Alle innlegg Sukkerforum

Fant ut at venninna er ei jeg har datet tidligere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mikki fr. 13 sep. 2013 14:58

Hei.
Jeg har vært en god stund på sukker (4år) og hatt endel dater opp i gjennom. De fleste endt med en første date, og andre endt med noen uker dating og sengekos.
Har valgt å bare la profilen være aktiv siden jeg nå bare betaler 8kr mnd.
Jeg datet ei jente for 1,5år siden hvor vi hadde to-tre uker med kanskje 4-5 dates tilsammen. Det kom til sex 3 ganger.. Også kuttet vi ut siden vi ikke så noen fremtid i dette. Har ikke hatt noen kontakt med henne siden og har blokkert profilen.

Så,
fikk jeg en litt kinki problemstilling nettopp. Jeg begynte å sende mld med ei utrolig nydelig jente her inne som jeg kommer veldig godt overrens med, hvert fall skriftlig.
Vi bestemte oss for at vi må møtes for å bli bedre kjent.
Ho spurte om jeg ville legge ho til på facebook så kunne vi se mer bilder av hverandre.

Til min overraskelse så jeg at denne første jenta jeg snakket om her, er en kollega og veldig god venn av jente nr.2! :o

WTF!
Jeg har kjempelyst å treffe denne jenta og kanskje det blir full klaff... Hvem vet.
Men hva pokker gjør jeg med det faktum at jeg sannsynligvis kommer til å treffe på jente nr.1 en gang når ho skal presentere med for venninnene???
Når er det rette tidspunktet å si ifra? Eller er det såpass at jeg må si fra før første date. Da kan det bli sykt kleint og til og med ende med ingen date.

Hjelp, anyone?

Skjult ID med pseudonym lillemeg fr. 13 sep. 2013 15:07

Helt klart si ifra før første date. Alt annet blir jo bare rart. :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 13 sep. 2013 15:14

Si i fra på første date, eller før dere i det hele tatt møtes. Er de bestevenninner vil hun nok kanskje droppe deg pga det. Er de bare "vanlige" venninner går det sikkert fint. De fleste jenter tror jeg ikke bryr seg fullt så mye om at du har datet og hatt sex med en de kjenner, så lenge du behandlet hun andre jenta pent mens dere var sammen og ikke var utro mot henne (og dere var jo ikke kjærester, så det siste gjelder jo ikke for deg).

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 13 sep. 2013 15:33

Åpenhet og ærlighet kommer man langt med :)

Vil ikke tro at dette er noe problem for noen av jentene.. .og er det det, så er det jo ikke noen fremtid med jente nr 2 :)

Skjult ID med pseudonym hjerteress fr. 13 sep. 2013 15:33

Den var lei TS;) Ta det med henne raskt, hvis det viser seg at dere kommer til å date mer enn bare en førstedate.

Skjult ID med pseudonym Snill fr. 13 sep. 2013 15:41

TS:-) ikke for og drepe gleden din:-/ Men er det en go veninne så velger hun nok veninnen:-/
Men er de bare goe arbeids kollegaer, vil ikke jeg sett probleme med å date deg :-)
Ønsker deg lykke til, og som noe andre skriver ærlighet varer lengst :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 13 sep. 2013 15:43

Alle menn bør forøvrig ta dette som en påminnelse om at verden er liten og Norge er enda mindre. Så i tillegg til å behandle jenter bra fordi de faktisk fortjener det for å være de herlige skapningene de er, også hvis det ikke funker og du vil avslutte ting, så bør du også behandle jenter bra og med respekt fordi du godt kan møte henne igjen i en annen setting. Som for eksempel som en god venninne av den jenta du faktisk faller for en stund senere.

Skjult ID fr. 13 sep. 2013 15:43

Lille Norge ass... alle ligger med alle straks...

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 13 sep. 2013 15:46

@Snill
Hvorfor skal jenta velge venninnen sin?? Hvem har sagt at hun må velge?

Om jeg hadde blitt kjent med en fyr, og kommet frem til at jeg ikke kom til å kunne dele hverdagen med han, hadde det ikke gjort meg noe om venninna mi fikk et forhold med han :)
Det ville vært utrolig egoistisk om jeg skulle krevd at hun måtte velge, meg eller han!

Skjult ID med pseudonym Mikki fr. 13 sep. 2013 15:58

Sier jeg i fra før første date så kan det jo hende ho kun sitter å forestiller seg meg og venninna si... Blir ødeleggende for førsteinntrykket på daten å dra inn en tredjepart.
Vi skal mest sannsynlig bare gå en tur sammen. Er det virkelig ille å vente til etter daten før en sier i fra. Så kan jeg heller si at jeg ikke ville la første daten vår bli påvirket av noe slikt. Venninna hennes betyr jo ingenting for meg nå uansett. Og jeg dater henne for å bli bedre kjent med Henne, ikke snakke om tidligere "forhold".

Skjult ID med pseudonym mars fr. 13 sep. 2013 16:13

Man skal ikke snakke om tidligere forhold når man dater, det sier alle:) Så da ville jeg ikke i dette tilfelle heller gjort det, nettopp fordi det du sier kan ødelegge førsteinntrykket ditt. Førsteinntrykket her er da første gang dere treffer hverandre i virkeligheten. Men jeg ville etter første date fortelle at du oppdaget at dere har en felles venninne som du har traff i en liten periode tidligere. Her vil du også kunne finne ut hvordan forholdet til dem er. Her er også snittet ditt til å fortelle henne at du har datet denne venninnen, men at dere fant ut at det ikke ble noe mer.

IKKE legg noe mer i dette enn det! Dere fant ut at dere ikke passet sammen. Det skjer HVER ENESTE DAG :) Du trenger seff ikke å legge ut at du gjorde ditt og datt i sengekosen, ikke nevn sengekos engang, da skaper du nok bilder i hodet hennes som det ikke er behov for. Hva som skjer på en date er mellom deg og den du dater.

Har du derimot en "grumsete" fortid med hun første, så må du tenke litt annerledes basert på hva slags venninner de er. Er de GODE venninner _kan_ facebook være en kilde til å finne ut av dette basert på posts og bilder mellom dem.

Skjult ID med pseudonym mars fr. 13 sep. 2013 16:16

@Kiara: Om nr 1 finner ut at nr 2 skal date Mikki, så vet ikke nødvendigvis nr 2 at Mikkie vet at de er venner og derfor burde fortelle dette. Hun sier ikke til han på date: "Mikki, hvorfor fortalte du meg ikke at du har datet venninnen min?". Hvis nr 1 og Mikkie koste seg, men fant ut at dette går ikke i lengden, så tror jeg faktisk nr 1 ikke har noe i mot det eller har negative tanker om Mikki, og derfor vil ikke dette virke negativt på nr 2.

Skjult ID med pseudonym Snill fr. 13 sep. 2013 16:27

@nenette Jeg liker ikke og prøvekjøre det samme som ei go veninne har prøvekjørt:-)
Men der er vi alle forskjellige!
Men er de bare venner, så er det ingen problem :-)

Skjult ID fr. 13 sep. 2013 17:10

Sier igjen, alle ligger med alle straks...

Skjult ID med pseudonym gia fr. 13 sep. 2013 17:16

Jeg ser ikke helt problemet så lenge du er ærlig TS...men en ting må du være klar over og det er at jenter snakker sammen.

Har hun første jenta noe negativt å si om deg..så vil hun andre få høre det.
Dermed mister du mange poeng der og hvis det er virkelig ille så kan det hende at du ikke hører noe mer fra henne...

Skjult ID med pseudonym ninni fr. 13 sep. 2013 17:23

Hvis de veldig gode venner så er det vel en slags kode om at en ligger unna..
Det er noe kinkig å date en person som en god venninne har vært bortpå.

Jeg selv bryr meg ikke så mye om hvis ikke det hadde vært en X men mange tenker sånn..

Skjult ID med pseudonym Mikki fr. 13 sep. 2013 17:26

Takk for mange ulike, men reflekterende svar.
Jeg tror nok jeg kommer til å treffe henne først. Også om det er kjemi mellom oss og vi vil treffe hverandre igjen, så forteller jeg på en fin måte at jeg la merke til venninna hennes som jeg datet litt for en stund tilbake, og håper på det beste.
Venninna har nok ikke noe negativt å si om meg heldigvis. Jeg er generelt sett snill med jenter to the bitter end :) Det fortjener dere! (Og det fortjener også Vi, gutta! Husk det jenter.)

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 13 sep. 2013 19:04

Jeg tenker nå som så at du fint kan late som at du ikke har lagt merke til hvem hun har som venner på Facebook. I hvert fall første date. Ikke noe stygt i det. Er de bestevenner vet hun med stor sannsynlighet allerede at du har datet venninna.
I og med det var en løs forbindelse og det er gått en stund, kan det godt være det ikke plager henne, eller venninna.

Skjult ID med pseudonym Bait fr. 13 sep. 2013 19:52

For guds skyld, det er værre å fortelle at du snoket mellom vennene hennes og så ei du har vært på før!
Reis på date, se om du liker henne, lat som du ikke vet noe.
Sier du det så vil hun få fordommer mot deg med en gang.
Er det kjemi mellom dere så driter hun i om ei veninne har datet deg.

Skjult ID med pseudonym mars fr. 13 sep. 2013 20:00

@bait: det virker som du vet nøyaktig hvordan ting henger sammen, det gjør du ikke. Bruk ord som "kan" i tilfeller som omhandler følelser og personer, da alt er personavhengig :)
Og man trenger ikke å snoke for å finne felles venner, det viser Facebook for deg før man i det hele tatt er venner på FB:)

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 13 sep. 2013 23:18 Privat melding

Tror du har svaret selv, jeg TS.
Møt henne først og se det an! Er det kjemi, så ta det etter hvert.
Lykke, lykke til!
Syns forøvrig det er så fint med disse utvekslingene av tanker her på forum. Mange virker så reflekterte, setter seg skikkelig godt inn i problemstillingene. Kjempebra!!
Ha en fin helg!