Alle innlegg Sukkerforum

#Denfølelsen

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Vestfold) to. 5 sep. 2013 19:57 Privat melding

Når du går inn på en profil og tenker at her burde man skrive en melding, men man er litt usikker på hva man skal skrive så man bruker litt tid og gjør andre ting mens hjernen finner på noe super smart som vedkommende bare må svare på. Så gjør man seg klar for å skrive geni settningene men da oppdager man at vedkommen har vært innom profilen din og blokkert deg!

Jaja, sånn er det. Det positive er ihvertfall at hun sjekket profilen min.

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 5 sep. 2013 20:10

Liker særlig bilde nr 8 i profilen din. (Det mørke.) Særlig hvis lyset var litt mer fremtredende på bergveggen til venstre for deg: Bra komposisjon :-)

(mann 46 år fra Oslo) to. 5 sep. 2013 20:37 Privat melding

Jeg er vant til det, Tealc. -De som besøker, og øyeblikkelig blokkerer. -Eller blåser i å gi et lite hint tilbake.

Det føles ikke godt, men ikke så vondt heller: Jeg forstår jo at det er ikke er dem jeg søker...

Skjult ID med pseudonym J23 to. 5 sep. 2013 20:42

Huff da, det var ikke særlig snillt av henne. Men se på det som én mindre fisk i havet, og blandt alle de resterende fiskene så finnes det nok MANGE som vil ha en morsom og super-smart melding av deg :-)

Det er egentlig litt rart hvordan vi sier "det finnes flere fisker uti havet". Siden når ble vi fisker? Hehehhe :D

Skjult ID med pseudonym Jada to. 5 sep. 2013 20:50

Enig med Kiara. Det er sjelden personlig. Noen ganger er der et knallrødt blad i matchtreet på noe jeg synes er viktig men ikke har markert som en absolutt nødvendighet. Skjønt, enkelte ganger har de bilder av seg selv i barisen og poserer som michelinmannen, eller brenner veldig for jobben sin innen markedsføring. Da er det litt personlig likevel, men jeg er ganske sikker på at de ikke ville likt meg heller. Win/win.

Skjult ID med pseudonym tealc to. 5 sep. 2013 20:54

Altså, helt greit at hun blokkerte meg, har ikke noe problem med det! Blokkerer folk selv også jeg, bare kjedelig når man har egentlig bestemt seg for å sende en melding...

Men jeg har forsåvidt en annen #denfølelsen i dag som er mye bedre! I dag har jeg jobbet 10 år i samme bedrift :)

Skjult ID med pseudonym bønna to. 5 sep. 2013 22:53

@J23 20:42

Jeg har ihvertfall spist brødskive m/torskerogn til kvelds, og føler meg nå klar for å gå på toalettet og gyte..

Skjult ID med pseudonym Truls Ole to. 5 sep. 2013 23:55

Hei Tealc,

eg er mann. Og det eg føler med deg er dette.

Du sitter i rullestol. Det er greitt. Men du har bygd deg ein indentitet rundt det å sitte i rullestol, og det å vere eit offer. Dine meldinger og innlegg her handler mykje om at du er eit offer og at damer er slemme og at det ikkje finst noko håp for deg.

Kan hende stiller du litt lengre bak i køa fordi du sitt i rullestol, men denne din sutring gjer deg mindre sexy. Damer vil ha glade, sterke og sjølvsikre menn. Menn som har akseptert sin skjebne og som gjer det beste ut av den. Menn som nekter å gi opp og som måker på i livet.

Men som gir faen. Du har ikkje valte å sitte i rullestol. Men du har valgt å sutre.

Du sitter kanskje i rullestol, men du har framleis ei rau og den raua kan ein sparke for å få deg over i eit anna spor.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole to. 5 sep. 2013 23:56

http://www.pualingo.com/pua-profiles/sean-stephenson/

Skjult ID med pseudonym Truls Ole to. 5 sep. 2013 23:58

Sean Stephenson ser ut til å ha same sjukdom eller syndrom som deg. Men han syter ikkje så mykje som deg. Og han får pult meir enn dei fleste gåande.

Så ta deg saman. Man the fuck up. Og slutt med syting.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 6 sep. 2013 00:16

@Truls Ole:
Nå syns jeg du er urettferdig mot @Tealc! Jeg oppfatter slett ikke hans trådstart her som sutrete. Jeg oppfatter den som litt lakonisk, ironisk, galgenhumoristisk, informativ, og med "saksopplysninger" som bør skape noen tanker i hodet på oss alle.

Jeg har lest mange innlegg av @Tealc gjennom en del tid, og jeg kan ikke huske noen innlegg fra ham som kommer opp i mot den sutring som mange andre presterer her inne. Det jeg husker av hans innlegg, er tvert imot!

Skjult ID fr. 6 sep. 2013 01:48

Men i all verden! Kanskje en tanke å holde ”diagnosene” sine for seg selv, selv om man, eller kanskje særlig når man ikke er ferdig med pensum ennå! Men da kan jeg jo kaste ut en ”diagnose” jeg også. Du må slutte å være så jævla sexfiksert trulte Truls, hver en jævla setning du skriver inneholder ordet ”pule”. Kutt ned på nettpornoen - du må jo ha tatt overdose mann! Gjør det, så skal du se du endelig en dag får oppleve hvor fantastisk deilig det er å pule!

Skjult ID med pseudonym tealc fr. 6 sep. 2013 01:58

@Truls ole: jeg håper virkelig du tar feil her og blander meg med en annen. Er det noe jeg tar avstand fra så er det å sutre på grunn av rullestolen. Jeg vet om at andre her inne gjør det og håper virkelig at du har forvekslet oss.

Selvsagt skal folk få lov til å ikke svare, blokkere og takke nei uavhengig om det er for at jeg sitter i rullestol eller at det er noe annet som ikke stemmer.

Takk @Kiara og @Voksenmann som beviser at jeg ikke har gitt helt feil inntrykk til alle her.

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 6 sep. 2013 02:34 Privat melding

Nok en gang er det en patetisk dritt av en idiot som spyr ut galle mot andre mens han gjemmer seg bak et pseudonym. Skikkelig tøff du Truls Ole, en mann med stor M.

Skjult ID med pseudonym me too fr. 6 sep. 2013 09:19

@Truls Ole:
Du tar fullstening feil her. Vi er mange som har fulgt med lenge og kjenner tealc bedre enn som så... Akkurat nå er det du som enten er veldig fordomsfull og antar at slik er han sikkert, siden har er i den situasjonen. Eller så blander du ham med en annen.

For å gi en karakteristikk av en person, må du ha lest noen eksempler på det du sier. Jeg tror ikke du klarer å finne ett eneste! (Men jeg tror du blander han med en annen). Om du ikke (for deg selv engang) klarer å finne eksempler - (denne tråden er i alle fall ikke et eksmpel - men kunne vært skrevet av hvem som helst her) synes jeg faktisk en unnskyldning er på sin plass.

Med ønske om en fin dag til en av de beste skribentene her inne - som i dag tok grundig feil.

Skjult ID med pseudonym rve fr. 6 sep. 2013 09:47

Jøss, jeg skulle akkurat til å skrive ett innlegg om akkurat det samme. Gi meg en sjans liksom!
I mitt tilfelle oppdaget jeg til min store glede at det rett og slett ikke stemte.
Hadde satt ett par hjerter mens jeg bladde rundt og sjekket ut nye medlemmer, og når jeg prøvde å finne tilbake til profilene deres var de borte både fra "hjerter du har satt" og "profiler du har besøkt". Etter litt graving fant jeg dog ut at de slettes ikke hadde blokkert meg, men at de bare ikke vises på disse listene fordi de ikke hadde noen match med meg (helgepappa/vil ikke møte aleneforeldre)

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 6 sep. 2013 15:51

Det er naturlig at Truls Ole ikke vil vise bilde av seg.