Alle innlegg Sukkerforum

Ved en borgelig regjering..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huhi ma. 9 sep. 2013 22:06

Vil de single bli hørt i en større grad, og hva vil dem gjøre for oss for at vi ikke skal forbli single gjennom den kommende regjeringstiden? :-)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 9 sep. 2013 22:11

Spør Siv. Hun vet best.

Skjult ID ma. 9 sep. 2013 22:17

Høyst relevant spørsmål! Du skulle postet dette på forum noen timer tidligere. Tror FrP fort vekk kunne lovet "kjerring til alle - koste hva det måtte koste!", i en valgkampinnspurt.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 9 sep. 2013 22:21

skattefrådrag på sukkermedlemskapet:)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 sep. 2013 23:38 Privat melding

Her i Barteby er det visstnok kjærestegaranti for studenter.

Hele spørsmålsstillingen i denne tråden kan jo løses ganske enkelt ved et forbud mot å være singel. Case closed & problem avviklet.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 sep. 2013 23:53 Privat melding

Sågar kan man jo opprette et eget kjærestepoliti, som løfter på dyner, sniker i buskene og leser dine sms'er i smug.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 10 sep. 2013 00:02

pssst...ta av deg lua når du er inne..:p

Skjult ID med pseudonym Well-well ti. 10 sep. 2013 08:41

Jeg er mer skeptisk for hva skjer med all privatiseringen av eks sykehusene,,, da kommer alle de beste legene til åhoppe over dit pga høyere lønninger. Det offentlige sitter igjen med sjegget i postkassa og må ta de som ikke har lommebok tykk nok til å bruke de beste. Og så har vi ,,,, karensdagene??? en økning fra 3 til 5++ dager. Men det blir aller værst for helsesektoren.... Jeg må si meg undrene og ser på dette med gru, for jeg er faktisk kommet opp i reprasjons alderen.

Skjult ID med pseudonym Well-well ti. 10 sep. 2013 08:46

Men uansett vil nå ikke jeg si så mye i et offentlig fora. 1, vi har hemmeig valg her i landet. 2, og det er 2 ting som egentlig aldri skulle vært tatt opp i offentlige foraer og det er politikk og religion. Men det er bare mitt synspunkt og ikke for å tråkke noen på tærne.

Skjult ID med pseudonym .oOo. ti. 10 sep. 2013 10:37

Partiene gjør det partiene kan best: tåkeprat, rakke ned på de andre partiene og forklare hvorfor det ikke deres skyld at lovnadene røk - igjen. Samtidig vokser administrasjonen og avgiftene jevnt og trutt. Den stadig minkende middelklassen blir sittende igjen med regningen. Det er tilsynelatende null krav til gjennomføringsevne og evne til å se lenger enn neste stortingsperiode. La oss få en regjering med med folk som faktisk KAN noe bortsett fra å prate. Og dette gjelder for samtlige partier, rødt eller blått.