Alle innlegg Sukkerforum

Den beste daten ever!!!

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Rogaland) sø. 15 sep. 2013 11:43 Privat melding

Så satt vi der, spenningen, øyekontakt og latter lå stemningsfullt som tett smog en lørdags morgen i Beijing. Endelig hadde jeg truffet henne og allikevel var hun en totalt fremmed. Håret, øynene, smile, helt perfekt... hvordan er det mulig at jeg sitter her med henne?. Menn i dress, og kvinner med vesker går opp og ned langs gaten mens tiden står stille, og tomme kaffe koppene hoper seg opp på borde.

Vi blir enige om å gå hjem til meg, uten at jeg husker hvordan, det har blitt mørkere ute nå. Det blir sagt lite på veien hjem, men jeg bodde heldigvis ikke så langt borte. Jeg leder vei og hun et skritt bak mens jeg holder henne i hånden, man kan tydelig se at formen av skuldre og de sammengående hendene ligner et hjerte, ja selv helt fra månen er dette åpenlyst.

Sekunder senere er vi hjemme hos meg, min dør, mitt hus. I det jeg lukker opp døren slår det meg at jeg ikke kan huske dette huse, ei heller døra, men det er mitt , det må være av den berusede følelsen av å ha verdens vakreste menneske rett bak meg som visker vekk mine minner og setter meg i denne transen. Jeg leder henne opp til soverommet, vi går inn og det blir stille. Sakte dras det ene klesplagget av etter det andre og etter en liten stund ligger vi der begge i sengen, det har blitt natt nå.

Jeg ser på denne vakre skapningen som ligger der på magen med dyna opp til skuldrene, jeg smiler og tar hånda helt opp til nakken å begynner forsiktig å dra av dyna. Mer å mer vises av hennes solbrune rygg og jeg kan kjenne at jeg biter min egen leppe. Plutselig begynner min 5 år gamle sønn å spy, typisk... hvorfor spy syken nå, hvorfor akkurat nå???? Jeg hopper opp av senga, drar av dynetrekk å begynner å vaske. Mens jeg jeg står der og vasker spy hører jeg en stemme i det fjerne, stemmen blir klarere og jeg klarer tilslutt å konsentrere såpass at jeg nå hører det nå klart og tydelig. Pappa, paaaaaappa, paaaaaaappaaaa!! JA???? Rambo (hunden) har drede å tisst inne på bade. Ok ok ok, eg komme.... opp og ut av senga... en ny dag har begynt!!

Skjult ID sø. 15 sep. 2013 11:53

Du pleier å ha gode drømmer av og til, @Glu...??? Men virkeligheten henter deg av på mandager igjen?

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 15 sep. 2013 12:16 Privat melding

Nei dessverre så sjere det seg allti i drømmane og.