Alle innlegg Sukkerforum

Gods og gull

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ok sø. 17 aug. 2008 23:19

Har en kvinnelig bekjent som viste meg noen av profilene til gutta her inne hvorpå de viste frem båter og biler osv !! Tenner dere jenter på det ??? I så fall så er jeg på feil sted ???

Skjult ID med pseudonym s sø. 17 aug. 2008 23:21

Hvis det skal til så lite som et par bilder av en fin bil eller båt (som sannsynligvis betyr en del for den som legger ut bildet) for å få deg oppskaket, er dette muligens litt bekymringsverdig.

Skjult ID med pseudonym løve69 sø. 17 aug. 2008 23:23

Tenne på båter og biler.... NEI :-) :-). Jeg kan ikke tale for alle kvinner, men jeg tenner på menn jeg... :-)

Skjult ID med pseudonym ok sø. 17 aug. 2008 23:26

Betryggende svar så langt :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 17 aug. 2008 23:31

Muligens jeg er i ferd med å lære noe nytt her, men en skal altså kun legge ut bilder en tror andre vil tenne på? Ops, ops.

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 17 aug. 2008 23:38

Menn er rare. De er redde for golddiggers, men vil samtidig briefe med sin materielle velstand. Er jo svært lite taktisk å legge ut slike bilder om man skal unngå den type jenter.

Skjult ID med pseudonym s sø. 17 aug. 2008 23:41

@YepsiPepsi

Jepp - kvinner er så mye enklere, alltid.

Det er forskjell på å gå etter rike folk, f.eks. på Odeons supertirsdag, eller andre liknende happenings, og det å se bilde av en bil eller båt. Det å eie en båt og / eller bil er tross alt ikke noe uvanlig i 2008, og mange har nettopp dette som hobby som ofte betyr mye for de. Folk legger jo ut bilder av både den ene konserten de har vært på i sitt liv, bikkja i bakken, fjelltoppen de var på for sju år siden og solnedganger i hytt og gevær, uten at jeg ser noe særlig poeng i å furtsnurte noe særlig over dette.

Selvfølgelig er det noen nolduser som tror at jenter lar seg imponere av dette, men utskudd kommer en aldri unna.

For å si det sånn, det er en del merkeligheter blant jenters bilder også (og tekst for den del, om vi skal dra inn det).

Skjult ID med pseudonym s sø. 17 aug. 2008 23:48

Er litt morsomt å se hvor fort piggene kommer ut når menn prøver å vise at de har fått til noe her i livet, mens en kvinnes egen fokus på imponatorfaktorer ofte hylles.

Janteloven vil aldri dø ut.

Skjult ID med pseudonym Nea30 sø. 17 aug. 2008 23:58

@ S

Har du mange biler i profilen din? Ble litt nysgjerrig jeg nå ;)).
Dumt du er anonym støtt og stadig!

TS
Jeg tenner ikke mer på en mann med fin bil enn en mann uten bil. Det kommer an på MANNEN bak utstyret og hvordan han bruker det ;-).
En mann som har bilinteresse kan godt legge inn sin kjære hobby i fotoalbumet. Eller om fjellet er å foretrekke. Ser gjerne en topp eller to jeg :-).

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi ma. 18 aug. 2008 00:06

@ s
Enig med det deg, ser det faktisk på en litt annen måte nå.

@ Nea30
Enig med deg også, interesserer meg ikke for garasjen, men for selve mannen :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 08:58

@Nea30

Ingen biler, gullringer, hytter, pengesekker eller svære yachter der, nei.

Har eid tre biler i mitt liv, men ingen at this very moment. Og den som hadde blitt imponert av en av de tre.. :)

Skjult ID med pseudonym Don Giovan ma. 18 aug. 2008 09:55

ja de tenner på det. I overført betydning: Bare prøv å kjøp en ring til kjæresten uten diamant i så finner du ut akkurat det. Men jeg tror ikke det handler om å være golddigger, jeg tror det handler om at kvinner tiltrekkes av de egenskapene hos menn som har gjort mennene bemidlet. Det handler om trygghet og det handler om det gode liv. Ikke noe gærnt med det vel?

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 09:59

"ja de tenner på det. I overført betydning: Bare prøv å kjøp en ring til kjæresten uten diamant i så finner du ut akkurat det. "

Tja, jo - men det blir muligens ikke det samme.

"Men jeg tror ikke det handler om å være golddigger, jeg tror det handler om at kvinner tiltrekkes av de egenskapene hos menn som har gjort mennene bemidlet. Det handler om trygghet og det handler om det gode liv. Ikke noe gærnt med det vel?"

Det var poenget mitt, ja - selv om det _kan_ være litt pussig å vise dette via et par bilbilder, men vi har vel alle våre måter å gjøre ting på :)

Skjult ID med pseudonym Mænn ma. 18 aug. 2008 11:25

Jeg la like godt ut bilde av min gamle Stiga gressklipper på profilen min, det virker helt fint, faktisk opptil flere som tar humoren ;-)

Skjult ID med pseudonym Sukkepia ma. 18 aug. 2008 15:27

Jeg ler av slike som går etter penger! Stakkars overfladiske fjols! Jeg er jente, men bryr meg midt i om gubben har hytte, bil, båt, feriehus og rompa full av penger. Ofte er menn med veldig fete konti også mest opptatt av det enn andre verdier som jeg selv setter mer pris på. Diamantringer?? Trenger det ikke!! Såpebobler er ekstremt forgjengenlige, men akk så utrolig mye mer vakre. Blås en såpeboble til meg isteden du... :-) Hva skal man med diamanter på fingern når verden er full av juveler? Bare se på stjernehimmelen. Eller sola som treffer havet. Eller små dråper fra grønner blader i skogen...

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 15:40

"Jeg ler av slike som går etter penger! Stakkars overfladiske fjols! "

På samme måte som mange kanskje ler av deg som blir så engasjert og opprørt av (for deg) så ubetydelige greier som hva _andre_ foretrekker? Jepp.

Skjult ID med pseudonym Sukkepia ma. 18 aug. 2008 15:43

Engasjert?? Hahaha:-D Det tok meg noen sekunder å skrive et lite innlegg.. Mest for å ha litt å gjøre når det er rolig på jobb. Folk tenner på forskjellige greier. Helt greit for meg! Ville bare ytre min mening:-) God Jul! :-D

Skjult ID med pseudonym spinn ma. 18 aug. 2008 15:56

Morsom diskusjon:-) Menn er noen raringer.
De tror at dersom de har dyre, fine biler, gedigne hjemmekinoanlegg, store høyttaler og stor flatskjermer så trekker de damer.

Villa heller satsa med en som hadde gresslipperen sin i profilen ja:-))

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2008 16:02 Privat melding

Er det virkelig helt ubetydelig, kanskje negativt at en mann har opparbeidet seg verdier i løpet av livet? Verdier som betyr noe for ham, som hus, hytte, bil, båt eller penger på bok. Båt er som regel en hobby/livstil fra vår til høst og som betyr ganske så mye...( snakker av erfaring)
Bil er sikkert det samme for mange....(betyr ikke annet enn ett fremkomstmiddel for meg)

Så kan man diskutere om det er fordel med god eller dårlig økonomi. Når man treffer et menneske, blir forelsket og alt er bare rosenrødt så betyr ikke økonomi stort. Men når hverdagen inntrer og man skal sørge for at forholdet er godt, så må det jo være deilig å ikke ha økonomiske bekymringer. Er vel da bedre og ha økonomisk frihet til og kunne finne på ting sammen.
Spise litt ute, en utenlansreise, kose seg uten at det skaper bekymringer for økonomien.

Er helt enig i at det er andre verdier hos ett menneske som virkelig betyr noe, men når de er der, så skjønner ikke jeg hvorfor det er så galt med og ha en god økonomi.....god økonomi gir også rom for frihet, kunne stoppe opp og leve livet, nyte dagene uten og måtte kjase etter og få endene til å møtes.....Man har bygd opp en plattform i livet sitt,

Skjult ID med pseudonym mia ma. 18 aug. 2008 16:03

Hehehe,, ja og helst kantklipperen også. :))) neida,, bare litt ironisk, synes det var morsomt.

Skjult ID med pseudonym mia ma. 18 aug. 2008 16:54

@sciroco
Du har rett i mye av det du sier, men innledningsvis fra TS sin side mener jeg hun mener at mange menn og sikkert kvinner også "selger" seg med eiendeler. Jeg kan kun svare for det jeg ser og har opplevd av menn.

Det er jo i dag slik at ikke bare menn har hus, bil, båt , hytte på fjellet og ved sjøen. Mange kvinner eier også materielle verdier, og ikke minst har sin utdannelse og lønn. At man som vel etablert i en viss alder av livet ikke søker personer som sliter økonomisk osv er opplagt. Det finnes lykkejegere og det finnes dem som rett og slett sliter i hverdagen fordi de er en persons husholdning med barn, og som gjerne ser det som veldig flott anledning at en mann har slike eiendeler.

For min del, ser jeg på det å eie materielle verdier som mulig negativt også. Du sier det er en frihet å eie. Jeg mener det KAN være en frihet. Det er mange nyrike i dag, og jo mere man eier jo mere har vi å opprettholde..For noen innebærer det mere arbeid....

Men å eie en bil eller motorsykkel..Hva er problemet. Alle har jo det i dag . (nesten alle). og JA, helt klart en hobby/interesse for mange, men det ligger i en helt annen tanke det TS nok her har ment,

Skjult ID med pseudonym tilslørt ma. 18 aug. 2008 18:36

@ok
Ditt spørsmål er om vi jenter tenner på menn som har bilder av biler og båter ol. i profilen. Jeg er sikker på at det er jenter her inne som tenner på slikt. Det som også er tilfelle er at det finnes jenter som ikke tenner på det. Konklusjonen blir da at verken du eller dem med bildene er på feil sted. Er ikke verden fin vel?

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 18 aug. 2008 18:50

Trenger ikke en ring med diamant så lenge det ikke er en forlovelse-ring ...
Trenger ingen fancy bil , så lenge den går fra A til B ,C osv...
Trenger ingen mann stinn av penger .. det viktigste er at vi klarer oss sammen , og kan hygge oss litt av og til .

Skulle jeg tillfeldig møtt en med mye penger ville jeg nok sagt at han må ha respekt for at jeg ikke er stinn og ikke kan være med på alt han vil gjøre . :o)

Skjult ID med pseudonym sciroco ma. 18 aug. 2008 19:08

Jeg mener jo at det som virkelig betyr noe er hva jeg har og gi av meg selv som person. Hvem jeg er, hvordan jeg er ,og hva jeg står for.

Så er det viktig uansett hva man har eller ikke har, og kunne sette pris på det...ikke jage etter noe annet hele tiden, men kose seg der man er i livet... Fattig eller rik...kjæreste eller singel... Nyt dagen i dag, den kommer ikke tilbake!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 18 aug. 2008 19:14

Kunne fort blitt vant til en dyr livsstil jeg! Hadde ikke gjort meg døyten. Faktisk tror jeg at det hadde kledd meg for å være ærlig!

Hvem vil ikke skumme litt fløten av livet? Det er faktisk ikke sånn at "rik" nødvendigvis er synonymt med overfladig.

Selv klarer jeg meg fint, og trenger ikke andres penger for å ha det godt. Om noen ønsker å være litt raus overfor meg, synes jeg det er helt supert. Det finnes jo så uendelig mange andre måter jeg kan skjemme han bort på i gjengjeld som ikke har med økonomi å gjøre! Tenk bare om han ville blitt lykkelig sammen med meg? En gave i seg selv spør dere meg! :-)

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 19:36

Få bort alle bilder av biler, båter, hunder, katter, motorsykler, hytter, hus og hager!!!!!!!
JEG VIL SE BILDER AV DEN POTENSIELLE!!!
De andre private bildene kan man evt dele senere.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:10

Mulig at jeg har misforstått........

men jeg er ikke på utkikk etter biler, båter, hunder, katter, motorsykler, hytter, hus og hager her :-)))
Det er jo den potensielle jeg søker.
Hvis det ikke holder med et bilde av en selv, men må ty til sine materielle goder for å "få draget"
er det trist. Synes jeg.

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 20:12

Og enfoldige meg skjønner ikke problemet :-)
Kan ikke alle bare få legge ut de bildene de vil, og som de syns er fine og som beskriver en selv?
Om noen legger ut bilde av hus og bil og båt og hund og katt og barn ( nei ikke barn har jeg lært ) så har vel ikke vi noe med det å gjøre. Er det mulig å være litt positiv og forstå at vi alle er forskjellige og takk for det. Liker vi det ikke er det vel bare å hoppe videre. Det er faktisk ett fritt land vi lever i og alle må da få gjøre som de syns best.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:15

Det plager ikke meg.
Men når en profil kun har bilde av bil, båt, motorsykler osv osv.
uten ett eneste bilde av seg selv... da skjønner ikke jeg helt opplegget.

Se trådstarters innlegg:

"Har en kvinnelig bekjent som viste meg noen av profilene til gutta her inne hvorpå de viste frem båter og biler osv !! Tenner dere jenter på det ??? I så fall så er jeg på feil sted ???"

Det var det jeg svarte på :-)

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 20:19

Jaja, så får de vel svar fra de jentene som de ønsker svar fra da :-)

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:23

"De er redde for golddiggers, men samtidig briefer de med sin materielle velstand."
;-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:26

Den som har mest gods og gull når man dør vinner.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:27

Stemmer det, for det er så mange lommer i likskjortene at det skulle bare mangle ;-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:31

Får ikke plass til båt og bil i lommene, da. Så de kan barna få så de får et forsprang på sin konkurranse.

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:34

Tror nok de som briefer med sin velstand og skal imponere damene har mange andre arenaer som er bedre enn Sukker til akkurat det formålet.

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 20:35

Er jo sant det da, man får ikke noe med seg når man drar her ifra. Så det viktigste må vel være å nyte hver dag som den kommer og leve ett godt liv.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:38

"presse" mitt syn over på andre?

:-)
La du ikke merke til at jeg skrev "synes jeg" ?
Jeg har lov til å ytre min mening på lik linje med andre.
Jeg undres over hvorfor folk legger ut bilder av biler, båter osv - men ofte ikke av seg selv.
Thats the clue, KiRof :-)))

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:42

Kanskje de er ute etter likesinnede (som liker båtliv)?

Hvis man skriver i profilen at man lever og ånder for båtlivet, så blir det naturlig å ha bilder av det som er den store interessen.

Synes det er verre med folk som elsker å gå turer i skog og mark så er det intet bildet av damen i helfigur ute i skogen, bare et bilde fra en grisefest på Gran Canaria i 2003.

Eller de som forteller om hvor glade de er i å reise, så er det bilder fra én chartertur i syden (ikke at det er noe galt med det i seg selv).

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 20:43

"Tror nok de som briefer med sin velstand og skal imponere damene har mange andre arenaer som er bedre enn Sukker til akkurat det formålet."

Jeg skal ikke diskutere kvaliteten på de ulike sjekkearenaene (dvs. resultat målt opp mot innsats) - men det er vel ikke så mange steder hvor en på kort tid, liten plass og med et svært stort nedslagsfelt får vist sine penisforlengere på en like effektiv måte som dette? :)

.... men, utsagnet mitt tar som sagt ikke hensyn til resultatgraden.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 18 aug. 2008 20:46

Jeg har sagt det før og sier det igjen: De som virkelig har penger legger som regel ikke ut slike bilder på sukker. Trur eg!

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:48

Zitelle har nok en gang rett.

Vet jeg.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:49

Kjære Zitelle,
det trur eg også ;-)))

Men igjen, jeg søker en person her.
Uansett om de har biler og båter, hytter og motorsykkel.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 18 aug. 2008 20:50

rire.
Jeg har ikke sagt at du ikke søker personen. Jeg tror heller ikke du er alene om hva du søker :)

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 20:52

Hvis de da ikke er nyrike og trenger å fortelle hele verden om det :-)
Lotto millionærer er ikke som andre......................osv..........smiler

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 20:54

Zitelle -

nei, det sa du ikke :-))

Fikk bare litt pepper for at jeg "presser" mine meninger over på andre.

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 20:55

Det jeg syns er litt trist med slike diskusjoner er at det ofte blir personangrep ( føler JEG) på enkelte av de som svarer på disse trådene. Er det ikke mulig å holde sak fra person og akseptere at vi alle har forskjellige meninger?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 18 aug. 2008 20:57

rire
Man får pepper tidvis på forumet. Kunsten er å ikke ta det så nøye :-)

Jeg søker selvsagt også personen, men jeg synes mange uttaler seg nesten litt "sjalu" på de som har penger, mens jeg sier at det gjør ikke meg om han har penger. Det er så mange fantastiske ting man kan gjøre i dette livet som noen ganger koster litt.

Men vi er vel enige i at det beste i livet er gratis. I alle fall om man våger å være tilstede i det beste i livet :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 20:57

@lilli

Hvor finner du dette i denne tråden? Som preger saken, altså.

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 20:58

Det som er rart er hvor forskjellig vi mennesker oppfatter skrevne ord (jfr personangrep vs harmløse kommentarer).

Har knapt sett personangrep på sukker-forumet, som må være det snilleste webforumet i Norge.

Ta en titt på VG Debatt eller en annen tumleplass for sinte mennesker, så skal dere se personangrep :)

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 21:03

Det var bare noe jeg som person følte, ikke på mine egne veier.
Kanskje jeg trenger ett kurs i diskusjoner............smiler
Er jo så mange andre kurs her inne :-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 18 aug. 2008 21:08

Kranglete i dag, kirof? ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 18 aug. 2008 21:15

Synes kirof er tydelig og muligens omstendelig tidvis, men ikke kranglete. Jeg synes ofte at ordet kranglete brukes feil i forumet, jeg.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 21:15

La meg ta det uten utropstegn:

for meg spiller det ingen rolle hva den jeg søker har.
Om det er biler, båter, hytte osv osv.
Jeg søker PERSONEN. Ingenting annet.
Om den personen jeg forhåpentligvis finner har disse tingene, ja det er intet problem.

Men jeg forstår fortsatt ikke hvorfor noen har bilder av sine materielle goder men ikke av seg selv.
På meg virker det som de bildene brukes som "penisforlenger", nettopp fordi de ikke har bilder av seg selv.

Og jeg blir ikke lei meg eller tar det så nøye. Alle har sine meninger om alt, og det bør vi gi rom for.
Synes jeg ;-)))

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 18 aug. 2008 21:22

Båter...biler...hytter...fjelltopper...eksotiske reiesmål...gull...grønne skoger...stille vann i solnedgang...kjæledyr...osv...:-)
Tror mange velger å legge ut bilder av det de føler sier litt om dem selv, jeg. En profil her inne er like mye en annonse som den er en presentasjon. Jeg søker....jeg liker...jeg ønsker...osv. :-)

Men at det oppleves som en trussel...eller som et irritasjonsmoment synes jeg er litt merkelig. Slik jeg leser TS kan det virke som han ikke føler han har nok å "vise frem", eller at jentene her inne er ute etter "statussymboler" (At en bil eller en båt er _det_ forundrer meg like mye, da...men...)

Kanskje kunne jeg dratt parallellene mellom "trutmunn & kløft"-bilder....og "bil & båt"-bilder? Hehe...oki, skal ikke trekke det i den retningen, da...*ler*

For min egen del...synes jeg det er hyggelig og informativt med stort sett alle typer bilder, jeg. :-) De gir meg et bilde av personen, og måten han har valgt å si litt om seg selv på. Og om det er rølpebilder med spritflasker på alle bilder, eller bare fjelltopper...eller bare biler? Vel...det sier endel uansett. :-)

Og denne "pengegaloppen" dere snakker om? Skjønner ikke helt hvordan biler og båter ender med Golddiggers...kanskje det er meg det er noe i veien med. Hehe...men så har jo jeg litt tungt for det, da.
;ø))

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 21:22

@lilli

"Det var bare noe jeg som person følte, ikke på mine egne veier.
Kanskje jeg trenger ett kurs i diskusjoner............smiler
Er jo så mange andre kurs her inne :-)"

Hehe, tja. Men hvis du oppfatter denne tråden som negativ, og med mye dårlig debattatferd, bør du kanskje se vekk - evt. gjøre et eller annet for å ikke ta alt så seriøst :)

Denne tråden er jo som en rosa sky med mye sukker (!) på i forhold til mye annet, f.eks. som @hansomspør nevner (selv om VGD egentlig for det meste både er nyttig og / eller god underholdning).

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 18 aug. 2008 21:23

ok...zitelle, bare litt småhissig da...hehe

Ikke ta alt så bokstavelig da, Z ;-)

Kirof: ingenting vondt ment, som du også skjønte :-)

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 18 aug. 2008 21:38

Jeg oppfattet vel kanskje ikke tråden som spes negativ, men når noen begynner å hisse seg opp over noe som i min verden er bagateller så sier jeg bare ifra :-)
Som jeg har sagt tidligere, vi oppfatter alle hva vi ser og hvordan vi opplever ting forskjellig. Og det er vel det som gjør verden spennende å leve i, tenk om vi hadde vært like og hadde like meninger..........kjedelig :-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 21:39

@amo "Og denne "pengegaloppen" dere snakker om? Skjønner ikke helt hvordan biler og båter ender med Golddiggers...kanskje det er meg det er noe i veien med. Hehe...men så har jo jeg litt tungt for det, da."

Er kanskje golddigging for sosialklienter, men du stiller et godt spørsmål.

Snart er det vel slik at de med gjennomsnittlig norsk levestandard er show-offs som bare skal briefe.

Skjult ID med pseudonym joda ma. 18 aug. 2008 21:54

Jeg skulle noen ganger ønske jeg kunne vært en "golddigger" men trenger oppskrift på hva det egentlig innebærer :-(

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 18 aug. 2008 21:58

1) Reis på Barbeint, La Belle Solle, Cosmo eller tilsvarende utested.
2) Velg deg ut den dyreste dressen og klokken (husk at det er skapningen inni dressen og klokken du må kommunisere med)
3) Kommuniser med skapningen inni den dyreste dressen og som besitter den dyreste klokken
4) Takk ja når dressen og klokken spanderer en champis. Bli med dressen bort til et bord

Dette var leksjon 1.

Nøkkelen er etter hvert å få fast plass i bilen til skapningen i dressen. Men til det kreves nok minst et par overnattinger.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym joda ma. 18 aug. 2008 22:01

Vel det hørtes slitsomt ut. tror jeg tar til takke m en helt normal, vanlig mann :-)

Skjult ID med pseudonym joda ma. 18 aug. 2008 22:03

Så da tar jeg tilbake ønsket mitt, det var ubetenksomt sagt

Skjult ID med pseudonym frustrert ma. 18 aug. 2008 22:16

Jeg er helt enig med deg ... bare motor og hestekrefter som står i hue på mye mannfolk.

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 22:19

Til dagens frustrerte fruer:

- Er det bitterhet som følge av manglende respons på en henvendelse til menn med slike bilder som er årsaken til denne sytingen?
- Eller er det rett og slett et faktum at så mange av mannlige profilene inneholder slike bilder at det faktisk ER et slit å se på?

En kan undres.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 22:48

Mitt poeng var at det er kjedelig med profiler med bilder av materielle goder,
men ingen bilder av profileieren selv.

Skjult ID med pseudonym joda ma. 18 aug. 2008 22:52

Jeg svarer ikke profiler uten bilde, men om det er ett bilde av en blid mann og 10 av biler, hus og hytte så svarer jeg om mannen skriver noe vettug. Men det er jo bare mitt synspunkt, så det så :-)

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 22:55

@joda

Helt enig med deg! :-)

Skjult ID med pseudonym joda ma. 18 aug. 2008 22:57

@rire
hyggelig at vi er enige :-)

Skjult ID med pseudonym ok ma. 18 aug. 2008 23:20

Har lyst til å fortelle dere at hun som viste meg de døve gutta her inne som hun sa, er en date herfra hehe , og ser at hun fremdeles er aktiv her , så ikke vet jeg !!! Er vel blitt ett tidsfordriv fremor ett håp om å treffe the one and only !! Takker for fine og morsomme innspill :-) Hilsen OK :-)

Skjult ID med pseudonym Don Giovan ma. 18 aug. 2008 23:24

mmmmm......bil...ooohh....