Alle innlegg Sukkerforum

Har alle damene på sukker vært på photoshoot???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Poden fr. 6 sep. 2013 21:20

Hva er greia med at så mange sukkerdamer har gått til profesjonelle fotografer for å ta bildene sine???

Skjult ID med pseudonym spicysweet fr. 6 sep. 2013 21:22

Har aldri gjort noe sånn jeg......

Skjult ID med pseudonym Ch fr. 6 sep. 2013 21:31

Ikke jeg heller.

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 6 sep. 2013 21:33 Privat melding

Er jo bare å blokkere dem du ikke vil se da...

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 6 sep. 2013 21:34

Nei ærlig talt:)

Skjult ID fr. 6 sep. 2013 21:34

@poden
Hva er greia med at noen sukkermenn er så glad i å poste ting de har å utsette på kvinner. Finner få tråder startet av kvinner med lignende fokus. Velg de damene som ser naturlige ut da vel.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 sep. 2013 21:35 Privat melding

De ønsker vel å fremstå fra sin beste side? Og hvem ønsker ikke det, her inne? Profilbildet er antagelig den viktigste enkeltfaktoren
.
Er vel ikke slik at gutta har tatt bilde av seg selv mens de har fire komma fjorten i promille og samtidig har et nyseanfall=)

Skjult ID med pseudonym hansen fr. 6 sep. 2013 21:36

Synes det er svært få som har gode bilder. Det er jo det enkleste å se de fake profilene på. Bildene er klare. Resten av gjengen her har jo bilder som ser ut som om de er tatt med mobilkamera fra 90-tallet i mørket.

Skjult ID med pseudonym oo fr. 6 sep. 2013 21:37

njet ikke fotoshop og jeg har faktisk gode bilder :o)

Skjult ID med pseudonym spicysweet fr. 6 sep. 2013 21:39

@LeoM
Bra sagt! Hahaha xD 4,14 i promille og nyseanfall....

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 6 sep. 2013 21:40

Enig @(Skjult ID ) - fr. 6 sep. 21:34

Hvorfor MÅ man alltid lage tråder om alt det man selv opplever som negativt??? Og hvorfor VÆRE så negativt til alt?
Negativ tankegang gjør en selv til et negativt menneske, og hvem vil ha noen som er det?

Positiv tankegang .. er det motsatte :D

Skjult ID fr. 6 sep. 2013 21:43

Ja, ikke sant. Og nå er det blitt lagt ut enda en tråd med negativt fokus fra en bitter mann. Puh. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å være på dette forumet.

Skjult ID med pseudonym Poden fr. 6 sep. 2013 21:49

Hahaha, hvem sier at dette er negativt.... Kanskje svaret er (som en i tråden faktisk nevner) at de faktisk ønsker å vise seg fra sin beste side? Tråden er ment at man kan komme med synspunkt fra alle mulige vinkler... Det beste er alle de som i stedet for å snakke om TEMA, skriker ut om at alle TSene her inne er så jævlig bitre og vonbotne på alle sukkerkvinnfolka... jeeeeez....

Hva med synspunkter på TEMA og ikke på TS - PLEASE!

P.s. noen kan tom hevde at de mest negative menneskene, er de som flyr rundt og kaller alle andre mennesker for negative...

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 21:53

I all verde for klaging på dere sukkermenn da! Om vi ikke har bilde - så klager dere, om bildene ser "for bra ut" så klager dere, og om man har vanlige bilder så gidder dere ikke å gi damene the time of day en gang om de ikke ser ut som supermodeller hele gjengen omtrent (ok sikkert satt på spissen, men...)

Hater egentlig å bli tatt bilde av, men har likevel klart å ta noen klare bilder med både mobilkamera og iphoto....

Og hvis vi damer er så jålete, kravstore drittkjerringer med feile bilder som aldri gidder å svare på meldinger og aldri tar initiativ - hvorfor er dere så på sukker?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 sep. 2013 22:09 Privat melding

Hvis jeg ser et profilbilde av ei dame med puppene trykket opp i kamera, så tenker jeg antagelig først at 'det var da noen fine pupper' før jeg tenker 'oppmerksomhetssyk' eller tilsvarende.

Hvorfor ikke gå til en fotograf som kan få frem dine sterke sider på en classy måte? Går fint an å hinte om godsakene uten at det blir Rema1000. Fotografer kan dette her og er man ikke fotogen til vanlig vil en fotograf klare å lokke frem noen bra bilder, før eller senere.

For min del har jeg en flott kropp, masse muskler osv uten boling eller at det er overkill, men har ingen bilder der dette vises særlig godt, evt har jeg bilder som jeg selv synes er cheesy, da gir jeg heller faen i disse og lar være å legge ut. På mange måter enklere for damer å få vist seg med smørsida, med tettsittende klær osv =)

Og jo, hvis ei dame ser 'for pen ut' tar jeg ikke kontakt. Litt avhengig av situasjon/bilde/tekst kan hun fort falle i jåledukke-fella, out-of-my-league-fella eller photoshop-fella. Ja vi mannfolk er vanskelige å ha med å gjøre gitt, er det ikke det ene så er det garantert det andre. Er ikke rart jeg er singel.

Var en som sa det veldig bra: Her inne kan lasset bli veltet tusen ganger for noe som i den virkelige verden du aldri ville lagt merke til.

Skjult ID med pseudonym reg fr. 6 sep. 2013 22:15

@Shiva
De er ikke på det egentlig sukker, de er strandet på sukkerforum.
Sukkerforum, et ingenmannsland for mange som ikke helt håndterer det å være to eller kunne bli to.

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 22:23

@ reg - aha - er det SÅNN det fungerer? My bad... er ny på forumet skjønner du ;) Takk for avklaringen ;)

@ LeoM: når får jo ikke jeg sett andre damers profilbilder osv., men er det virkelig SÅ mange jåledukker med puppe- og trutmunnbilder der ute som enkelte prøver å gi inntrykk av?!

Og er det liksom så mye bedre/ verre enn alle disse mennen med "flexebilder" og "jeg-er-hyperaktiv-sprek - og- må-bestige-alle-mulige-fjelltopper" bilder?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 sep. 2013 22:53 Privat melding

@ shiva

Nei det er ikke så ekstremt mange, men innimellom kommer det stjerneeksempler på korte sosiale antenner sammen med semi-duckface og kløft =) Misforstå meg riktig, kløft er riktig så lekkert det, men alt til sin tid =)

Nå er jeg svært lite bevandret i mennenes profiler her inne, men angående dette med NM i tindebestigning, skigåing i ulendt terreng og annen ekstremsport er det tydeligvis likestilling =)

Det er jo helt greit at man bruker litt av fritida på slikt, men enkelte fremstår som de er søsteren til Lars Monsen, bare uten hår på brystet (ikke tenk på pupper med hår nå da... for sent... nei nei. Beklager dette.) Kan aldri tenke meg at inntrykket de gir stemmer med virkeligheten.
Eller er det bare jeg som av en eller annen merkelig grunn har match med jussutdannede ekstremsportdamer? Begynner jaggu å tvile.

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 6 sep. 2013 23:08

Jeg har fotografer blant venner og familie. Noen ganger hjelper vi hverandre ut. De trenger å øve på noe, eller en amatørmodell, jeg trenger et bilde til noe, noe å fylle dagen med, eller å føle meg pen. Noen ganger tar de bilder jeg synes er fotografisk fine men hvor jeg ikke liker mitt eget utseende. Noen ganger møtes vi på midten, og noen ganger klaffer det veldig fint hvor jeg føler de fanger stil/sjanger/humor på en god måte, og kanskje i tillegg har gode fotografiske kvaliteter og hvor jeg i tillegg ser bra ut.

Når jeg har tilgang og rettighet til disse bildene, hvorfor skal jeg legge ut bilder av meg selv som jeg har tatt i badespeilet? Legger du ut de mest flatterende bildene av deg selv eller andre bilder?

Personlig har jeg lagt ut litt av hvert her, men sitter nå med et par øve-bilder i albumet som ikke er gode fotografbilder men som er tatt for å sjekke lysforhold etc. Jeg liker å bli tatt bilde av, i alle fall av enkelte fotografer. Det gir meg en mulighet til å se meg selv utenfra og å få en slags innsikt i mikrokontrollen over min egen kropp, min egen mimikk. Jeg er glad i teater og skuespill. Det å se seg selv gjennom linsen til noen som vil formidle noe har lært meg mye. En fotograf som fanger meg i riktig lys kan vise meg til alle slik som de som liker meg best ser meg. Hvis man skal vise seg, hvorfor ikke vise seg slik en er ærligst/finest?

Enhver idiot klarer jo å se forskjell mellom et dobilde og et profesjonelt bilde og å forstå litt av hva det kan gjøre for utseendet til noen om en kjører på med massive mengder blits/dolys/photoshop, så jeg ser ikke helt problemet. Se for deg samme person med ringer under øynene eller noe, så begynner du å nærme deg sannheten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 sep. 2013 23:10

Jeg skjønner ideen bak å ha slike bilder for å vise seg fra sin beste side.
Men som et lite tankeeksperiment, hva er poenget? Du vil mest sannsynligvis kun se henne slik en gang og det er hvis det går så langt som at dere gifter dere! :P

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 23:38

@ LeoM: hahaha - høres ut som damer og menn sitter i hver sin leir her inne og opplever akkurat det samme fra hverandre ... skjønner heller ikke hvorfor jeg blir matchet med sånne hyperaktive tindebestigere som du sier...Er de virkelig SÅ superaktive som de vil ha det til?

Ikke misforstå meg - er ikke slik at jeg aldri trener eller går tur, men har da andre ting å ta meg til som er vel så viktig.

Syns også at det er litt merkelig at sånn ca. 95 % er så ekstreemt glad i skog og mark til alle døgnets tider året rundt....

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 sep. 2013 23:52 Privat melding

@Shiva

Ser ikke poenget i å overdrive dette med friluft, og det har jeg vel egentlig poengtert greit i profilen min, både i brødteksten og på det ene utendørsbildet =)

Her er mitt liv, gjennomsnittstall siste året:
Totalt 8736 timer

Av disse:
33,3% i koma under ei dyne
35%-ish på jobb
2,5 - 3% - trening innendørs/utendørs eller friluft, tur
ca 30% - nerding, sofasliting, matlaging, husarbeid, fest&fyll, ferie, aner ikke

Med dette perspektivet skal man holde på svært mye utendørs dersom 9 av 10 bilder viser deg på ski eller tilsvarende =) Og dersom alle hadde holdt på utendørs så mye som de gir inntrykk av hadde det vært kø overalt i skauen, samtidig som Karl Johan er folketom.

Men det er HERLIG med en skikkelig tur i blant, det tror jeg de fleste er enige om!

Skjult ID med pseudonym Shiva lø. 7 sep. 2013 00:10

@ LeoM: Høres ut som en grei "fordeling" det der da :) - Litt mer normal fordeling, spør du meg enn det enkelte prøver å gi inntrykk av.

Jeg velger å verne naturen ved å ikke renne ned by-fjellene til stadighet, men ja, det er ingen som tar skade av en skikkelig tur i ny og ne.

Men jeg foretrekker å ta tusleturene mine alene, fremfor å henge etter andre som et slips i motvind og være nødt til å følge andres tempo. Og beveger meg heller ikke ut til alle døgnets tider, året rundt i allskens vær...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 7 sep. 2013 00:32 Privat melding

@ Shiva

Da er du omtrent som meg, en godværspilot som liker å ta tingene i eget tempo =)

Skjult ID med pseudonym Shiva lø. 7 sep. 2013 00:35

@ LeoM - godværspilot...likte den, ja - er nok kanskje det og da sier det seg selv at det begrenser seg med utendørsaktivitet når jeg bor i - sannsynligvis - Norges mest regnfylte by (iaf vil onde tunger ha det til at den er det..)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 7 sep. 2013 00:42 Privat melding

@ Shiva

Da vedder jeg på at du har en sort/hvit katt, siden katter trives veldig godt i regn =)

Skjult ID med pseudonym Shiva lø. 7 sep. 2013 00:56

@ LeoM - da vedder du helt riktig ;) han en stor oransje katt også ;) Ingen av de er særlig begeistret for vann, men hvorvidt de liker regn er usikkert i.o.m at de er innekatter ;)