Alle innlegg Sukkerforum

Votter, vinterdekk, kalde føtter og en mobiltelefon.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gnuff ti. 17 sep. 2013 21:01

Nå er det høst og vinteren er like rundt hjørnet. Det betyr kalde fingre og hender.
Vinterdekk er skrevet kun fordi jeg er driiit lei av og måtte stå i kø fordi noen har sklidd av veien. SKIFT...TIL...VINTERDEKK...FØR....SNØEN...KOMMER!!
Til den med kalde føtter, som ikke møtte opp på daten, anbefaler jeg skikkelig tjukke sokker. Det er ikke så kaldt enda at fingrene ikke klarer å skrive en kort sms på mobiltelefonen!

Skjult ID med pseudonym yes fr. 20 sep. 2013 14:06

Hahaha...kanskje sukker burde tilby nettshopping for de med kalde føtter...;-) god helg til dere alle !

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 20 sep. 2013 16:35

HVA??? jeg går med shorts ennå jeg. Ikke tale om at jeg tar på meg langbukse før 1.okt

(mann 37 år fra Troms) fr. 20 sep. 2013 22:42 Privat melding

Snøen har så langt vært en løgn i Tromsø. Vi lever fortsatt her med sol & sommer. Sykt!
Venter bare på bakrusen!

Skjult ID med pseudonym Rosa fr. 20 sep. 2013 22:46

I dag kjøpte jeg nye vinterdekk... og man blir jo rett og slett litt lei seg når man innser at vinteren er like rundt hjørnet...

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 20 sep. 2013 22:48 Privat melding

Nei!! Jeg nekter!! Vinteren er ennå LANGT unna, trærne er jo nesten bare grønne ennå!! Solte meg på verandaen i stråålende sol i dag! Nei, pokkern ta, orker ikke vinteren på leeeeeeeeeeeenge ennå.
Må jo innrømme at det ble montert opp varmeovner i taket på verandaen i dag... Så... Skal ha schvært 50 årslag i oktober, så jeg forbereder... Til alle de festlige ferstrøyker- vennene mine!!!!!
Høsten er jo koslig, med tykke strømpebukser og koselige skjørt med høyhalsa til...tykke skjerf... Joda. Men ikke vintern ennå. Nei.

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 23:55 Privat melding

VINTER?! Nei, fysjom! Sånt tull vil vi ikke ha noe av... Syns riktignok en venninne av meg var dryg i sin påstand om at det ikke er høst før 23. September, men å si at det er vinter snart er også å ta vel hardt i syns jeg. Ulltrøyen er riktignok kommet frem og varmeovnen på soverommet skrudd på, men vinter trenger egentlig ikke stikke innom på visitt i det hele tatt ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 23:56 Privat melding

Kiara: padler du? Så gøy! Det har jeg også lyst å lære meg :)

Skjult ID med pseudonym Mannfolk fr. 20 sep. 2013 23:57

@Kiara

I bare trøye? Blir du ikke kald på stumpen da?

Skjult ID med pseudonym Stevia61 lø. 21 sep. 2013 00:07

Huff, vinteren kan vente en stund til. Jeg vet ikke om jeg tør tenke tanken på å legge om dekk. Har jo ikke nok jern igjen i bilen til å feste jekken.

Skjult ID lø. 21 sep. 2013 00:14

Jeg burde kanskje legge om til sommerdekk snart? Dette er andre sommeren på rad at jeg kjører på vinterdekk :-/

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 21 sep. 2013 00:39 Privat melding

@ Kiara - har padlet et par ganger før - var kjekt det, men lærte veldig fort at å padle uten hansker ikke er noe sjakktrekk for en med veldig tynn hud på hendene :/
Også sliter jeg med tanken på å måtte lære meg å rulle... Men kanskje det kan bli neste sommers prosjekt å lære seg :) nå har jeg så mye annet på tapeten ...

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 12:39 Privat melding

Det er noen ting jeg bare nekter å gjøre, og en av de tingene er å skifte dekk... Fins nok av mannfolk her i verden til slikt. Eller bare stikke innom et sted for å få det gjort... Koster

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 12:41 Privat melding

...ikke alt for mye! Ops
En annen ting var å klippe plen... Så flyttet mannen ut også måtte jeg for f... Begynne å gjøre det, da... Noe forbanna dritt, tenkte jeg da... Men saken er, at jeg faktisk koser meg med det!?

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 21 sep. 2013 13:01 Privat melding

@ Tine2222: Enkel måte å løse de problemene - Ikke ha bil og kvitt deg med plenen ;)

Har ikke bil (selv om jeg gjerne skulle hatt - og skulle nok da klart å skifte dekk selv i verste fall, men billigere og tar kortere tid å få en dekkbyttesjappe til å gjøre det - så kan jeg heller bruke tiden på å tjene peng på å fakturere - outsourcing er en bra ting!) og bor i blokk (:P) så den lille gressflekken som er rundt blokken tar vaktmesteren og de med dugnadsånd seg av ;)

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 13:22 Privat melding

Joda, men ikke SÅ enkelt... Må beholde huset en stund til pga ungene. Og er fryktelig glad idet oxo.. Og..når man har hatt bil i så mange år som meg så er det ikke engang et alternativ å ikke ha bil. Kommer an på hvordan man lever, tenker jeg? Bor man midt i en by kan jo bil bare være et pes. Parkering, etc.
Nuh skal jeg på dait så ønsk meg lykke til...................

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 21 sep. 2013 13:29 Privat melding

@ Tine2222: Skjønner det - skulle gjerne hatt hus selv så - liker ikke å bo i blokk :( Så var egentlig bare på skøy at jeg foreslo det - få ungene til å klippe plenen hehehe :)

Og selv om jeg bor nærmt byen skulle jeg likevel hatt bil - pes å være avhengig av buss hele tiden og tungvint når en har venner som bor langt ute på gokkalandet ...

LYKKE TIL PÅ DATE :) - krysser fingre og tær!

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 21 sep. 2013 14:23 Privat melding

@ Kiara: Blokk høres kanskje ikke så forlokkende ut når man har en haug med husholdsregler å forholde seg til, et styre som elsker å belære folk og pålegge folk ting og tang og legge seg opp i alt mulig, når man må ta hensyn til alle andre i alle bauer og kanter og har naboer som kan finne på å begynne og hamre og banke kl. 3.30 om natten, eller spille orgel og trekkspill (noe de ikke kan) kl 1.30 om natten ;)

Ønsker meg stort hus "på landet" med god avstand til nærmeste nabo :D Og overgrodd hage kan begrenses med betong ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) lø. 21 sep. 2013 15:52 Privat melding

@ Kiara: Y.W ;) Det var min plan også - å aldri mer bo i blokk, men ting blir ikke alltid som planlagt, men så snart jeg er ferdig med studier og en fast fulltidsjobb med grei lønn er i boks blir det nok boligjakt igjen ;)

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 18:20 Privat melding

Ferdig med dait... Da er det bare å begynne å skrolle igjen...
Jaja, hyggelig i Drøbak, da.
Fikk meg en ny jakke oxo.
Nå er det på fest!!
Ha en strålande kveld, folkens!!!