Alle innlegg Sukkerforum

Alle disse menn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 20:58

Det er stille kveld på jobb. Det er ingen i gangen her. Lyset er dempet, ute er det mørkt - det lir mot høst nå. Stjernene lyser klare fra en mørkblå himmel. Luften er kald og klar. Tiden er liksom inne for å ha kjæreste. Eller, det er jo forsåvidt det hele året men høsten er liksom mer speisell. Det er tid for sofa, pledd og store kopper med te eller kakao mens man ser en eller annen morsom film. Inni armkroken til en mann som gjøre at hjertet hopper litt ekstra. Det er liksom tiden for å krype inntil en varm kropp når man ligger på et kjølig soverom, tett i tett og hviskende om alt man tenker på.

I denne mørke høstkvelden tenker jeg på alle menn som har gått inn og ut av livet mitt. Alle har de preget meg på sitt vis. Alle har de lært meg noe. Alle har de bidratt til at jeg har vokst som menneske og formet mine tanker. Det er han som gav meg mitt første kyss som 14 åring, han som satte hjertet mitt i brann da jeg var 16 og som holdt flammen levende i flere år. Han som jeg fant og mistet samme dag, han som jeg fant i London og tilbragte en vidunderlig dag sammen med. Han som fridde til meg og ville gjøre meg sin for evig. Men intet varer evig...

Alle disse og flere til- alle har de satt fotavtrykk i hjertet mitt. Alle har de formet meg som person, farget meg, tilført meg noe. Det har vært følelser så høye som fjell og det har vært avgrunner så dype at jeg ikke trodde jeg skulle komme meg opp igjen. Det har vært samtaler, sinne, latter, tårer. Og sånn vil det bli i fremtiden også. Noen som kommer inn i livet mitt, røsker litt opp hverdagen min, og får meg til å gå med forskjellige sokker på. Det gleder jeg meg til.

Og så slår det meg, alle disse menn som kom og gikk -ikke visste jeg at de var et glimt av kjærligheten. Et glimt av noe større som jeg enda ikke aner hva er - men som jeg helt sikkert kommer til å oppleve. Alle disse menn....

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 21:32

Jeg angrer ingenting. Jeg pleier sjelden å gjøre det. Jeg går som regel etter hva hjertet begjærer - på godt og vondt! Jeg lever med hjertet ganske så utenpå genseren for å si det sånn.. Jeg flyr høyt og av og til kræsjer hardt... Men sånn er jeg.

Dette var bare en liten betraktning over fortidens opplevelser :)

Om jeg skulle ønske at jeg hadde gjort mer for at jeg nå hadde noen som ventet på meg? Tja.. hvor mye kan jeg gjøre. Jeg hadde en for ikke så lenge siden som kom fram til at han ikke vill ha meg allikevel - og jeg kan da ikke tvinge noen til å være sammen med meg. Jeg kan ikke framtvinge noens følelser. Det å være sammen med meg skal være lystbetont og hyggelig og ønsket av den andre part.

Skjult ID med pseudonym glacies on. 11 sep. 2013 21:35

Det var da svært så poetisk.

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 21:38

jeg har mine poetiske øyeblikk ;)

Skjult ID med pseudonym snufs on. 11 sep. 2013 21:40

Ble trist jeg.
Måtte amors piler treffe snart.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 11 sep. 2013 21:42

@This One. Det var vakkert skrevet, og så sant så sant.Alle møter på veien, romatiske og vennskaplige de gir oss noe, en lærdom, et minne, om vi våger å verdsette det. Selv de en gang vonde møtene, kan bli en dyrebar lærdom om en aldri ville vært foruten. Å leve, virkelig våge å leve, og elske om så for å tape, det er jo et rikt liv i min bok :))

Skjult ID med pseudonym Z on. 11 sep. 2013 21:47

Jeg kan svare, Kommode.
Jeg har aldri angret på noe jeg selv har avsluttet. Det har vært et veloverveid valg om jeg har forlatt en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 21:51

@ikommode - ja, jeg har et par stykker jeg har forlatt. Der og da og en stund etterpå var det vondt.. Men sett i etterkant var det helt rett. Men jeg tror alle vi har noen som aldri helt forlater hjertet vårt.

@snufs - det var ikke meningen å gjøre deg trist da... Jeg håper virkelig, og tror, at Amor kommer å treffer deg og en passende kandidat med pil :):)

Skjult ID med pseudonym Z on. 11 sep. 2013 21:55

Ja, Kommode. Men jeg valgte bare å svare jeg også....

Skjult ID med pseudonym Z on. 11 sep. 2013 22:00

...ok. Beklager om jeg blandet meg inn på feil måte.

Fin tråd, ts. Du frembragte mange gode minner også i meg.

(mann 40 år fra Rogaland) on. 11 sep. 2013 22:07 Privat melding

Fryktelig perfekt du Z, aldri angra på valg, aldri omgått en krets der folk har blitt baksnakket, kjenner mennesker du aldri har møtt. Det var en gang... .....

Skjult ID med pseudonym Z on. 11 sep. 2013 22:13

Føler meg i grunn fryktelig lite perfekt jeg, Glucas....

(kvinne 48 år fra Østfold) on. 11 sep. 2013 22:23 Privat melding

Ett flott innlegg :)

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 11 sep. 2013 22:35

tusen takk @Karlsen71 :)