Alle innlegg Sukkerforum

Justicå et høyere nivå !!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TheMan fr. 6 sep. 2013 21:13

Sitter og ser på Nyhet og respekterer oppgavene til en politi-advokat med saklige vurderinger for allmen-preventiv beskytt.

Lønn ca 600-750 K

opp mot halv-hovne betrevitere som for enhver pris forsvarer overgrep-og annen kriminell adferd som kan koste oss borgere dyrt.

Lønn 1.200 K +++----

Hvem han mest allmen og troverdig IQ og hvem er det behagelig å omgås med........av disse kandidater ????

Liker du dobbelt-moralister med skinnende dollar-øyne ber jeg deg vennlig holde deg borte fra tråden !!!

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 6 sep. 2013 21:15 Privat melding

Venter spent på en oppfølger med innhold!

Skjult ID med pseudonym TheMan fr. 6 sep. 2013 21:17

Glemte jeg rettmessige "underslag" der din halv-demte gamle mor eller tante kynisk mister et 6 sifret beløp av den kynisk halv-psykotiske "Mr Justice"som er trenet for dette !!!

Skjult ID med pseudonym TheMan fr. 6 sep. 2013 21:20

Tja voksenmann og eller stevia... hva er deres synspunkt på saken, stryker jeg til eksamen kanskje ??

Skjult ID med pseudonym TheMan fr. 6 sep. 2013 22:19

Tydelvis mye dollar-øyne på sukker..upps.. apatiske klienter heter det i justis-verden... grøsser et øyeblikk før byens vakre kvinner skal trylles med..... iblat er det deilig å henge med olje-baroner fare east og titte ned på moder jord fra "månen"....

(mann 58 år fra Oslo) fr. 6 sep. 2013 22:22 Privat melding

Siden du spør, TS. Jeg har ingen problemer med at noen advokater tjener godt, jeg kjenner nok av dem som ikke gjør det også. De som virkelig tjener godt, er de som jobber for næringslivet. Strafferettsadvokatene har stort sett en moderat inntekt, hvis de ikke jobber svært mye mer enn et normalår. Og det typiske er jo at de første kanskje 1000 arbeidstimene hvert år dekker utgiftene, det er det man jobber ut over det som gir lønnen.

Ellers har jeg prøvd meg i et par strafferettssaker, men har heldigvis ikke hatt klienter som har påstått de var uskyldige.