Alle innlegg Sukkerforum

Damer som ikke svarer !!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nick fr. 6 sep. 2013 21:40

Til alle dere som er her og som gir totalt F.... i å svare på seriøse, ordentlige henvendelser - UTEN non som helst antydning til slibrigheter:

Hva er det dere innbiller dere ?!?!?! Jeg har sendt noen meldinger for å sjekke ut dette her, men altfor mange av de med utseende noe over å være direkte uvakre..... Dere svarer jo ikke....! Noe verre enn alenemødre som tror de fortsatt kan velge og vrake og bare drite i å svare selv seriøse henvendelser er direkte motbydelige ! det er svar i seg selv - og DET skjønner vi menn - at dere ikke er verdt ei sur sild engang når dere opptrer på den måten ......!

Piss off !

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 21:45

Nok en ting her inne som går begge veier du ;) Veldig mange sukkermenn er ikke hakket bedre for å si det slik!

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 21:50

Enig med @Shiva og J23 - Det handler ikke om et kjønnsproblem :)

Skjult ID med pseudonym mann fr. 6 sep. 2013 21:56

Nick

Kompis, bare slutt å svar du også. Det er slik de aller fleste jentene vil ha det, det er jo derfor de behandler deg på samme måten. Bedre enn å få en skriftlig avvisning rett i trynet antar jeg.

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 6 sep. 2013 21:56

@TS:.. du virker som en skikkelig kjekk fyr!!

Sikkert mange som hiver seg rundt og sender deg melding etter dette :)

Løkke tell!

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 21:57

Har vel også litt med hva slags type meldinger man får - enten bare et "hei" eller meldinger av den slibrige sorten...

Og hva hjelper det om man svarer og prøver å starte en samtale, når man må dra ordene ut av folk?

Skjult ID med pseudonym bitter M fr. 6 sep. 2013 21:59

Vi gutta betaler som regel for å være her, Noen kan tolke dette dithen at gutta her inne er litt mer seriøse i kontakt enn jentene. Jentene har investert i en gratisprofil og kan egentlig gi blanke og opprette profil etter profil. Hver eneste geek som aldri tør si hei til ei jente på byen blir plutselig casanova på nett. I tillegg har du drøye gutteplayere som booker ei dame hver hverdag hver eneste uke. Dette er nok lekeplass for jentene hvor de kan smake på alle gutta som ikke kaster et blikk på de på byen-da de er utkonkurrert som regel.... Og svarer de må de involvere seg og bruke tid. Mye bedre å sole seg i glansen fra den gule meldingsknappen, få oppmerksomhet og masse meldinger. Eller dele alle"idiotene" som tar kontakt med de på venninnefester............

Skjult ID fr. 6 sep. 2013 22:02

@ Nick. Jeg har opplevd veldig mange ganger at menn ikke svarer. Er ikke bitter for det. Ble skuffet til å begynne med, men skjønte fort at sånn er det her på dette forumet. Få svarer dersom de ikke er interessert. Og nå blir jeg faktisk litt irritert hvis noen svarer på førstemelding men så ikke på neste, hehe. Da var de jo ikke interessert....., så da synes jeg de like gjerne kunne latt vær å svare ;)

Skjult ID med pseudonym TheMan fr. 6 sep. 2013 22:10

Damer som ike svarer er...

Damer som er vakre spennede og en dasj selvisikre.. de man triller rundt fingern etter litt speial-pleie...eller..

de som har falske profiler.. har gått ut på date og... nei beklager ..skal ikke være negativ.. alle damer er egentlig ganske særegne på sitt vis. det handler om et øyeblikk...

skååål... rett på fasan-jakt....

Skjult ID med pseudonym Shiva lø. 7 sep. 2013 01:52

@ bitter M: Ja, du passer visst til nick'et du bruker her iaf.... om du tror at det er så mye grønnere på andre siden av gjerdet/ lettere for oss damer - ja så må du tro om igjen buddy! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sendt førstemeldinger og enten ikke fått svar i det hele tatt eller avvisningsmeldinger. Så om dette liksom er en lekeplass for jenter så er det en kjip lekeplass i så fall ;)

@ The Man - så fint at du setter alle damer i bås ;) Enten eller...svart/hvitt.

Skjult ID med pseudonym J23 lø. 7 sep. 2013 02:06

Dumt du opplever det slik, TS, men du er nok ikke alene i den båten din.. Kanskje du og alle de andre sukkermannfolka som har det på samme måte som deg, kan samles på en pub og sjekke opp damer sammen, så slipper vi å høre all klaginga. Sorry, men det blir så dumt når man skal klage over sånne ting. Kanskje du mangler bilder på profilen din, ikke har utfyllt den nok, bor for langt unna? Mange sånne type ting som kan være dealbreaker for noen.

Kun barn i trassalderen som syter, vel?

Skjult ID med pseudonym megabit lø. 7 sep. 2013 02:12

Rart at hun enda ikke har svart da jeg spurte om jeg kunne få smatte på pattene... rare jenter her...

Skjult ID med pseudonym Alenemor lø. 7 sep. 2013 08:36

@nick Thats the name of the game og det gjelder begge veier. Jeg er en motbydelig alenemor som velger å ikke svare på noen av de meldingene jeg får. Dette er meldinger som kun inneholder er intesigende hei, du er søt, deilig osv. Har ikke tid på å svare på alle mld, uff ja, jeg får mange hver eneste dag. Jeg kan faktisk velge hvilke jeg vil svare på, selv om jeg er alenemor. Og når jeg har avslått på en høflig måte får jeg daglig dritt tilbake og blir blokkert av vedkommende. Ergo det frister mindre og mindre å svare.

Du virker som en storsjarmør TS, må hell og lykke følge deg.

Skjult ID med pseudonym (-: lø. 7 sep. 2013 08:37

TS til alle dere menn som ikke svarer fy fader!!!
Jeg er superbruker, å det er faktisk mangen menn som ikke er betalende medlem. Så slutt og sutra sånn. Sånn er det med nettdating! Vi er egoistiske, vil kun ha det beste å vi tror at vi skal finne enda grønner gress :-)

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 7 sep. 2013 09:03 Privat melding

I alle dager for et innlegg. Det virker som du tror at alle kvinner har en konspirasjon mot deg.

Vi lever våre liv og svarer så godt vi kan, men en kvinne som mottar mange meldinger, vel det er litt vanskelig å svare på alle. Noen kvinner er vel som du beskriver, men ikke alle. Det er juvelene du letter etter, så bare la de som ikke svarer fare.......og konsentrer deg om å finne den ene. Det er tross alt bare enn du vil ha........

Ingen har krav på å skrive og ingen har krav på å svare.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 7 sep. 2013 09:22

Hvis du skriver til en alenemor som du mener ikke burde kunne velge og vrake, hva er da motivet ditt for å ta kontakt? Hvis du skriver til en du ikke synes er flott nok til at også andre er interessert, så sier det mye om hvilket syn på har på disse kvinnene og antakelig hva du er ute etter.

Skjult ID med pseudonym reg lø. 7 sep. 2013 09:23

@She46
Og alle/mange av disse mennene (og kvinnene) trekkes mot forum, som møll mot ilden (-:
(Og fortæres av denne ilden.)

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 7 sep. 2013 09:25 Privat melding

@reg

Det er mulig det.

Skjult ID med pseudonym jada... lø. 7 sep. 2013 09:31

Sukker er for overdrevent kjekke menn som oftest er ute etter å leke seg og alt fra middels til pene jenter, som alltid vil få oppmerksomhet på nettet. De andre kan egentlig mye heller spille lotto. Det er mye større vinnersjanser der.
Selvfølgelig kan man trekke vinnerloddet, men ikke regn med det.

Jenter her inne blir overdrevent innbilske fordi de får oppmerksomhet fra mer attraktive menn som kun er på jakt etter hus....nei, det var ikke hus jeg tenkte på. U get it! ;)
Når så litt mindre attraktive menn kommer med sine `Hei! Så søt du er? Hvem er du? `-type meldinger, så er du selvfølgelig fcked. Ingen normale, oppegående, nokså kjekke menn kan konkurrere med Brad Pitt med gjennomarbeidede meldinger.

Og ja...jeg tilhører den kategorien med nokså kjekke menn. Har egentlig gitt opp å prøve. Derfor litt halvslappe meldinger. Dette beklager jeg sterkt. Jeg burde selvfølgelig aldri ha gitt deg et kompliment (jenter tror at slike menn er desperate). Jeg burde aldri ha sagt hei, `hva slags musikk liker du?` Jenter tror du ikke bryr deg nok til at de gidder å svare. De forventer noe mer. Mye mer. Helst en novelle med henne som midtpunktet.

Vel, gutter/menn: Ikke gi opp. Det er mange supersøte og hyggelige jenter der ute i det virkelige liv og der har du muligheten til å vise for dem at du er en jævla grei fyr som også er ganske så kjekk. Get out there. Sukker is 4 suckers! Cheers!

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 7 sep. 2013 09:41

Haha @Alenemor og @She46, er helt enig med dere. Bitter og kjip er aldri tiltrekkende, kanskje Ts må jobbe litt med sine egne innstillinger.

Skjult ID med pseudonym dame32 lø. 7 sep. 2013 10:02

Trist å se at diskusjonsformet er en boltreplass for mange bitre, sutrete, selvoppslukte og lite reflekterte menn. Når det er sagt: jeg elsker menn, men holder meg langt unna slike menn. De er gudskjelov i mindretall.

Skjult ID med pseudonym jada... lø. 7 sep. 2013 10:17

@dame32: Jeg er verken, bitter, sutrete, selvoppslukt eller lite reflektert. Jeg kommer bare med fakta over tingenes tilstand her inne. I virkelighetens verden er vi alle ganske så annerledes. Det er lett å skjule seg bak et tastatur. Da kan man si hva man vil, når man vil og man behøver ikke stå til ansvar for det. Tror du virkelig at du kan stemple oss etter de linjene vi skriver under dette temaet og dermed har nok grunnlag til å vite hvordan vi egentlig er? Menn er enkle skapninger. Vi blir irriterte dersom noen scorer mot favorittlaget vårt og oppfører oss til tider litt barnslig, men stort sett er vi oppegående, hyggelige og morsomme det aller meste av tiden.

Jeg oppfatter deg som bedrevitende, pirkete og lite forståelsesfull! Se der! Jeg stemplet deg kun ut i fra en ytring her inne. Har jeg rett? ;p

Skjult ID med pseudonym dame32 lø. 7 sep. 2013 10:24

@jada
Tingenes tilstand er ikke slik du mener de er. Gjør du deg selv til talsmann for alle menn basert på egne tanker og erfaringer? Da er du lite reflektert. Og i motsetning til deg oppfatter jeg ikke menn som enkle. Det finnes forskjellige menn og kvinner. Ferdig snakka.

Skjult ID med pseudonym jada... lø. 7 sep. 2013 10:28

@dame32: Jeg ville bare poengtere at det blir feil å stemple noen ut i fra hva de skriver på et forum. Det var nettopp det du gjorde. Kan du ikke bare innrømme at det var feil?

Skjult ID med pseudonym s lø. 7 sep. 2013 10:30

til TS

Hvis damene ikke svarer, hvorfor ikke sende dem en melding og spør om det var meldingen, profilen eller bildet som gjorde at de ikke svarte slik at du kan forbedre den? Forsøk gjerne å ikke virke sutrete eller masete. Normal høflighet tilsier at vi bruker like lang tid å svare på meldinger på epost som ordinære brev.

Skjult ID med pseudonym dame32 lø. 7 sep. 2013 10:33

@jada
Dere fremstår sånn. Mulig du ikke er sånn, men da er det jo også litt rart at du skriver det du skriver. Jeg synes ikke det er feil at jeg dømmer deg basert på de ytringene du kommer med. Hvis du egentlig er annerledes så formuler deg annerledes.

Skjult ID med pseudonym flaske lø. 7 sep. 2013 10:38

Jeg tar meg selv i lese litt mer på forumet i de periodene jeg ikke har en interessant samtale gående med en eller annen dame. Det gjør at jeg stort sett har litt mindre positiv innstilling til nettdatingkonseptet mens jeg er på forum enn ellers. Med meg selv som representant for resten av folket her, så trekker jeg den konklusjon at de som er på forum er de som for tiden føler at nettdatingen svikter dem. Dette medfører i kanskje litt flere "sutrete" forumtråder enn det burde vært.

Når det kommer til mangel på svar, så er jeg enig i at det kan være frustrerende. For min del ser har jeg sett at mitt profilbilde har mye å si. Det bildet jeg har nå medfører at damene leser meldingen, men går ikke inn på profilen min, og svarer dermed ikke. Med det bildet jeg hadde tidligere, gikk de i det minste inn på profilen min. Det medførte litt flere svar.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 7 sep. 2013 10:42

Selv synes jeg det er mye mer irriterende med jenter som sender et langt og veldig hyggelig svar på førstemeldingen, om hvor bra og interessant jeg også virker og bla bla bla, og stiller egne spørsmål for å holde samtalen i gang, og så følger de ikke opp melding nummer to. Kankje gidder de ikke en gang å lese neste melding fra meg. Da kunne de godt bare ha spart seg å svare på det første meldingen også.

Og jeg synes også det er irriterende med jenter som virker engasjerte, stiller spørsmål og er raske og aktive i å svare og skrive egne meldinger, men straks du spør om de vil møtes - enten det er etter 5 meldinger eller 15 - så blir det helt stille. Eller kanskje de skriver "nei, kan vi ikke bare fortsette å skrive litt til", noe jeg fra bitter erfaring egentlig - i 19 av 20 tilfeller eller noe sånt - betyr "nei, jeg vil ikke møte deg og kommer ikke til å endre mening, men jeg har veldig mye dødtid å slå ihjel og jeg liker oppmerksomheten du gir meg".

Mye bedre da at jentene ikke svarer i det hele tatt så slipper jeg å kaste bort tiden på dem som uansett ikke er interesserte, eller få forhåpninger om noe som likevel ikke blir noe av.

Skjult ID med pseudonym jada... lø. 7 sep. 2013 10:48

@dame32: Takk for oppklaringen. Du sier nå at vi fremstår sånn. Dette tolker jeg som at du har moderert deg fra dine tidligere stemplinger.

Ferdig snakka! ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 7 sep. 2013 10:48

@Jada:
De kvinnene som ser ut til å være helt annerledes her inne enn i det virkelige liv, har jeg ikke tenkt å går dypere inn på. Jeg har opplevd noen få personer som er som du beskriver; at de har to ganske forskjellige og adskilte sider. De jeg kjenner av slike, har en diagnose.
For min del, skal det nettopp være stikk motsatt av det du tydeligvis regner som normalt: Kvinnene her inne må selvfølgelig være den samme bak tastaturet som de er i virkeligheten. Hvordan menn er i den sammenhengen, er helt uinteressant for meg - men kanskje ikke for kvinner...

Skjult ID med pseudonym teknisk lø. 7 sep. 2013 10:48

@Ts: Moahaha, en forsmådd beiler?
Det er vel lettere her inne om du tenker det som et speilbilde av den virkelige verden; det er ikke alle som passer sammen! Ei jente som ikke er interessert bør du ikke bruke energi på å irritere deg over. Der er mange DU ikke kan tenke deg å date (som kanskje likevel er din beste match personlighetsmessig), og da må du finne deg i at det er sånn andre veien og. Enkelt og greit. Min erfaring er at jentene her inne svarer, jeg inviterer stort sett rett ut på deit. Funker det. Det er mange, med meg, som ikke er interessert i å skrive opp og ned før man treffes. Og jeg tror alle er enige om at det ikke er en forpliktelse om noen ting som helst hverken når det kommer til mails eller dates.
Voks opp, du høres ut som en guttevalp helt uten selvtillit... Hilsen mann.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 7 sep. 2013 11:30

@ Kiara

Men du er jo pålogget veldig mye av tiden åpenbart, i det minste et par ganger daglig, siden du skriver så ofte på forumet? Hvis du på denne måten glemmer å svare på en melding i la oss si en eller to uker, eller en måned, sender du da et svar til slutt likevel? Jeg for min del hadde vel tenkt at det var altfor lenge, jeg ser jo om du har lest meldingen og bruker du to uker på å svare så hadde jeg nok tenkt at du var veldig lite interessert, men kanskje ville holde meg på gress mens du sjekket ut en annen, og egentlig bare kastet bort tiden min. Men det er bare meg. Jeg liker å tro at jenta faktisk synes jeg er interessant og tiltrekkende også, og hun faktisk er nysgjerrig og interessert. Det inntrykket får jeg overhode ikke hvis en jente bruker en uke eller en måned på å svare på en melding, etter at hun har lest den.

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 7 sep. 2013 11:31

@Alenemor, ja, et positivt kompliment som søt/vakker blir vanskelig å svare på i en one liner..
Sikkert useriøst, samt ikke tatt seg tid til å lese profilen din.... (ironi)
Du skjønner muligens like godt som alle andre at man ikke skriver en A4 side selv om han/hun har interesse, siden sjansen er så stor at mld. aldri blir besvart uansett.
Så da @alenemor, er det ikke direkte dårlig kommunikasjon å ignorere en one liner som
ofte er ment som positiv oppmerksomhet; å lufte et tema om å bli kjent å få til en date
som er poenget med sukker?
Man starter ofte med en one liner ute, så det er vel en naturlig start for veldig mange mennesker.

Personlig, så mener jeg at en profil er bare tull og tøys, den blir evaluert/kritisert i en grad at den mister sin hensikt. Det samme gjelder matchtall; hvis man har over 90+ har man en veldig god match som folk ofte ikke tenker på, men har det som krav. Og har man direkte dårlig match under 80, så er det kun negativt og uaktuelt angående et treff.

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 7 sep. 2013 11:31

@Voksenmann: snakker du til meg eller den nye manne-jada nå? Han skriver med liten J i så fall. Litt forvirret her.

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 7 sep. 2013 11:34

'profil tekst' :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 7 sep. 2013 11:43

@Jada og @jada...

Beklager; dette var forvirrende, ja.
Jeg kommenterte @jada... kl 1017 i dag, som skisserer den kvinnelige naturs todeling.

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 7 sep. 2013 11:48

@Voksenmann, da gav det mer mening. Jeg er også forvirret. Litt over dette, men mye generelt :D

Skjult ID med pseudonym Tja lø. 7 sep. 2013 13:13

Saken er vel at damer som ikke svarer , samtidig ønsker seg en mann med selvtillit. Hvordan henger det da sammen....?

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 7 sep. 2013 13:20

TS
Jeg forstår ikke folk som ikke svarer. Må i det minste gå an å svare avvisende på en hyggelig måte, og med et ønske om lykke til med å finne kjærligheten. Det gjør jeg :)

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 7 sep. 2013 14:51

@ Kiara

Eller kanskje det er jeg som tar dette for seriøst. Men jeg kan jo si hvordan jeg tenker her. Nå har jeg nettopp skrevet litt med en veldig flott og spennende jente og avtalt å møte henne, selv om det blir et par – tre uker fram i tid på grunn av en reise. Det er ikke noe problem. Hun har svart på meldingene mine ganske raskt etter at jeg har sett at hun har lest dem, med ett eller to unntak hvor hun sikkert har vært opptatt med noe annet eller bare tenkte litt betenkningstid, og hun har stilt spørsmål tilbake og vist oppriktig interesse. Min største bekymring akkurat nå er at hun tilsynelatende er i overkant pen i forhold til hvilke jenter jeg vanligvis har sjans på, selv om jeg faktisk har klart å sjekke opp en håndfull jenter i hennes liga (utseendemessig) tidligere i livet. Men jeg har aldri klart å holde på dem da. På den annen side har hun jo sett bildene mine hun også, som selvsagt er selektivt plukket ut men på ingen måte gamle eller manipulerte, hun synes tydeligvis at jeg er interessant, og jeg vet jo at jeg er en bra fyr som de aller fleste jenter pleier å like – om noen ganger selvsagt bare som en venn. Hun har vist aktiv interesse, og jeg har lyst til å møte henne.

Sist helg var det samtidig to tilsynelatende flotte jenter som svarte på mine førstemeldinger, hun ene riktignok over en uke etter at jeg hadde sendt den til henne (men jeg vet ikke når hun så den, så det betyr ikke noe), hun andre veldig raskt. Begge skrev hyggelige og ganske lange svar, og virket oppriktig interesserte. Jeg svarte begge, ga dem nye hyggelige meldinger hvor jeg fulgte opp med nye spørsmål til dem, og begge leste disse. Ingen av dem svarte imidlertid på melding nummer to fra meg. Greit nok, du behøver ikke å svare med en gang, men nå har det gått 6 – 7 dager og jeg vet at de begge har vært logget på i mellomtiden. Det viser for min del veldig lite interesse. Det kan jo hende at hun ene eller kanskje begge har en god grunn, kanskje er hun bortreist eller har opplevd en familietragedie eller noe slikt, men mest sannsynlig har de vel enten bare valgt å skrive videre med en annen og eventuelt holde meg i reserve, eller de mistet bare interessen igjen, eller glemt meg. Det er uansett ikke særlig flatterende for min del, og selv om de faktisk nå skulle komme til å svare likevel om et par dager eller om en uke, så vet jeg ikke om jeg gidder å følge det opp lenger. Sånn er jeg.

Skjult ID med pseudonym pedro lø. 7 sep. 2013 15:14

Ingen overraskelse det som TS tar opp.
Dette er ein uting med sukker-jentene (og sikker gutta og).
Dvs norske sukker-jenter har denne uvanen.
Ein får mykje enklere svar fra f.eks russiske og thailandske jenter her, enn det ein får med norske.

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 7 sep. 2013 15:22

Får masse svar jeg? Kanskje problemet ligger et annet sted? ;)

Skjult ID med pseudonym blabla lø. 7 sep. 2013 17:58

Det er ikke noe krav å svare på meldinger samme hvor høffelig man er. Om jeg ikke får svar på en melding jeg sender til en jente tenker jeg fint lite annet enn at jeg ikke vekket interesse hos henne.

Jeg fatter ikke hva det er med folk på denne siden som har krav og forventninger til at ALLE skal føye seg etter deres fløyte.

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 7 sep. 2013 18:01

Jeg ble akkurat oppringt av en dame jeg har blitt litt kjent med på nettet som sa hun traff en annen som hadde store planer for henne.. Da er det kanskje like greit at hun ikke svarer eller? :)

Skjult ID med pseudonym blabla lø. 7 sep. 2013 18:09

Det er ikke noe krav å svare på meldinger samme hvor høffelig man er. Om jeg ikke får svar på en melding jeg sender til en jente tenker jeg fint lite annet enn at jeg ikke vekket interesse hos henne.

Jeg fatter ikke hva det er med folk på denne siden som har krav og forventninger til at ALLE skal føye seg etter deres fløyte.

Skjult ID med pseudonym Draumar lø. 7 sep. 2013 18:13

Kanskje det ikke er noen personer bak de profil bildene

Skjult ID med pseudonym ThisOne lø. 7 sep. 2013 18:33

altså, det bare å sende mail så skal jeg svare jeg :) har ikke akkurat kapasitetsproblemer, for å si det slik.

Det jeg personlig mener - er at alle fortjener et svar, uansett om det bare er en standardmelding. Respekt kaller jeg det. Men det er meg da :)

Skjult ID med pseudonym Alenemor sø. 8 sep. 2013 08:55

@sphinx forventer selvsagt ikke en avhandling (og jeg er heller ingen brevveksler her inne), men faktisk noe mer enn en "oneliner). Spesielt hvis vedkommende som har sendt denne hverken har bilder, ei heller profiltekst og knapt har fylt ut faktaopplysninger. Da svarer jeg ikke. I motsatt fall svarer jeg om jeg finner vedkommende interessant.

Forresten så fatter og begriper jeg ikke hva all denne sytingen og klagingen er godt for. Drit i sukker og få dere noe irl i stedet da hvis vi damer her inne er så kjipe...

Skjult ID med pseudonym oslo ma. 9 sep. 2013 15:41

@alenemor: Virkeligheten er mye bedre enn cyberworld, men noen ganger tar bare nysgjerrigheten overhånd. Men etter 20++ negative svar fra tilsynelatende "middelmådige", men dog interessante damer her inne, så er det slutt. Tenkte nemlig jeg skulle se litt bak fasaden og ikke sende til de "beste" damene. Er alt for lett å gjøre den tabben. Har nok imidlertid innsett at man kanskje må skru ned to eller tre hakk her inne og det er naturligvis fordi det er 10% av alle menn her inne som skummer fløten, mens ute i det virkelige liv får du eksponert deg på en helt annen måte. Da har jeg lært iallefall. Bitter? Neida, bare litt mer kunnskapsrik.

Ha et fint sukkerliv. Ikke bli for avhengig. Kan forresten anbefale krom mot søtsuget! ;)

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 9 sep. 2013 16:10

@ Kiara

Klart du ikke har lyst til å skrive med folk eller førte når du opplever dødsfall i familien. Det var faktisk nettopp noe slikt jeg tenkte på da jeg skrev "... hvis du ikke har en god grunn", fordi jeg opplevde det samme selv for rundt tre år siden samtidig som jeg også drev og flørtet med en jente her på Sukker. Jeg skrev faktisk bare en kort melding til henne det gjaldt om at bestemoren min var gått bort og jeg ikke kom til å svare på meldinger eller var i humør til å flørte, og jeg ville ta kontakt med henne igjen når begravelsen var overstått, og det respekterte hun. En uke eller to etterpå tok jeg kontakt på nytt. Vi møttes en stund senere og datet faktisk 5 - 6 ganger eller noe sånt før ting ikke klaffet lenger. Men det var meg, det er selvsagt opp til deg om du vil fortelle andre som du ikke kjenner om noe så sårt og personlig.

Takk, hyggelig at du heier på meg :) Jeg snakket faktisk med jenta det gjelder på telefonen i går og det viste seg at vi har veldig mye til felles, i og med at vi faktisk vokste opp i samme nabolag som barn og må ha sett hverandre mange, mange ganger. Selv om de fire årene jeg er eldre enn henne gjorde at vi aldri ble kjent den gangen. Det er jo stor forskjell på en 9-åring og en 13-åring, men ikke så stor forskjell på en 31-åring og en 35-åring tross alt. Så får jeg bare håpe at vi møtes snart også.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 9 sep. 2013 16:37 Privat melding

Syns folk kan være flinkere å svare.
Det koster lite, og betyr mer

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 sep. 2013 17:30

Åh så sint, åh så sint!

Fant du ut at du ikke var den hunken du trodde du var? Fikk selvtilliten din seg en smell?

At du ikke får svar er det samme som at de ikke er interessert.
Du vet, det er som på byen hvis du flørter med ei dame men ikke får respons.

Reaksjonen din samt holdningen din sier til meg at de jentene gjorde det rette valget i å ikke svare deg.

Skjult ID med pseudonym oda ma. 9 sep. 2013 18:55

@TS

Det er kanskje bedre at de IKKE svarer..en at innboksen din skal fylles opp med all verdens avslag:

"Beklager,men ikke min type!"
"Ikke interessert"
"Sorry"
" For høy/lav/kraftig/tynn osv"..

Hva skal det være godt for? Å få avslagene gnidd inn??

Det hjelper ikke å hyle opp om manglende svar.
Du blir ikke mer populær av den grunn og det eneste som skjer er at du får skriftlig beskjed om hvorfor de ikke er interessert.Dvs.svart på hvitt og gnidd det inn!

(mann 28 år fra Akershus) ma. 9 sep. 2013 20:14 Privat melding

Jeg setter 200 ganger mere pris på et " Beklager, men du er ikke aktuel for meg" eller hva som helst en og ikke få svar.
De jeg sender melding til er begrunnet og tenkt igjennom godt, og da håper jeg at de i værtfall kan komme med en kommentar tilbake...

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 9 sep. 2013 20:42 Privat melding

@she46 og @Alenemor, helt enig med dere, var som jeg skulle ha skrevet det selv.
@Nick, hvorfor er du her på sukker hvis du er så jævla misfornøyd?

Piss off, selv!!

Skjult ID med pseudonym A ma. 9 sep. 2013 22:35

@mann35 A M E N... ;)
Svarer jeg ikke, er jeg ikke interessert nok...
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym lilli ti. 10 sep. 2013 17:10

Hva vi innbiller oss TS?

Vi innbiller oss at brukerne er her av egen fri vilje og må selv kunne bestemme
hvem de ønsker kontakt med.
Vi har ikke bedt om å bli kontaktet av alle i tide og utide..

Skjult ID med pseudonym megabit ti. 10 sep. 2013 19:17

Må nok sette opp ei musefelle...

Skjult ID med pseudonym jorid ti. 10 sep. 2013 19:21

Ja uff..selv alenemødre har en viss standard!
De tar ikke alt som kan krype og gå av mannebein...

Med din arrogante og frekke holdning TS så får du null sympati av meg.

(mann 43 år fra Vest-Agder) ti. 10 sep. 2013 19:25 Privat melding

Kjærlighet finnes overalt, jeg elsker og blir elsket..