Alle innlegg Sukkerforum

Relasjonstest!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 21:36

Har den noe for seg egentlig?Var på sukker for to år siden,og prøver igjen nå,Føler det blir mye mindre menn og velge imellom.Finner vell fort ut på mail og date om enn passer sammen,uten den testen,men hva vet jeg.Noen som har seriøse meninger om det?:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 sep. 21:43

til mindre menn du har å velge mellom til lenger du vil bli her....meir peng inn for sukker:)

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 21:44

Hva slags relasjonstest..? Har bare vært her i 3 uker, og ikke hørt om noe sånt :) Hvor finner du den?

Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 21:52

Blindebukk: Ja kanskje det ;-)
Safira: Det var den første jeg møtte på får og lage meg profil,er det noen her som ikke har fylt ut testen?Trodde det var ett krav jeg da :-(

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 22:04

@Maya
Aha! Hehe, jeg trodde det var noe ift match med en man liker e.l. En litt grundigere en.
Ja, den relasjonsprofilen må fylles ut ved opprettingen av profilen ja :) Jeg har bare vært her i kort tid, og har allerede måttet gå inn der og justere litt på 3 av punktene, fordi jeg har blitt enda mer bevisst på visse ting ved meg selv etter at jeg kom inn her :)

Skjult ID med pseudonym -o-O-o- sø. 1 sep. 22:06

Dette stemmer. Etter 1 år sank tallene øyeblikkelig drastisk.

Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 22:16

Safira: Har justert noen ganger jeg også...men kommer ikke nye menn,de samme er der,og veldig få av de hehe,skal noe dramatiske justeringer til for at andre menn dukker opp tenker jeg hihi

Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 22:34

Men hvis testen er ett krav for og opprette en profil her inne,og det er noen som ikke vil ha den,burde det vell være mulig og fjærne den?...... Vi betaler og vi bestemmer ;-)

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 1 sep. 23:23

Maya - Litt kjedelig at det alltid er de samme mennene, særlig når de færreste gir en "Yes! Han må jeg sjekke ut"-følelse ;) Noe jeg har tenkt på er om min beste match her inne kanskje ikke har svart helt riktig på en del av kategoriene, hehe.. Var litt trøtt, eller kanskje småfull da han laget profilen :D
Spøk til side - jeg har veldig god kontakt med særlig tre av mennene jeg skriver med her inne. De er givende på hver sine måter, herlige og ærlige typer, med humor i tillegg. Masse interessante samtaleemner, de er varme, litt dype, og fine å se på i tillegg ;) Og alle tre er match fra 93-81, og da tenker jeg det er håp for deg også. Det opprettes jo stadig nye profiler her, så vær litt tålmodig :)

(mann 41 år fra Telemark) sø. 1 sep. 23:23 Privat melding

Jeg tror den testen er så nøyaktig som den kan gi, tatt i betraktning at den dannes på grunnlag av hvordan du svarer på en rekke spørsmål! Hadde testen involvert å møte og å prate med de som skulle utarbeide matchen din, tror jeg den ville hatt noen interesante vendinger.

Skjult ID med pseudonym Maya sø. 1 sep. 23:33

Safira: Hadde profil her for 2år siden, i 1 mnd og mente det samme da,derfor ble det for kjedelig,men prøver igjen nå,så ja,skal prøve og være tolmodig hehe,Har faktisk kontakt med en veldig hyggelig kar med match 77 ;-) så denne jenta gir seg ikke enda,opprettet profil for en uke siden. Lykke til :-)