Alle innlegg Sukkerforum

Kontakte eller la være?

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 15:06 Privat melding

Hvordan skal man egentlig gå fram her inne?
Dersom jeg har vært inne på en profil, og han ser på min profil etterpå, er det da best å vente til han tar kontakt, eller bør jeg ta kontakt? Føler at jeg ofte velger det siste, men har på følelsen at det ikke settes så stor pris på. Er det fordi menn helst vil ta intiativ selv for å føle seg mandig?
Jeg prøver som oftes å skrive enten noe sånn som "Hei! Du virker trivelig og jeg tror vi har mye til felles", eller jeg går rett på og spør om noen vil bli med å ta den kaffen (som det også oppfordres på manges profiler til at jeg burde gjøre). Er det fordi dette er kjedelige/ u-sexy meldinger at jeg ofte ikke får svar?
Jeg spør meg selv også om det virkelig finnes menn som tørr å elske. Erfaringene mine så langt tyder nemlig mer på at menn handler ganske så impulsivt, blir redd av ansvar og dilter gjerne med i et forhold hvis det er behagelig nok, men backer unna så snart man krever litt av dem. Jeg prøver å bevise det motsatte med å dra ut å date litt, og gi folk en sjanse. Det er derfor jeg er her inne. Bare håper mannen som virkelig tørr å være mann og ikke bare en gutt på skateboard dukker opp snart...
Ellers lykke til med jakten alle sammen!

Skjult ID med pseudonym ....t..... ti. 17 sep. 2013 15:09

@Roisjæla Man kan jo gå frem som deg da, bare blokke når en skriver en hyggelig melding til deg? Har det funket for deg å finne den rette på den måten?

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 17 sep. 2013 15:13 Privat melding

@ roisjæla........skriv mld til ham....så kan jo du være en av de få jentene her inne som skriver førstemld...)

(kvinne 29 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 15:15 Privat melding

Jeg blokker aldri uten å ha sett på profilen. Det kan vel være jeg har litt høye forventninger, men dersom jeg ikke føler at noe stemmer er jeg ganske rask til å blokke. Det kan nok stemme at jeg bør være litt mer "liberal" på dette punktet. Det kan være at jeg har blokkert dersom jeg ser at personen fester mye, stemmer frp, ikke har skrevet noe særlig om seg selv, eller ikke har bilde. Noen få ganger hender det også at jeg tenker "jeg kunne aldri blitt tiltrukket av denne mannen", men det er heller unntaket. Som oftest gir jeg folk en sjanse. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem du er.. Burde kanskje gitt deg en bedre sjanse..

Skjult ID med pseudonym me too ti. 17 sep. 2013 15:18

hans80 - jeg tror ikke hun er en av få jenter som gjør det. At du og jeg ikke får det så ofte, betyr ikke at menn og kvinner ikke skriver her inne.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 17 sep. 2013 15:19 Privat melding

helt greit å blokke,,,,,men får du en mld fra en uintressant profil så hvorfor ikke bare sende et standaravslag?.og så blokke?.da har man i tillegg vært høflig også :)

Skjult ID med pseudonym ....t..... ti. 17 sep. 2013 15:22

@Hans80, helt enig i at det er helt greit å blokke, er en ærlig sak det, men syns det er litt umodent å lage en profil der man klager på alt det der.

@Roisjæla, jeg er ikke en som ønsker en ny sjanse, du tok et valg og da regner jeg med du står for det ;)

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 17 sep. 2013 16:30 Privat melding

@TS.
Liker du noen her så skriv det rett ut, ikke nøl :) Man har ikke noe å tape likevel med unntak av giroen til sukker.
En annen ting som øker mulighetene er å skrive med åpen profil slik du gjør her på forumet sånn at folk ser deg og dine meninger i en bestemt diskusjon. Det gir ofte respons og får deg og dine synspunkter frem på en annen måte enn i selve profilen.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 17 sep. 2013 16:45

Bra du er åpen for å gi folk en sjanse, men du burde absolutt ikke gi meg en. Du bør blokkere meg snarest faktisk! :P

Ellers så er hovedregelen at om du syns profilen er interessant, ta kontakt!

(kvinne 29 år fra Oslo) ti. 17 sep. 2013 22:01 Privat melding

Denne diskusjonen har vel egentlig gitt meg svar:) Det er vel en grunn for det de gangene jeg får lite respons eller blir blokka: på samme måte som at jeg har mine grunner de gangene jeg gjør det. Så da er det vel bare å kjøre på, og være glad for de som er hyggelige og svarer:)