Alle innlegg Sukkerforum

Hyggelig når man ligner på bildene:)

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 22:35 Privat melding

Jeg har vært på ganske mange date opp igjennom årene ... og mellom forholdene, haha

Men ganske ofte - vil faktisk si som regel - ser ikke dama like bra ut i virkeligheten som på bildene. Noen ganger blir man rett og slett lurt, det er ikke hyggelig - og veldig bortkastet tid for oss begge, tenker jeg.

Det henger kanskje litt sammen med at damer doller seg opp for å bli tatt bilde av (for publiseringen), mens vi gutta bare knipser i vei?
Men veldig mange av dame bildene er tilsynelatende hverdagsbilder ...

Noen erfaringer eller kommentarer ?

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 2 sep. 2013 22:37

Jeg trekker fra MYE fra bildet før jeg sender avgårde en melding og enda mer før jeg treffer dama. Som regel er det en helt riktig manøver. Slank og normal er forøvrig det samme som et par kilo ekstra, og et par kilo ekstra er som regel smellfeit. Atletisk er nesten alltid slank.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 2 sep. 2013 22:42

Har opplevdt at det går begge veier jeg. Synes de fleste ser ut omtrent som på bildene, noen bedre og noen mye dårligere.

For meg ser det ikke ut til å være en trend. Statistisk materiale er ca 100 dates.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 2 sep. 2013 23:06 Privat melding

Jeg doller meg ikke opp på bildene, men har i noen tilfeller brukt litt "musikalsk snacks". For eksempel dette profilbildet er knipset SAMTIDIG som jeg har hørt på vidunderlig musikk som rører meg.

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 2 sep. 2013 23:10

Kanskje du må sørge for å date folk lørdag kveld heller enn søndag morgen :D

Skjult ID med pseudonym Z ma. 2 sep. 2013 23:11

.....men du enga2013?
Jeg har sett deg på gata, og du ser ikke helt ut som på bildene du heller.

Og det underbygger litt av min påstand: Man kan nesten ikke se helt ut som på bilder. Bilder mangler kroppsspråk, energi, utstråling, tempo, varme osv.....derfor legger vi alltid til en god del selv når vi ser på et bilde.

Bilder er en pekepinn, intet annet. Tror det er få som prøver å lure noen, men det ER vanskelig med bilder.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 3 sep. 2013 00:11 Privat melding

Morsom du @Z
Derfor live bør være best, lever mer der, et bilde er bare et lite uttrekk ...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 sep. 2013 00:23

Mente egentlig å være litt seriøs, ikke morsom da egentlig egentlig ;-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 3 sep. 2013 00:28 Privat melding

Og hvem er nå du @Z
Fortell meg hvordan du vet hvem jeg er! Kast masken, da kan vi ta deg seriøst

Skjult ID med pseudonym nenetten ti. 3 sep. 2013 00:30

Jeg må si at jeg blir litt oppgitt når de yngste bildene er fra 2008.... Hvorfor ikke velge noen bilder som er fra i år, eller hvertfall LITT nyere?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 sep. 2013 00:32

Om du ikke kan ta meg seriøst uten å stille krav, får det bare være.
Jeg sa bare min mening om saken :-)

Jeg har allerede sagt hvordan jeg vet hvem du er: Så deg på gata og gjenkjente bildet herfra.
Lykke til på sukker.no

Skjult ID med pseudonym afrodite ti. 3 sep. 2013 00:42

Samme problem med menn, de er ikke bedre hva gjelder å oppdaterer bildene sine. Har fått hakeslepp mer enn én gang. Så, dette er ikke et "problem" som kun gjelder kvinner og foto.

(mann 51 år fra Oppland) ti. 3 sep. 2013 00:48 Privat melding

At damene ikke ligner på bildene bryr jeg meg lite om, eller om bildene er noen år gamle. Men det jeg blir skuffet av på daten er at dama ikke har den personligheten som hun har utgitt seg for å ha. At dama har ett bra ytre er viktig hvis man bare skal pule henne en gang og så gir faen av henne etterpå. Men for meg så er det mere viktig at jeg kan trives isammen med henne dag, natt, hele uka og resten av livet.. Da blir jeg fornøyd.

(mann 51 år fra Oppland) ti. 3 sep. 2013 00:50 Privat melding

Men på dette halve året som jeg har vært her, så har jeg ikke vært på noen date. Så om hvordan de sukkerdamene er vet jeg ikke..

Skjult ID med pseudonym J23 ti. 3 sep. 2013 01:12

Enig med Z i dette tilfellet, bilder er kun bilder og pekepinn (som hun også sa) og når TS ikke kan ta henne seriøst bare fordi hu kom med en kommentar han ikke likte, så sier vel det endel om TS, da.

Men du, du vet man kan møte folk på treningssenter, byen, kafé, vaskerom, nye jobbkollegaer, venners venner osv? Hvis du absolutt er så lei av at jentene du møter ikke er de du forventer å møte, så gå ut og møt damer i real life, da kan du i det minste SE de før du eventuelt prater med de ;-)

Skjult ID med pseudonym Helge ti. 3 sep. 2013 10:01

HAHAHAHA - noen erfaringer ja!

Skulle møte en dame på et typisk trafikknutepunkt etter to-tre bilder, profiltekst og en ukes tid med meldinger. Hadde et greit inntrykk.

Kjente henne ikke igjen! Hun kom bort og hilste og jeg kjente henne faen ikke igjen. Tok meg vel bare noen sekunder og hente meg inn igjen, men ble ganske kleint før jeg håndhilste på henne. Det smale, slanke ansiktet var blitt en rund fotball. Trutmunnen var sunket inn i klem av bollekinnene og den "slanke", 169 cm kroppen var blitt 15-20 kg tyngre og minst fem-syv (merkbare) år eldre !!!

Tok nå et glass vin og snakket om løst og fast, men det eneste jeg klarte å tenke på var om det var noen som drev gjøn med meg. Uansett hyggelig halvtime med prat, kunne kanskje blitt et ONS, men av prinsipp ble jeg ikke inn med damen etterpå - blitt lurt en gang før den dagen - hahahaha!

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 3 sep. 2013 11:13 Privat melding

Noen av oss har ikke profilbilde, kanskje det er den ærligste måten å være på? (Ok, så finnes det noen i albumet, er ikke helt anonym, bare litt "sjenert").

Hadde en sukkerunde for en del år siden der jeg hadde fine profilbilder (tatt av fotograf). Fikk mange flere kontakter, men også dertil mange useriøse. Fant ut at det ikke nødvendigvis var like ærlig å bruke de samme bildene nå 6 år etter... :-) Til min store forundring kjenner jeg igjen en og annen herre her fra 6 år tilbake, som fremdeles hadde de samme bildene. Jeg vet ikke om de også har hatt pause i mellomtiden eller om de fremdeles henger igjen her, men ... jeg tenker det kan være en ide å fornye seg en gang i året ihvertfall?

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 3 sep. 2013 14:10

Azura_: for TI år siden var jeg på nett og fant en super kvinne som førte til et åtte år langt samboerskap. Jeg ser mange damer som jeg så den gang, med de samme bildene enda.

Ikke en og annen, men plenty av dem.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 sep. 2013 17:04

Bare for å presisere litt....

Jeg sa bare at han ikke så helt ut som på bildet.
Jeg sa IKKE at han ikke så like bra ut som på bildet.
Jeg sa ingenting om hva som var ulikt.

(kvinne 51 år fra Østfold) ti. 3 sep. 2013 17:13 Privat melding

Jeg ser helt sikkert ikke ut som jeg gjør på bilder jeg heller ...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 sep. 2013 17:15

Jeg har enda ikke møtt ett eneste menneske som "ser ut" som på bildene :-)

Skjult ID ti. 3 sep. 2013 17:31

Bilder er kun et "øyeblikk" og synes derfor at det er fint om det er flere enn bare ett i profilen.
Forventer ikke at de skal være 100% like, men de bør være ærlige i forhold til hår, alder og kroppsfasong...

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 3 sep. 2013 18:32

Veldig enig med @Z her jeg. Bilder gir en pekepinn. Ingen er helt lik et stillbilde av seg :)
Jeg har en stund hatt kontakt med et par som er veldig fine på bildene sine, men det har jo satt i gang fantasien ift "resten" av disse mennene. Antagelig ville jeg sett, følt og opplevd dem annerledes hvis jeg møtte dem. Det er nok lett å få urealistiske forventninger basert på noen få bilder, for ingen legger jo ut de styggeste bildene som er tatt av en selv. Jo større forventninger (og mer fantasi man har brukt rundt vedkommende), jo større kan skuffelsen bli ved et møte. Så før et evt møte er det nok lurt å senke forventningsnivået, og heller evt bli positivt overrasket :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 4 sep. 2013 16:30

Enig bilder viser jo bare hvordan man så ut akkurat da. Derfor er det kansje litt viktig å ha flere bilder på profilen? ha en del i albumet og? Da får man litt mer intrykk av personen. Alikevell det ekte intrykket med personlighet, sjarm og utstråling får man jo ikke før man møtes. Har hatt flere erfaringer på dates, noen har sett bedre ut enn på bildene, andre ikke og sånn kommer det nok til å være uansett med nettdating.