Alle innlegg Sukkerforum

Blokkeringer - et middel for å finne drømedama

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 14:32

Heisann

Jeg skjønner etter lesing på forum at blokkeringer er det store fornærmende onde på nettdating. Jeg har en annen oppfatning.

Det helt fånyttes å håpe det er en dame som tar kontakt inne på sukker. Jeg har skjønt at for å få dates eller kontakt med noen som interesserer meg, er det helt påkrevd at jeg tar kontakt. Jeg bruker blokkeringer ganske aktivt i min leting etter drømmedama:

- gikk gjennom matchsøk og fikk opp utrolig mange søte jenter og mange som passet til søkekriteriene (1.eliminering-alle de som ikke kom opp her)

- etter gjennomgang av de relevante tekstene og bildene blokkerte jeg mesteparten jeg var helt sikker på ikke passet meg

- etter å ha tatt kontakt med resten (ikke så altfor mange), blokkerte jeg etter en måneds tid:
- de som ikke leste meldingene jeg skrev
- de som leste meldingene mine, men ikke besvarte interessen,
- de som bekreftet at vi ikke passet sammen (ingen sure miner for dette!)

Jeg sitter da igjen med noen håndfuller jeg kan konsentrere meg om. Etterhvert kjører jeg en ny runde etterhvert som ingen av disse fungerer eller det er påfyll på nye brukere. Etterhvert håper jeg å finne drømmedama. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal se på masse damer jeg vet ikke passer meg eller at de skal se på meg. Jeg sparer endel tid og jeg gidder ikke gå på date der jeg føler det er helt feil med dama. Mener ikke å fornærme noen, men leter jo bare etter den ene.. Mange ganger er hun ikke den rettte for meg og andre ganger er jeg ikke den rette for henne. Da er det like greit å bare blokkere hverandre. Gidder ikke de greia med KANSKJE en eller annen gang så........... Enten føles det rett eller så føles det feil. Er det noen jeg er usikker på så blokkerer jeg ikke selvsagt....

Noen som har synspunkter for og imot for denne metoden?

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 15:02 Privat melding

Skjønner ikke hvor så mange sukkermenn har fått ideen om at det bare er de som må ta initiativ og at det faktisk bare er de som gjør det? FEIL! Jeg tar kontakt hele tiden, men er mange der ute som aldri svarer eller så blir man avvist ...

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:13

Tja, finnes sikkert unntak som med alle hovedregler.

Min erfaring etter ca ett år er INGEN førstemeldinger og INGEN hjerter.

Ergo, hadde jeg ikke tatt initiativet selv, hadde jeg aldri blitt kjent med flere av de flotte jentene jeg har hatt gleden av å treffe her inne. Men jeg sitter da med et inntrykk av at nettdating helt klart passifiserer kvinner og at mannen må være mer ller mindre aktiv for at noe skal skje - og dette ikke nødvendigvis er et kvalitetstrekk hos de kvinnene jeg vanligvis har innledet et romantisk forhold til...

Men nå dreide vel egentlig tråden seg om synspunkter for og imot den ovennevnte metode for å sirkle seg inn på drømmedama........

Skjult ID med pseudonym s ti. 10 sep. 2013 15:17

Blokkering er et særdeles nyttig verktøy.

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:20

...Og hvordan bruker du dette verktøyer s?

(mann 58 år fra Oslo) ti. 10 sep. 2013 15:22 Privat melding

Jeg tar kontakt, men responsprosenten er langt unna 100. Så blir jeg kontaktet, og gir en eller annen form for respons til samtlige. Det er sånn jeg gjør det. Jeg kunne sikkert blokkert og sortert. Og jeg kunne sikkert brukt masse tid på å bearbeide masse damer. Men jeg bruker sukker dels som en av mange kanaler for å¨treffe kvinnen i mitt liv, dels for å fjase på forum, og litt fordi det faktisk finnes spennende mennesker her som jeg har glede av som venner. På grunn av forumfjas og venneaktivitet er blokkering en metode jeg bruker lite. Men det kan sikkert fungere bra for andre. Fasiten har ikke vi som er single.

I det siste har jeg også blokkert litt for å fjerne damer jeg ikke vil ha på matchkortet mitt på neste sukkerfest.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 sep. 2013 15:22 Privat melding

Hvis meldingene mine blir lest men ikke svart og det går mange dager/uker så er hun ikke interessert, som selvsagt er lov. Men da har ikke jeg noe behov for å få henne opp i søkefelt, match tingen osv så da bruker jeg blokkeringen. Mulig jeg er en tulling, men blir blokert selv av og til så ser ikke noe i veien for å bruke funksjonen. Tror ingen blir fornærmet av det heller.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 15:29 Privat melding

Sikkert bare meg da som er en av de rare unntakene som ikke bare sitter på gjerdet og dingler med beina...

Når det gjelder metoden din for å finne drømmedama kan den sikkert funke den - kommer vel kanskje an på hvor høyt du legger listen for hvem som slipper gjennom nøkllelhullet ditt og hvor triggerhappy du er på blokkeringsknappen ...

Men siden du har vært her i et år uten hell bør kanskje metoden revurderes?

Personlig bruker jeg blokkeringsknappen på karer som er ufine i tilnærmingen, stalkertyper og de som har blokkert meg eller som jeg har kontaktet som enten ikke svarer på evigheter eller som gir meg avslag.

Resten lar jeg bare stå...

Når det gjelder hjerter har jeg faktisk delt ut endel gule hjerter. Gjerne som bokmerker i utgangspkt. Men de følges som oftes opp med en 1.gangsmelding kort tid etter... Ellers syns jeg ikke det er noen vits. Røde hjerter syns jeg blir litt voldsomt.

Har fått noen av begge deler, men følges de ikke opp med initiativ til kontakt, så gidder jeg sjelden å følge disse opp selv.

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:30

@stevia61
Det med sukkerkort var jo en god grunn. Har ikke vært på sukkerfest enda, men isåfall så siler jeg vekk de jeg ikke ønsker kontakt med.

@Bldr
Tror jeg er helt på linje med deg her. Har ikke behov for å få opp de samme jentene som jeg har prøvd å kontakte for X antall måneder siden, da er det bedre å "move on" :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 sep. 2013 15:37

Ja, blokkering i seg selv er et drastisk virkemiddel. Men nå er det en gang sånn at det er eneste muligheten en har til å sortere i listene.
Jeg er sikker på at om Sukker hadde introdusert en funksjon som bare gjemte profilen fra listene så ville den blitt brukt.
På den måten kunne en fjernet personen fra listen, mens personen kunne kontaktet deg om de syns du var interessant og har avsluttet allerede påbegynt kontakt med en annen som gjorde at det ikke ble noen kommunikasjon første gangen.

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:38

@Mystiqueh

Gode synspunkt. Har tenkt tanken på at det kan være allverdens grunner til at dama ikke leser/svarer/eller kanskje "ombestemmer" seg.... og at jeg sitter med skjegget i postkassa som blokkerte "drømmedama"...

Men jeg har også sett at jeg går inn og ut av den/de samme profilene så mange ganger - og finner ut at det er helt uaktuelt for meg å ta kontakt - så da tenker jeg at det er like greit å fjerne denne fra lista, slik at jeg frigir tid og plass til de som passer bedre - men man ønsker jo ikke fornærme noen selvsagt.

Men ved blokkering, blir disse profilene borte for evig og alltid??? (Degjør vel helt sikkert det...)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:38

@Mystiqueh

Gode synspunkt. Har tenkt tanken på at det kan være allverdens grunner til at dama ikke leser/svarer/eller kanskje "ombestemmer" seg.... og at jeg sitter med skjegget i postkassa som blokkerte "drømmedama"...

Men jeg har også sett at jeg går inn og ut av den/de samme profilene så mange ganger - og finner ut at det er helt uaktuelt for meg å ta kontakt - så da tenker jeg at det er like greit å fjerne denne fra lista, slik at jeg frigir tid og plass til de som passer bedre - men man ønsker jo ikke fornærme noen selvsagt.

Men ved blokkering, blir disse profilene borte for evig og alltid??? (Degjør vel helt sikkert det...)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 15:40

@powpowgutt

Jævlig bra greie du skisserer der. Dette hadde passet meg mye bedre enn å blokkere!

Skjult ID med pseudonym s ti. 10 sep. 2013 16:13

@Pondus

Rydde unna uinteressante profiler. Dette er en hard, kald og kynisk verden, men for min del betyr det uendelige antallet profiler bare at jeg går meg bort. For mye å se på, for mye å "velge" blant (misforstå meg rett), og bare vanskeligere og vanskeligere å faktisk fatte interesse for noen på den måten som kreves i en setting som dette.

Når det er sagt betyr ikke en blokkering at den er endelig. En har jo til enhver tid oversikt over hvem som er blokkerte, og det skader ikke å evaluere den listen en gang i blant.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 10 sep. 2013 16:21 Privat melding

bra forslag " powpowgutt "..men hadde jeg skrevet med en jente for så å bli " avvist " så hadde ikke det vært aktuelt å komme i kontakt med denne personen igjen....men det er sånn jeg er :)

Men forslaget ditt bør absolut vurders av sukker ..!!

Skjult ID med pseudonym mann ti. 10 sep. 2013 16:21

Enig. Mange som ser ut til å mene at blokkeringsfunksjonen er ment fra sukker sin side som en måte å fornærme andre på her. Det er den selvsagt ikke. Det er et verktøy til å fjerne totalt uinteressante profiler fra online- og søkelister så du slipper å se dem igjen og igjen, og kanskje heller får øye på de som faktisk er interessante nettopp for deg. Jeg har blokkert hundrevis av damer her. Jeg tror ikke en eneste av dem er noe dårlig menneske av den grunn, jeg er bare ikke interessert i akkurat dem.

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 10 sep. 2013 16:23

Interessant å lese ts' sine begrunnelser for dette. Jeg skjønner jo egentlig hvorfor folk gjør det - selv om jeg ikke gjør det sånn selv. Jeg blokkerer kun de som er ufine, som kommer med stygge kommentarer om utseende eller de aller verste slibrige sexmeldingene. Jeg tåler mye på den fronten - men hallo. Et sted går genser'n altså :P

Jeg gikk gjennom min blokkeringsliste - og fant 8 stk. Så ikke så mange altså :) Men @stevia - du blokkerte meg ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 10 sep. 2013 16:29

@ThisOne Beklager, det var neppe personlig ment. :-) Håper du tåler det, for jeg aner ikke hvem du er, så ikke lett å omgjøre det.

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 10 sep. 2013 16:37

Er vel snart på tide å blokkere nettstedet tror jeg i stedet for enkeltindivider.
Er ikke sur for noe, går bare mer og mer opp for meg at jeg ikke finner det jeg vil ha på denne måten:-)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 16:37

@s

"En har jo til enhver tid oversikt over hvem som er blokkerte, og det skader ikke å evaluere den listen en gang i blant."

Dette visste jeg ikke. Hvordan finner jeg denne listen?

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 10 sep. 2013 16:37

@TS

Du har faktisk et poeng. Jeg har bare blokkert ufine menn til nå. Det har vært en "deg liker jeg ikke"-respons fra min side.
Det er jo f.eks veldig mange i visningsboksen til høyre her som jeg ikke føler noen som helst tiltrekning til. De aller fleste egentlig. Mange av dem er ikke en gang i den aldersgruppen jeg har satt..
Samme i listen over hjerter jeg har fått, og onlinelistene over "beste matcher". De fleste er uinteressante, av ulike grunner.
Kanskje den måten du gjør det på, for å rydde opp, egentlig også er riktig for meg..? Må tenke på det :) Men det blir jo litt av en jobb da, hvis jeg skal begynne å blokkere de fleste...! Hm...

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 10 sep. 2013 16:40

@TS
Du går inn på Matchlister, så Hjerter, notat og markering :)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 16:42

@Safira

Takk for tipset. Fant den - og den var massiv ;-)

Litt synd for det var ganske mange der jeg virkelig kunne tenke meg å egentlig møte i det virkelige liv ;-P

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 16:42 Privat melding

@ pondus - er fullt mulig å omgjøre blokkeringer :)

Er vel bare å innse at folk bruker den muligheten på forskjellig grunnlag. Hele poenget er jo at du må bruke den muligheten på den måten som funker best for deg :)

Nå har jeg aldri vært på noe sukkerfest, og det skjer vel neppe ettersom de tydeligvis er forbeholdt folk som bor i nærheten av Oslo så dette med blokkering for å unngå folk på "kortet" sitt skjønner jeg ikke ...

Skjult ID med pseudonym M35 ti. 10 sep. 2013 16:43

Ser mange blokkerer hvis de ikke får svar med det første. Litt synd egentlig. Det kan hende at personen skal på en date og vil vente med å ta kontakt med deg?

At man blokkerer de som er totalt uinterresante er en ting, og helt forståelig for å rydde litt. Men er kanskje litt dumt å blokkere de du ikke har fått svar fra ennå. Mange har mailboksen full, og også kanskje allerede har avtalt ett par dater og vil se det ann litt ;)

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 10 sep. 2013 16:44

@Stevia - det er greit. Jeg ble ikke lei meg altså, for vi er nok ikke i hverandres aldersgrupper.. Men jeg tror jeg skal hilse på deg på festen, for jeg syns du virker innmari hyggelig :):)

og TS - det er kanskje sant at jentene her inne ikke tar kontakt? Jeg har vært litt slapp til nå. Men de siste dagene har jeg vært flink (i egne øyne i hvertfall) og sendt ut masse meldinger til folk jeg føler er interessante, og som tiltaler meg. De aller fleste ubesvart, og det er bare noe jeg må leve med. Men jeg prøver! Kanskje dumper jeg over din profil også - hvem vet ;)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 10 sep. 2013 16:54 Privat melding

Ganske mange jenter som ikke svarer men har lest mld,,svarer de ikke iløpet av noen dager så r de ikke intressert da blir det blokk...og ferdig med det..)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 16:56

@M35
Ser poenget ditt, er litt enig og frykter selvfølgelig at jeg blokkerer noen unødig som vil se det an litt ...

@ThisOne
Det er en One jeg har fulgt før her inne ;-P

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 16:58

@hans80
Exactimundo!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 sep. 2013 17:01

@hans80

Jeg snakker om slike tilfeller hvor den første henvendelsen ikke blir besvart fordi de allerede er i aktiv kontakt med andre. Noe jeg ser for meg kan skje ganske ofte.

Ikke at dere har kontakt og du blir avvist.

Stor forskjell.

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 10 sep. 2013 17:19

@pondus - har du? men jeg byttet til mitt nye navn ThisOne for bare litt siden.. så kanskje en anne one? ;) men jeg kan godt være din ThisOne altså :D

(kvinne 40 år fra Oppland) ti. 10 sep. 2013 17:34 Privat melding

Hvordan ser man at man har blitt blokkert?

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 10 sep. 2013 17:52 Privat melding

@ikommode - det var fint sagt syns jeg :)

(kvinne 52 år fra Akershus) ti. 10 sep. 2013 19:08 Privat melding

Skal jeg blokkerer noen, så må de faktisk ha gjort noe for å fortjene det.

Jeg bruker ikke blokkering for å rydde i listene eller begrense søkene mine. Jeg er en fargerik person, og tåler at mennesker som ikke er kjærestekandidater kommer opp på mine lister....:-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 20:44 Privat melding

Det kan jo hende at folk ikke har vært inne på en stund - det går også an å se på profilen deres :) Og da ser jeg ingen grunn til å blokkere dem om de ikke svarer med det første.

Men som hans80 sier - om de har lest meldingen og ikke svarer innen rimelig tid ser jeg nå egentlig ingen grunn til å ikke gjøre det, for da er de med stor sannsynlighet av en eller annen grunn ikke interessert.

@ M35 - da går det jo an å si ifra? Om man ser at den som kontakter deg kan være interessant, men at man allerede skal på date og vil se det litt an mener jeg ? Fikk en slik melding fra en en gang...husker ikke helt hva han skrev, men i alle fall at han syns det var hyggelig at jeg tok kontakt, men at han hadde noe på gang med en annen som han ønsket å finne ut av før han eventuelt innledet noe samtale med en annen. Kan hende dette var bare pjatt så klart, men han sa ifra på en grei måte i alle fall :)

@ nvr - nei det står at denne personen har blokkert deg og kan ikke kontaktes.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 10 sep. 2013 20:46

Helt feil metode slik jeg ser det. Helt feil.

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 21:20

@Z

Hvorfor det Z?

Har du noen gode forslag til bedre metoder?

Hvorfor skal jeg ikke rydde vekk de helt uaktuelle profilene, for bedre å konsentrere meg om de som kanskje det kan bli noe med og som svarer meg?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 10 sep. 2013 21:22

Bedre metoder?
Blokkere så få som mulig, helst kun ufine og falske om du da må blokkere.

Hvorfor?
Fordi jeg har vært her lenge, og jeg hadde gått glipp av de jeg virkelig, VIRKELIG hadde likt om jeg hadde blokkert. Noen ganger finner også noen din vei - mennesker du ikke hadde tenkt på å kontakte selv.

Å eliminere noen du ikke vet noe om, der både bilder og profil er litt "uriktige" i forhold til originalen
- ja, jeg synes det er dumt. Du fratar deg selv en masse muligheter for kjærlighet!

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 21:31

@Z

Respekterer at du ser det annerledes enn meg. Og ser heller ingen feil i å IKKE blokkere noen.

Men for å presisere så blokkerer jeg fordi noen profiler er HELT feil... deretter de som ikke leser meldingene mine, selv etter et par mnd...deretter de som leser, men ikke tar kontakt tilbake.... dette for å unngå å bli en "stalker" og enda mer for å rydde listene og frigøre plass til å konsentrere meg om de som kanskje ønsker min kontakt...

Har de ikke sagt "Hei :)" tilbake etter seks mnd sier de neppe "Hei"senere heller - og da er jeg iallefall ikke interssert ;-P

Skjult ID med pseudonym Z ti. 10 sep. 2013 21:35

Jeg ser dine argumenter, Pondus.

Men du spør: "Noen som har synspunkter for og imot for denne metoden?"

Derfor fikk du min mening i saken. Vi trenger ikke være enige, men jeg ville aldri valgt din metode :-)

Men hva gjelder "ikke å svare etter 6 mnd" så kan det være helt logiske forklaringer på sånt. Man kan ha en lite aktiv periode, ha noe annet på gang, ikke orke sukker en tid, ha kjærlighetssorg osv. Det at man ikke får svar en gang trenger ikke å ha noe med interesse eller manglende interesse i det hele tatt å gjøre. Det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym moimoi ti. 10 sep. 2013 21:51

Jeg bruker ca 5 minutter hver gang jeg logger meg på til å titte på profiler, jeg blokkerer de jeg ser på som uaktuelle. Til slutt gjenstår det å se om de er noen igjen ;) Moaha ha

(mann 43 år fra Vest-Agder) ti. 10 sep. 2013 22:30 Privat melding

Blokkeringer er til for at drømmedama skal kunne blokkere deg, så du som betalende medlem blir værende her å lete, mens drømmedama i RL ikke finner deg?

Skjult ID med pseudonym moimoi ti. 10 sep. 2013 22:58

Da tok jeg et skippertak. Ingen igjen gitt. Hm.. sånn kan det også gå.

Adios!!

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 10 sep. 2013 23:38

Hahahaha, det er jo også en mulighet ;-D !

Skjult ID med pseudonym Smile! on. 11 sep. 2013 20:00

Svært irriterende når folk gjør det. de ser din profil også får ikke vi se deres?!

Skjult ID med pseudonym oo on. 11 sep. 2013 22:41

jeg forstår blokkering av:
- mennesker som har oppført seg dårlig
- de som er helt uinteressante og som til stadig besøker profilen din

Men blokkere folk som aldri tar kontakt uansett, bare fordi du synes de ikke er i din liga? Kanskje du tar feil? Kan du ikke la de bare være?

Blokkering fordi de ikke svarer raskt nok
- enig med Z. Det kan være mange grunner til at en ikke svarer. Ute å reiser, lei av å være på og velger å leve i RL for en stund, dater en som en er litt usikker på og vil hverken avskrive deg eller gi deg forhåpninger.

Jeg møtte en nylig i RL på kurs da vi har samme hobby - det var full klaff i kjemi. Etter en del samtaler fant vi ut at vi begge var på sukker og han dro kjensel på meg. Jeg fant han ikke blant profilene men han fant ut at han hadde blokkert meg - fordi jeg ikke svarte raskt nok i SOMMERFERIEN. Er det mulig... Dessverre ble det ikke noe mer ut av dette pga forskjellige preferanser.
- Men moralen er - tenk deg om før du blokkerer av tullete grunner - kanskje du går glipp av drømmekjæresten!

Skjult ID med pseudonym glacies on. 11 sep. 2013 22:50

Greia er vel at de som blokkerer masse av ulike årsaker må få lov til og kommer til å gjøre det. De som vil holde mulighetene åpne må få lov til og kommer til å gjøre det. Folk er forskjellige, heldigvis!

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 22:50

@oo - nydelig sagt! Akkurat det jeg tenker også. Jeg tenker at her er det mange som kan gå glipp av mye bra som de blokkerer vekk... Men folk må jo få gjøre som de vil da. Jeg blokkerer som sagt bare de som har vært skikkelig ufine og veeldig slibrige (selv åpne meg har en grense...) og så har jeg også blokkert et par av de som har blokkert meg. Men ellers - jeg har HØY terskel for å blokke noen.

Skjult ID med pseudonym s on. 11 sep. 2013 22:52

"Men blokkere folk som aldri tar kontakt uansett, bare fordi du synes de ikke er i din liga? Kanskje du tar feil? Kan du ikke la de bare være?"

Tull og tøys. Hvorfor sitte og bla i profiler som ikke er av interesse? Nei, de er ikke i MIN liga, de er enten over, i en annen avdeling, eller under. Men altså ikke i min.

Skjult ID med pseudonym oo on. 11 sep. 2013 23:01

ja altså - gjør som dere vil

- men som det ble nevnt i en annen tråd. Personen truffet i et møte var mye mer karismatisk og ga et annet inntrykk i virkeligheten enn på profilen her på sukker. Altså - det kan være at du tar feil i din oppfatning av en profil.

Hvor mange ganger har du selv truffet en/ei som virket som full klaff på sukker - men når dere møttes i virkeligheten var kjemien fullstendig fraværende og personen helt uinteressant?

og hvis så - da er vel muligheten til at det kan være motsatt tilstede?

- bare for å spre en liten dyptanke :o)

Skjult ID med pseudonym s on. 11 sep. 2013 23:13

Men hallo, Hvis tiltrekningen allerede er skjedd, kan den du har møtt sin profil (både tekst og bilde) gjerne være så bortevekk som bare det. Da skal det mye til at det er den som er skyld i at det evt. dør ut. Skulle det nå være slik at du hadde blokkert denne før dere møttes, og vedkommende trekker seg for det, har han / hun ikke skjønt bæra av hvordan dette fungerer.

Hvis en profil overhodet ikke vekker noen interesse (forutsetning: du har aldri møtt personen), er det for mange nyttig å ta denne vekk fra listen. En blokkert profil er uansett ikke fjernet for alltid, og listen kan alltids gjennomgås for oppdatering når dette er ønskelig,

Såklart en kan gå glipp av noe her og der (det meste har konsekvenser) spes. om noen er oppmerksomme på blokkeringen, og dermed er et lost case, men - med mindre man har vært i kontakt med noen, og dermed lettere oppdager blokkering - hvor mange legger faktisk merke til hvem som har blokkert en (jada, vet at det et mulig å se på "Alle online"-listen).

Skjult ID med pseudonym filosofen to. 12 sep. 2013 23:23

Jeg har inntil nylig blokkert i veldig få tileller...men jeg ble nesten litt inspirert av metoden din.....hehe.
men har nok ikke tatt helt av enda....blokkerer nå de som jeg har skrevet til som aldri ga et svar.
Da er det jo ikke vits i atd e tar opp plassen til andre...og for å være helt ærlig så blirndet litt kjedelig å skrolle seg gjennom de samme personene som uansett ikke er interssert gang på gang:)