Alle innlegg Sukkerforum

Kjæreste eller "kos"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym aspartam sø. 15 sep. 2013 22:02

Bruk gjerne anonymfunksjonen...

Vi sier at alle som er på sukker har lyst på kjæreste. Men hvor mange har også et kort eventyr i tankene når de sjekker profilene? Noen som bare har dette for øye..?

Skjult ID med pseudonym hansen sø. 15 sep. 2013 22:05

begge deler, men i øyeblikket er jeg på monodating og er her mest for forum

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 15 sep. 2013 22:19

Hvorfor må en ha sex for å dele seng? Hvorfor er det så umulig for kvinner å holde seg til bare kroppskontakt? Det hadde passet meg perfekt å ha ei eller to å spoone med. Det er tross alt den eneste jeg savner i singellivet mitt. Kroppskontakt. Sex har jeg to frøkner som tar seg av. Frøken høyre og frøken venstre. Å bli klødd på ryggen er jammen verre å få til en ONS!

Skjult ID med pseudonym lotte sø. 15 sep. 2013 22:24

Hva skal en dele seng med noen ..hvis en ikke skal ha sex?

Da kan jeg like godt ligge alene og bre meg utover:-)

Skjult ID med pseudonym kvinne32 sø. 15 sep. 2013 22:26

Det kommer an på..

Noen menn er bare "eye candy" og ikke så spennende utover det.
Slike menn er greie for bare hanky panky;-)

Skjult ID med pseudonym aspartam sø. 15 sep. 2013 22:28

Jeg kan godt bare ha kroppskontakt, men tror det er noe med at vi gjerne vil bli begjært, være ønsket. Og så liker jeg sex, selv om det ikke er helt uvanlig med onani etter sex med en ny...

@mannfolk, du kan kanskje bruke venninner til det?

Skjult ID med pseudonym mann sø. 15 sep. 2013 22:31

Helst både kos, sex og på litt sikt kjæreste. Liker både å kunne ha en god venninne i armkroken mens vi ser film sammen, og ha sex med en annen jentevenn etter at vi kanskje har lagd og spist middag sammen og jeg har gitt henne en full kroppsmasasje, og kanskje flørte og småkose eller kline litt med en tredje i fylla. Med en fremtidig kjæreste håper jeg selvsagt jeg kan gjøre alt med henne, og kun med henne.

Skjult ID med pseudonym Safira sø. 15 sep. 2013 22:31

Nope, ikke interessert i kort eventyr.

Skjult ID med pseudonym Elregn sø. 15 sep. 2013 22:32

Kjæreste.
Man bruker jo mye tid på vedkommende uansett om det er seriøst eller ikke.

Skjult ID med pseudonym rosted sø. 15 sep. 2013 22:34

@lotte : Da kan jeg like godt ligge alene og bre meg utover:-).... Sikkert en herlig skue det

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 15 sep. 2013 22:34

@aspartam

Tror du ikke jeg har prøvd? På meg virker det som om kroppskontakt uten sex er noe farlig og/eller mindreverdig. Sterotypien "I just want to cuddle" som kvinner tillegges er i alle fall blank løgn!

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 15 sep. 2013 22:35

Ønsker kjæreste, men kan hende at det blir en "fling" i utforskningen av evt seriøst forhold.. men utgangspunktet mitt er å finne en hyggelig mann som jeg kan dele hverdagen min med.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 15 sep. 2013 22:37

@mann

Du har forstått det!

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 15 sep. 2013 22:39

Det optimale mål er jo en langsiktig kjæreste. Men jeg finner det urimelig å leve i sølibat dersom det drar ut på tiden før jeg finner en sånn. Derfor er det jo aktuelt med midlertidige løsninger også, dersom man finner noen som tenker på samme måten, og som det oppstår god, gjensidig kjemi med for nettopp det.

Skjult ID med pseudonym aspartam sø. 15 sep. 2013 22:44

Jeg kan godt bare ha kroppskontakt, men tror det er noe med at vi gjerne vil bli begjært, være ønsket. Og så liker jeg sex, selv om det ikke er helt uvanlig med onani etter sex med en ny...

@mannfolk, du kan kanskje bruke venninner til det?

Skjult ID med pseudonym tja sø. 15 sep. 2013 22:50

Jeg ønsker jo og finne en mann og dele livet med! Men en " søndagskjæreste" funker jo i mellomtiden :P

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 15 sep. 2013 23:01

@kiara
Høye krav? Jai ike får stå? Altså, hvordan i all verden bli kun kroppskontakt et høyt krav?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 15 sep. 2013 23:04

@Mannfolk
Jeg skjønte den jeg! (@Kiara altså.)

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 15 sep. 2013 23:07

@Voksenmann

Da er du invitert til å forklare. Jeg ser mer forvirret ut enn en fyr som nettopp har blitt gjennom elskeren til dama...

Skjult ID med pseudonym Kvinne31 sø. 15 sep. 2013 23:53

Ønsker først og fremst en kjæreste, men ser for meg at det kan bli litt kos underveis for å finne drømmeprinsen.. men har ikke et ønske om å innlede kun en relasjon der hensikten er "kos".

Skjult ID med pseudonym Truls Ole sø. 15 sep. 2013 23:59

Eg har berre lyst på eventyr. På å bli meir sosial. Slike ting. Viss nokon verkeleg, verkeleg, verkeleg har alt det eg vil ha i ei kvinne og meir til, og verkeleg er ei vakker, sjarmerande og raus kvinne som er ambisiøs, frekk, stabil, veltrena, sjølvsikker og meir til så kunne eg ha vurdert det.

Eg vil vel seie at eg er open for at damer kan ha eventyr med meg.

Skjult ID med pseudonym Truls Ole sø. 15 sep. 2013 23:59

Liker å sjå på meg som en luksusprostituert. Den som tilbyr mest champagne får meg. Dei må sjølvsagt også oppfylle ein rekke andre krav.

Skjult ID med pseudonym Pike81 ma. 16 sep. 2013 00:04

Jeg ser vel etter ett mere seriøst forhold på sikt, har prøvd søndsgskjæreste, men det blir fort komplisert om den ene eller andre begynner å føle noe...men så er da spørsmålet hvordan kommer man seg fra venn/venninde til kjæreste, når er det ok å gå til sengs med en og hvordan vet man da at om man investerer tid og følelser i en, at man da ikke blir såret gang på gang...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 16 sep. 2013 00:20

@Mannfolk, kl 23:07
Jeg vet ikke om jeg skal ta deg helt alvorlig. Men det er klart det er nyttig for deg å forstå hvorfor det ikke er selvfølgelig for enhver kvinne å være fornøyd med bare å ligge med kroppskontakt, uten sex.
Tenk deg selv som en kosebamse, og kvinnen som en femårig gutt eller jente. Så plasserer du en stor godteripose 20 cm foran ansiktet på barnet. Og så trener du på å forstå hvorfor barnet ikke er fornøyd med bare å ligge hele natta med kosebamsen i armene, uten å sikle på godteriposen.

Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 16 sep. 2013 01:05

Ønsker kos OG kjæreste. Er ikke interessert i korte "eventyr", ønsker heller at et eventuelt eventyr skal være av sorten som varer og varer, og at vi er "lykkelige i alle våre dager". ;P

Det er vel derfor jeg er ekstra forsiktig, fordi jeg er redd for å være bare et kort eventyr mens motparten venter på å leve virkeligheten med en annen som han HELLER vil ha. Jeg vil ikke være noen pausefisk, og foretrekker da heller å fikse kosen på/med egenhånd inntil jeg møter noen som ønsker no mer enn en fling. Man kan jo selvfølgelig aldri vite hvor lenge noe varer, men man får gjerne en magefølelse på om noen ØNSKER noe langvarig, eller om de faktisk bare ønsker seg kun et kjapt knull i ny og ne. Typisk scenario hvis man kjenner en fysisk tiltrekning men at det utover det ikke finnes "noe mer" der, ingenting felles, eller at man lever veldig ulike liv/livsstil som ikke så lett vil la seg forene - DA lyser varselslampene om at det KUN kan bli kortvarig moro. Det må være NOE mer der enn bare den flyktige overflatiske tiltrekningen som kanskje ender i senga, men ikke lenger.

Man kan iblant, hvis man er heldig, kjenne en dypere tiltrekning, et glødende begjær, men samtidig en samhørighet og den riktige magefølelsen, som kanskje nettopp IKKE fører en til sengs på første treff, men hvor man har lyst til både det OG mer, mer... De møtene hvor man bare ønsker å være sammen personen, bli kjent på dypet, både oppleve alle de flotte, fine, herlige, deilige sidene OG også lære å kjenne det sårbare, usikkerheten, kampene vedkommende eventuelt har kjempet, og alt annet som former et interessant, mangefasettert menneske. Når man ønsker DET, ikke bare et overflatisk bekjentskap, DA føler jeg det er noe mer å satse på. Ikke interessert i KUN kropp.

Selvfølgelig helt greit om ANDRE ønsker kun kos for en periode, mens de leter etter "Den Rette", men fint om de da holder seg til likesinnede. Og et er vel nettopp DER problemet ofte oppstår, at det ofte bare er den ene som ønsker bare kos, mens den andre har (kanskje ubevisst, kanskje holder det i det skjulte) et ønske om noe mer og dypere. :/

Men såklart - noe av det herligste er vel når man kan STARTE med nærhet uten sex, slik Mannfolk beskriver det...kjenne på intimiteten, nytelsen, lengselen og alle de nye brusende følelsene...være to som liker hverandre, er nysgjerrige på hverandre, og ønsker å oppnå noe dypere og varig sammen, men som samtidig går rolig frem, og kjæler, dveler ved og nyter hvert øyeblikk på veien. <3