Alle innlegg Sukkerforum

Ha barn, hva sier fargen på bladet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dropspose ma. 2 sep. 2013 20:33

Jeg lurer litt på det treet. Jeg har en gang i fremtiden lyst på barn, selv om det ikke haster i det hele tatt. Jeg tror ikke jeg kunne gått inn i et forhold med en som av en eller annen grunn vet at han aldri vil ha barn (evt flere barn). Så ser jeg ofte på treet at bladet på "ha barn" er rødt, men samtidig kan bladet for "når barn" være grønt. Dette skjer veldig ofte egentlig. Jeg har satt "ha barn" på 9 og med svært viktig og "når barn" på mindre viktig. Kan bladet være rødt bare fordi de ikke har vurdert dette med barn ennå, eller at det ikke er så viktig for de? Har ikke akkurat lyst å spør de om dette tidlig i samtalen.

Skjult ID ma. 2 sep. 2013 20:37

Jeg opplever det samme. Og det er det eneste kravet jeg eliminerer menn pga ved rødt blad.

Skjult ID med pseudonym Blad ma. 2 sep. 2013 20:37

Ingen greie på blad, men ville faktisk spurt om det tidlig i samtalen siden det er viktig for deg :)

Skjult ID med pseudonym Dropspose ma. 2 sep. 2013 20:44

Skjønner at jeg burde spør. Men er redd for at om jeg spør for tidlig vil det virke som jeg er klar for barn NÅ. Og det er jeg ikke. Er midt i 20-åra, og syns selv jeg har god tid. Kan så klart forklare dette til de.
Da kan jo oppfølgingsspørsmålet her være, hvor tidlig er det greit å spør om dette?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 2 sep. 2013 22:23

Det er vel det bladet som har den mest upresise formuleringen når en skal velge verdi. Sukker burde omformulert hele problemstillingen.

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 2 sep. 2013 22:38

Det er en veldig liten margin for at man skal få "ikke match" på det punktet, som med de andre punktene. Har du f.eks svart 9, og en mann svart 5, så regnes dere ikke som "match" på det området. 1 +/- er marginen de opererer med på sukker på de ulike områdene. Det er egentlig et sjansespill, for i realiteten kan det jo hende at han vil ha barn like fort som deg hvis dere møtes og det er full klaff. Men når han ikke har noen spesiell i livet sitt, så tenker han kanskje at han må sette det litt lenger fram i tid. Tror ikke det er lurt å forkaste en fyr pga rødt på "barn"-kategoriene. Ta heller kontakt, og spør etterhvert i kontakten :)

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 2 sep. 2013 22:43

Sukker må jo ha vurdert visse spørsmål som viktigere enn andre. Kan for eksempel ikke sammenligne "Vil du ha barn? (Ja eller nei.) med "Hvor godt liker du kake?", hehe.

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 2 sep. 2013 22:47

@Dropspose
Ikke at jeg ga noe fornuftig svar på spørsmålet ditt altså... :-) Måtte bare skrive det. Ja, de er litt rare, enkelte spørsmåls oppsetning.

Skjult ID med pseudonym Dropspose ma. 2 sep. 2013 22:56

Flere gode tanker her. Skjønner at jeg skal legge mindre fokus på akkurat dette bladet og heller komme inn på temaet etter hvert :) Det du sier @Safira om at marginen er så liten sier jo litt, takk for godt svar :)

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 2 sep. 2013 23:08

Bare hyggelig @Dropspose ;) Viktig å huske på den lille marginen også på andre områder. Så slik sett kan du være supermatch irl med en du "bare" har 70 i match score med her. Det kan være snakk om bare 2 poeng ulikt på noen få områder, så går matchtallet betraktelig ned, uten at det trenger å ha betydning i et reelt samliv :)

Skjult ID med pseudonym J23 ti. 3 sep. 2013 01:15

Jeg har rødt blad med en fyr jeg snakker med nå på akkurat det, ja. Men syns akkurat det spørsmålet der er litt rart, fordi 1 er jo NEI og 10 er JA. Så 5 er både nei og ja? Men jeg verken avviser eller mister interessen hvis en fyr har rødt blad på treet på akkurat den.