Alle innlegg Sukkerforum

Baronessejakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BvW on. 4 sep. 2013 11:42

Hva vil vi ha? Og hvordan kommer vi dit?
Jeg sjekket opp min ekskone på en fest. Vi hadde sex på første date. Det holdt i 25 år.
I går møtte jeg igjen hun jeg var sammen med i fjor. Markerte at det var et år siden vi møttes. Nå er vi gode venner. Men det blir ikke oss to igjen. Selv om tonen oss imellom er god, den.
Det er nok mange av oss som gjerne vil ha et forhold igjen. Men etter hvert kommer erkjennelsen av at det ikke skal skje for enhver pris. Vi er gjerne greit etablert i enpersonshusholdninger, og har økonomien på stell med bare egen inntekt. Så hvor skal en kjæreste passe inn?
Jeg er en middelaldrende mann. Og dermed ønsker jeg meg en kvinne som ser ut som hun er 10-15 år yngre enn meg. Samtidig kan hun godt ha klokskapen og livserfaringen til en person som er eldre enn meg. Det er også fornuftig i forhold til å kunne gå inn i livets solnedgang sammen, om mange år. Så er det fint om hun tilhører samme klasse som meg, eller er innstilt på å gå inn i den. ;-)
Så hvor finner jeg kvinnen som ser ut som hun er 40, er klok som en 55-åring og mener jeg er svaret på hennes drømmer om en mann? Og hvordan kan jeg overbevise henne om at det er meg hun leter etter?

Ærbødigst
Baron von Waffel

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 4 sep. 2013 11:47 Privat melding

Ja det må jeg si. Gode spørsmål og med en god fantasi, så kan du sikkert få alt du ønsker deg.

Blir det ikke bedre å tenke at du skal finne en person som interesserer og fasinerer deg, så går resten av seg selv.

Bare noen tanker fra meg.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 sep. 2013 11:57

Du får starte med å sjekke profiler og husk at du kun ser ansiktet i profilen....Et flott smil er alltid en god begynnelse, Bilder av resten av damen og felles interesser ser du jo ikke før du har åpnet profilen. Det finnes sikkert mange skjulte skatter her:)

Hvordan du skal overbevise henne om at du er den rette for vedkommende må jeg nok overlate til deg:)

Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 4 sep. 2013 12:21

Det var mye moro her. Sex på første date er tydeligvis ikke noe hinder for et langvarig forhold. Det er nok bare en myte.
Jeg ser at baronens mål egentlig er et livslangt forhold. Det er mitt også, jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Men hvor tydelig skal man være i forhold til å flagge det? For vi starter vel alle med en flørt, og er usikre på veien videre? Og akkurat din vei videre er det du som må gå opp. Når skal du passe deg for de ville blomstene i veikanten, og når skal du bøye deg ned og plukke dem for å gi dem til kvinnen du vil sjarmere? Når skal du la henne vandre litt alene, og når skal du gå tett omslynget med henne? Det haster i hvert fall neppe å introdusere planer om å kjøpe felles bolig.
Som She46sier, finn en som fascinerer deg. Fantasien er en god hjelper. Men ikke la fantasien gjøre henne til en person hun ikke er, for da blir fortsettelsen vanskelig. Men la gjerne fantasien føre dere frem til spennende felles opplevelser. For min del opplever jeg at alle mennesker er spennende. Det dreier seg mer om å finne ut hvem akkurat hun er. Antakelig er hun så trygg på seg selv at dere kan bruke det som en spennende oppgave å oppdage hverandres spennende sider.
Lady, jeg er enig i at det er mange spennende personer gjemt i profilene her, akkurat som det er i virkeligheten. Det er en spennende oppdagelsesreise. Men hvor mange kan man utforske samtidig? Vi skal jo helst være oppriktig interessert i hver eneste vi ber om å bli bedre kjent med, eller er det for gammeldags romantisk?
Og hvem er nå denne baronen?

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) on. 4 sep. 2013 12:33 Privat melding

"Hva vil vi ha? Og hvordan kommer vi dit?"

Det første går vi vel alle rundt og tror at vi vet sånn ca svaret på :)
Men hvordan vi kommer dit, er det jo bare fremtiden som vil vise :)
For ingen kan spå fremtiden, og ingen vet når "den rette" dukker opp. Vilje til innsats, og en god porsjon flaks er vel det som skal til. Men it takes until, uansett hvor hardt man prøver :)

Ofte så får vi oss en aldri så liten overraskelse også på dette med hva vi vil ha når vi først faller for noen ;)
Så svært konkrete krav på ting som egentlig er "overfladisk" (alder, høyde, vekt, økonomi, trening, hobbyer, osv), kan mange ganger vise seg at ikke var så viktig likevel når alt kom til alt.
Indre verdier derimot (grunnleggende menneskelige verdier her i livet), bør man nok derimot matche på for at ting skal kunne vare livet ut :)

Skjult ID med pseudonym padde on. 4 sep. 2013 12:42

Jeg stiller omtrent samme spørsmål, men for paddiner.
Dammer, våtmarksområder...
Hmm...

Skjult ID on. 4 sep. 2013 13:05

Blir nok vanskelig å finne, overbevise og å holde på den kvinnen:-)

"middelaldrende mann så dermed ønsker jeg meg en kvinne som ser 10-15 år yngre ut enn meg"
Er det en automatikk i det?

Uansett, med de kravende høres det ut som om du slipper å forholde deg til hvor hun eventuelt passer inn...:-)

(mann 58 år fra Oslo) on. 4 sep. 2013 13:36 Privat melding

Vel, det er nok biologisk nedlagt i menn å ønske seg kvinner som ser unge og friske ut. Det er i hvert fall det jeg har lest at forskningen har vist. Og dette skal skyldes at vi vil gi våre gener optimale forhold. Så å ha dette på ønskelisten oppfatter jeg som et tegn på at baronen er i kontakt med seg selv. For min del har jeg konstatert at jeg heldigvis har evnen til å se kvinner som flotte selv om de har lagt den første ungdommen bak seg. Men jeg tenner ikke momentant på de som har latt utseendet sitt forfalle.
Sånn som jeg ser det, er ikke baronens ønsker så håpløse. Det er mange flotte kvinner som ser godt ut, og som har et godt hode og hjerte attpåtil. Så jeg håper og tror det finnes noen der ute, til ham etter hans ønsker, og til meg etter mine.

Skjult ID med pseudonym Suna bak on. 4 sep. 2013 14:06

Jeg mener også at sex på første date er en forutsetning for et langvarig forhold.

Skjult ID on. 4 sep. 2013 14:27

@stevia61

Helt enig i at det finnes mange flotte kvinner som både ser godt ut og har gode hoder og hjerter, men mitt poeng var at de nødvendigvis ikke ønsker seg en mann som er/ser 10 til 15 år eldre ut enn dem selv...
Den utbredte oppfatning blandt mine venninner er i hvertfall at det gjør de ikke!

Å håpe og ønske seg at de gjør er selvfølgelig lov:-)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 4 sep. 2013 14:43

Bare for å presisere, jeg tror ikke noe på at jeg ender opp med en som er 10-15 år yngre enn meg selv. Jeg tror egentlig at det mest realistiske for meg er en som er i aldersspennet 46 – 54. Men som ser godt ut. (Baronen får svare for seg selv.) Og i forhold til dette med utseendet, jeg var på jubileumsfest med russen nylig. Der var det en av jentene jeg ville gjettet var 15 år yngre enn jeg visste hun var. Og noen som så absolutt så ut som de kunne vært moren hennes.

Skjult ID on. 4 sep. 2013 17:53

Veldig mange som ønsker seg mer utseendemessig/aldersmessig, enn det de selv kan tilby. Refererer min avdøde bestemor: Du får ønske i den ene hånda og spytte i den andre, så får du se hvor du får mest.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 sep. 2013 18:12

Å ønske seg mere utseendemessig enn hva en selv kan tilby vil i det fleste tilfeller falle på stengrunn uansett alder.
Jadda menn i 50 årene dere kan fortsatt drømme. Men de fleste menn i 50 årene er nok ferdig med barneproduksjon vil jeg tro? Flotte damer som er 15 år yngre og ønsker seg barn gir neppe avkall på barn for å slå seg ned med en middelaldrende mann i 50 årene.......

@ skjult ID kl. 17.53

Det ser ut til at din bestemor hadde en meget riktig virkelighetsoppfatning:)

Skjult ID med pseudonym K31 on. 4 sep. 2013 22:26

Ageism!! For damer på din alder duger ikke, for du er kongen på haugen?? Damer som ser ut som de er 40 år - er 40 år! Akkurat som at du ser ut til å være på din alder med dine rynker og gråe hår... Strengt tatt - utseende betyr hva da?

Skjult ID med pseudonym MD on. 4 sep. 2013 22:37

Ærede Baron

jeg får stadig kommentarer på at jeg ser ut som jeg fortsatt ikke har fylt 30, har hode til en som er rundt 48, og det kan godt hende du og jeg er svaret på hverandres drømmer ;) Jeg forkaster ikke tanken hvertfall. Modne menn har alltid tiltrukket meg ;)

Skjult ID med pseudonym BvW on. 4 sep. 2013 23:42

Ærede fr. MD
Det høres ut som De kan være svaret på både mine ønsker om en passende match og forklaring på hvordan en kvinne kan oppfylle mange tilsynelatende motstridende ønsker i et menneske. For vi mennesker har så mange fasetter.

Jeg ser at K31 kommenterer at middelaldrende herrer har rynker og grå hår. For meg står det som et tegn på å være i balanse med seg selv og sin naturlige utvikling. Rynker er en ærlig sak. For min del har jeg nok mest sans for smilerynker, særlig de ut fra øynene. Og grå hår håper jeg bare kommenteres kun fra kvinner som ikke farger håret.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym Realista to. 5 sep. 2013 22:08

"Vel, det er nok biologisk nedlagt i at menn å ønske seg kvinner som ser unge og friske ut. Det er i hvert fall det jeg har lest at forskningen har vist. Og dette skal skyldes at vi vil gi våre gener optimale forhold", sier du @Stevia61 .

Vel, til det kan jeg bare fastslå at mine "egg" skal ha optimale forhold og det beste utgangspunkt når det gjelder intelligens og utseende (gener). Kun de beste spermier får tilgang til mine "egg". Ergo derav er kun menn under 40 år aktuelle. Jeg sier dette med utgangspunkt i din tenkning. Fordi inntil denne alderen er menns spermier på topp!:) Etter det går det gravis nedover, dessverre, slik er det, viser forskningen.

Du har til tider fornuftige utsagn @Stevia61. Men dette falle litt i gjennom. Når man som kjønn er over den beste fruktbarhetsalder, må man innse at ens egne gener stiller i en litt annen divisjon enn gjevnaldrende potensielle partnere hos det andre kjønn. Særlig når spørsmålet om ”formering” kommer opp.

Vi er nå forbi den tiden at en kvinne velger en mann ut fra økonomi og status. Dette fordi kvinner i dag står stødig på egne ben og klarer seg selv økonomisk, utmerket. Da er det nok andre faktorer som blir avgjørende, enn at en mann har status og god økonomi. Men jeg og mange andre kvinner er klar over at mange mye eldre menn av oss, liker tanken på at det fortsatt er slik;).

Kvinner har i dag det unike privilegium at de kan velge den mannen som er mest tiltrekkende, uavhengig av status, økonomi og alder. Men så klart, ønsker en kvinne å lage barn, så vil nok det beste for henne avgjort være å velge enten en mann på sin egen alder, eller enda bedre, en som er mange år yngre enn henne. Best kvalitet på spermiene da;)

Uansett kjærlighetens veier er uransaklige…..Kjærligheten, når den faktisk oppstår, går på tvers av alder, kjønn og status. Og herlig er det….;)

Jeg ønsker ærbødigst Baron von Waffel lykke til i sine ønskedrømmer :) Hvem vet hva livet kan by på av overraskelser:)