Alle innlegg Sukkerforum

Bergen er visst ikke stedet å bo...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 13:10

...hvis man vil finne kjærligheten på nett...

I løpet av ett år, har jeg registrert profil på ikke mindre enn seks nettdatingsteder. Brukt mangfoldige timer av min allerede temmelig begrensede fritid på å søke og skrive med folk (og forumet her). Men jeg finner bare ikke ham jeg leiter etter. Noen ganger har jeg følt at jeg var nær, men da bor han alltid i en annen by. Det er så frustrerende. Lurer på om jeg bare må gi opp å finne ham på nett. Men er sannelig ikke lett å finne ham andre steder heller...

Kanskje jeg bare må flytte til Oslo. Eller få noen til å drive massiv vervekampanje mot folk bosatt i Bergen. Enten har bergenserne et eget nettsted som jeg bare ikke finner, eller så er bare folk ikke single her, eller (sannsynligvis) er jeg bare altfor rar for Bergen...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 sep. 2013 13:14

Nei, sant det. Jeg bor jo ikke i Bergen, så ikke så rart du ikke har funnet meg enda. :P

Vet ikke om det er bedre i Oslo, da jeg merker meg at det florerer av dameprofiler fra Hordaland, Rogaland, Sør-Trøndelag og Oslo.
Det er de 4 som skiller seg ut med tanken på antall profiler i mine matchinglister.

Men jeg nekter å tro at det ikke finnes single og bra menn i de fylkene. :P

Skjult ID med pseudonym ThisOne sø. 8 sep. 2013 13:16

det finnes masse menn i Bergen- bare spør meg. Hvertfall halvparten av de jeg får opp som forslag bor i Bergen eller deromkring. (og jeg er i oslo) Underlig sak egentlig.

(mann 29 år fra Vestfold) sø. 8 sep. 2013 13:21 Privat melding

Heller ikke Vestfold, for å si det slik TS.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 sø. 8 sep. 2013 13:22

Skjønner TS godt jeg, for jeg er jo her i Oslo. Og når hun ikke vil hit, får hun ikke meg.

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 13:23

Ja, ikke sant @Powpowgutt - det nekter jeg også å tro. Av de 10 jeg har best match med i Hordaland, er 6 uten bilde og har relativt tomme profiler. Er kanskje noe med det. Ikke fristende å ta kontakt da, og de gjør det heller ikke. Har jo møtt noen hyggelige menn, men ikke den jeg ser etter. Folk er så normale her. De liker "bortoverski og nedoverski" og drar på hytta i helgen, og sier liksom ikke noe som vekker intersse. Men jeg vil jo heller ha en raring... Er det for mye forlangt?

Kanskje det er så mange dameprofiler fra Hordaland fordi det er så få manneprofiler...

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 13:25

@ThisOne, det var merkelig. Kanskje du har match med andre enn meg, eller er i en annen aldersgruppe da...

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 13:29

@Stevia61, jeg vil virkelig veldig gjerne til Oslo, men er litt bundet her med barn;)

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 13:30 Privat melding

@ statistisk - lurer på det samme. Hvor blir alle de kjekke Bergens-karene av? Kanskje de er for opptatt av å renne ned byfjellene selv i drittværet?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 sep. 2013 13:39

@Statistisk

Jeg er rar i massevis. Bare å sende en melding det så kan vi diskutere mulighetene for flytting. ;)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 13:42

@Powpowgutt haha:) Greit, men tror jeg er litt for gammel for deg, er ikke du rundt 30 da? Men synes ellers du er passe rar for meg;)

Skjult ID med pseudonym Smile! sø. 8 sep. 2013 14:15

flytter du til oslo så slipper du Bergens dialekta også da:D BONUS:D

Skjult ID med pseudonym Calvados sø. 8 sep. 2013 14:35

@ts: Du har ikke lett godt nok... Jeg sitter bare og venter på at du klikker deg inn på profilen min. Tipper jeg er passe gammel også. Men mulig jeg er altfor rar for deg ;-)

Skjult ID med pseudonym aspartam sø. 8 sep. 2013 14:52

Jeg tenkte akkurat at det ikke er rare vitsen å være innom her særlig ofte, for det skjer lite både på besøksfronten og matcher som bor i nærheten er det få av. Sjeldnere besøk vil gjerne gi litt mer "liv" når jeg først er innom..? Men så er jeg jo så rastløs av meg...

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 14:52

@Calvados, er det sant... Altfor rar altså? Kommer det fram i profilen din? Hm, nå ble jeg nysgjerrig, jeg elsker jo raringer hehe;)

Skjult ID sø. 8 sep. 2013 15:32

Damer frå Bergen klager på at det ikkje er menn frå Bergenskanten, har sendt masse meldinger til damer i Bergens området men får sjelden svar. Hmm ser no at det var kjekke karer som vart etterlyst, var nok der eg datt av.

Skjult ID med pseudonym Calvados sø. 8 sep. 2013 15:46

@Statistisk: Det kommer ikke frem i profilen min... Jeg vil jo ikke skremme sukker(b)ertene bort heller... Har du skrevet i profilen din at du kan være/oppfattes litt rar...? I så fall er det mulig du har avvist meg allerede, og at jeg har blokkert deg. :-o

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 8 sep. 2013 17:08 Privat melding

PST..... De menn som er på nett/Sukker, finnes i RL også ;)
Så tror jeg faktisk at der er noen få der ute i den store verden som IKKE er på Sukker ;) Kanskje det er en av disse som er Din?
Ut å let, eller aller best, gjør deg synlig!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 8 sep. 2013 17:50

er ifrå hordaland men styrer unna damer ifrå bergen:) høge på pæææææææren er dei...90% vertfall

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 17:58 Privat melding

@ Blindebukk - kanskje det ikke er det at vi Bergens-damer er høye på pæra, men at det er du som ikke er høy nok til å nå opp ;)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 18:08

@Calvados, jeg er ikke så fryktelig rar egentlig, vet ikke om jeg egentlig fremstår som så fryktelig rar hverken her eller i virkeligheten. Og jeg tuller jo litt når jeg sier at jeg vil ha en veldig rar en, det er vel mer det at jeg ikke synes det er så interessant med folk som prøver så hardt å fremstå som "normal", "vellykket" og "som alle andre". På den annen side er det jo ikke så interessant med dem som prøver veldig hardt å fremstå som det motsatte heller hehe;) En liten balansegang kanskje.

Setter veldig pris på folk som tør prøve å sette ord på hvem de er og hva de ser etter, eller folk som i det minste har tenkt litt gjennom det. Jeg har prøvd å skremme vekk de sukkermennene med det jeg skriver (de som er altfor forskjellig fra meg altså), men sukkermenn er visst ikke så lettskremte. Jeg er sikker på at den jeg ser etter ikke blir skremt i hvert fall. Kanskje jeg har avvist deg, kanskje du har blokkert meg, ikke godt å si. Jeg har i hvert fall ikke blokkert deg, har ikke blokkert noen ennå...

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 8 sep. 2013 19:21

mystiqueh...så du meiner eg skal ha krakk med meg på date????:)

Skjult ID med pseudonym Calvados sø. 8 sep. 2013 20:09

@Statistisk, hvis du er veldig kategorisk i forhold til krav til partner er det rimelig sannsynlig at jeg har blokkert deg. Selv velger jeg å være litt "rund" når det gjelder krav. Jeg har hatt en sommerflørt med en dame jeg traff på nett. Veldig ulike personligheter, men med knallgod kjemi. For min del kunne jeg fortsatt flørten inn i høsten, men hun ville ikke mer... ...ærlig sak, no bad feelings... Jeg har erfart at det er lettere å få kontakt med andre hvis man møter dem med et åpent sinn, både på sukker og IRL.

Angående hva du søker: I'm your man!! This is who I am; Nobody said you had to like me...! ;-)

(mann 42 år fra Vest-Agder) sø. 8 sep. 2013 20:23 Privat melding

Trodde det regnet menn i Bergen :)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 8 sep. 2013 20:32

@Calvados, vanskelig å si om du har blokkert meg, siden jeg ikke vet hvem du er;) Gi noen hint da så kanskje jeg finner deg hehe;) Jeg er ikke så kategorisk i kravene mine, men har prøvd å definere en del ting jeg synes er viktig, og etterlyser en som ser etter det samme. Så jeg vet ikke helt hva du mener med krav, har ikke så mange "konkrete" krav, mer prøvd å beskrive en type kanskje...

Men når det er sagt, er jeg jo ikke akkurat ute etter en flørt. Har hatt to lengre "flørter" de siste årene (i betydningen noe som ikke var på vei mot noe som kunne bli seriøst) og orker ikke å involvere meg i noe sånt igjen akkurat nå. Kjemi er fint, men det bør jo også være fremtidsutsikter. Åpent sinn har jeg i massevis. Men vet også en del om hva jeg søker og ikke søker.

Skjult ID med pseudonym Jada sø. 8 sep. 2013 20:48

Haha @TS: det ser ut som om vi kanskje bare er flere om mannebeinet med like preferanser. Jeg får stort sett opp menn i Oslo også.

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 21:38 Privat melding

@ Draumar - haahaaa.... DEN var TØRR, men trengs kanskje litt tørke her i Bergen så... Vel regner det mye her, men at det regner menn her - DET har iaf ikke jeg fått med meg og det burde jeg jo ettersom jeg har bodd her hele livet...

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 8 sep. 2013 21:51 Privat melding

@ Blindebukk - tjaa - hvis du tror det hjelper... nå tenkte jeg kanskje mer på at vi kanskje holder en litt høyere standard ? tehe ;)

Men hva vet vel jeg, kan kun svare for meg selv og jeg er definitivt ikke høy på pæra, og hva venninnene mine angår så er de fleste faktisk ikke fra Bergen, men uansett - hverken de eller de venninnene mine som faktisk er fra Bergen, er noe høy på pæra...