Alle innlegg Sukkerforum

Hurra for den lille forskjellen!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mile high ma. 18 aug. 2008 13:36

Er det flere med meg som er lei av å lese om fjellgeiter, badenymfer, ski-idioter og den berømte kjemien? Hvis man leser 100 profiler så er jo 99 av de mer eller mindre like, dvs mat & vin, reiser, venner & familie osv. En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut.

Skjult ID med pseudonym Sukkepia ma. 18 aug. 2008 15:11

Hahaha! :-D var litt kjent det der ja.. Men at profilene blir veldig like har vel med å gjøre at alle må plukke ut interesser og slikt fra en gitt liste. Men når det gjelder hva man skriver på profilen, (der man kan skrive helt fritt) så er det nok en del som kunne vært litt mer kreative. Har sett at det er en del som ikke har skrevet noe som helst og de hopper jeg glatt over. Og hva med deg selv? Er du så fantastisk unik, kreativ og spennende?? ;-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 15:42

"Er det flere med meg som er lei av å lese om fjellgeiter, badenymfer, ski-idioter og den berømte kjemien? Hvis man leser 100 profiler så er jo 99 av de mer eller mindre like, dvs mat & vin, reiser, venner & familie osv. En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut."

Ingen tvinger deg å være her, kjære, så hvis det er så plagsomt, er "Logg ut"-knappen aldri langt unna :)

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 15:46

Og:

"En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut."

Noen er flinkere til å skrive enn andre, naturligvis. Dog, i de fleste tilfeller hvor jeg fatter litt ekstra interesse, står det som regel mye av den samme ulla som det gjør ellers, men det er kanskje noe med måten det står på, eller at alle klisjeene og standardreglene faktisk stemmer med mye av det jeg gjør, interesserer meg for og har lyst til å gjøre fremover. Så en MÅ ikke nødvendigvis strebe så voldsomt etter å skille seg ut.

Skjult ID med pseudonym mia ma. 18 aug. 2008 15:56

Er nå litt enig med trådstarter da,,man føler seg jo litt på siden om man ikke svetter i helsestudio eller annen trening osv. På den andre side er jo kjemi viktig..Det kan jo bli noe merkelig å være sammen med noen man ikke har kjemi med, hehe, men det er jo blitt en klisje også da. Mat, vin og reiser er inn i tiden, samme som kafe` besøk. HAHA, men det er jo også netdating da, hihi..Så vi er vel inn i tiden alle som en her inne. hehehe....

Tror nok TS mener mere ER ALLE LIKE kanskje ???

(mann 37 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2008 16:02 Privat melding

Det er ganske enkelt, vi, folk flest har de samme interessene, bakgrunn og mål her i livet. Og om noen skulle ha en sterk fascinasjon for dvergporno eller andre spesielle interesser så tør de ikke si det her. Eller de vil rett og slett ikke si det her, selvom det er akkurat det som skal til for å fange din interesse.

Dessuten, om målet ditt er å møte nye folk så vil de fleste prøve å treffe mest mulig folk. Måten man gjør det på er å lage en presentasjon med størst mulig kontaktflate. Da blir det selvfølgelig mye likt. Nå kan jeg ikke se profilen din, men vær så original du vil på din egen, så vil du jo se om du finner noen likesinnede.

Skjult ID med pseudonym /b/ ma. 18 aug. 2008 16:04

TS har ett lite poeng, og da er det vel bildet som gjør utslaget om man tar kontakt eller ikke.
Og det gjelder begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Tøys! ma. 18 aug. 2008 16:16

Nope, trådstarter har ikke noe godt poeng, Sagi, derimot, ser ut til å ha skjønt en hel del.....

Selv skjønner jeg ikke hva som skulle være så ille med å være opptatt av venner og familie, er det også blitt galt nå? ;-(

Skjult ID med pseudonym Ladyinred ma. 18 aug. 2008 16:16

Jeg er glad i god vin og stearinlys, men er ikke kjedelig selv om jeg nevner det. Tror Sagi har et poeng. Håper det dukker opp noen friske menn til middag på lørdag som kan skille meg og min profiltekst ;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 18 aug. 2008 16:31

Sagi og s sier mye fornuftig ----- jeg signerer :-)