Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør du med hjertene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tolke32 fr. 6 sep. 2013 22:46

Jeg sender en gang i blandt gule hjerter til menn jeg liker. Ofte dersom jeg ikke kommer på noe å skrive men vil vise at jeg er interessert. Ofte går de inn på min profil etterpå, men sjelden skriver de. Jeg har tenkt som så at skriver de ikke så er de ikke interessert. Eller er det sånn at noen synes det er treigt med hjerter uten medføgende meldinger og derfor ikke skriver...????

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 6 sep. 2013 22:56

Hvis du sender gult hjerte "jeg er nysgjerrig på deg" sitter en og lurer på hva du lurer på. Sender du et rødt hjerte betyr det "at du er interessert".

Skjult ID med pseudonym tolke32 fr. 6 sep. 2013 23:06

Bra å vite. Jeg har tenkt på de gule hjertene som " jeg liker deg, så om du liker meg så ta kontakt" mens de røde har jeg tenkt på som "jeg tror du er mannen i mitt liv" og ettersom det tar litt tid å finne ut av det har jeg aldri sendt røde hjerter :)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 6 sep. 2013 23:07

@TS
Jeg får hjerter hver dag, og jeg går inn på profilene og sjekker dem ut. Ser på bildene, spes øynene (sjelens speil, de må være varme/sjelfulle), og leser ordene de har skrevet. Har de kalde øyne, eller ingen tekst, går jeg ut med en gang. Hvis de søker en partner som jeg føler ikke er meg, eller de har interesser som er helt annerledes enn mine, så går jeg også ut av profilen. Og jeg går rett ut igjen hvis de ikke tør å ha bilder.

Selv setter jeg sjelden hjerter. Har satt gule hjerter på 6 menn i løpet av den måneden jeg har vært her, og disse har jeg kontakt med. Det er kun de jeg føler en ekstra sterk tiltrekning til som får hjerter av meg, men jeg har følt noe tiltrekning til flere. Da har jeg sendt meldinger for å finne ut mer om de. De jeg har satt hjerter på er det lett å sjekke om er pålogget uten å gå inn på profilene, ved å sjekke den De du har sendt hjerter-lista ;)

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 6 sep. 2013 23:08

Jaja. Bruksanvisning er noe herk :-b

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 6 sep. 2013 23:10

blokker eg...synst det er direkte tåpligt med dei hjertene:)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 7 sep. 2013 00:52 Privat melding

Hjerter er flotte greier! Ville vært dårlig med blodsirkulasjon uten.

Men dersom du setter hjerte på meg, jeg sender deg en melding, og du aldri svarer, DA lurer jeg på hva som foregår under permanenten din. Jeg trodde i min villfarelse at dersom man satte et hjerte på en person hadde man en ønske om kontakt.

For min del, hjerter kan brukes som en slags huskeliste. Si at jeg finner en interessant profil men har dårlig tid til å skrive den førstemeldinga personen fortjener (jeg skriver aldri noe intetsigende piss), da brukes hjertene som mitt virtuelle kart til senere bruk if you catch my drift.

Nå har jeg begynt å skrive piss så det er nok på tide ikke å snurre så mye på kontorstolen.

Skjult ID med pseudonym Maya lø. 7 sep. 2013 00:56

Hjerter er barnslig....sender ingen,og får jeg svarer jeg ikke...herregud om enn er interesert,kan enn ikke bare skrive da....ender med att mann kun sender hjerter til hverandre....og alt det andre pisset med gaver....skjønner ikke helt greia....det mener jeg...så det så ;-)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 7 sep. 2013 01:40

Jeg sender hjerter for å vise at jeg er nysgjerrig, slik at dama kan ta kontakt hvis hun ønsker.
Og jeg tolker det samme veg tilbake.
Men opplever og noen som setter hjerter men ikke svarer på melinger :S