Alle innlegg Sukkerforum

For høye krav her inne? Jeg fikk en oppvekker..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 22:42

Det er greit å ha noen krav altså, i forhold til en kjæreste. Men er nettdatere litt mer kresne her enn ute i "det virkelige livet"?

Det er så mye som ikke kommer fram i en profil, av noen få bilder og ord. Som f.eks personens utstråling irl, væremåte, gimikk, stemmen, og andre ting vi kan se (og høre) når vi møter folk face to face.

Her kan vi, nesten litt kynisk, avvise og blokkere folk bare fordi vi ikke liker noens utseende (vet en del gjør det, selv om jeg bare blokkerer ufine folk).

For et par uker siden fikk jeg meg en liten oppvekker. Var på et kurs. Kursholderen hadde et ganske så vanlig utseende, men jeg la merke til den gode utstrålingen hans fra første stund. Kurset varte i 3 1/2 t, og i løpet av den tiden ble jeg mer og mer tiltrukket av ham, for han var helt herlig! Rett og slett RÅ. Han gikk fra "vanlig" til ekstraordinært deilig på under 3 1/2 time. Husker jeg tenkte for meg selv: "Hadde han hatt profil på sukker, så hadde jeg antagelig ikke trykket meg inn på bildet hans, fordi han mest sannsynlig ikke er spes fotogen. Alt det jeg ser nå, vil jeg aldri kunne se ut ifra noen få bilder." Et wow-øyeblikk som jeg har tenkt mye på i ettertid.

Har du hatt lignende opplevelser? Andre tanker rundt emnet?

Skjult ID med pseudonym J23 fr. 6 sep. 2013 22:48

Ja, faktisk. Har opplevd å sett og hørt en kar enten på byen, treningssenter eller i andre settinger hvor man får et bedre inntrykk og det går fra "hm, ganske vanlig", til "herregud, kan vi ha sex om to sekunder??" Rart det der, men ja - nettdating er og vil nok alltid forbli vindusshopping. Det er derfor jeg syns det er så inmari kult at de arrangerer sukkerfester hvor man kan MØTE brukerne face to face og få et bedre inntrykk :-)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 22:55

Hehe! Da skjønner du godt hva jeg mener, for jeg tenkte og følte noe lignende ift den kursholderen ;)
Hvis jeg fortsatt er her neste gang det arrangeres sukkerfest, så kan det hende jeg slenger meg med. Har du fått noen info om hvor mange som skal dit neste helg?

Skjult ID med pseudonym J23 fr. 6 sep. 2013 22:58

Snakket du med han etterpå da? :)

Njaa, jeg leste fra en forumist som hadde visstnok fått melding fra sukker om at det nærmet seg 1000, men jeg vet ikke, jeg. Pleier å være veldig mange, spesielt når det er på Soria Moria :-) de har jo relativt hyppige sukkerfester, men la oss håpe du ikke trenger å melde deg på neste, hehe.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 sep. 2013 23:05 Privat melding

Kjenner veldig godt den beskrivelsen du kommer med, Safira.

Karisma/utstråling har utrolig mye å si. Er antagelig derfor mange sier noe i retning av 'da jeg traff personen på date var h*n penere i virkeligheten enn på Sukker.' Og med penere mener de antagelig at inntrykket de satt igjen med var bedre enn bilde+chat?

Mange faktorer som bidrar, om personen holder blikket ditt, hvordan mennesket lukter, hvordan stemmen er osv. Sikkert flere faktorer enn vi er bevisste på. Merker jo bare på håndtrykket (i businessammenheng, på date gir jeg en klem =) om dette er en person som det er noe futt i. Døde, kalde og våte fisker ønsker man ikke å holde i handa, og dersom de ikke klarer å se deg i øynene samtidig, så er førsteinntrykket fullstendig føkka.

Er antagelig derfor man ikke skal sette all lit til at man finner noen her inne på Sukker. Et bilde sier mer enn tusen ord, men gir på ingen måte hele bildet av en person =)

Dævven jeg er visst i det dype hjørnet i dag. Ja ja, det går nok snart over.

Skjult ID med pseudonym Draumar fr. 6 sep. 2013 23:05

Ja, enig.. Vi blir bare 2D her, men i virkeligheten er vi ikke bare 3D... vi er multidimensjonale og fantastiske på ulike måter!!! Mulig en må lage video legge ut på Youtube, og ha linken her på sukker for å bedre vise hvem man er.
Viktig å komme seg ut fortest mulig å møte litt spesielle folk som virker greie fra Sukker for det kan bli bra :)

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 23:13

@ Safira: Er nok mye sant i det du skriver - dessverre får en vel si. Og utseende teller vel en del, men ofte ikke det jeg tiltrekkes av på et profil bilde, men - kanskje banalt - et flott smil eller nydelige øyne.

Dessverre blir jeg ofte skremt av de kravlistene endel menn har her inne på "drømmedama" - hvordan kan noen leve opp til en slik liste? så lar gjerne være å ta kontakt. Kan hende disse karene er hyggelig og grei irl, men bare fremstår som kravstore doddiser, men det finner man jo ytterst sjelden ut dessverre...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 sep. 2013 23:20

Jeg er overhodet ikke 3D. Så jeg kan garantere deg at ingen vil få et inntrykk som forandrer seg slik som dere sier.
Det kan gå fra dårlig til helt for jævlig, men aldri oppover. :P

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 6 sep. 2013 23:28 Privat melding

Er det ikke det man bruker å skrive da, man må oppleves...

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 23:34

@J23
Nei, men vi hadde blikkontakt, og jeg merket godt at han likte meg også. (Digg bare DET) Du skjønner, han var gift, og jeg gjør ingen fremstøt mot gifte menn. Men finner jeg etterhvert ut at han er singel igjen, og jeg ikke har truffet noen til da, DA blir det andre boller, hehe..
Wow! 1000?? Litt av en jungel der også da, hvordan finne fram til noen da..? Har hørt om disse matchkortene, men jeg føler oftest ikke dragning til de jeg har over 90 i score med her. Men så var det den utstrålingen da ;)

@Kiara
Ja, jeg vet du har det, hehe..! Vi er like på de "deilige, normalt utseende mennene med RÅ utstråling" ;D
Ja. enig i den, og ikke kan noen her vite hvordan det vi skriver her oppfattes av andre heller, for det leses jo ikke ut ifra vårt perspektiv, slik vi mener det vi skriver. Hm..

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 23:40

@LeoM
Karismaen og utstrålingen er alfa og omega! Jeg signerer bare alt du skrev - og LIKER at du er i det dype hjørnet i kveld :D

@Draumar
Jeg har tenkt det samme, men at det burde være mulig å lage en liten videosnutt på profilene her. Det hadde vært noe. Men selv da måtte man ha møttes for å avgjøre kjemien, for den kjennes ikke av hva man føler av å se noen snakke på en skjerm.. Vel, i så fall hadde hatt jeg veldig god kjemi med en del kjendismenn, hehehe!
Ja, det er muligens bra å møtes innen passe rask tid, hvis avstanden ikke er for stor.

Skjult ID med pseudonym pseud0 fr. 6 sep. 2013 23:43

Blir dere aldri lei av å diskutere de samme tingene hele tiden?

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 23:46

@Shiva
Jeg tiltrekkes også av øyne, av blikket. Det må være noe udefinerbart i dem. Og jeg kjenner på vibbene de utstråler. Slik navigerer jeg her inne :)
Enig! Mange har kravlister som gjør at jeg bare klikker meg ut før jeg rekker å lese ferdig. "Skal være slik og sånn, og ellers helt perfekt i kropp og sinn". Kjære vene..! Jeg har tenkt at de mest sannsynlig aldri finner noen her. This is not a fantasy movie, it's real life! :)

@Pow
Hehe, det har jeg ikke noe tro på! :P En sånn positiv og fin ung mann som deg 'a gitt ;)

@Tealc
Det er helt riktig :)

Skjult ID med pseudonym me too fr. 6 sep. 2013 23:46

Savner mindre sukkerfester! Når det er så mange mennesker minner det litt om interenett- er du ikke pen nok ved første øyekast, går man videre. For all del - har vært på flere fester og det er morsomt og hyggelig hvis man bidrar til det selv! Men likvel - det er mange som ville satt pris på mindre arrangementer slik sukker i blant hadde før: Fester med 200 deltakere, vinsmaking, til og med gratistreff på bar og leie av kinosal. Det var kult! Håper litt av intimiteten kan komme inn i businessen igjen! :-)

For det er som Safira sier: Mange som vokser seg vakre og tiltrekkende på noen minutter. Men minutter de aldri får når utalget blir for stort.

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 23:51

@pseud0
Jeg er ganske ny her, og det er første gangen jeg diskuterer dette her. Må huske på at det stadig kommer til nye mennesker her inne som ikke har lest alt det du har lest.

@me too
Det hørtes bedre ut med mindre antall på de festene! Jeg fikk litt "hetta" med tanke på 1000, for hvordan finne fram?
Hørtes koselig ut med de festene du har vært på med 200 stk, og jeg krysser fingrene for at det blir noen slike igjen. Lettere å få god kontakt, og faktisk se de som er der :)

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 6 sep. 2013 23:53

Hører folk stadig snakker om sukker-fester her inne.... men det er jo tydeligvis bare forbeholdt de som bor i nærheten av Oslo og det er jo ikke alle det gjelder.... de kunne jo kanskje prøvd å arrangere noen feste rundt omkring andre steder også og da som me too sier - av den litt mindre sorten ... en fest med 1000 personer høres bare travelt ut spør du meg...

Skjult ID med pseudonym Meh fr. 6 sep. 2013 23:58

Jeg syns som mange andre her, at det er veldig kjapt å avvise folk. Jeg har for lengst konkludert at profilen som folk har lagt ulik mengde energi i, representerer ikke dem i samme grad som et møte i virkeligheten. Virker jenta ok, så er det egentlig veldig kort vei for meg å spørre om å møtes.

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 7 sep. 2013 00:22

@Shiva
Enig, Sukker burde arrangere fester andre steder enn i Oslo også. Gjøre dem litt mer tilgjengelige for folk som f.eks bor langt sør, vest og nord.

@Kiara
Ja, det har vi! :) Aha.. Wow-faktoren kan komme gradvis også ja, ikke bare på 3 1/2 time ;) Ja, på sukker kan du finne gode menn, eller aller helst en da :)
Ekteskapet er hellig ja. De løftene de har gitt hverandre skal respekteres. Treffer jeg en gift mann, og vi skulle bli forelska, så MÅ han ende ekteskapet før vi hopper til sengs. Jeg har mine prinsipper. Ikke alle som har de dessverre.. Jeg har blitt kontaktet av gifte menn her inne, som vil ha ei elskerinne, og det er tragisk...! De får gå fra kona da, hvis de er så ulykkelige og utilfredsstilte, ikke snike rundt på denne måten!

@Meh
En oppegående observasjon og innstilling. Du er litt dypere du, og det er supert :)

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 7 sep. 2013 10:09

Dette er en av grunnene til at jeg ikke har helt troen på sukker. Jeg kan lage et bestillingsverk av en mann og finne ut at jeg likevel ikke er tiltrukket av ham. Jeg kan reprodusere den forrige jeg var forelska i, eller meg selv for den saks skyld, eller bare bestille en liste over en mann som ikke ligner på det forrige forholdet jeg var i som ikke funket, men på slutten av dagen er folk så fasetterte at det er umulig å si så mye om drømmepartneren annet enn et par nøkkelord.

"En som får meg til å le" får sannsynligvis ikke så mange andre til å le. En som er "snill" hjelper andre en han finner seg ikke i hva som helst, men han blir ikke sint og usaklig heller. "En som bruker hverdagene sine med meg" vil kanskje feste alene hele helgen eller tenker at man kan jobbe 18 timer hver eneste dag for så å sove sammen. Jeg ser jo folk her inne som jeg deler masse verdier med men som jeg ikke ser mulighet for et forhold med. Man vet ikke hvem man faller for før man gjør det. En mann kan være ganske ulik meg og mine livsvalg hvis han bare er tolerant nok og har respekt for mine valg.

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 7 sep. 2013 10:19

Har opplevde det der flere ganger. Jenter som kommer bort til meg på byen for å flørte, eller i det minste stiller seg beleilig ved siden av meg ved baren eller dansegulvet, jenter som er såå blide og hyggelige og flørtende med blikket når jeg møter dem på et seminar, i klatreveggen eller gjennom venner, eller studiner som kommer bort og vil prate og bli kjent etter at jeg har holdt et foredrag for dem. Har opplevd alt det der i løpet av de årene jeg har vært av og på nettdating. Felles for dem alle var at de ikke hadde svart meg her inne. Mulig jeg tar det på feil måte, men selv om jeg selvsagt ikke blir sint eller sur på jentene hvis de ikke svarer eller ikke vil møtes så er det turn-off for min del. Jeg blir ikke mer interessert av en avvisning, heller ikke en avvisning som bare er et manglende svar, jeg blir mindre. Mulig jeg bare har et svakt utviklet konkurranseinstinkt, eller er litt for lett krenkbar, men slik er det. Så de gangene jeg har opplevd dette har jeg aldri egentlig gitt jentene en ny sjanse, siden jeg allerede har et litt negativt inntrykk av dem og ikke er interessert i å prøve meg på nytt på noen som allerede har avvist meg én gang. Selv om det bare var på nettet.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 7 sep. 2013 15:12 Privat melding

Dette er et viktig tema å være klar over. Jeg tror ikke vi er mer kresne her inne, men vi går glipp av disse menneskelige faktorene. Utstråling har enormt mye å si, blikket, stemmen, humoren, fremtoning, måten å gå på osv. Noen er jo også ekstremt fotogene, mens andre kan jo være stikk motsatt. Jeg kjenner ei som ser helt snål ut på bilder, men i virkeligheten er ei fantastisk flott jente som tiltrekker seg oppmerksomhet, jeg kjenner også det motsatte som får mye oppmerksomhet rundt sine bilder, men er en platt sjel i det virkelige livet. Mange hadde nok ikke kjent igjen noen av de ut fra bilder.

En annen ting som kan komme frem her er jo småting som gjør at vi skygger banen, f.eks politisk orientering, interesser osv. Om du hadde møtt drømmemannen og etter noen måneder fant du ut at han elsker å reise bort en uke i året for å fiske, det kunne gjort at du valgte han bort før du møtte han her inne, mens etter å ha "herjet" med vedkommende i noen måneder og kanskje blitt par, så hadde ikke det vært dumpegrunn. Du kunne også vært sammen med en som aldri avslørte hva han stemmer? Men som du ville valgt bort om du visste det? Jeg ser jo selv at noen profiler virker "for aktiv" - mens jeg samtidig ønsker meg ei som er aktiv... kan jo bare være at de siste års begivenheter er samlet opp til et fancy album?

Men hvordan skal vi klare å se forbi dette? Det går vel ikke uten å møtes? Da bør kanskje terskelen for å møtes senkes? Terskelen for å skrive senkes?

Jeg har jo fått sånn tankemøsnster når jeg ser ei flott dame i levende live: "Ville jeg sendt henne en melding på sukker?" så grubler jeg litt for lenge på det, og glemmer at jeg kan forsøke å snakke til henne der og da...

Det er vel like tilfeldig om man lykkes her eller andre plasser. Til slutt kommer det an på en person.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 7 sep. 2013 15:23 Privat melding

Jeg tror folk er mer selektive og kresne på nettdating enn ellers. Det virker sånn på meg hvertfall. Jeg har lyst å møte mange her jeg, for jeg er så nysgjerrig på menneskene bak profilen. Hvem er de egentlig? Hva har de å fare med? Men, blir som regel avvist før jeg har kommet så langt - og sånn er det bare.

Men har ved noen anledninger truffet menn ute på byen eller fester som har kjent meg igjen herfra, og da har kommentarene vært sånn som "wow -du er jo kul", "mye søtere live, altså", "hmm.. hvorfor ba jeg ikke deg ut på en øl liksom?" . Så det er mange som kanskje "taper" her inne - altså i den forstand at man blir så selektiv at man velger vekk noen som faktisk kunne vært bra. Og man går glipp av fine mennesker på den måten.

Selv har jeg vært på date med to stk jeg umiddelbart ikke følte noe spesielt for, tenkte ikke på dem som min type, men du verden for en koselig kveld jeg hadde med begge. Det førte jo ikke til noe,(men hvem vet - kjemi kan man ikke forberede seg på - så det kunne jo ha gått helt annerledes også :) ) men det var hyggelig å treffe noen, prate å se personen bak profilen. Og en øl er jo aldri feil ;)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 7 sep. 2013 15:38

Jo større utvalget er, jo mer kresen blir man. Hadde du bodd ute på en liten knaus med tre karer å velge mellom hadde du nok endt opp med en som var mindre kjekk enn en du hadde møtt om du bodde i storbyen. Mulighetene er kanskje flere, men valgets kvaler blir også større. Men det går selvfølgelig begge veier.

Jeg merker selv hvor mye mer besøk jeg får på profilen om jeg "flakser" og bytter til et bilde som tydeligvis er bedre enn det forrige. Det er utseendet som trekker, men det er personlighet, kjemi og utstråling som holder på interessen. Tror man gjør det vanskelig for en selv hvis man skal vindusshoppe for mye, og aldri lander på noen man virkelig kan satse på fordi det alltid finnes flere å møte som (gjennom vindusruta) ser bedre ut. Men klart, man har jo ikke ubegrenset med tid til å utforske utstrålingen til alle og enhver heller..

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 7 sep. 2013 19:13

Det er veldig bred enighet her på dette området ser jeg.

@Jada og @Mann
Dere er innom akkurat det jeg tenker og opplever selv. Gode refleksjoner over temaet :)

@ThisOne
Enig i første avsnittet. "Hvem er de egentlig?" tenker jeg også :) Hva slags mennesker er de? Derfor stiller jeg ofte litt dypere spm når jeg får meldinger fra menn her. De jeg er usikre på om har den dybden jeg ser etter i en mann.
Artig at du har møtt en del herifra helt tilfeldig og fått gode tilbakemeldinger. Det er akkurat dette jeg mener, som vi kan gå glipp av når vi "surfer og kutter" her..

@cicero
Mmm.. Det kan være lett å gå seg vill her. Enormt utvalg, og det er lett å "se den ene opp mot andre", uten å være det bevisst at vi gjør det. Som jeg skrev i en annen tråd her "This is not a fantasy movie, it's real life". Så kanskje det er lurt å gå litt grundigere til verks. "Det er ikke gull alt som glimrer" er en annen ting å huske på. Ofte er ikke de peneste de mest spennende irl. Det synes ihvertfall ikke jeg :)
Absolutt ---> personlighet, utstråling og KJEMI er hele cluet ift utvikling av et reelt forhold :) Utstrålingen kan synes i øynene, og det er noe av det første jeg merker meg når jeg er innom profiler. Hva øynene utstråler, og hva den utstrålingen gir meg av følelser :)