Alle innlegg Sukkerforum

For mange hytter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BvW on. 4 sep. 2013 16:04

Kapitalens utfordringer. Dette er neppe et problem for almuen. Men jeg ser at suksess med å finne en baronesse kan gi kapasitetsproblemer. Jeg disponerer hytter både ved sjøen og på fjellet. Et privilegium. Men også en binding, særlig siden det forventes at jeg bidrar praktisk med vedlikehold. En rimelig forventning når baroniet skal opprettholdes. Men om jeg også finner en dame som har (tilgang til) hytte, og vil ha med meg dit, begynner fritiden å bli veldig låst. Og hvordan skal man da i tillegg få tid til å opprettholde ymse turer til Prekestolen, over Besseggen, til verdens metropoler og være sosial med venner i helgene? Har de ærede forumister noen råd eller forståelse for dette?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym -m- on. 4 sep. 2013 16:17

hehe nei si det du, har selv hytte og da blir man automatisk litt pliktig til å reise opp dit å fikse litt med jevne mellomrom.

Men gjør da ikke noe om en eventuelt ny samboer og har egen hytte. Da får man bytte litt på da :)

Skjult ID med pseudonym Patsy on. 4 sep. 2013 16:38

Men for standen deres, foretrekker dere ikke en villa i Spania?
(Billigere er det også.)

Skjult ID med pseudonym BvW on. 4 sep. 2013 16:42

Det er mulig at det på kort sikt ville vært billigere med et slott i Spania. Men adelsskap forplikter. Man må være stabil og ta hensyn til behovet for stabilitet. Dessuten er det ikke bra for miljøet å forflytte seg for meget med fly.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym aspartam on. 4 sep. 2013 16:50

Du får lete etter en vakker perle blant borgerstandens innbyggere som er offentlig ansatte. Da er sannsynligheten for for at også hun eier hytte lavere.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 4 sep. 2013 18:02 Privat melding

Kjære hr. dr. Kaffler & Waffe.

Undertegnede foreslår ett (eller begge) av følgende:

* De kan leie inn en godt kvalifisert slave til aa ta seg av dine fritidseiendommer dersom De selv - uforskyldt saadan - har havnet i tidsklemma og derfor ikke er i stand til aa benytte dine mangfoldige eiendommer. Denne slaven kan paalegges aa sykle/benytte Apostlenes ridedyr til fritidseiendommen for slik aa redusere sitt karbon-fotavtrykk. Slaven kan også tvinges til å bli vegetarianer eller liknende eftersom vi alle vet hvor skadelig det er (for almuen selvfølgelig) med kjøtt.

* Sukker.no kan opprette et nytt avkryssingfelt - 'har hytte/yacht' - og dermed kan De sile ut kandidater som ikke er aktuelle meget tidlig i prosessen.

Jeg mener aa erindre at en hyggelig Herremand nylig uttalte noe i retning av følgende:
'Ulempene med å være godt bemidlet er sterkt underkommunisert'.

Saa sant, saa sant.

Velvel. Nu har jeg andet aa bedrive. Ha en fortreffelig Aften.

Unge, lovende hr. Tullprat

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 sep. 2013 21:46

....... Uff ja adelskapet har store problemer..... for mye av mangt.
Jeg håper adelskapet ikke har for mange flasker i skapet også..
da kan det nemlig bli problemer med å få svingt malerkosten og andre "koster":)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 4 sep. 2013 22:57

For mange bånd og bindinger?

Frihetens utfordringer. Dette er neppe et problem for baroniet. Men jeg ser at suksess (?) med å finne en baron kan gi kapasitetsproblemer. Jeg disponerer min fritid slik det gir meg mest glede og mentalt, emosjonelt, sosialt og evt faglig påfyll. Et fritt valg og en universell rettighet. Og ingen binding, særlig siden jeg ikke forventer annet enn at jeg bidrar med min oppriktige og fullstendige tilstedeværelse. En rimelig forventning når frihet skal opprettholdes. Men om jeg finner en baron som har (tilgang til) hytter ved sjøen og på fjellet og vil ha med meg dit, samt ymse turer til Prekestolen, over Besseggen, til verdens metropoler og være sosial med venner i helgene begynner fritiden å bli veldig låst. Og hvordan skal jeg da i tillegg få tid til å opprettholde flyveturer til Dagdrømmeland, over Regnbuen, til Tingelings indre Univers og velge å nyte også mitt eget selskap i helgene? Har de ærede baroner noen råd eller forståelse for dette?

Ærbødigst
Tingeling

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 sep. 2013 23:00

Den velfødde baronen har nok allerede sovnet i godstolen foran TV:)

Skjult ID med pseudonym Z on. 4 sep. 2013 23:03

Næh.........det er bare å gi opp!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 4 sep. 2013 23:41

Jeg føler meg heldig..

Jeg har tilgang til flere titalls hytter rundt om i det ganske land.
Det stilles ingen forventninger om at jeg bidrar med vedlikehold.. Jeg benytter hyttene gratis.

Jeg eier en av de, de andre bare bruker jeg når jeg føler for det..
Problemet her er at tiden ikke strekker til så jeg får besøkt alle hyttene... Men det er herlig å ha valgfriheten, hytte ved sjøen, hytte i skogen, hytte på fjellet.. Hytte ved et herlig fiskevann..

Skjult ID med pseudonym Z on. 4 sep. 2013 23:47

Skal vi gifte oss, Ærligheten?

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 5 sep. 2013 00:16

Kan ikke være særlig til baron om de ikke har folk til å ta vedlikeholdet deres. En bankerupt baron?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 5 sep. 2013 07:56

Z, jeg stemte på FrP i år.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 5 sep. 2013 07:57

Kiara: Jeg disponerer de ikke gjennom DNT eller tilsvarende :)

Skjult ID med pseudonym BvW to. 5 sep. 2013 10:56

@Lady I ethvert overmøblert hjem finnes det rikelig med flasker, Det ser jeg ikke som noe problem. Og det som kan være problematisk er hvor fort de tømmes. Hos meg skjer det så vidt fortere enn de rekker å bli eddik. Så ingen skal bli sure. Og baronen sov ikke i går kveld, selv om han valgte bort forumet.

@Tingeling Jeg forstår dine prioriteringer meget godt. Og jeg vet at din tilstedeværelse i seg selv er en gave. Og selv om et liv i baroniet ville medføre alt for meget bindinger for en fri sjel som deg, er du når som helst velkommen til å bli med på min himmelvogn igjen.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 sep. 2013 15:12

Frieriet trekkes prompte!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 5 sep. 2013 19:44

Kiara: Det skal sies at åpne buer og koier gjerne benyttes, men om jeg skal ha det komfortabelt sjekker jeg ut hvilken hytte i området jeg kan benytte.. Og benytter meg av den :)

Men nå får dere kose dere her, for nå har jeg pakket sekken og stikker ut på hyttetur i helgen.. Nå med høy komfort som innlagt vann (men ikke dusj) og vanndass.