Alle innlegg Sukkerforum

Oss gamle usolgte prospekter...

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 sep. 2013 11:30 Privat melding

@kiara – skrev i en annen tråd her: " Likevel må jeg innrømme at jeg har tenkt både i forhold til deg og en haug andre her inne: " Hva er egentlig greia her siden noen som er så attraktive har vært her i årevis"" - tenkte dette er verd en egen tråd. Hva er det som er galt med oss som har vært single lenge? Når blir det for lenge? Har vi blitt som gamle hus som ikke selges på finn? «Det må være lekkasje i kjelleren» eller «trekk på loftet?»

Er det en ulempe å ha vært singel lenge? Vil det ikke heller være en fordel å vinne over en av «veteranene»? Da vet du jo at du ikke bare er et forholdsubstitutt, men en person som får en satt personlighet til å endre sine preferanser.

Men jeg kan kun svare for meg selv. Jeg ble skilt for 3 år siden, det vil si at forholdet tok slutt for ca 4 år siden. Det er noen ting som jeg tror er årsaken til at jeg har vært singel i denne perioden. Nå har det vært to-tre nestenblinker, så en sånn sjanse hver 1,5 år i snitt er jo ikke ille. Jeg var tjukk når jeg ble skilt, uten at det var årsaken, eller hvem vet… :P (har før/etter–bilde i albumet) Jeg har i løpet av de to siste årene totalt endret min egen livsstil og har som skilt mann kunne finne frem til mitt «gamle liv» - dette livet er jeg ikke lenger villig til å gi slipp på, da jeg ønsker å bli en sprek bestefar en gang i fremtiden. Jeg har nå gått ned 20 kilo fra den gang og har nå normal BMI så vidt. Jeg er også alenefar nesten full tid. Det gir større utfordringer med tanke på alenetid, eller tid til å date, men det får bare gå, jeg må utnytte de åpningene jeg har, det har ikke alle tid til å vente på. Jeg bor også lite sentralt, på et lite sted, utrolig nok klassifisert som by, men jeg stortrives her. Guttungen har siden skilsmissen byttet skole hvert skoleår. Denne sommeren var den første hvor han skulle tilbake til samme skole, den tryggheten ønsker jeg å gi til han. Da får min egoisme og kjærlighetsønske legges til side om ikke drømmedama er flyttbar. I mine sosiale kretser er det ingen opplagte mål heller. Det står ikke på tilbudene, men oftest er det «dumt du ikke er flyttbar, for det er ikke jeg heller»
Og sist men ikke minst… jeg stresser ikke. Jeg MÅ ikke ha et forhold, jeg vil gjerne, men jeg går ikke inn i hva som helst. Jeg vil ha en relativt aktiv livsstil, men samtidig ro nok til kos og rødvin i helgene. Så over til dere andre usolgte prospekter? What’s up?

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 1 sep. 2013 12:45

Jeg driver og rydder på loftet, mundilfare. Jeg har strengt tatt bare vært singel litt over et år, men jeg var alene et halvår før den tid, og det er definitivt det lengste jeg har vært singel siden jeg var 16. Jeg har alltid vært i et forhold og trives best med det.

Men som du selv beskriver er det barn i bildet, noe som forandrer mye. Man kan ikke lenger slå seg til ro med skrellet, eller velge ut i fra hvem man trives med der og da. Når en har vært i dårlige forhold og har barn er det viktig å identifisere hvorfor slike ting skjer, slik at det ikke får skje igjen.Hvordan endte jeg opp med å bli sammen med noen som ikke behandlet meg bra? Hvordan følte jeg meg siden jeg lot det skje? Jeg har et barn og skal heller være alene enn å la barnet mitt leve med en mor som ikke har det bra. Jeg må tenke nytt kanskje, og riste av meg gamle mønster. Slike ting tar tid. Jeg skal være klar i hodet for å kunne behandle den neste mannen min bra, han skal slippe å slite med for mange følelsesmessige ettervirkninger av andre forhold jeg har hatt.

Så er det også slik at der jeg tidligere har sett utover, bokstavelig talt ut i verden, ut på byen nå må vende blikket hjem. Jeg aner ikke hvordan man møter noen som er mye hjemme, vil være hjemme med deg eller skape et hjem. De er jo sannsynligvis hjemme hos seg selv mens jeg er hjemme hos meg. Det er egentlig fånyttes å se etter noen på byen når de sannsynligvis er hjemme med en bunke vinyl og en flaske med noe fint i. Jeg er også litt tidsbegrenset på kveldstid i uken siden jeg er alene med barn, så det blir ikke mye tid til å treffe noen gjennom hobbyer eller verv. Jeg tror jeg kommer til å være alene lenge.

Skjult ID med pseudonym MD sø. 1 sep. 2013 17:20

Jeg har ikke vært singel lenge. Eller, det er vel et definisjonsspørsmål fra person til person. Ca halvannet år har det blitt, og jeg syns det er nok. Har ikke hatt så mange forhold opp gjennom tidene, men har da mine erfaringer på godt og vondt.

Mitt siste forhold var mitt ekteskap. Det gikk helt feil vei, og nå er jeg skilt. Det er mange erkjennelser som kommer i kjølvannet av et slik brudd - og min var at jeg mistet meg selv i forholdet. Jeg ble rett og slett borte for meg selv. Jeg merket at alle andre hadde en klar oppfatning av hvem jeg var og hva jeg representerte - men jeg selv var helt blank på det. Jeg så ikke meg selv på lange tider. Og ante ikke hva jeg kunne bidra med. Det tok lang tid før jeg kom meg over at jeg ikke skulle leve i gode og onde dager med den mannen jeg hadde valgt en gang - men etter en stund fant jeg ut at det var ikke riktig for noen av oss å være i det forholdet. Jeg hadde ikke nok og riktige følelser for han, og han fortjente å finne noen som virkelig elsket han sånn han bør elskes. Og det samme med meg.

Når jeg kom meg ut av dvalen og kunne se klart igjen, var det godt å kunne se meg selv igjen. Alt jeg lærte av bruddet, alt jeg lærte i etterkant, alt jeg fortsatt lærer. Jeg føler meg som en helt ny person nå, hvor jeg står i meg selv, vet hva jeg vil og vet hva jeg vil ha. Jeg vil ikke ha "nest best", jeg vil ha det som er best for meg. Og det kan kanskje ta litt tid å finne... Min eksmann og jeg fikk ingen barn, og heldigvis for det - for vårt brudd ble av den stygge varianten. Og ingen barn bude oppleve det. Men jeg velger gjerne en mann med barn :)

Men det er ingenting galt med de som har vært singel lenge. Av og til tar det bare litt tid. Og når man er alene har man litt tid til å kjenne på sine behov og lengsler og ønsker. Og det gjør en kanskje bedre rustet til å møte en ny en?

Skjult ID med pseudonym MD sø. 1 sep. 2013 17:29

Gofdt innlegg, @4realmenn. og jeg tror du har rett i det...

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 1 sep. 2013 17:39

"Hva er egentlig greia her siden noen som er så attraktive har vært her i årevis".

Jeg har over 10.000 som har vært innom profilen og får daglig hyggelige og andre ymse hendvendelser.

Jeg er 79 modell uten barn. Tror ikke det er så mange av oss ?
I tillegg så får jeg høre nå og da at jeg er like vakker inni som utenpå :)
Er veltrent, sporty glad og fornøyd. Har utdannelse og jobb jeg trives i.
Kunne jobbet som modell om jeg ønsket, noe jeg tidigere har takket nei til.

Med disse preferansene kan jeg kanskje si at jeg er ei attraktiv jente.

Det som provoserer meg noe så inni granskauen mye er at hvordan derekan tro at attraktivitet har noe med å finne sin fremtidige partner på? Tror dere at de attraktive har større sjanse får å forelske seg enn andre? Tror dere at de får så mange hendvendelser at noen av de, bare må man falle for?

Jeg er en av de som leter etter han jeg vil skal bli mannen min og far til mine barn. En jeg skal leve resten av livet mitt med. Å finne den ene spesielle er IKKE enklere selv om man får mange hendvendelser.

Det er rett og slett til tider bare trist!! Å få hyggelige hendvendelser fra folk som ytrer at de ønsker å treffe meg, når jeg ikke har det samme ønske tilbake.

JA, jeg kan se det er trist å ikke få noen hendvendelser i det hele tatt, men ikke klag på de som får mange hendvendelser. Det kan de ikke noe for!! Og jeg er villig til å bruke hele livet mitt på å lete om det er det som skal til.
Får jeg lever heller passe lykkelig alene, enn frustrert med en helt grei " nabo mann" .

Skjult ID med pseudonym jorid sø. 1 sep. 2013 17:43

Støtter deg 100 prosent i det @jente7

Jeg får også mange henvendelser men det har lite å si så lenge det ikke er den ene rette.
Om det gjør meg sær og kresen osv..så er jeg det da.

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 1 sep. 2013 17:57

@jente7

Kunne ikke sagt det bedre! Jeg har vært singel i ca 6 år. De første årene etter bruddet, var det helt uaktuelt å ens tenke et forhold eller mann i livet mitt. Da trengte jeg lang tid på å finne tilbake til en trygg hverdag for meg og mine barn. Det har tatt tid. Det har tatt tid å kunne stole på noen igjen, å kunne tenke tanken på å dele..

Så kom tiden da jeg sakte men sikkert kom til "overflaten" og kunne begynne å leve, og sakte kom savnet etter noen å dele de små stunder med.. og de store :)
Men, drømmeprinsen kommer jo ikke dumpende ned i postkassa mi...

Jeg får stadig kommentarer som "Du som er så pen og smart... du kan vel få hvem du vil".... "Herremin.. singel så lenge? Hva er feil med deg da?"

Joda... men hvor er han jeg vil ha! Og jeg vil ikke ha noen, bare fordi jeg savner noen!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 18:01

Attraktive folk er da like kresne som vanlige folk.

Men jeg er litt uenig med deg @jente7.
For jo flere henvendelser du har, jo større sjanse er det for at noen en liker.
Rett og slett fordi du brenner gjennom alternativene fortere.

Så det som kan ta meg 20+ år tar kanskje bare 1-2 år for deg sånn sett.

Ønsker deg lykke til og håper virkelig du finner den du leter etter. :)

Heldigvis for deg så er du ei sånn type jente jeg holder meg laaaaangt unna. Så da har du allerede økt sjansen betydelig for å finne den rette for deg. :)
Selv håper og tror jeg er det er mange som kan være min spesielle, ikke bare ei eneste jente.

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 1 sep. 2013 18:04

Takk Jorid, blir så frustrert når folk sier at " hvordan kan DU som er så pen være singel " etc.

Alle som har vært forelska vet at det betyr ingenting om alle mennesker i hele verden skulle sett deg, om ikke den ene spesielle gjør det.
Når man har et ønske om å finne en diamant, så betyr det ikke noe om man må se igjennom titusner av gråsteiner eller et par av dem først. Det er ikke relevant.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 18:05

Men er sikkert dum og desperat som gir mennesker en sjanse. Som tror at ting ikke nødvendigvis er fullstendig på plass første gangen en møte.
At det kan ta tid før en faller for hverandre.

Vel, i mitt tilfeller faller jeg ikke for noen, så jeg er vel en av disse som "bare" må ta meg til takke med "noen".
Jeg kan trives i ditt selskap, ha det godt sammen med deg og føle meg heldig som har deg.
Må det mer til? Eller er det bare desperasjonen som snakker?

@nenetten
"Herremin.. singel så lenge? Hva er feil med deg da?" - Ahh.. Don't get me started. Kan ramse opp en hel rekke med ting som feiler meg som gjør at jeg har vært singel så lenge som jeg har. :P

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 1 sep. 2013 18:09

@ powwowgutt.. ja er enig at det kan finnes flere diamanter og ikke bare en.

Hvorfor holder du deg laaaangt unna folk som meg? Nå synes jeg du setter folk i bås her.

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 1 sep. 2013 18:19

@powpowgutt

"Så det som kan ta meg 20+ år tar kanskje bare 1-2 år for deg sånn sett. " Jeg har sett igjennom Alle profiler jeg har match på her inne. så tar jeg et halvt år pause og leter igjen. Jeg bruker en del tid på å se igjennom alle profilene.

Får deg burde det ikke ta så lang tid da, om du ikke har så mange å se igjennom ? Får du har ikke så mange som matcher deg du da, eller?

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 1 sep. 2013 18:32

Uansett hvem man er eller hvordan man ser ut, så gjelder det å treffe en i utvalget "den rette". Det er ikke gitt at det går så raskt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 18:41

@jente7

Nå tenkte jeg mer på sånn at de som får flere meldinger har flere å vurdere om gangen.
Men hvis en tar utgangspunkt i at en er den aktive parten så er det selvsagt noe annet.

Jeg har veldig mange matcher jeg. Fordi jeg er en slik fryktelig generell og kjedelig fyr, så mener Sukker jeg passer til alt og alle omtrent.
Men etter å ha sortert bort hvor en bor, alder, interesser, osv. så sitter jeg igjen med et lite fåtall profiler.
Alle disse gikk jeg gjennom i løpet av noen timer.
Mange fryktelig flotte jenter, men det hjelper lite når jeg ikke er det de søker eller at de rett og slett er for flotte til at jeg gidder å kaste bort tid på å prøve og kontakte de.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 1 sep. 2013 18:45 Privat melding

Hvorfor jeg har vært her så lenge?

Jeg er fullstendig umulig. :-)

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 1 sep. 2013 18:55

@ powpowgutt skulle ønske jeg fant en her inne som var SÅ drit fin at jeg ikke turte kontakte han.

At du kan tillate deg å ikke kontakte de om du synes det!

Det hadde jeg ikke gjort mot meg selv! De du synes er veldig flotte er ikke nødvendigvis flotte i andres øyene. Hvorfor så streng med deg selv?

Om alle her inne hadde gjort som deg, sittet på stedet hvil og ventet på at noen skal kontakte deg og i tillegg la være å kontakte de man synes ser flotte ut,- så ja, er det ikke rart sukker som firma kan leve godt. De burde arrangere fest med god middag og champiss til deg!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 19:55

@Kiara

Nei, JEG ville syns du var pen.
De jeg styrer unna er de som blir sett på som objektivt pene. Altså at alle syns de er pene.
Kanskje ikke det du vil høre, men når det kommer til ei dame, så er det egentlig bare viktig at JEG syns hun er pen. At JEG er stolt av å bli sett sammen med henne.

@jente7

Om jeg kan tillate meg det og om det er lurt kan diskuteres, men jeg gjør det for det.
Jeg kan derimot med med fullstendig 100% sikkerhet at jeg ikke har gått glipp av noen potensiell dame ved å putte de i bås på den måten jeg gjør.
Det at du kunne jobbet som modell sier meg at du er mer enn bare pen i mine øyne, men også pen objektivt sett.
Derfor er du ei jente jeg holder meg unna. Har ingenting å tilby slike jenter og alt for usikker på meg selv til at jeg hadde orket å være i et forhold hvor jeg hele tiden måtte bekymre meg over om du fant en som var bedre.

Når det er ei jente som JEG syns er pen, så blir jeg tryggere på meg selv og det til tross for at jeg syns hun f.eks er like pen som hun som er objektivt pen. Ja, mest sannsynligvis vil jeg synes hun er enda penere.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 sep. 2013 20:22

Det beste i livet er gratis sies det. Er nå nede i 21 kroner for superbruker, jeg venter litt til :-b

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 20:25

21kr? Shit, det var dyrt! Lenge siden jeg var så høyt.. :P

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 sep. 2013 20:30

..ja Powpow, jeg er ikke så økonomisk av meg, skulle vært æresmedlem hadde jeg vært mer trofast mot Sukker
:-b

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 sep. 2013 21:03

Trøsten for oss gamle usolgte prospekter er at det alltid er noen eldre, usolgte prospekter på jakt etter oss. Tolv av femten som besøkte profilen min siste døgn var i den kategorien :-b (Hvem sa at det var menn som jaktet på yngre partner :-)

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 1 sep. 2013 21:09

Er ikke det greit da, @Bønna? :) Når jeg blir eldre skal jeg finne meg en purung mann. Må bare vente på at gamlingen jeg skal ha i mellomtiden går i pennalet. :D

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 sep. 2013 21:14

Bedre med besøk enn ingen besøk :-)

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 1 sep. 2013 21:49 Privat melding

Jeg tror de fleste som er her lenge er litt redde for å være i et forhold. Det er så mye som kan gå galt. Samtidig som det er en utbredt lidelse landet over at en ikke kan hoppe på noe, for det kan jo hende noe bedre snart dukker opp.