Alle innlegg Sukkerforum

Alder er bare tall...

Vis siste innlegg
(mann 65 år fra Vestfold) lø. 14 sep. 2013 09:33 Privat melding

Hei alle her inne... har vært medlem tidligere for noen år siden... og jeg kjenner igjen et par eller flere profiler... enten er de gjengangere eller så er det tilfeldig.... men hvorfor fikse på alderen... har til og med sett at en jeg traff for en kaffe-date og det ble med det har plutselig blitt 13 år yngre... er ikke det juks selv om hun bruker de samme bildene som sist... som også var gamle...

Nå får jeg ikke sett de profilene som er fra mannfolkene så det er helt sikkert det samme der... hvorfor bløffe på alderen... nedturen blir jo veldig stor når den du skal date oppdager det... en date som starter med bløff har jo ikke så godt utgangspunkt...

Så dere litt eldre jenter som har passert den kriminelle lavalder tenk over hva du hadde følt om du skulle treffe en på 50 og oppdager at du sitter å dater en som er 10-15 år eldre...

Bare en tanke som streifet meg og som jeg satt inne med som jeg delte med dem som gadd å lese dette...

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 14 sep. 2013 09:41

Jeg hadde blitt skikkelig sur hvis jeg oppdaget at jenta jeg møtte og trodde skulle være si 30, faktisk viste seg å være over 40. Jeg har alltid fullført de avtale kaffekoppene eller vinglassene med jenter som åpenbart har satt feil kroppsform eller som har brukt 3-4 år gamle bilder tatt på en sommerferie når hun har vært solbrun, kvisefri og frisk i huden og 10 -20 kg lettere, selv når sannheten har vist seg å være noe helt annet, selv om jeg kanskje ikke har ønsket påfyll. Men det går grensen. Møter det opp en 40-åring når jeg tror jeg skal møte en ung kvinne på 26-28, da snur jeg i døra.

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 09:51

Eller når du ser samme personen med 2 profiler og ulik alder på dem.....

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 14 sep. 2013 09:54 Privat melding

Svaret gir seg jo selv... Har aldri opplevd det selv, men jeg hadde nok takket høflig nei takk. Dessverre er jeg litt for høflig, så jeg hadde ikke snudd i døra, men alvorlig talt, det blir jo rene svindelen..!!

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 14 sep. 2013 09:57

Det er jo heller ikke videre smart å gi meg en link hvor jeg kan se bilder i en avis....Der står det at vedkommende mann er 10 år eldre enn oppgitt i profilen. Jeg spurte om en forklaring og da ble det stille:)

Skjult ID med pseudonym syvendefar lø. 14 sep. 2013 10:00

Det er bare et tall.
Sett at fysisk alder er nærmere 48.
Og at den mentale alderen er nærmere 16.
Hvilken alder skal man regne da, den ene, den andre eller gjennomsnittet?

(mann 65 år fra Vestfold) lø. 14 sep. 2013 10:14 Privat melding

Samme med alder egentlig... er jo personen bak bildet eller teksten du skal møte... men de gir jo deg et dårlig utgangspunkt på ærlighet... er jo sikkert en grunn for at du har gått til en kaffe-date eller en annen date... jeg selv hadde vel blitt veldig skuffa og for å bygge opp et forhold på ærlighet hadde nok blitt vanskelig.... kaffe -daten hadde vel blitt veldig kort... selv om jeg hadde tatt turen og brukt av min dyrbare fritid...

Skjult ID med pseudonym lillemeg lø. 14 sep. 2013 10:18

Blir helt sjokkert jeg. Er det så mange som juger på alder og kropp

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 14 sep. 2013 10:42 Privat melding

Simpelt, syns jeg rett og slett! Og hva er vitsen? Har aldri skjønt meg på folk som må lyge om hvem de er være seg alder, yrke, osv.

Jeg er jo litt heldig med at folk stort sett tror jeg er Max 25 -26 år når de ser meg, og kunne lett passert som det, men det kunne likevel aldri falt meg inn å lyge om noe slikt selv om jeg kunne sluppet unna med det.

Når det gjelder kroppsfasong så er jo heller ikke det noen vits - om man treffes oppdager man jo slikt likevel.

Og dessuten - ved å lyge så sier man jo indirekte at man ikke er bra som man er....og man starter et potensielt forhold på en løgn som andre har påpekt her.

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 14 sep. 2013 11:10 Privat melding

Jeg kan ikke forstå annet enn at det er greiest å være ærlig om det meste, så lenge man faktisk er ute etter å treffe noen iallefall. Er man et troll, som bare skal ha det gøy på nett, så koster det vel lite (for personen) å lyve.
Folk har sikkert litt ulik oppfatning om hva «gjennomsnittlig», «slank» og «noen kg for mye» er… men jeg kjenner at jeg har lite behov for å se folk avbildet i trusa av den grunn…

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 11:17

Jeg lyver ikke men av en eller annen grunn er jeg 1 år yngre her på sukker enn i virkeligheten. Det korrigerer jeg ikke av rent latskap men jeg merker at det å fremstå som 1 /ett/ år yngre hjelper å få kontakt med folk i den aldersgruppe jeg er interessert i. Ett år og enormt forskjellig... Vi er alders fikserte og utseende fikserte vi små mennesker i universet ;-)

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 11:30

Til deg som vil være anonym...

Er det ikke personen bak profilen du er interessert i å treffe... og da er jo alderen bare tall og jeg tror ikke at 1 år har noe betydning for aldersgruppen du søker i... har vel noe med ærligheten å gjøre... uærlighet gir en dårlig start... selv om det bare er et år... da kan du være uærlig om andre ting også...

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 14 sep. 2013 11:35

Altså, du er ett år yngre enn i virkeligheten fordi du sikkert bare har oppgitt hvilket år du ble født til Sukker, ikke hvilken måned. Så da lar Sukker det stå for eksempel 35 inntil november - desember en gang, selv om du måtte ha fylt 36 i mars eller juni. Men på slutten av året endrer Sukker det til 36 uansett, og kanskje noen gå uker før du faktisk fyller 36 også hvis du er født veldig sent på året. Er ikke verre enn det, og det har ingen ting med løgn å gjøre.

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 11:38

Til deg som OGSÅ velger å forbli anonym ;-)

Jeg informerer mine forbindelser i første eller andre melding at det oppstått en feil og at jeg ikke tenker å rette den med det første.
Et år er ingenting i forhold til evigheten men kan gjøre stor forskjellig ved å søke en partner som er 10 år yngre og opp til din egen alder men ikke eldre, tro meg....

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 14 sep. 2013 11:46 Privat melding

Jeg er ennå....49 år... Snart, i oktober, bikker tallet over til 50. Gruer litt...
Er som når en vare koster 299,50, liksom.
Men pytt.
Det er bare TALL!!! (sa hun høyt til seg selv....)

Skjult ID med pseudonym ThisOne lø. 14 sep. 2013 12:24

samme her, @svampebob1 . Føler meg gammel innimellom.. Men ble tatt for å være 28 her om dagen, da ble jeg glad :):) Rart at sånne ting skal glede så veldig.. Og har en tendens til å tiltrekke meg de på 20-25 og det er litt ungt for meg som er 36 syns jeg.

Men har aldri skjønt greia med å ljuge på hverken alder eller fasong eller noe. Ærlighet varer lengst, tenker jeg.

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 14 sep. 2013 12:25 Privat melding

@ Tine2222 - tror ikke du har noe å frykte av the bog 5-0 ;) Om bildet ditt er av nyere dato så hadde jeg trodd du var rundt 40 :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 14 sep. 2013 12:40

Her er det jo baaare ungdommer som filosoferer over sin alder jo!
Jeg kan trøste der alle med at i vurdering av seg selv, er alder bare et tall. Man er i seg selv stort sett den man har vært hele tiden gjennom livet.
Men så kan jeg også informere om at for de som vurderer en utenfra, kanskje spesielt på nettet, er alder et tall. Og tallet alene setter ofte opp en høy terskel for muligheten til å vise at alder nettopp bare er et tall.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 14 sep. 2013 12:45

Jeg glemte å strø ut en håndfull smiletegn i mitt forrige innlegg.
Her er de: ;) :-) ;-) :-) ,-)
Strø dem ut selv, der dere kjenner at de vil passe.

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 14 sep. 2013 13:16 Privat melding

@mystiqueh, tusen takk! Bildet ble tatt i sommer.

(mann 58 år fra Oslo) lø. 14 sep. 2013 15:05 Privat melding

Alderen min er noe jeg må kunne stå for. Den sier noe om hvor lenge jeg har levd, og dermed hva jeg har hatt mulighet til å få med meg av samfunnendringer. Den forteller noe om hva slags musikk som var vanlig da jeg vokste opp. Men akkurat som de fleste av oss har venner og kolleger i mange aldre, så evner vi også å omgås mennesker i mange aldre. Noen av disse får vi bedre kontakt med enn andre.
Men her er vi på en sjekkeside. Her skal vi markedsføre oss. Og noen mener at det er greit å jukse i markedsføringen. Men det er neppe greit, hvis man er ute etter mer enn et kortvarig eventyr. for jukset blir oppdaget, og da regner jeg med at det går til h. med det sjekkeforsøket. Men det er kanskje fordi jeg er en elendig løgner.
Jeg ser ellers at de aller fleste gjerne søker mye ned i alder, lite opp. Betyr dette at vi alle opplever oss som ungdommelige for alderen? Snakker om selvbedrag. (Jada, jeg søker også gjerne nedover.)

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 15:07

skeptisk, vi snakker ikke om å fortrenge, vi snakker om preferanse...
Jeg kan ikke møte noen som ser ut som min egen svigerfar...
Jeg vil ha en yngre mann, rett og slett, en oppegående en!
Og ja! Jeg ser mange, mange, mange år yngre og føler meg enda yngre. Ferdig med det.

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 15:07

Stevia, du søker gjerne yngre damer, du?

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 15:10

Vi opplever oss selv meget subjektivt, vi menn og kvinner nå for tiden. men det spørs hvordan andre opplever oss, he, he :-)))

(mann 58 år fra Oslo) lø. 14 sep. 2013 15:17 Privat melding

@ (Skjult ID ) - lø. 14 sep. 15:07
Har satt ned til 40 på profilen. Men tar ikke initiativ overfor så unge damer. Tanken er at jeg kan jo ikke la en profiltekst være til hinder for ungdommer som vil kontakt meg. For jeg ville jo blitt smigret.
Derimot tar jeg kontakt også overfor kvinner eldre enn min egen oppsatte grense i profilen.

Skjult ID med pseudonym blam lø. 14 sep. 2013 16:16

Alder er vel bare ett tall? Det sier jo ingenting om hva slags fysisk eller psykisk forfatning man er i.
Har du sittet i sofaen og spist wienerpølser med rekesalat hele livet, eller vært aktiv?
Hva har du opplevd og hva har du lært av det?
Men å lyve om alderen med tekst eller bilde er respektløst.
Hvis du ser mye yngre ut og føler deg mye yngre, så vis det med ett oppdatert bilde og gjennom kommunikasjon.

Jeg kan leke som en 6- åring men reflektere som en 60- åring.
Jeg kan løpe som en 20- åring med føler meg som en 66-åring etterpå.
Dette gjør meg i sum til en 38- åring. En barnslig, voksen, tankeløs, reflektert, sprek, støl, bekymringsfri, seriøs ung, gammel 38- åring.

Og jeg er enig skjult id 15.10. I denne selvmarkedsføringen er det samme hvordan du føler deg hvis ikke resten av verden ser det samme.

Skjult ID med pseudonym Draumar lø. 14 sep. 2013 17:10

Har sett at den biologiske alderen kan varierere en god del her inne.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 17:38

Alder er ikke bare et tall! Alder bærer så mye i seg :-)

Når en mann skriver at han er "en mann i sin beste alder" er han garantert minst 50.
Når en mann skriver at han søker en jente mellom 25 og 32 er han garantert over 38
En ungdommelig mann som ser yngre ut enn alderen tilsier, er over 55
En mann som søker en kvinne som liker den seksuelle leken har vært gift, og er ofte rundt 35
Men nok om det. Ulike mennesker i ulike aldre snakker og skriver ulikt. Det er noen ting som går igjen...altså.

Det kan virke som om man tenker alder utfra hvordan man har tatt vare på kroppen sin, altså grad av trent.
For meg er det fullstendig uaktuelt å ha en ung mann. Årsaken er ikke at han ikke har en deilig kropp, for det har han sikkert. Men å være sammen med en ung mann, ville for meg vært katastrofe. Man kan mene så mye man vil av gode visjoner og tanker, men man har ikke levd. Man HAR ikke årene bak seg, man har dem foran seg. Og det slår ikke feil - når "the going gets tough" har ikke et ungt menneske en moden referanseramme som gjør at han eller hun tar valg basert på erfaring og klokskap. Derfor ønsker jeg meg en mann på min alder eller litt eldre. Jeg tror rett og slett ikke min lykke ligger i en ung, viril fole med deilig kropp og masse karrieremålsettinger i huet :-)

Og jeg tenker at.....

Nei, jeg kunne sagt mye om dette med tall, gitt. Men jeg stopper her :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 17:42

Forresten:

Det at mennesker juger å alderen sin, viser meg at alder ikke er et tall. Folk er REDDE for realiteten. Kanksje :-)

Jada, jeg kjenner menn som FØØØØØLER seg yngre enn alderen sin. Derfor legaliserer de en liten hvit løgn fordi de føler at dette er mer korrekt. Men sannheten er at de som FØØØØØØLEr seg yngre, ser akkurat ut som alderen sin. Det er et karaktertrekk i ulike aldre det der - at man føler seg yngre enn alderen sier :-)

Jepp, jeg gikk på date med en som hadde jugd seg ned 7 år i alder. Han var en kjekk mann, men hadde han enda hatt ryggrad og personlig integritet til å stå for alderen sin, så hadde jeg kjøpt at han var eldre, jeg! Men ved å juge, spolerte han alle sjanser. Selvsagt. Sånt gidder jeg da ikke!

Skjult ID med pseudonym blam lø. 14 sep. 2013 18:13

Jeg er egentlig enig mye av det du skriver Z, men mennesker utvikler seg forskjellig utfra erfaring. Noen kamerater sitter fortsatt igjen i tidlig 20- årene, mens andre har blitt så gamle at de er kjedelige. De er på samme biologiske alder, men fortsatt langt unna hverandre på de fleste områder.

Det jo greit å vite at min beste alder er en del år frem i tid og at jeg står fritt til å søke opp 25-32 åringer....

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 18:15

At folk utvikler seg i ulik retning, mener jeg ikke har noe med alder å gjøre. Det har med indre og ytre påvirkninger, personlige valg og sikkert andre ting. Noen vil bli "kjedelige" i din verden uansett alder, mens andre vil være barnslig utfra ditt ståsted uansett. Tror du ikke?

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 18:37

Fra tenårene til en rundt 4 sitter kvinnene med all makt på kjønnsmarkedet og oppfører seg deretter. Arrogansen er så tjukk at en trenger hammer og meisel for å lage merker i den. Så bikker damene 45 og alt er snudd på hodet. Ingen menn vil ha så gamle damer. De mannfolka som er single er enten ikke noe å samle på, eller så tilhører de den store majoriteten single menn som er oppriktig glade for å slippe å måtte stå til rette for kvinners variable lynne. Så da får de arrogante kvinnene høste som de har sådd. Bare et lite tips til dere unge kvinner som aldri er fornøyde med de menn dere får oppmerksomhet fra.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 18:41

hahaha....så kostelig å lese et så gjennomført stigmatiserende og skjeptisk innlegg om og til kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym blam lø. 14 sep. 2013 18:49

Men de indre og ytre påvirkningene er med på å skape forskjell på mennesker i samme alder. Alderen vil jo ikke si noe om livserfaringene deres.
Jeg kan skjønne at det er ett problem med "alder er bare ett tall" hvis selvinnsikten ikke er til stedet.
Hvis du er godt over 40, eller 30 for den saks skyld, og fortsatt ser på russetoget eller perm-toget og med en svak knurring, mener jeg at det ikke er helt bra.

Men hvis du ser bort fra de som søker 15-20 år yngre partnere fordi "de er der mentalt" så behøver det ikke være så stor forskjell på en 30 og 40 åring verken fysisk eller mentalt? Derfor mener jeg, innenfor normale grenser, at alder bare er ett tall.

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 19:00

blam
Ok. 100 er nesten samme som 1000 fordi det ligger så nær hvis du sammenligner med 100 til 10000. Men hva med det?

Skjult ID med pseudonym blam lø. 14 sep. 2013 19:02

Huh?

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 19:03

Høh?

Skjult ID med pseudonym blam lø. 14 sep. 2013 19:05

Care to explain? Skjønner ikke helt hva du mener her.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 19:11

@Z

Det er ikke stigmatiserende, det er et korrekt syn på verden. Hvorfor er det menn i 30 og 40-årene, sammen med kvinner på pluss 45 som jevnlig klager på respons?

Men som er i kvinner på 45+ sin målgruppe har lært at det er lite å hente å hente fra de kvinner som ennå er single. Menn som er så gamle gjør som kvinner yngre en 45 gjør, dyrker sitt eget ego og lever livet. Så om kvinner i 20 og 30 årene oppriktig ønsker seg en solid mann å dele hele livet med så bør kvinner i disse aldersgruppene stikke fingeren kraftig i jorden og bli _litt_ mer ydmyke.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 19:14

Neeeida, Mannfolk.
Det er ikke et korrekt syn på verden. Det er ditt syn på verden. Men mulig det er korrekt for deg :-)
Liten nyanseforskjell....

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 19:20

Men navnet ditt er Mannfolk. Da har du veldig mange med deg.

Skjult ID med pseudonym aspartam lø. 14 sep. 2013 19:34

Har ikke en gang kommet på at det er mulig å lyge på alderen...

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 19:40

Åh, finnes det noe det IKKE lyges på her inne?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 19:41

Jeg juger ikke, Mannfolk.
Gjør du?

Ergo finnes det mye det ikke juges om her inne :-)

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 19:48

@Z

Selv om ikke jeg lyger så lyges det på alder, høyde, kroppsform, aktivitet, lønn, bosted, sivil status, utseende, motiver og jeg vet ikke hva. En skal ta det meste her inne med en god klype salt til det motsatte er bevist.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 19:50

Mitt poeng:

Du lyver ikke.
Jeg lyver ikke.
Jeg tror ikke vi er alene om å IKKE lyve.

Derfor: Hvorfor ikke ha fokus på de som vil vise den de er - de som ikke juger fremfor å bli sur på det motsatte?

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 14 sep. 2013 19:51 Privat melding

Uff, mye kynisk gørr i denne tråden... Mens vi sitter og leser og skriver er det fullt av sukkerfolk som koser seg på sukkerfest. Håper ikke de bare står og lyver til hverandre, da... Håper også det er noen som finner hverandre i kveld. Halleluja

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 14 sep. 2013 19:58

eg lyger om alt....berre for å vere på den sikre sida liksom..;)

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 14 sep. 2013 20:24

@blindebukk

Du lyger! Jeg nekter å tro på det du skriver her!

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 14 sep. 2013 20:34

Og da var Epimenides løgnerparadoks (var.) demonstrert av "blindebukk" og "Mannfolk".
(klapp klapp klapp klapp klapp etc..)

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 20:43

@bønna
Du sier mye rart og jeg vil stille deg et ganske personlig spørsmål. Må ikke tolkes negativt. Er du en bønne?

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 20:45

Trenger ikke utdype svaret. Ja eller nei.

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 20:55

I det ligger ja?

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 21:01

Ja

Skjult ID med pseudonym snus lø. 14 sep. 2013 21:04

I så fall var det neppe bønna selv som skrev det. Bønner kan ikke skrive.

Skjult ID med pseudonym snus lø. 14 sep. 2013 21:06

Uansett hvor gamle de er. (For ikke å spore av.)

Skjult ID med pseudonym Smile! lø. 14 sep. 2013 23:07

Ja, møtte ei som hadde lagt på seg 30 kg og følte at det ikke var en big deal og si...Jeg er jo Litt, kresen...

Skjult ID lø. 14 sep. 2013 23:10

Smile!
Vi snakker ikke 30 kilo, vi snakker 30 år akkurat nå så var så snill og ikke spår av..............

(mann 65 år fra Vestfold) lø. 14 sep. 2013 23:38 Privat melding

Nå ble det bare useriøse svar her... merkelig at det er noen som i hele tatt gidder å skrive sine meninger her... tror jeg sletter hele innlegget om det fortsetter...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 sep. 2013 23:44

jorg1s
Min oppriktige mening var å være seriøs. Beklager om du oppfatter meg som useriøs.
Jeg ser ikke "bare" useriøse svar, men......