Alle innlegg Sukkerforum

Bare lurer - hva grunn har folk for å skjule seg bak et ekstra nick/ pseudonym på forumet?

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 17 sep. 2013 14:46 Privat melding

De aller fleste her på forumet gjør jo det og hvorfor?

Prøvde jo selv på det da jeg først kom inn på forumet, men syns det ble bare pes og krøll, og dessuten står jeg for det jeg skriver og om noen velger å blokkere meg, lar være å se på profilen min / kontakte meg av den grunn så er jo det opp til dem.

Skjønner jo at noen velger pseudonym / skjult id bare for å kunne lage kvalm, krøll og å kunne drive med "trollskap", men hva med dere andre som ikke har det for øyet?

Og bare så det er sagt - dette er ikke ment som noe sutring, klaging eller kritikk - er utelukkende nysgjerrig.

(mann 58 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 14:52 Privat melding

Da jeg var på sukker forrige gang, var jeg HaraldBK. Og så var jeg Stevia som skjult skribent på forum. Da jeg snublet ut av sukker og inn i et forhold, gjorde jeg meg mer anonym, og ble Stevia også som brukernavn. Samtidig som jeg fjernet profilbildet. Gamle poster blir jo stående, og da ville jeg ha mindre eksponering.

Forholdet holdt dessverre ikke, men jeg synes i grunnen Stevia61 er greit nok. Hvis jeg vil skrive under annet nick, har jeg et til, men det bruker jeg ikke så ofte. Det er et nick jeg har brukt i annen forumaktivitet på nett.

Skjult ID ti. 17 sep. 2013 15:06

Er flere som ikke skriver anonymt som fint klarer å lage kvalme, krøll og drive trollskap da så ser egentlig ikke problemet. Noen ødelegger for deg selv skjult, mens andre gjør det åpent. You do the math, hva er best ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 17 sep. 2013 15:28 Privat melding

@ (Pseudonym): har jeg sagt at noe er problematisk?

Men siden du spør så ville jeg foretrekke om folk som bare er ute etter å lage kvalm turde å gjøre det "åpent" og ikke være feige med å skjule seg bak full anonymitet. Mye lettere å være frekk/ lage kvalm når det ikke vil gi noen konsekvenser av å oppføre seg slik....og da har folk bedre grunnlag for å avgjøre om dette er en person man ønsker å kontakte osv.

Skjult ID med pseudonym me too ti. 17 sep. 2013 15:31

Hvis du ser på tråden til Roisjæla, så ser du at den raskt dreide seg om hennes private anliggende og ikke temaet for tråden. Bør være svar godt nok... :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 17 sep. 2013 15:41 Privat melding

@ me too - vet ikke hvilken tråd du viser til.

Skjult ID med pseudonym Snill ti. 17 sep. 2013 16:00

Så var det på ann igjen, på ann igjen!!! Tralalalalalalal :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 17 sep. 2013 16:09 Privat melding

@ me too: fått med meg tråden nå, men her er det jo nettopp det at folk skjuler seg bak et pseudonym og drar inn ts sine private anliggende som er problemet, ikke at ts ikke bruker pseudonym...

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 16:11 Privat melding

Det har vel noe med å være privat eller ikke å gjøre. Om jeg kommer med uttalelser og private erfaringer som jeg normalt ikke ville fortalt hvem-som-helst, men som jeg føler gangner diskusjonen, bruker jeg pseudonym.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 17 sep. 2013 16:13 Privat melding

@ snill: ?! Har du problemer med at jeg spør om dette? Meget mulig at spørsmålet er blitt stilt før, men jeg sitter ikke nødvendigvis å nileser på forumet før jeg stiller et spørsmål ....

Skjult ID med pseudonym Snill ti. 17 sep. 2013 16:35

TS :-) Har ingen probleme med at du stille det spørsmåle, har du problemer med at jeg skrev det jeg skrev? Men ska gi de som ønsker en kort introduksjon av hva du kan forvente på sukker :-)

Er alle menn av dårlig kvalitet = nei
Er alle kvinner av dårlig kvalitet = nei
Får du svar på alle de du sender melding til = nei
Hvorfor noen skriver under skjult id = forde vi har ett valg
Liker noen kvinner menn med stort stell = ja
Liker noen menn med litt mindre stell = ja
Er det noen gifte/samboer her inne = ja
Irriterende = ja
Bruker noen for mye energi på og irritere seg over ting = ja

Men jeg selv er av den oppfatning, at min tid blir ikke brukt på menn som ikke tar meg for den jeg er :-) Listen kunne nok blitt mye lengre, men nå var det en kort introduksjon jeg skrev jeg skulle gi.
Håper den kan være til hjelp for noen :-))

Skjult ID med pseudonym frøken-o ti. 17 sep. 2013 16:38

..fordi jeg ikke vil eksponere meg for mye og bruke opp ansiktet på forumet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 17 sep. 2013 17:11

Orker ikke all pågangen fra damer. Så derfor er jeg anonym for å få litt pusterom! :P

Skjult ID med pseudonym Calvados ti. 17 sep. 2013 17:32

Jeg bruker ikke forum for å få oppmerksomhet på profilen min, og ønsker det heller ikke. Hvis jeg ønsker oppmerksomhet, så får jeg det gjennom å sende meldinger til dem jeg ønsker kontakt med.

Skjult ID med pseudonym CamelToe ti. 17 sep. 2013 17:57

Det er for å spre eder og galle på forum uten å stå til ansvar for det så folk ikke kan se hvilken psykopat man er.

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 17 sep. 2013 20:34

Jeg vil skrive ting som ikke knyttes til ansiktet mitt. Tror jeg er lei av at utseende skal ha noe å si i alt, eller er redd for å bli gjenkjent på gaten kanskje. Jeg skriver private ting her som også omfatter andre og da er det ikke riktig i mine øyne å gjøre det i et forum som kan sees av alle med internettilgang. For de som ikke skriver om ting som involverer venner/ekser/uvenner etc så er det jo bare et spørsmål om å bli sett eller ei.