Alle innlegg Sukkerforum

Valg av hotell til sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 12 sep. 2013 18:07

Hey! Skal på sukkerfesten på lørdag, og siden jeg ikke er spesielt godt kjent i oslo, så vil jeg da egentlig ha et hotellrom som er i nærheten av Soria Moria.. Noen som har noe du kan anbefale, uten at det koster skjorta?

Skjult ID med pseudonym Well-well to. 12 sep. 2013 18:14

Astoria i semtrum. Pris 761

Skjult ID med pseudonym Kev85 to. 12 sep. 2013 18:16

Vet ikke om så mange rundt akkurat der, men søk enten på Thon sine hoteller eller så er det en del til en rimelig penge nede i sentrum. Vet om RadiossonBlu i Nydalen.

Skjult ID med pseudonym Torshov to. 12 sep. 2013 18:27

Hvis du er en søt og kul jente og ikke noe særlig eldre enn 35, så kan jeg vurdere å la deg bo på sofaen min natt til søndag. Har ikke bestemt meg for om jeg vil gå på festen ennå, men mer sannsynlig hvis jeg har en å gå dit sammen med. Bor ca 200 meter fra festlokalene.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 12 sep. 2013 19:11

Scandic Vulkan er nok det nærmeste, ligger rett ved Akerselven halvannen km eller så fra Soria Moria.

Jeg ville uansett heller sett etter et hotell i sentrum.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 13 sep. 2013 13:38 Privat melding

Ingen skal si vi søringer ikke er gjestfrie @Torshov :)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 13 sep. 2013 15:04

ja betyr det at du tilbyr overnatting på Torshov? Hvor mange kan du ta imot Enga ?-)

Skjult ID med pseudonym Torshov fr. 13 sep. 2013 15:11

Tja, kan være hyggelig å ha besøk da. Og jeg har hatt ganske mange mennesker boende på sofaen min opp gjennom årene, noen for en natt og andre for kanskje en uke. Noen har jeg kjent fra før, om kanskje bare litt, mens andre har vært venners venner som jeg aldri hadde møtt selv før de kom på døra eller jeg møtte dem på busstoppen. Men jeg tenker nå sånn at hvis jeg først skal ha noen boende hos meg et lite døgn, så er det en fordel at jeg liker vedkommende og at vi ikke er altfor langt unna hverandre aldersmessig. Og skal jeg ta i mot en vilt fremmed, så foretrekker jeg at det er en jente. Jeg har hatt menn jeg ikke har kjent fra før boende hos meg et par ganger også, skjønt de har alltid vært venners venner, men jeg synes det er koseligere med jenter. Sånn er det bare.

Men egentlig er det jo greit å slippe også. Det er litt stress, og det blir alltid en del ekstra rydding og vasking og slikt. Og å ha leiligheten for meg selv gir meg også muligheten til å ta med meg noen hjem fra festen, hvis jeg går på den og det skulle bli aktuelt ;) Det er ikke like lett å gjøre dette hvis du har noen boende på sofaen, og kun har en liten toroms. Skrev det over på impuls uten å tenke så mye på det egentlig.