Alle innlegg Sukkerforum

En liten bønn til dere sukkermenn...

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:14 Privat melding

.. Vær så snill og vær litt mer tålmodige ;)

Ser man bort i fra sleesye sexmeldinger med tilbud om det ene og det hitt i første melding, så er det stort sett klart smigrene om noen tar kontakt og ønsker å bli kjent.
Men å bli spurt om å treffes allerede i første eller andre melding, selv om det også kan være smigrende, virker, iaf for meg, mot sin hesikt
Det blir litt for rett på sak for min smak iog gjør at jeg ganske raskt heller vil trekke meg unna enn å fortsette samtalen med vedkommene - uansett hvor hyggelig og grei han måtte virke.

Ikke missforstå - Initiativ er bra, men jeg setter i alle fall mer pris på om vedkommende tar seg LITT bedre tid til å bli kjent med meg før jeg eventuelt bes ut på treff.

Skjønner at mange karer her tydeligvis ikke liker å formulere seg skriflig og utveksle meldinger i ukesvis, men det finnes en mellomting.... Og om dere ikke klarer å bruke ordene deres her inne for å holde en samtale gående her inne...hvordan blir det da når man treffes? Ser for meg at det kan bli mange avbrekk med pinlig stillhet ved et sånt møte eventuelt.

Kan hende det bare er meg som er rar på dette området, men hadde satt pris på om dere fortsatte med å ta initiativ, men i litt langsommere tempo ;)

Skjult ID med pseudonym John Doe ti. 10 sep. 2013 19:17

Tror du heller bør skrive dette i profilen din enn her. Det er ikke så veldig mange som leser forumet.

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 10 sep. 2013 19:20 Privat melding

Jepp. De veldig få kvinnene osm har tatt kontakt med undertegnede har vært veldig ivrige på å møtes fort som f! Det blir _litt_ for anmasende for meg. Samtidig så er det å skrive i månedsvis, om en ikke bor en flyreise og tre fra hverandre, mer en bekreftelse på at en ikke er spennende nok for IRL møte. Støtter deg her TS!

(mann 58 år fra Oslo) ti. 10 sep. 2013 19:34 Privat melding

Hva med å spørre om hun foretrekker å møtes ganske fort eller å veksle meldinger en stund? Da jeg i sin tid forlot sukker, var det i et opplegg hvor vi møttes veldig fort. Det var klaff. Meldingsveksling kan lett trekke mye ut i tid. Og da er det en fare for at interessen dør, også der man ellers kunne fått til noe.

Men vi er alle forskjellige.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:36 Privat melding

@ John Doe - Profilen min er allerde lang nok ;) Og ut fra aktiviteten her på forumet , tror jeg nok at plenty med folk leser likevel ;) For selv om man som gratisbruker ikke kan svare på postene, kan man likevel lese.

Tror heller ikke jeg er alene om å ha dette synspunktet.

@ Hemmelig - ja, nettopp - anmasende var et bra ord. Er ellers enig med deg ;)

Skjult ID med pseudonym ..... ti. 10 sep. 2013 19:40

Hvorfor ikke bare blokke de du ikke vil snakke med enn å gå å sutre og klage? Det vil alltid være sånne folk, det vil alltid være folk som kjører for fort, det vil alltid være folk som gjør ditt og datt. Din mulighet for at de ikke skal plage deg er å blokke de. End of story!

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:43 Privat melding

@ Stevia61 - ja, det syns jeg hadde vært et greit kompromi egentlig - da får man jo et valg i alle fall, mens når en bare blir spurt direkte om å treffes med en gang så blir man gjerne sett på som kjip og unteressert/ uinteresant om man ønsker å gå litt saktere frem.

Er også edel som er veldig snare med å spørre om både telefonnr., å bli lagt til på FB eller om å bli lagt til på skype. Det for meg blir også litt for pågående og er noe jeg ikke er komfortabel med å gjøre sånn med en gang.
Det trenger ikke å bety at jeg ikke er interessert i å bli kjent med personen, men det oppfattes gjerne slik og jeg blir da litt skeptisk når de er så pågående.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 10 sep. 2013 19:46

Beklager Mystiqueh, men "kjemien" på nett er noe helt annet enn kjemien i virkeligheten. Pjattet man sender på meldinger er det bedre å utveksle over en kaffe. Tar en halvtime og er stort sett alltid veldig hyggelig, selv om det ikke matcher.

Min erfaring er at hvis man ikke vil treffes i andre melding, så vil man ikke det i det heletatt. Å sende meldinger er i stor grad bortkastet tid.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:49 Privat melding

@ Skjult ID - om du oppfatter dette som syting og klaging, vel det er opp til deg... det var ikke ment slik fra min side.

@ Flipper - eh...har jeg skrevet på vegne av flertallet? Nei - jeg har skrevet min oppfatning av ting og merket meg at det er en del - mange som også skriver dette i profilen sin - som ikke liker særlig godt å formulere seg skriftlig i særlig stor grad. Så skal du først beskylde meg for noe, så er det greit å lese hva jeg faktisk skriver ;)

Skjult ID med pseudonym ..... ti. 10 sep. 2013 19:52

Hva er det ment som da, du ønsker jo ikke disse mennene så hvorfor gidder du å bry deg noe mer om det? Bare blokk!

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:56 Privat melding

@ Skjult id - om du ber noen tjaa, f.eks. ta ned noe for deg fra en hylle fordi du ikke rekker opp eller hva som helst annet - er det da syting og klaging? Nei. Jeg etterspør litt mer tålmodighet - det er ikke syting og klaging, kun et spørsmål. Men tydelig at du føler deg truffet.....men som du sier til meg - hvorfor gidder du å bry deg?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 19:56 Privat melding

Har tilgode å skrive med noen herinne, eller det vil si annet enn 3 avslag på å ønske å prate... ;O)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 10 sep. 2013 19:57 Privat melding

Amen

Skjult ID med pseudonym ..... ti. 10 sep. 2013 20:10

Ønsker du ikke sexmeldinger så blokker du de bare, ønsker du ikke treffe de med engang så sier du bare i fra, vil de ikke gjøre noe med det så blokker du de.

Folk er forskjellige, noen er klar for å møtes med engang, andre ikke. Når du skriver her på forumet så skriver du ditt budskap til alle menn, men ikke det generelle budskap til alle menn.
Derfor er det ofte lettere å ta det direkte med de det gjelder, altså de mennene som vil treffe deg eller sender sexmeldinger... er du ikke fornøyd så blokk.... Big case?

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 20:12 Privat melding

Det er tydelig at endel velger å oppfatte det jeg har skrevet i verste mening. Det er jo synd.

Bare så det er klart - jeg syns det er FLOTT med karer som tar initiativ og som sagt så er det stort sett smigrende å bli kontaktet, så fortsett gjerne med det :)

Det jeg har prøvd å få frem er at jeg også syns det er HYGGELIG om de faktisk også ser ut til å ha lyst til å bli LITT kjent med meg før man eventuelt møtes for kaffe...

Og ja, jeg også skjønner at kjemi her og kjemi IRL kan være to vidt forskjellige ting, men man får jo et visst inntrykk likevel om man utveksler noen meldinger.

Om noen har følt seg tråkka på eller tatt seg nær av dette, så var i alle fall ikke det min mening.

Skjult ID med pseudonym ..... ti. 10 sep. 2013 20:18

Så hvis du møter en på byen så sier du til han at, hey vent litt kompis, gi meg nr ditt så sender vi litt meldinger også kan vi møtes igjen?

Noen vil gjerne møtes med engang og bli kjent, se om det er noe kjemi der. Hvorfor skrive mange meldinger og bruke masse tid, også møtes man så er alt bare dødt?

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 20:29 Privat melding

@ Skjult ID - Å unnskyld meg! Det er tydelig at jeg har tråkket på dine såre tær iaf.

Dette var som sagt ikke noe annet en en liten generell forespørsel - som kanskje noe å tenke på, men for all del - velg å tolk det i verste mening. Igjen - det er opp til deg.

Treffer man noen på byen så er jo det i en litt annen setting og man får gjerne mulighet til å prate der og da.

Og om du tror at jeg ikke blokkerer de som sender sleesye sexmeldinger, eller sier ifra om folk blir for pushye, vel da tar du grundig feil.

Men jeg tok visst feil i å tro at dette forumet var til for å lufte tanker, ideer og eventuelt spørsmål man måtte ha uten å bli bitt hode av av den grunn.....my bad.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 10 sep. 2013 20:34

Neinei Mystiqueh, her skal aggresjonen!!! luftes og trykket komme ut!! Piiiiip fløøøyt!

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 20:49 Privat melding

@ Bønna - tydelig det ;)

Men den retten er visst bare forbeholdt enkelte - resten av oss syter og klager bare om vi skulle være så syndig å åpne kjeften og lufte noen ideer ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 21:23 Privat melding

@ Kommode1 - tjaa, om jeg er klar vil nå tiden vise om den rette dukker om ;) Men kan selvsagt ligge noe i det...

Er kanskje ikke den som er mest frempå selv eller som kaster seg uti ting uten videre, så pushy'e folk "skremmer" meg gjerne litt.
Er heller ikke det at jeg nødvendigvis tenker at denne personen må jo være helt desperat, men er ikke vant til den slags, så blir gjerne litt skeptisk og vet ikke helt hvordan jeg skal takle det.

Så tenker jeg gjerne også litt i de baner at om han ikke er interessert i å i alle fall bli LITT kjent med meg her - hva er motivasjonan hans for å ville treffe meg IRL da? Når det er helt tydelig at personen ikke har lest et fnugg av det jeg skriver om meg selv f.eks.

Men igjen - snakker ikke om nødvendigvis å utveksle meldinger i ukesvis før man kan treffes, men LITT mer enn 1 -2 meldingsutvekslinger setter jeg pris på :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 21:53 Privat melding

@ Kommode1 - det er vel nettopp deri det ligger - jeg syns det er greit å finne ut litt hva hensikter de har før vi treffes ;) Men ja, kan sikkert være lurt å skrive det, men det hjelper lite om de ikke tar seg bryet med å lese profilen ikke sant?

@ Svampebob1 - som jeg tror jeg har kommentert til deg før i en annen tråd - det finnes en mellomting ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 21:57 Privat melding

@ Kommode1 - har nå tatt ditt råd til betraktning og påført en liten setning om akkurat det i innledningsteksten min ;) Får se om det hjelper.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 22:13 Privat melding

Kommode1 - ja, å fatte seg i korthet er ikke min sterke siden dessverre - burde kanskje øve meg på det - men skylder på å være arvelig belastet - halvt nordlending, halvt bergenser - da ber man om trøbbel ;) Skravlesjuk OG stor i kjeften haha.

Nei, alle har nok ikke anlegg for å danse dessverre og det er en ærlig sak, men jeg setter iaf pris på om man er villig til å prøve :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 10 sep. 2013 22:34 Privat melding

Kommode1 - ja, jeg er grundig og å utrykke meg skriftlig og muntlig har aldri vært en av mine svake sider - har noen få av de også haha, men det er ikke en av dem ;)

Skjult ID med pseudonym padde ti. 10 sep. 2013 22:43

Jeg møtte Paddine ganske fort etter at vi fikk kontakt.
Det ville ha fungert veldig dårlig å maile endel før det.
Men det krevde en del tålmodighet før jeg fikk kontakt med henne, og jeg må også være tålmodig mens jeg venter på en anledning til å besøke henne nå.
Det krever også endel tålmodighet å finne ei ny Paddine.

Men endel på dette forumet virker som veldig tålmodige mennesker.
(De er bare på forum, eller venter på at hun skal ta kontakt.)

Skjult ID med pseudonym Paddine ti. 10 sep. 2013 23:48

Her er jeg. Det er du som har veket unna. Her er jeg. Fang meg.

Skjult ID med pseudonym Statistisk on. 11 sep. 2013 00:07

I begynnelsen tenkte jeg at det var best å skrive mye først. At det på en måte var mer effektivt, lettere å være direkte og rett på sak (for meg) og å komme til kjernen i verdier og holdninger til livet generelt. Og at det å gå på en date var litt "seriøst". Avviste flere i begynnelsen fordi jeg syntes de var for "pushy", selv om vi faktisk hadde skrevet veldig mye.

Etter hvert har det blitt sånn at dersom jeg føler meg rimelig sikker på at det er et potensial, vil jeg helst bare treffes ved første anledning for å få det avklart. Orker på en måte ikke å gå inn i en altfor lang, tidkrevende og personlig dialog hvis det likevel ikke kommer til å bli til noe. Synes det da blir en større skuffelse, uansett om det er han, jeg eller begge som ikke følte at det var rett.

Men om jeg ikke er så sikker på at det er et potensial, vil jeg fortsatt helst skrive mer før et møte. Vil jo helst gå til en date med et visst håp...

Skjult ID med pseudonym Ulmende on. 11 sep. 2013 00:43

Det høres mest ut som noe som skulle stått på en profil, ja, men siden det er her skal jeg gi det "my two cents".

Jeg er motsatt av deg tydeligvis. Jeg vil møte noen i virkeligheten heller. Fem minutter i virkeligheten sier mer enn hundre "godt forberedte" brev eller hundre oppsminkede og "godt forberedte" blinkskudd med et kamera.
Jeg kan ordlegge megselv godt om jeg vil og jeg kan skrive pent om meg selv, jeg kan også ta hundre bilder av meg selv under perfekte omstendigheter og velge de beste bildene men jeg anser det som falskt og urealistisk og selv blir jeg skuffet når jeg treffer folk som har utgitt seg for noen andre enn de er så derfor gjør jeg det ikke.
Jeg skulle gjerne dratt til byen for å finne noen men jeg vil øke oddsen for å finne noen passende isteden for folk som bare vil knulle en gang (Jeg vil heller finne miss Perfect og knulle mange ganger! ;) ). Siden jeg er lite tålmodig når det gjelder alt bullshitet vdr å gå rundt grøten i stedet for å komme til poenget om at du liker noen så vil jeg heller kjøre på og se om det er kjemi. (Ikke dermed sagt at jeg er noe videre flink til det, men det er min preferanse).

Når det gjelder pinlige stillheter så må dere jenter huske på at det tar vel en time for dere å danne et inntrykk av en mann mens det tar oss et kvarter for oss å gjøre det samme iflg en undersøkelse jeg leste en ellerannen plass :p og det kan jeg tenke meg at stemmer. (Det har ingenting å gjøre med hvem som har rett og ikke rett, det sier bare at vi menn er annerledes).

Jeg opplever at det kan være litt forvirrende å ha samtaler med flere på en gang og jeg anser ikke dette som "illojalt" mot den du brevveksler med. Selv holder jeg alle dører åpne på sukker, men bestemmer jeg meg for å date noen så er jeg ikke lenger aktiv på sukker før jeg har bestemt meg for om denne personen er en jeg vil ha eller ikke. Det vil med andre ord si at jeg vil unngå å ha haugevis av samtaler gående med "kanskje" jenter og heller få en kjapp avklaring slik at jeg kan skifte fokus til noen andre eller intensivere stalkingen min på denne ene.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 11 sep. 2013 01:06

Akk ja sann... ;-)
De fleste lever i sin virkelighet. Og etter en del tid på Sukker, ser man at det ikke er sånn at det er to univers; ett for kvinner som ønsker verbal tålmodighet før treff, og ett for menn som ønsker direkte handlingsaction.

Det TS ønsker, er helt i andre enden av skalaen i forhold til det en god del andre kvinner her inne ønsker.
Så for oss menn er det optimalt å ha en fleksibel innstilling til å tilpasse oss den virkelighet som aktuelle kvinner ser som sin selvfølgelighet for hvordan man skal gå fram i kurtisen for å nå neste stadium.

Dette er ikke så veldig forskjellig fra mange andre dyrearter; der man må spille med i kurtisens regler, dersom man skal ha sjans. Vel... - en viss forskjell er det jo; hos de fleste dyrearter med lavere bevissthet enn mennesket har evolusjonen silt bort de individer som ikke klarte å lære seg det standardiserte kurtisekompleks som fører fram til fysisk action...

Skjult ID med pseudonym kujon on. 11 sep. 2013 01:09

Men fleste dyrene er vaffal ikke smartere enn meg.

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 11 sep. 2013 01:11 Privat melding

Nå høres det ut som jeg er en som MÅ utveksle meldinger i det vide og det brede - slik er det ikke ;)
Men når er det ikke min første gang på besøk i nettdatingsverdenen heller, selv om det er en del år siden sist, men sist var jeg kanskje litt mindre forsiktig med hvem jeg sa ja til å møte og sa gjerne ja, til å møte folk litt vel raskt - med større eller mindre hell for å si det slik. Så kanskje derfor jeg er litt mer forsiktig this time arround.

@ Ulmende - står i profilen min ;) (nå)

Skjult ID on. 11 sep. 2013 09:20

Oppfatter overhode ikke menn som ber om date etter et par meldinger som pågående.
Det er helt etter mitt hjerte.
Enig med mange av innleggene over, å skrive frem og tilbake for å bli kjent er både tidkrevende og for meg helt unyttig.
Har forsøkt den varianten også, helst fordi det av forskjellige grunner ikke lot seg gjøre å treffes kjapt, men min opplevelse er at man ikke kan bli kjærestekjent via meldinger.
Er heller ikke interessert i å dele mange personlige tanker og opplysninger med et menneske som jeg mest sannsynlig aldri ender i et forhold med.
Blir kommunikasjonen her inne for langtekkelig ender det bare med at jeg slutter å svare.

Fra min side kommer det derfor et heiarop til menn som, på dette område, er kjappe;-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 11 sep. 2013 21:30 Privat melding

Min oppfatning er at det ikke er noe stort poeng å skrive mer enn til man har passert psykopat-testen. Hvor mange meldinger det vil si kan vel variere, men dersom man er rask på å svare så syns jeg det burde være gjort unna på en uke i de fleste tilfeller.

Det kan forsåvidt være både hyggelig og interessant å skrive lenger, men det er ikke nødvendigvis noe sikkert tegn på at det første møtet skal gå noe bedre. Man kan ha kjempekjemi på nett uten å ha det i det hele tatt i virkeligheten. Likeledes kan man ha forholdsvis lunken kjemi over nett og så greier man ikke holde hendene av hverandre når man møtes.

Skjult ID med pseudonym padde on. 11 sep. 2013 22:38

@iKommode
Jeg håper da inderlig det finnes minst enda ei Paddine til (-:

Skjult ID med pseudonym pedro on. 11 sep. 2013 22:54

For å bli kjent med folk, så krever det faktisk svar

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 11 sep. 2013 23:41

Ts,du har veldig mange skrivefeil.Det er da ikke vanlig å klage på slike småting,men det var denne oppmerksomheten da,lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym bønna on. 11 sep. 2013 23:46

Hva med et mellomrom etter tegnsetting, "femtitre" :-b

Skjult ID med pseudonym bønna to. 12 sep. 2013 01:27

Jeg har ikke hørt om psykopattesten atreju73... jeg tenker at psykopaten dukker opp når en har "closed the deal" :-)

Skjult ID med pseudonym Erik to. 12 sep. 2013 13:35

@Robinsv

Tok du nattbussen mot Skullerud forrige søndag?

(mann 46 år fra Oslo) to. 12 sep. 2013 16:57 Privat melding

@bønna:

Joda, jeg tror heller ikke psykopat-testen er noe særlig effektiv, men man må likevel lure seg selv til å tro at "Denne gangen har jeg funnet en normal person!" før man gidder å møtes.

(mann 38 år fra Oslo) to. 12 sep. 2013 21:53 Privat melding

jeg eier ikke tålmodighet.