klarer bare ikke å lire fra meg kleine one-liners og åle meg mot damene med sleazy kroppsspråk på en bar. Føler meg som en idiot.

Uansett, man kan ha høy IQ og fortsatt være en livs-idiot. IQ korrelerer lite med høy suksess i livet. Dessutten kan man ha høy IQ og fortsatt være et irrasjonelt følelsesstyrt nervevrak.

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 1 sep. 2013 11:48

Jeg er mer bekymret over at alle har så høy SQ. Det har ikke jeg, jeg må på internett å lete etter menn.

Skjult ID med pseudonym Memnon sø. 1 sep. 2013 11:52

Scorer temmelig lavt der også, Jada. Har også en mistanke om at alle som tenker logisk snarere enn instinktivt har lav SQ, ettersom de ikke er med i det sosiale spillet.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 1 sep. 2013 11:56

Og så er det nyttig å være obs på at IQ opptrer på ulike nivåer på forskjellige livsområder. Den gammeldags-testede total-IQ'en gir ikke nødvendigvis så veldig relevant grunnlag for de kvaliteter vi er på jakt etter her inne. Da vil kanskje EQ og SQ og noen av de øvrige delsektorene være vel så interessante. Men ut fra egen erfaring er det ikke noe som er mer å stole på enn de testene jeg selv gjør i felten... :-)

Skjult ID med pseudonym megabit sø. 1 sep. 2013 11:57

Jenter liker best idioter

Skjult ID med pseudonym meeeh ti. 3 sep. 2013 14:31

Jeg er dessverre medlem. Men har ikke sliden på fult. Med litt kunnskap tror man at man kan alt, men de som kan mye mener de selv kan lite.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 3 sep. 2013 14:58

Jeg har nå i alle fall satt midt på treet, 5 eller 6. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er under gjennomsnittet intelligent, da hadde jeg aldri for eksempel klart å fullføre en siviløkonomutdannelse med bortimot toppkarakterer, men verden er full av smarte mennesker (og selvsagt også full av de litt mindre smarte) så tror ikke jeg er så mye smartere enn gjennomsnittet heller.

Skjult ID med pseudonym Statistisk ti. 3 sep. 2013 17:33

Iq på 100 skal jo representere gjennomsnittet. Vet ikke hvor mange poeng man bør ha for å krysse av på max... Handler uansett om logisk iq. Om man ikke har utmerket seg spesielt på logikk gjennom livet, eller aldri har tatt en iq-test, bør man vel heller ikke krysse av på max synes jeg...

Skjult ID med pseudonym MrMister ti. 3 sep. 2013 19:46

Du vet jo at du skal være ganske så smart for å innse at du er dum.

MrMister, 2013.