Alle innlegg Sukkerforum

Vis hvem du er

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dropspose sø. 1 sep. 2013 11:08

Sukker er ikke virkeligheten, og det er lett å pynte på sannheten. Og det er kanskje greit å bare fremheve sine gode sider, men ikke prøv å vær noen du ikke er. Ikke si at du jager fjelltopper hver helg, om du egentlig er fornøyd med den ene turen i året. Ikke si at du er supersosial og har tusen baller i luften hver dag, om du egentlig liker bedre å slappe av på sofaen med en god film. Faren er at du skremmer vekk de som er som deg. For uansett hvem du er, så er det noen for deg! Bruk litt tid på profilteksten for å få frem hvem du egentlig er og vis bilde av hvordan du egentlig ser ut. Lenge hadde jeg bare ansiktsbilder, fordi jeg ikke er helt fornøyd med kroppen min. I profilteksten sto det en tekst som kunne beskrive de fleste jenter på 25 år. Etter at jeg la ut flere bilder av hele meg, og oppdatert profilteksten til å vise hvordan jeg faktisk er, så har jeg fått flere og mer interessante førstemeldinger. For vi liker ekte mennesker! Bare en hyggelig oppfordring her en søndags morgen :)

(mann 35 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 11:35 Privat melding

Enig. Har utvidet profilen min litt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 12:42

Syns det er bra at de pynter på litt og fremhever bare sine gode sider. Da er det lettere å holde seg unna. :P

Skjult ID med pseudonym blam sø. 1 sep. 2013 13:30

Hvor er de som er passe aktive, men bruker mer tid på barna sine enn på venner, trening og reiser til fjerne strøk?
Jeg vil ha en som jeg kan krangle med om den siste ostepopen i posen der utfallet blir make-up sex på badet for vi er ikke sikre på om barnet sover helt enda!

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 1 sep. 2013 14:05

Formelprofilene styrer jeg som regel unna. De som liker fest, være med venner, trening og se film tihi. Det sier jo ingenting om hvem de er som person..

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 14:35 Privat melding

Vær deg selv, helt sant. :)

Tenker alltid på Nickelback-sangen i den sammenheng.
"Gotta be somebody for me out there"

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 15:17

@TS
Helt enig! Hva er poenget med å late som man er annerledes enn man er? Alt som står på min profil er sant. Jeg er veldig ærlig. Vil jo tiltrekke meg de som faktisk passer med den jeg ER.
Det interessante for min del er at i løpet av de ukene jeg har vært her, så har jeg blitt enda mer klar over hva jeg søker i en partner/elsker, så jeg må oppdatere, eller legge til en del nytt i den kategorien. I tillegg må jeg skrive litt mer under Om meg, fordi jeg blir stadig mer bevisst på ting om meg selv også. Det åpner seg mange dører inn til stadig mer selvinnsikt for meg via kontaktene her. Så jeg må få frem mer av hvem jeg er på profilen. Jeg visste jo f.eks at jeg er ganske frisinnet, men innsett at jeg er myyyye mer frisinnet enn jeg har vært klar over :)

(mann 43 år fra Vestfold) sø. 1 sep. 2013 15:20 Privat melding

Ærlighet varer lengst ;-)

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 15:26

Jeg gjør alt riktig i forhold til teorien, når det gjelder profilen min. I praksis virker det dårlig.

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 1 sep. 2013 15:26

49 pålogget 5 bilder, ingen nådde opp. K39

Skjult ID med pseudonym tototo sø. 1 sep. 2013 15:42

Det er uansett bilde som trekker folk til profilteksten. Etter en stund har de som "liker tryne ditt" lest den, og har man ikke fått svar eller melding før det, så er det vel "kjørt"
Nå har jeg følgende profiltekst:

Jeg er en nybarbert apekatt som nettopp har sluppet løs etter 38 år soning i Oslo dyrepark.
Min største lidenskap er bananer og etter jeg slapp ut har jeg funnet flere butikker som selger disse.
Mitt problem, som en litt mindre utviklet primat, er at jeg ikke klarer å styre min begeistring. I det siste har jeg blitt kastet ut av Rema, Rimi og er på prøve hos Kiwi, etter å ha, i vill ekstase, hoppet rundt fruktdisken i bar overkropp.

For og lettere skal integrere meg i samfunnet, har Gillette, The best a monkey can get, sponset meg med 8 barberblader og en høvel. Det tar selvfølgelig mesteparten av dagen, da jeg har pels på 98% av kroppen og har selv problemer med å nå forskjellige steder på ryggen.

Og den utgjør overhode ingen forskjell på besøk eller meldinger ;)

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 1 sep. 2013 16:00

Samme erfaring der tototo...

Uansett hva jeg har hatt i profilteksten, så virker det som at mange ikke leser den. Har fått meldinger hvor de spør om ting som helt klart står i teksten...
Hvorfor ta kontakt med meg, når det går helt klart frem at jeg driver aktivt med hund... og de absolutt IKKE ønsker noen med dyr/er alergiske?
Når de ikke ønsker å møte noen med barn, når det står klart at jeg har barn!...

De som gidder å lese teksten min, og ser det morsomme i det... ære være dem :)

Og jeg må si at det er ytterst få profiltekster som utmerker seg positivt. De andre kunne like gjerne være en mal... "Fyll inn det som passer" :)

Men en ting jeg har tenkt på... kanskje de som ikke passer meg ( med tanke på om de ligger under 70) ... så er kanskje testene anderledes skrevet? Om jeg hadde vært 20 år, uten barn og i partyalderen.. så ser kanskje de jeg matcher anderledes ut??

(mann 46 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 16:23 Privat melding

Jeg er helt ærlig i profilen men strever med å formulere best mulig. Ikke for å pynte på det, men fordi ordene ikke strekker til. Både grunnet ordenes individuelle (og begrensede) kraft, og mangel på plass.

Om vi ikke hadde kunnet presentere oss med annet enn ord hadde ikke dette stedet vært noe for meg.

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 23:09 Privat melding

Jeg er ærlig i alt jeg skriver om meg selv.

(mann 43 år fra Telemark) sø. 1 sep. 2013 23:13 Privat melding

Vis hvem du er sier du, alikevel er du anonym!!

(kvinne 56 år fra Vestfold) ma. 2 sep. 2013 00:24 Privat melding

Dropspose: Viser du hvem du er da,enig med deg over her ;-)

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 2 sep. 2013 17:47

De aller mest ærlige av oss er fremdeles bare subjektivt ærlige.

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 2 sep. 2013 18:19

Hei @Kiara :)
Profilteksten er som en ramme rundt et enormt univers. Mennesker som er ærlige og har selvinnsikt har nok en bedre ramme rundt universet sitt enn de som ikke er ærlige og har særlig grad av selvinnsikt :)

Skjult ID med pseudonym Star ma. 2 sep. 2013 18:41

Ærlighet varer alltid lengst.... men jeg må si jeg er skuffet over flertallet jeg har datet fra sukker så langt dessverre.
De har vært helt forskjellig fra hva de skriver i profilen, både når det gjelder type forhold de ønsker, interesser og hva de ønsker seg i en partner.
Føler at det har vært mye bortkastet tid og dater, fordi de ikke har vært ærlige.

Men har datet flotte og ærlige menn herfra også, så skal ikke "dra alle under en kam".

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 2 sep. 2013 21:49

@Kiara - Jeg tror egentlig vi mener det samme, ramme vs segment ;) Det er en bitteliten bit av noe enormt. Vi er alle komplekse vesener, og det er umulig å få frem alt man er i en kort tekst :)
Veldig bra alt du beskrev her nå :)
Den mannen du nevner, hehe.. Han trodde han ønsket seg noe, men skjønte nok ikke helt hva han selv ville ha. Jeg tror menn generelt er dårlige til å ordlegge seg når de skal beskrive seg selv også. At de blir helt oppgitt når de skal prøve :) Har fått noen tilbakemeldinger fra menn på det her. Mange kjenner nok ikke seg selv så godt som de tror, kanskje..?
Når jeg kommer inn på en manns profil og leser "En snill og grei fyr med sunne interesser", så tenker jeg "Litt for generelt: Han kjenner ikke seg selv, eller?" For alle er "snille og greie", men ingen er jo bare "snill og grei" hele tiden. Det trykkes på knapper i oss som får frem de ikke så snille sidene og reaksjonene også. Vi er bare mennesker. Det er jo situasjonsbetinget i tillegg. Så slike generelle beskrivelser sier i grunnen lite. Ingenting om personligheten, det unike ved dem, og ikke sier det noe om interessene hans heller. "Sunne interesser", er det en kostholdsfrik? treningsnarkoman? osv.
Så du har funnet Pow's profil? Så artig! :) Blir spennende å se om du får oppleve det han må være flink til ;D Tror han tåler din fine analyse av ham her :)

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 3 sep. 2013 18:27

@Kiara - Jeg er heller ikke glad i rammer, eller båser (hehe), men det var egentlig bare et lite" bilde" jeg brukte ;)
Ååh, da må jeg sjekke ham opp, for nysgjerrighetens skyld :)

Skjult ID med pseudonym oo ti. 3 sep. 2013 19:12

blaablaa svantebob - da må du få andre til hver for seg å en skrive bok om deg - så kan vi forstå hva slags univers du er ;o)

Skjult ID med pseudonym oo ti. 3 sep. 2013 19:13

sorry svampebob ;)