Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er så lei disse falske profilene som gjentar seg,klart man overser,men hva med denne..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 1 sep. 2013 23:58

Woow,du ser beutilyl,liker bli kjent med deg og været,,herregud,den tok kaka,ler,men jeg er så møkkalei av menn som
tror noen biter på dette,jeg har hatt tønnevis av slike falske meldinger,finnes det ikke en sil som man kan få lov å slippe motta
nonsens.Dere menn har vel det samme problemet,eller er vi kvinner mest utsatt,blond og,,

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 2 sep. 2013 00:03

Hehe, den var teit! Har heldigvis ikke mottatt noen av den typen jeg :)
Du fikk deg ihvertfall en god latter :D

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 2 sep. 2013 00:06

Joda, vi menn ser tilsvarende også. De fleste av dem er veldig greit gjennomskuelige. De rekker selvfølgelig å besøke en del profiler før de blir luket bort som falske.

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 sep. 2013 00:12

femtitre
Jeg tror du er meget spesiell og har meget spesiell profil som tiltrekker seg de falske. Selv har jeg aldri fått melding fra sånne. Hva skyldes det mon tro?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 2 sep. 2013 00:15

Denne uken fikk jeg 3-4 meldinger fra fake profiler. Tror jeg har et stempel i panna som sier 'Desperat' på alle mulig slags språk. :P

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 2 sep. 2013 00:27

Nei,jeg har fått mange kjekke meldinger her utenom,spesiell er jeg ikke,men jeg gidder ikke poste her når man får slike negative svar.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 06:26 Privat melding

Jeg fikk faktisk god kontakt med en kvinne, fra den andre siden av Uralfjellene gjennom en slik "falsk" profil, før den ble sletta....
Det virker som om alle som oppgir Epost adressen sin i en henvendelse automatisk blir bannlyst av sukkerpolitiet..?
Ingen penger å tjene på dem fra Sukker sin side!

Skjult ID med pseudonym salt ma. 2 sep. 2013 12:50

i de 5-10 første meldingene får jeg både skype, msn og email, skjønner fint at den fine dama jeg snakker med ikke er reel da-hahaha! Og ihvertfall ikke norsk-de enten leser ikke meldingene, svarer kort og kjipt eller svarer ikke i det hele tatt - og gud forby om de skulle tatt kontakt selv med en førstemelding !!!!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 2 sep. 2013 12:58

Bruk knappen inne på profilen til å markere profilen som falske. Profilene vil bli raskere lukket ut via sms-verifisering eller utestengelse.

Vi har også diverse automatiske filtre som ser på mønstre og IP'er for å avdekke falske profiler. Disse profilene må igjennom ekstra verifisering. Hvis profilene ikke gjennomfører verifiseringen så blir de utestengt permanent.

Husk at Sukker er for personer fra eller med tilknytting til Norge (Ref. brukervilkårene våre). Er man ute etter utenlandske profiler så finnes det andre tjenester som spesialiserer seg på dette.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 14:03 Privat melding

Ja takker for oppklarende svar fra sukker :-)
Betyr det også at man får lov til å oppgi Epost adr. til en "ekte" norsk bruker uten å engste seg for å bli utestengt?

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 2 sep. 2013 18:58

Jeg fikk en sms om at jeg hadde vunnet i et lotteri i dag! På ei telefonnummertrekning!! To millioner dollar tror jeg det var! Så nå skal jeg be sjefen om å ryke og reise for nå drar jeg til Bahamas! So long Suckers :-b

Skjult ID med pseudonym Draumar ma. 2 sep. 2013 19:19

Jeg fikk nesten bare meldinger fra falske profiler i nesten et år, men nå er de helt borte. Mulig de vet at jeg bare rapporterer de, så de holder seg unna. Husker de skriver mye rart som f.eks at de er ute etter et alvorlig forhold...noe som ikke frister meg...hehe

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 5 sep. 2013 22:11 Privat melding

Har fått en del sånne jeg også, og det virker som om menn i dette kaliberet har en altfor tam lommebok til å ta seg råd til c-date.com, escortdate.com og diverse, diverse..