Alle innlegg Sukkerforum

Sex... Er det det viktigste???

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Østfold) ti. 3 sep. 2013 09:52 Privat melding

Sitter her med noen tanker rundt menn og dems oppførsel og evne til å kommunisere. ( dette gjelder ikke alle menn, men veldi mange ) har opplevd att mange som tar kontakt byner med en hyggelig hilsen men detter fort inn på sex. Er sex det som er mest vesentlig når det kommer til å treffe nye mennesker?? Er det kun på "soverommet" att kjemien skal stemme?? Tror dem att man kan bygge ett seriøst forhold basert på kun sex??? Disse frekke og for meg useriøse meldinger gjør meg faktisk litt iritert. For spør man personen om dette kommer det som oftest ett enda frekkere svar. Hva er greia??? Er menn så primitive??? Bare så det er sagt, jeg tar ikke alle over en kam, men er gentleman og normal oppførsel utgått på dato????

Skjult ID med pseudonym sphinx ti. 3 sep. 2013 15:10

Nei, men intimitet kan være veldig viktig for både damer og menn.
Men når det er sagt så er det vel opp til hver og en hva de legger mest vekt på i et forhold,
så hvis man er nysgjerrig så er det et naturlig spørsmål relatert til tema kommunikasjon.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 3 sep. 2013 16:25 Privat melding

@Spontan78: Er menn så primitive???

Svaret er JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Skjult ID med pseudonym Theon ti. 3 sep. 2013 17:17

@Pandora
Heh, da har du ikke gått mye i dybden eller møtt de rette personene.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 3 sep. 2013 17:21 Privat melding

@Theon: Jeg bare elsker å dra ALLE under en kam:)

Neida, skjønner jo det. Men stort sett er menn primitive.

Skjult ID ti. 3 sep. 2013 17:25

Er det en aldri så liten sammenheng mellom bondage og dobbelt-moralistisk "tungetale" mon tro ??

(mann 51 år fra Oslo) ti. 3 sep. 2013 18:09 Privat melding

Det er bare fordi du er så vakker @Pandora* :)
Men det er fullt mulig med 2 tanker i hodet ... samtidig!
Men sex er viktig da ... og det hender sikkert vi menn blir litt for ivrige :)
Men greit å ha det hyggelig utenfor også da :)

Skjult ID med pseudonym Cat ti. 3 sep. 2013 18:19

Ja, trådstarter, dette er veldig vanlig, og kan være fryktelig irriterende. Jeg legger ikke mye seriøsitet i den type hendvendelser. Jeg lurer på om sukker.no snart blir "få seg et ligg siden" på folkemunne.. Er det allerede da. Så her ramler alle type(r) menn(esker) inn, både seriøse, halvt seriøse og useriøse. Ikke tenk at han sikkert en flott gentlemann selv om han starter for med sex hentydninger, mulig han er det men han er ute etter et ligg, i 99% av tilfellet.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 3 sep. 2013 18:44

Nei, sex er ikke SÅ viktig. Sex er mye viktigere en som så!

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 3 sep. 2013 18:50

Man drar ikke noen under en kam, eller tar dem over en kam. Man skjærer alle over én kam.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 sep. 2013 18:52

Siklende hannkatter har behov for litt oppstramming slik at de forstår at deres behov ikke kommer først i køen:)

Skjult ID med pseudonym jente32 ti. 3 sep. 2013 18:57

Helt enig med Lady....Det er bare ubehagelig, og unødvendig. Hvis det da bare er et ligg de er ute etter, finnes det andre sider enn sukker. Disse siklende menn/ gutter mister sjans på meg i hvert fall.

Skjult ID ti. 3 sep. 2013 19:00

Nja, viktig i hvert fall. Jeg går som regel lei av sex’en med samme dama etter noen uker, når jeg leter med utgangspunkt i andre kvaliteter. Og det er slitsomt, for kjerringene legger så mye i det hvis jeg ikke gidder å sexe 24/7. Og når det er motsatt, altså finner ei jeg godt kan sexe med 24/7, så er jeg som regel møkk lei av å prate med kjerringa ("kjerring" er en hedersbetegnelse for de som måtte lure på det) etter noen uker. Skal ikke være lett!

Skjult ID med pseudonym Truls Ole ti. 3 sep. 2013 19:07

Personleg trur eg ofte at dette kan vere ein forsvasmekanisme.

Gitt at eg tek kontakt med ei jente på ein høfleg måte, og at eg byr på meg sjølv: Hei, eg heiter Truls Ole, og du verka som ei artig jente. Eg er blablabla og ja. Liker du å gå på fjellet ? Kva synes du om Knausgård ?

Eg har lagt min sjel i meldinga og får ikkje svar. Dama seier rett og slett ingenting. Og dette er ikkje første gongen. Så eg blir forbanna og føler meg verdilaus og fortvila.

Neste gong tenker eg: Sidan eg uansett blir avvist så kan eg iallefall provosere dama gjennom å skrive noko med sex. Då blir ho kanskje provosert og det er jo alltids noko. Genuin kjemi får vi jo aldri likevel. Dessutan slepp eg å by på meg sjølv og vere sårbar. Så eg berre skriv noko ordentleg provoserande, slik at ho også kan føle på denne forbanna kjensle av desperasjon. Og som sagt så gjort så skriv ein ting om fitte, penis, sex etc.

Det fungerer kanskje ikkje for å få ein sengepartner, men det fungerer ganske bra for å føle på eigen mindreverdskjensle og fortvilelse.

Betre å bli avvist for å vere motbydeleg, enn å bli avvist når du prøver ditt beste på å vere sjarmerande.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole ti. 3 sep. 2013 19:08

Eg meinte for å sleppe å føle på eigen mindreverdskjensle og fortvilelse.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 3 sep. 2013 19:16

Noen er slik...og noen er sånn. :-)
For min del dropper jeg irritasjonen og takker for praten dersom samtalen dreier den veien. Det er enklere å gjøre det på den måten. Og jeg kan telle på èn hånd (nesten) antall ganger det har skjedd, så jeg har absolutt ikke inntrykk av at dette er det viktigste for menn. (Generelt - både over, under og på èn kam. ;-))
Jeg ser det ikke som min oppgave å oppdra noen. Derfor bryr jeg meg heller ikke om å si noe om at jeg misliker metoden eller fokuset. Det får være helt opp til hver enkelt å gjøre på sin måte. Jeg konkluderer ganske enkelt med at dette ikke er en person jeg ønsker å bruke mer tid på, og avslutter kommunikasjonen med "Lykke til!".
:-)

*Btw...det finnes mange, mange, mange flotte gentlemen! Også med sukker på! ;-)*

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 3 sep. 2013 19:21

Selvfølgelig er sex viktig. Det syns de fleste kvinner også. Forskjellen på menn og kvinners handlemåte ligger nok trolig i de gamle instinktene. Det som er pussig er jo at så mange menn tilsynelatende lar disse instinktene styre fortsatt. Pussig at de ikke har justert strategien. Jeg er forundret hvis det er så mange menn som dere gir inntrykk av, som kjører den primitive framgangsmåten. Er det ikke bare et lite antall menn som er veldig framfuse og gjør veldig mye vesen av seg da?

Skjult ID ti. 3 sep. 2013 19:25

Instinktene vil overstyre enhver strategi! Dette er nok den gruppen menn hvor evolusjonen har gått litt tregere, og jeg også tror vi snakker om et fåtall, i hvert fall relativt sett.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 sep. 2013 19:27

@ Voksenmann

Du skulle bare ha visst hvilken innboks de havnet i:) Tjoohoo:)

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 3 sep. 2013 19:39

Jeg setter egenlig pris på om menn som bare er interessert i å ligge med meg sier det til meg. Selvsagt vil jeg ikke vurdere et forhold med en mann som spør etter sex, men jeg ville jo vurdert å ha sex med ham. Skjønt, erfaringsmessig ville jeg nok ikke hatt sex med ham, og spesielt ikke hvis det var en kleinost som sendte sexmeldinger på internett. Det er bare kjempeharry. Men ja, hvis en mann er på byen for å finne noen å ligge med ser jeg ikke problemet i at han sier nettopp det, det sparer en for mye pjatt og pes.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 3 sep. 2013 19:45

@Lady:
Ja, det hadde vært fint og visst. Men det er det din vilje, og ikke instinktet, som har styringen på... ;-)

@Jada:
Jeg har sansen for deg - ehhh, dine tanker om dette, mener jeg!

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 sep. 2013 21:15

@ Voksenmann

Du får sjekke onlinelisten din:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 3 sep. 2013 21:32

@Lady:

Har sjekket. 91 kvinner der. Mange av dem er potensielt interessante. Men jeg sender ikke melding til alle de og spør om de har innboks...

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 sep. 2013 21:35

@Voksenmann

Hehe det har jeg stor forståelse for:) Da hadde det nok blitt en lang natt.......

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 3 sep. 2013 21:42

@Lady:

Det er ikke lengden på natta som er det verste. Det verste er all den irritasjon jeg ville skape i alle de kvinnene som ergrer seg over at jeg ikke respekterer det de har skrevet i profilen sin. Etter alle biske innlegg om dette på tråder her på forum, bør man gå på sokkelsten og luslese profilene før man griper til pennen. Eller hvilke markeringer gjorde du på det?

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 sep. 2013 22:03

@ Voksenmann

Hehe ja du kunne jo risikere å få noen "ørefiker" pr. mail men trøsten for jo bli at du ikke
kjenner smerten..... Joda menn har godt av å gå på sokkelesten en stund.. Det høres fornuftig ut:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 3 sep. 2013 22:25

@Lady:

Det er de ørefikene jeg vil spare alle menn for. Med den generalisering som utøves av noen kvinner her inne, vil en plumpen meldinger fra meg kvikt kunne utarte seg til en hel hønesgard av bare haner, når den beskrives i affekt på forumet. Forøvrig skriver jeg alle meldinger til kvinner i bare sokkelesten. Det skal kaldt før jeg endrer på det...

(mann 41 år fra Oslo) ti. 3 sep. 2013 23:14 Privat melding

@Pandora Alle er jo ikke like primitive da ;-)

Som @Enga2013 sier, er det mulig med to tanker i hode(ne) samtidig. Selv om sex også er viktig i et forhold, trenger man jo ikke komme innom dette temaet i første melding.

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 3 sep. 2013 23:35

Ja men altså, jeg tror vi damer må lære oss å velge litt her. Jeg synes det er kjipt å ikke vite hva en mann vil med meg hvis han tar kontakt. Jeg synes også det er kjipt meg sleskete sexmeldinger på byen. Hvis det var mer legitimt å bare si; "Hva med å ligge sammen da?" eller "Jeg vil ligge med deg og så se hva det kan føre til" eller "jeg vil ligge med deg men jeg ser ikke for meg at vi passer sammen sånn som par" så kunne jeg kanskje blitt spart for noen "gjorde det vondt da du datt fra himmelen?" eller verre, de som sier fantastiske og personlige ting til deg når de egenlig bare er ute etter en ons.

Slik jeg forstår denne siden er den for folk som helst vil ha et forhold, og at de som bare vil ha en flørt kan skrive det. Da fatter jeg ikke hvorfor menn sender sexmeldinger her (med mindre det er ønsket i profilen). Det er mildt sagt ekkelt og helt upassende.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 4 sep. 2013 00:56

Hvilken likestilling? Hvilket land bor du i @robinsve? Norge? Gå inn på Statistisk sentralbyrås sider og se hvordan lønningene er fordelt i Norge...mellom menn og kvinner. Hvem er eier av det meste i landet vårt, når det gjelder bedrifter i større og mindre størrelse? Er det kvinner? Er det flest kvinner i styrene i rundt i bedrifter i Norge? Og hvem tar i seg i størst grad av barna, når de blir født?

Det er noen som må ta den jobben også. Er det far som har lengst fødselspermisjon? Og dessuten hvem er det som er "hore" bar man vifter litt med "stjerten", kvinner eller menn? Beklager å måtte skuffe deg @robinsve, men jeg tror du lever i en eventyrverden. Sett deg litt inn i fakta, før du presenterer en sannhet som at vi er fullt likestilt i Norge. Vi er overhode ikke der og det kommer til å ta laaang tid før vi er der. Det er Sukkerforumet seg selv et bevis på;)

Og ennå er det dessverre noen menn som ikke har lært seg grunnleggende mellom menneskelig atferd (sikter ikke til deg @robinsve): Normal skikk og bruk. Høflighet overfor andre mennesker, være seg kvinner, barn og sitt eget kjønn:) Handler ikke om likestilling det. Det handler om å være et rimelig oppegående sosialt intelligent menneske overfor alle. Særlig den du ønsker å få nærkontakt med…….;)

Skjult ID med pseudonym Theon on. 4 sep. 2013 00:58

Oioi, endelig ett realistisk innlegg, hva blir det neste!?

Skjult ID med pseudonym kikl on. 4 sep. 2013 01:05

Kjære Kvinner.
Om noen styrer samtalen inn på dette teamet, gå videre.
Er menn primitive? Tja, bygninger er der fordi en mann bestemte seg for å sette den der, si hva du vil.
Imidlertid stiller jeg meg spørrende til trådstarter og hennes tilsynelatende klaging på menns evne til å kommunisere når det er skrivefeil i første linje.

(mann 51 år fra Oppland) on. 4 sep. 2013 01:09 Privat melding

Damer er mere opptatt av sex enn gutta!!

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 4 sep. 2013 09:04

@robinsve.... tro meg... det finnes mange Gentlemenn... mange!!