Alle innlegg Sukkerforum

Jenter - Hvor helst bli sjekket opp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RollOver ma. 16 sep. 2013 10:26

Spørsmål til jentene her inne: Hvordan vil dere helst bli sjekket opp av en mann? Ute på byen eller på dagtid på bussholdeplassen, i butikke etc.?

Skjult ID med pseudonym ThisOne ma. 16 sep. 2013 10:37

overalt egentlig! :) Det er generelt for lite flørting og sjekking i samfunnet i dag.. Jeg kan gjerne bli sjekka opp på Rimi jeg :)

Enhver anledning til flørt og sjekking bør ikke gå oss forbi. Tenk så moro det er å flørte litt? :):)

Skjult ID med pseudonym RollOver ma. 16 sep. 2013 10:47

TS her igjen. Nysgjerrig på alder til de som skriver også. :)

Enig med deg @ThisOne!

Skjult ID med pseudonym ThisOne ma. 16 sep. 2013 11:15

jeg er 36 og flørter som bare det på trikken/banen/kaffesjappa : ) Å se en tiltalende mann og blunke litt.. du verden så moro :) og ekstra moro er det at mange blir så satt ut! Tåler vi ikke litt flørting da?
Ser en fin mann her på jobben også, og nå prøver jeg å finne ut hvor han jobber... Glemmer alltid å se på id-kortet hans, men det må jeg prøve på neste gang jeg ser han. Det er lov å prøve seg, er mitt motto :)

Skjult ID med pseudonym kvinne 49 ma. 16 sep. 2013 11:32

FLørt ivei!! Over alt!
Mye kulere å bli sjekket opp på rema1000 enn på sukker....

(kvinne 38 år fra Rogaland) ma. 16 sep. 2013 11:36 Privat melding

Det er jo forskjell på å flørte og å komme oppå til en å virke 'trakaserende' om du skjønner Jeg syntes nå det er koselig når noen snakker til meg, viser initiativ. Er jo ikke alltid like lett å tørre å gå opp til en fremmed heller. Men må gjøres på en fin måte liksom. You never know...

Skjult ID med pseudonym Fruglad ma. 16 sep. 2013 11:38

Vil mye heller bli sjekka opp i butikken, på kaffebar, bussen enn ute på byen når du har promille. Jeg glemmer aldri den dagen jeg ble bedt med på date av han som solgte et par nye nikesko til meg. Nå var han desverre for ung, men det gjorde dagen min tusen ganger bedre! :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 sep. 2013 11:48

Hvor som helst når som helst:)) Når en mann faktisk tør å flirte med en dame i edru tilstand på lyse dagen er det så sjarmerende. Er dessverre bare så sjelden det skjer. Og gjør de det kommer de ikke bort og snakker når de får et smil tilbake.. Så blir ingen date ut av det., og det er synd, for vet jeg hadde sagt ja til flere av de som flirtet jeg:))

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ma. 16 sep. 2013 12:19

Jeg er enig med dere, det er for lite flørt i hverdagen. Samtidig så er dert skummelt å flørte med ukjente. Så derfor blir det noe jeg ikke strekker lenger enn til en hyggelig men litt intetsigende kommentar. For å være sikker på at jeg ikke gjør noe som blir feil for noen, uansett hvor de er i livet sitt.
Jeg er ellers blant de som kan finne på å veksle noen ord med andre i kassekøen. Men jeg ville aldri finen på å prøve å sjekke opp en som jobber i butikk når de er på jobb. For litt uskyldig flørt er arbeidsverktøy for dem, og skal ikke misforstås.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 16 sep. 2013 12:42

Visst er det flott å bli flørtet med hvor som helst. Kom igjen!

Dersom man selv får en ubendig lyst til å starte en flirt mellom hyllene med vaskepulver og krydder, så er det en liten usikkerhetsfaktor i det - det er veldig få det syns utenpå at de er single! Verden består av store mengder folk i parforhold, og det er liksom litt bortkastet å farge sin person med et tvilsomt rykte i den lokale matbutikken. ;-)

Hva om alle single som gjerne kunne tenke seg en flirt og mer til, var utstyrt med et diskret merke på jakkeslaget? :-) Det ville være langt mer effektivt enn Sukker!

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 16 sep. 2013 14:21

Jeg flørter gjerne på butikken eller hvor jeg enn skulle se en fin mann :) Gjør det rett som det er jeg, og mennene, i ulike aldre, setter alltid pris på det. Jeg har god erfaring med sånt - blikk, smil, og kanskje noen velvalgte ord. ALLE liker å bli sett, verdsatt med blikk og smil som sier: "Jeg SER deg, og jeg liker det jeg ser."

I sommer flørta jeg en del med en vikar i nærbutikken. En utrolig vakker og sjarmerende ung mann, som jobbet der for noen år siden også. Han kjente meg igjen. Var innom der 4-5 dager i uka i sommer jeg, hehe.. og han flørtet tilbake. 26 år gammel er han, og vi ble venner på fb etter at han dro tilbake til studiestedet sitt etter sommerferien. Han er altfor ung for meg, et helt annet sted i livet enn jeg er, men flørt handler ikke om "skal vi gifte oss?" Flørt er bare positivt! :)

Skjult ID med pseudonym me too ma. 16 sep. 2013 15:33

Hvor som helst - NESTEN. Men bare nesten, for jeg liker det ikke på steder der man ikke kan komme unna... På Rema kommer du lett unna, på en cafe kan du reise deg og gå om du ikke vil bli. Men noen steder må du bli værende, som på et venteværelse hos legen, en togperrong mens du venter på toget osv. Å spørre når man går av et tog om man vil ha en kaffe er derimot veldig hyggelig. Da kan man gå uten at det er flaut. Dersom man vil sjekke opp noen på steder som man ikke kan rømme fra (som på bussen) så snakk om et tema, ikke om dating dere i mellom. Slik at man slipper å avvise og måtte bli sittende.

Skjult ID med pseudonym tja ma. 16 sep. 2013 18:28

hvor som helst egentlig, er utrolig god følelse når noen sjekker deg opp eller flørter med deg, spiller ingen roller om det er på buss, sentret, kafe, byen, butikken, eller gata...

(kvinne 29 år fra Akershus) ma. 16 sep. 2013 21:15 Privat melding

Overalt! Jeg husker en episode fra en matbutikk på tøyen når jeg bodde der. Stressa inn for å hive med meg et ell anna, plutselig var det en kar som absolutt skulle ha oppmerksomheten min, og kom med masse rare greier. Noe ala; så flott at du har en sånn handlekurv, da kan jeg legge varene mine i den og vi kan handle sammen? Husker ikke helt ordrett. Jeg ble helt paff, lo litt, sa noe tilbake og stressa videre rundt. Han dukka opp rundt hvert hjørne. Det var ikke før jeg satt meg i bilen igjen at jeg tenkte; hva skjedde nå?! Ble jeg akkurat sjekka opp på butikken? Det verste var at han faktisk var dritheit. FAEN!!!!!!!! Hvorfor kunne han ikke bare kaste tlf nr sitt etter meg da ihvertfall, eller spurt meg rett ut... følte meg rimelig mongolid da ja..

Skjult ID ma. 16 sep. 2013 22:41

Er 31 - liker at når menn tar kontakt at det blir gjort på en hyggelig og direkte måte. Hvor er ikke så vesentlig, men at det blir gjort på en høflig måte.

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 16 sep. 2013 22:59

Enig med (Skjult ID ) - ma. 16 sep. 22:41. Hyggelig, direkte og ikke perverst. Spesielt hyggelig er det om det fokuserer på noe annet enn utseendet mitt. Jeg liker å tro at jeg ser relativt normal ut, altså, jeg skiller meg ikke ut som særlig pen men er heller ikke spesielt stygg, men er møkklei av utseendebaserte tilnærminger. Sjekk meg opp basert på noe som faktisk sier noe om meg, jobb, utdanning, spesialisering, klesstil, musikksjanger, hobbyer, hvordan jeg er mot folk eller whatnot. Det er fint å vite at fine mennesker synes en ser fin ut, og hvis en bare vil ligge med noen kan det være greit å være direkte på sånt, men om man tenker at man vil noe mer kan en gjerne prate om noe annet før en legger for mye vekt på utseende.

Skjult ID med pseudonym filosofen ma. 16 sep. 2013 23:15

@chassa
Oj...føler med deg... og tror jeg ville reagert på samme måte....for det skjer jo aldri så da skjønner man ikke at det skjer når det skjer :)

Å bli sjekket opp i butikken hadde vært helt supert! :)

Skjult ID ma. 16 sep. 2013 23:29

Vi (både kvinner og menn) bør bli flinkere med hverdagsflørting, mine erfaringer i fra ulike reiser rundt om i Europa ... så er de flinkere til å ta kontakt på en hyggelig og søt måte.

Skjult ID med pseudonym filosofen ma. 16 sep. 2013 23:32

enig!

Skjult ID med pseudonym popppp ti. 17 sep. 2013 17:46

Kjedelig å bli bryskt avvist med et blikk ala "hvem f*** tror du at du er?", eller litt hånlig latter, fordi en ikke er mer enn gjennomsnittlig pen, eller kanskje litt under gjennomsnittet, og der igjen kanskje litt mer usikker og klønete i fremgangsmåten enn de som er blessed med pakken utseende + selvtillit.

Klart det er sjarmerende å bli sjekket opp av noen som er "dritheit", men er det like sjarmerende om en i dine øyne litt intetsigende eller mindre pen person prøver å sjekke deg opp? Eller er det automatisk i de tilfellene en syns det er creepy og ubehagelig?

Flørt er ikke lett i kalde Norge der folk gjør alt de kan for å unngå øyekontakt og ser i en annen retning når du passerer de på gaten osv.

(kvinne 50 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 17:59 Privat melding

Flørt, som en måte å kommunisere på, er storveis. Flørt som presser deg inn i et hjørne blir lett ubehagelig, om du ikke tilfeldigvis trives i det hjørnet. Hvor grensen mellom flørt og sjekking kan være litt diffus innimellom.

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 17 sep. 2013 18:47

Nå er jeg mann, og spørsmålet til TS var vel rettet til damene her. Men likevel. Må ærlig innrømme at jeg altfor sjeldent flørter med og prøver å sjekke opp jenter ute på dagtid i den virkelige verden, og har blitt enda dårligere de siste åra. Sist jeg gjorde det var vel kanskje i februar - mars i år en gang, på bussen. Var veldig hyggelig og av erfaring gikk jeg heller av på samme sted som henne enn å stress med nr da hun sa hun skulle av, selv om jeg egentlig skulle 4 stopp til. Ble stående å prate i sikkert 15-20 min til, før jeg sa at jeg måtte gå - og spurte om hun ville ta en kaffe en dag i det jeg begynte å snu meg bort, nærmest som en ettertanke. Dessverre hadde hun type, men sa hun ville ha takket ja ellers så jeg ga meg selv en mental klapp på skulderen uansett. Og jeg tipper jeg gjorde hennes dag litt bedre også. Men har ikke gjort det siden, så burde absolutt bli bedre på dette selv.

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 18 sep. 2013 08:31 Privat melding

Det gjelder vel her som på nettet og overalt ellers. Det er velkomment med kontakt fra dem man kan like, og ikke fullt så spennende med kontakt fra dem man ikke kan like... Men man vet jo ikke om man er i den ene eller den andre kategorien før man har prøvd! (Eller, dvs, på nettet vet man ofte at man ikke er i målgruppen hvis man leser profiler, sånne heads up får man jo ikke ute i det virkelige liv.) Stedet har ikke så mye å si som situasjonen, og jeg synes det var mye klokt i det me too skriver - overalt, men bare på steder der man kan komme unna. Blir de da værende og fortsetter praten, så har man jo allerede et tegn på interesse ;)

Skjult ID med pseudonym mann on. 18 sep. 2013 09:38

På Olafiaklinikken tror jeg må være et av de få stedene jeg tror det er veldig lite sjanse for at du klarer å flørte og sjekke opp noen ;) Hvis h*n du prøver deg på sitter og er deppa og bekymret over en kjønnssykdom, eller mulig kjønnssykdom, så tror jeg du vil ha veldig dårlig uttelling der. Jeg har vært der på rutinekontroll noen ganger, og det er jo stille som graven i det forværelset. Det eneste var da jeg overraskende møtte en kvinnelig bekjent der for et par måneder siden. Jeg spurte selvsagt ikke hvorfor hun var der, men hun var jo med godt humør så forhåpentligvis ikke noe farlig selv om hun hadde time og ikke bare var på drop-in, og vi ble sittende og prate ganske livlig og høylytt. Jeg var jo for øvrig også bare på rutinekontroll da etter et litt uforsiktig sommereventyr, så regnet ikke med at jeg hadde noe å frykte.

Gangen før jeg var der husker jeg derimot at jeg ble sittende ved siden av en rålekker jente jeg gjerne skulle ha blitt kjent med. Men hun satt nærmest og gjorde seg så liten som mulig, åpenbart ubekvem og trist, og ut i fra at hun var både hos pleier og lege på den tiden jeg satt og ventet så hadde hun nok fått et eller annet stakkar. Tror ikke jeg hadde hatt mye sjans på å sjekke opp henne der for å si det sånn.

Tror det samme i stor grad vil gjelde på et legekontor, selv om kjønnssykdommer nok er mer flaut. Sitter du med magesmerter, feber eller en eller annen skummel sykdom tror jeg du føler deg veldig sårbar og deppa, og ikke er særlig åpen for å bli flørtet med eller sjekket opp. Med unntak av faren min da, som i sin tid faktisk sjekket opp moren min fra sykesengen der han lå med sprukken blindtarm, sikkert likblek og kaldsvettende, og hun var pleier :)

Nei, ikke alle situasjoner og steder passer for flørt. Men de fleste gjør det. Ofte har du imidlertid bare et pitte lite øyeblikk vinduet er åpent, noen sekunder kanskje eller et halvt minutt, og så er det for sent å prøve seg. Særlig som mann, for har jenta lagt merke til at du har sett på henne i flere minutter eller en halvtime før du i det hele tatt sier et ord fremstår du lett som litt creepy. Vi menn er nok mye mer overbærende der.

Skjult ID med pseudonym mann on. 18 sep. 2013 09:39

P.S. Et lite tips til dere jenter: Hvis dere virkelig ønsker at menn skal prøve seg på busse, banen, i butikken og lignende steder, så dropp de hersens øretelefonene mange av dere går rundt med hele tiden. De gjør at dere lever i deres egen lille boble, og det er vanskelig å ta kontakt. Solbriller vil selvsagt ytterligere forsterke dette. Litt inspirert av denne tråden prøvde jeg å si hei og komme i prat med en søt jente som satt ved siden av meg på bussen i morges, men hun hørte på musikk og la ikke en gang merke til at jeg forsøkte å snakke med henne. Synd for henne, hun kunne ha fått en mye bedre start på dagen enn å sitte alene på bussen og kjede seg hvis hun hadde vært litt mer åpen for kontakt.

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 18 sep. 2013 10:03

@mann og tipset går tilbake til dere menn, ikke sitt med nesa i den kjedelige mobilen hele tida ;) Etter at jeg sluttet å sjekke mobilen på trikk/bane/buss så ser jeg så mye mer folk og er letter tilgjengelig for kontakt dersom noen ønsker det ;)

Skjult ID med pseudonym mann on. 18 sep. 2013 10:12

@ ThisOne

Selvsagt går det begge veier :)