Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan vil dere jenter at vi skal gå frem ved første kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym M24 sø. 8 sep. 2013 03:13

Vil dere ha de gule hjertene, en liten " heyhey", eller en lang historie ?
Føl dere frie til og si deres mening:)

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 04:06 Privat melding

Gule hjerter som ikke følges opp av en melding er ikke mye verdt dessverre.

Trenger ikke noe laaaang historie/ melding heller, men litt mer enn et hei er alltids hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym ThisOne sø. 8 sep. 2013 08:33

Hjerter er hyggelig, jeg antar at mange bruker dem som "bokmerker" for å huske hvem de har besøkt og sånn, men noen setter de vel opp for at de finner profilen interessant også? Enig med @Mystiqueh at gule hjerter som ikke følges opp av melding (og helst innen en viss tid ) er ikke så mye verdt. Da er det vel bare et bokmerke da ;)

trenger ikke ha noen lang melding, men kanskje noe om profilen, kanskje vi har noe felles - et eller annet sånn :)

Skjult ID med pseudonym skrue sø. 8 sep. 2013 12:08

Er det for mye å sette et rødt hjerte med en gang?..

Skjult ID med pseudonym ThisOne sø. 8 sep. 2013 12:11

nei -om du føler for det så hvorfor ikke? Jeg har fått et rødt hjerte, men han har ikke kontaktet meg etterpå... Men jeg kan vel også ta kontakt.. :p hehe. Med et rødt hjerte regner jeg med at man finner profilen/bildene såpass interessant at man har lyst på et møte. Eller så så man bare noe fint :)

Skjult ID med pseudonym M24 sø. 8 sep. 2013 12:22

Et rødt hjerte kan kanskje tolkes litt overivrig?

Må også huske at kanskje en av grunnene til at noen menn er her er fordi de kanskje ikke tør og ta kontakt, så de planter kanskje de gule hjertene som et enkelt "Dette var int for meg, synes du det samme må du gjerne sende en melding":)

Dette er kanskje ikke det jeg mener eller står for men jeg savnet info om fremgangs måte når jeg kom inn her så kanskje nye brukere kan bruke denne som en liten rød bok?

Skjult ID med pseudonym ThisOne sø. 8 sep. 2013 12:42

jeg har fått to røde hjerter. Jeg tolk det som om de var interesserte i meg, men ingen har tatt kontakt. Kanskje de prøver å samle mot- hva vet jeg. Jeg velger uansett å ta det som et kompliment, og blir faktisk glad jeg, når jeg får et hjerte :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 12:57 Privat melding

@ M24 må også forresten si at det hender jeg bruker gule hjerter som "bokmerker", men følger da alltid opp kort tid etter med en melding. Får jeg ingen respons så fjerner jeg hjertene igjen. Har aldri gitt ut et rødt hjerte.

Har fått både noen gule og rød hjerter, og tar dette selvsagt som et kompliment som ThisOne sier, men det bør følges opp av en melding fra giverens side om det skal være så noe særlig interessant.

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 14:50

@Kiara helt enig med at tidspunktet har mye å si. Hvis jeg har god tid og er i det rette humøret, kan jeg godt svare på en "hei"-melding, har til og med hendt jeg har svart på småslibrige meldinger fra gutter i 20-årene og terget dem litt tilbake. Kommer helt an på humøret. Men jeg tenker at om noen vil ha en seriøs kontakt, må enten meldingen eller profilen være interessant. Jeg går aldri tilbake til flere dager gamle "hei, hva gjør du i kveld"-meldinger hvis profilen er uinteressant/tom. Tror egentlig aldri jeg har fått en sånn melding fra en med en bra profil, forresten.

Så svar trenger ikke bety så mye, det kan være helt tilfeldig. Kan godt sitte og skrive litt frem og tilbake i sånne tilfeller, men hvis det ikke har kommet fram noe som gjør at jeg fatter interesse enten i meldingene eller profilen, gidder jeg ikke mer etter en stund. Man merker jo veldig fort om man snakker samme språk. Så mitt råd er: Prøv å komme fram til noe relevant i løpet av kort tid, og da mener jeg max tre meldinger. Hvis du står ved siden av en person, kan man godt snakke nonsens en stund, men det er fullstendig uinteressant når man sitter og skriver. Irl har man jo mange andre ting å ta i betraktning mens man snakker, måten personen er, utstråling, fremtoning, stemme, glimt i øyet, vibb, tiltrekning, alt det der som ikke kan sees i en melding. I en melding er det bare for uinteressant å snakke med en fremmed om helgen eller været. Da er det mer interessant å dele tanker om hva man søker og hvem man er.

Skjult ID med pseudonym Smile! sø. 8 sep. 2013 15:16

100% enig med Statistisk på alle punkter:)

Skjult ID med pseudonym kvinne 49 sø. 8 sep. 2013 15:42

Jeg blir personlig veldig tiltrukket av menn med humor. En snert av humor i forhold til ting jeg har i profilen, f eks.
De berømmelige "hei" gidder jeg ikke svare på. De sier meg nix, viser meg ikke noen ting. Meldingen bør gjenspeile at mannen har lest profilen.
Jeg er en høy dame på over 180. Jeg har også skrevet i profilen min at jeg søker en som er høyere enn meg selv. Det kan man diskutere til man blir blå i trynet, men slik har jeg det bare... Da er det uendelig å få henvendelser fra menn på 170, som atpåtil insisterer og blir kranglete...!
Jeg svarer alltid menn som skriver litt og som sagt viser at de ikke bare har sett bildet. Men det er måte på hvor høflig man skal være noen ganger...
Som sagt, en liten snert av humor er i allfall viktig for meg!!

Skjult ID med pseudonym reg sø. 8 sep. 2013 16:09

Det er sikkert lov å være skeptisk og ikke følge rådene gitt her inne,
i og med at de er gitt av de som er fremdeles single her (og kanskje med grunner for det).

Skjult ID med pseudonym jente7 sø. 8 sep. 2013 17:01

Hei er nok. Det som er avgjørende er bilder, fakta om deg og teksten du har skrevet.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 8 sep. 2013 17:16

Hehe @reg har et viktig poeng! ;) Men det kommer jo an på hvor lenge folk har vært her inne. De som har vært her lenger enn 6 mnd bør kanskje ikke lyttes til :D

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 8 sep. 2013 17:47 Privat melding

Jeg liker at folk forteller om seg selv og hva de driver med i det daglige. Snakk gjerne om jobb, utdanning de har tatt, interesser, hverdagslige temaer etc.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 10 sep. 2013 10:46 Privat melding

De vil at vi skal ta kontakt og skrive den fineste og flotteste førstegangs meldingen ever ..)

Skjult ID med pseudonym asap ti. 10 sep. 2013 10:57

Vi jenter vil at dere gutter sender meldinger til oss. Det er fortsatt mer naturlig at menn tar det første steget.
Hva det stor i meldingene deres er opp til dere. Uansett er konkurransen meget stor her inne og ikke alle svarer på meldingene de får. Men det er ikke meldingen men dens avsender det dreier seg om.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 sep. 2013 15:27 Privat melding

Gule hjerter = bokmerke. Tar kontakt senere.
Rødt hjerte = prioritet bokmerke. Tar kontakt først