Alle innlegg Sukkerforum

Din strategi på sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 18:26

Hvordan går dere frem?
Jobber dere gjennom matchene deres jevnt og trutt eller bare tar kontakt mer sporadisk med noen som fanger blikket?
Jeg er en jente og har sendt flere meldinger enn jeg har fått. Så jeg virkerlig lurer på hvordan man kan best få respons her inne.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 1 sep. 2013 18:33

Du får mer respons ved å skaffe deg bedre bilder. Så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym kjøttmais sø. 1 sep. 2013 18:42

8/10, jeg svarer sjeldent men tar kontakt selv. Bare med de som interesserer meg. Ikke alltid får jeg svar men tror det er den beste strategi for meg, i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 sep. 2013 18:44

Jeg gjør ikke noe. Funnet ut at den letteste måten å finne hun som kunne være interessert i meg er å vente på at hun skal ta kontakt.

Har vært i gjennom alle matchene mine og jeg passer ikke til noen av de i følge beskrivelsene deres av drømmepartneren.
Og de som ikke har noen beskrivelse, de holder jeg meg unna også. :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 sep. 2013 18:45

koffø stresse med dette?:) tar det som det kommer...

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 1 sep. 2013 18:47

Har ingen stategi, og har det veldig lite travelt med å finne den neste (og siste...) kjæresten min. Noe av det jeg savnet hos eksmannen, var initiativ. Om jeg skulle finne noen her på sukker, ville det være en god start om han tok kontakt med meg.

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 18:48

interessant approach fra alle...

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 1 sep. 2013 18:49 Privat melding

Jeg logger meg inn, går rett på forumet og håper at noen har skrevet "Nå tar jeg med meg Lillah og stikker herfra." Men det ser ut til at jeg må vente litt til. Eller kanskje venter jeg på feil måte? Noe er i alle fall galt.

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 18:58

LOL. da vet jeg hvorfor så flotte mennesker er her lenge. ingen bortsett fra Kiara gjør en verdens ting...
The earth is ddomed...

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 sep. 2013 19:00 Privat melding

Man kan vel kanskje ikke kalle det en strategi. Prøver å skille meg ut med profilteksten, ellers så skriver jeg svært sjelden og kun til personer som i utgangspunktet i teorien virker som en bra match. Legger litt flid i førstemeldingen, det hender jeg må komme inn på profilen noen ganger før jeg skriver, da det at jeg kommer tilbake igjen er et tegn på at det er noe der jeg liker. Går som regel et par måneder mellom hver førstemelding, kanskje jeg må øke tempoet der? Følger som bare opp "et løp i gangen" - ellers prøver jeg å bruke forumet aktivt for at dere kanskje skal bli bedre kjent med meg enn bare via de korte setningene på min profil.

Skjult ID med pseudonym blam sø. 1 sep. 2013 19:01

Har sendt en melding pr. dag til de som var interessante. Når det blir 7 meldinger som ikke blir lest eller besvart, sletter jeg den eldste meldingen og personen.
(Og ja jeg vet at noen har kølappsystem, men en uke får holde)

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 1 sep. 2013 19:07

Surfer litt tilfeldig eller sjekker noen av de faste søkene mine. Sender melding til de som stikker seg ut eller setter hjerte om jeg har dårlig tid slik at jeg kan skrive til dem senere.

Legger ikke for mye i en første melding, og synes det er bedre å bli kjent med mange som det potensielt kan bli noe mer med enn å satse absolutt alt på en person. Det er selvfølgelig ikke alle som svarer, men har blitt kjent med mange flotte jenter på denne måten, og om noen faller fra tar jeg det ikke så tungt siden det er mange andre å snakke med. Om ting utvikler seg med noen tar jeg selvfølgelig ikke kontakt med flere til jeg har funnet det ut.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 2013 19:08

TS
Jeg blir stort sett kontaktet selv, egentlig mer enn nok med det (og forumet), men ser jeg en jeg føler tiltrekning til i visningsboksen til høyre her, så sjekker jeg profilen. Tar evt kontakt med ham hvis jeg liker det jeg leser og ser :)
Jeg vil bli bedre på å sjekke online nå-listene, samt "surfe" litt her inne. På tide å være litt mer aktiv selv, jakte litt mer på god fangst på egenhånd. *kvesser klørne for å få tak i fine bytter* Hehehe..!

Skjult ID med pseudonym kjøttmais sø. 1 sep. 2013 20:31

8/10
Har akkurat snakket med blindebukk om det i en annen tråd og synes meget synd på både bukken og andre sukkermedlemmer /flotte mennesker som gjør sikkert bra i livet ellers/ som sitter og venter at noen duker plutselig opp og tar dem med storm.

Er nettdating noe spesiell eller gjør nettdatinga noe med oss? Eller har vi ikke behov å være 2 lenger?

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 1 sep. 2013 20:43

Jeg skriver ikke så ofte til folk, men hvis jeg gjør det er det som oftest noe småfrekt (ikke sånn seksuelt småfrekt altså) for å se om de tåler humoren min, som kan være ganske drøy. Jeg svarer aldri folk som skriver noe seksuelt til meg, det synes jeg er drittkleint. Hvis dere bare vil pule noe, gå ut på byen!

Jeg svarer folk som skriver noe morro og omfattende og noen ganger slenger jeg et sympatisvar til folk som skriver noe konkret, men kortfattet til meg. Noen ganger sender jeg er litt frekt svar av samme grunn som over. Jeg vil ikke si at det er en strategi. Jeg snakker ikke med så mange her og finner ikke noe romantisk i det, men er jo åpen for at det skal endre seg. Et par virker veldig greie men jeg tenker ikke at det er noe flørtete med kommunikasjonen vår. Det er mest et tidsfordriv når jeg kjeder meg, så noen som holder meg underholdt er veldig verdsatt. Og man vet jo aldri om en skulle finne tonen om en møttes.

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 21:03

Man trenger ikke være desperat heller ikke sende meldinger til alt på 2 bein.
Men denne lekturen begynner å bli trist.

Skjult ID med pseudonym JUSTME sø. 1 sep. 2013 21:16

Har inggen spes strategi eg. Ser av og til på "online nå"-lista,og slenger i vei ei melding viss eg finn nokon interessante :9

Skjult ID med pseudonym reg sø. 1 sep. 2013 21:21

@8/10
Vel, det er forum og tingene som kjennetegner deltagerne her.
Etter en stund, og du får sett hvordan folk her er, blir du ikke overrasket av dette.

Skjult ID med pseudonym MD sø. 1 sep. 2013 21:23

jeg sender avgårde en melding i ny og ne til de jeg tenker kan være aktuelle, som har en fin tekst og sånn - men resulatet blir som regel at meldingen min er lest og ubesvart eller så blokkeres jeg. Det er liksom ett av to på den fronten. Så.. jeg tror jeg skal ta det med ro en stund ;)

men her inne på forum er det morsomt syns jeg :)

Skjult ID med pseudonym 8/10 sø. 1 sep. 2013 21:35

har lagt merke til at jeg får mange besøk når jeg er pålogget. Men man har jo et liv og det er umulig å være pålogget hver dag.

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 1 sep. 2013 21:45 Privat melding

Tja... Har ingen strategi. Men så er jeg nå her stort sett for underholdningen sin del. Hender jeg fyrer av noen velmente kompliment og andre rariteter av brev.

(mann 39 år fra Telemark) sø. 1 sep. 2013 21:47 Privat melding

vil nødigst dele mine strategier...ikke noe som er verdt å lære bort, ser det ut til ;)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 1 sep. 2013 22:05

Og det var sant.
For det som nevnes av strategier, råd etc her inne:
Ikke følg dem.
De er om ikke annet gode oppskrifter på hvordan ikke komme noen vei.

(mann 31 år fra Vestfold) sø. 1 sep. 2013 22:17 Privat melding

Av og til sørger jeg for å endre minimalt på profilteksten bare for å havne foran på oppdatert profiltekst listen. Samme med bilde. Men nå har jeg skrevet om hele profilteksten og gjort den kortfattet (håper jeg!). Ellers skriver jeg da med åpen profil her på forumet for å få litt mer oppmerksomhet på dette kjøttmarkedet.

PS. Tar gjerne imot tilbakemelding på min profil :-p

(mann 38 år fra Hordaland) sø. 1 sep. 2013 22:36 Privat melding

Når vi først snakker om strategi, og som en med begrensede muligheter på akkurat dette området, hvorfor gjør ikke gutta seg mer flid med håret på profilbildene? Nå var ikke gutta i denne tråden de verste og Mundilfare har grei stil, men jeg ser altfor mange bilder av menn der håret ser ut som et kråkereir. Gå til frisøren og klikk vekk hårtufser som står i alle retninger og få en klipp som ser ut som en frisyre. For min del er ustelt hår det samme som å ta på seg en skitten skjorte; man viser at man ikke bryr seg.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 sep. 2013 22:38

Ikke alle som er så hårfine at vi føler vi må gå med caps :-)

Skjult ID med pseudonym Bait sø. 1 sep. 2013 22:43

Jeg snoker, skriver aldri førstemeldinger, setter på et hjerte på hun jeg liker og venter på at hun skal ta kontakt,
Derav navnet Bait!

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 1 sep. 2013 23:02

Har ingen. Har ikke vært så aktiv, bare litt på forumet (til tider underholdende)

(mann 43 år fra Telemark) sø. 1 sep. 2013 23:03 Privat melding

Jeg har nok ingen strategi i det hele tatt, kanskje det egentlig er en strategi alikevel. Jeg er nokså aktiv i perioder og lite aktiv i andre. Selvom jeg ikke er aktiv er jeg som regel inne og sjekker sånn som de fleste her inne!
For å få bestmulig respons tror jeg du må være mest mulig aktiv Ts, i tilegg til å være litt selektiv i forhold til hvem du kontakter.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 1 sep. 2013 23:40 Privat melding

Kontakter ingen, jenter er farlige!

(mann 38 år fra Hordaland) sø. 1 sep. 2013 23:42 Privat melding

Det måtte selvfølgelig komme en som var så hårsår at han eller hun følte at det måtte kommenteres usaklig tilbake på mitt velmenende og ganske selvsagte råd, men slik må man regne med når man kommenterer på et forum der noen sliter med så store selvtillitsproblem at angrep føles som det beste forsvar :) Anonymt selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 sep. 2013 23:58

når ein komenterer andres hår med caps på hove så måtte nok den berre komme:) og trur nok det va litt humoristisk meint,sjølv om du ikkje tok den...

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 2 sep. 2013 00:00

Chris81; jeg synes det var litt morsomt selv, jeg har en merkelig greie med at caps er helt dealbreaker så jeg tenkte faktisk litt det samme selv om det generelt var et godt råd.

(mann 38 år fra Hordaland) ma. 2 sep. 2013 00:53 Privat melding

@blindebukk: Utenom Mundilfare, som fikk en positiv bemerkning, kommenterte jeg ikke andres hår spesielt. Jeg kommenterte meg selv og gav et råd til dem som faktisk hadde mulighet til å endre på forholdene om å bry seg da det åpenbart er noen som ikke gjør det. Jeg skjønte at capsen ville bli kommentert, men jeg gadd ikke skifte profilbilde bare for poengets del og prøvde å komme vittigperer som Bønna i forkjøpet ved å opplyse om fakta, men det skjønte han ikke.

Men det er klart, man kan godt velge å ha kråkereir på hodet og lure på hvorfor damer ikke svarer eller tar kontakt.