Alle innlegg Sukkerforum

Menn som lyver på alderen !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oppgitt on. 18 sep. 2013 09:24

Helt utrolig ! Menn her inne tar glatt bort både fem og ti år fra sin alder. Jeg ser bildene og tenker at han der må da være eldre enn han sier, eller så har han røyket i mange år, noe som kan sette fart på aldringsprosessen... Så ender det med at chatten utvikler seg da man liker profil , bilder og kommunikasjon - og man får navnet til vedkommende... en rask sjekk på skattelistene viser den rette alderen og min interesse faller ned i skoene, ikke på grunn av alder, men på grunn av løgn og uærlighet og at jeg da føler de har en klar agenda - players !...Hva er det de tenker på egentlig ? For meg virker dette totalt useriøst og jeg får en følelse av at de bare er der inne med sine " seriøse " profiler for å noen i sengen ! En mann på 61 er ikke 50, en mann på 54 er ikke 44... etc !!!

(mann 65 år fra Vestfold) on. 18 sep. 2013 09:41 Privat melding

Er ikke bare mannfolk som lyver på alderen... har sett ei som jeg kjenner litt til her som har satt alderen sin til 49 år og selv så er hun 61 år... den syntes jeg var veldig drøy... har sett flere kvinner som har bløffet på alderen... vedlig dumt og gir et uærlig utgangspunkt... alder er som regel bare et tall... men det får da være grenser... helt utrolig...

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 18 sep. 2013 10:39

Jeg har eksperimentert / ikke løyet / på alder et par ganger, jeg.
Jeg satt den 5 år ned og har fått enorm respons på en gang. Noe jeg ikke hadde med min riktig alder. Og da snakker jeg om den aldersgruppe jeg er interessert i.
Så muligens de som lyver på alder har sin grunn.

Skjult ID med pseudonym twistedsis on. 18 sep. 2013 10:41

Det er kult da

(mann 58 år fra Oslo) on. 18 sep. 2013 10:49 Privat melding

Hvis man jukser på alderen så har man i hvert fall ikke ambisjoner om noe langvarig forhold. For min del kan jeg ikke lyve. Jeg er ikke i stand til å opprettholde en falsk historie over tid. Og da er det like greit å bare snakke sant. dessuten vil jeg elskes for den jeg er, ikke for en ide om noen jeg kunne vært.

På ting som ikke kan måles og veies, er det sikkert noen som opplever meg som ikke helt ærlig. Men da er det fordi sannheten er subjektiv. Og når jeg leker med ord, så vet jeg at de kan tolkes annerledes enn jeg mener dem. Og om noen ikke skjønner ironi, oppfattes jeg kanskje som uærlig.

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 18 sep. 2013 10:50

Altså, da jeg tippet 33 så falt jeg ut av "ønsket alder" for en stor del av jentene jeg var interessert i, siden de ofte hadde satt 32 som maks. Da jeg tippet 35 falt jeg ut av "ønsket alder" for enda flere. Det er selvsagt litt kjipt, siden jeg (som ca 80 prosent av alle andre mennesker) føler meg yngre enn min egen biologiske alder og samtidig gjerne møter jenter som er både 5 og 8 år ynge enn meg, som mange av gutta. Og jeg vet jo at ute i den virkelige verden har jeg fortsatt draget både på jenter på 25 og 30, som ikke vil ha "gamlinger" som meg her på Sukker. Men hva er vitsen i å juge her likevel? Jeg kan gå for å være fem år yngre enn jeg er, så kunne kanskje ha skrevet 30 hvis jeg bare ønsket å møte jenter for kortvarige flørter og ONS her, og vært forsiktig med å gi dem fullt navn og mobilnummer så de fleste ikke hadde avslørt meg med en gang, men ærlig talt. Så falsk er jeg ikke. Dessuten vil jeg jo helst kunne fortsette å møte en jente jeg skulle like og kanskje gå inn i et langvarig forhold med henne, og jeg kan knapt tenke meg noen lettere måte å ødelegge sjansen for det på enn å starte forholdet med en slik løgn.

Skjult ID med pseudonym me too on. 18 sep. 2013 11:15

Jeg har også vært på middag med en mann som var 6 år eldre enn det sto. Det er all grunn til å være på vakt når de er: 39, 49 osv... hehe. Han her var 55. Jeg holdt på å spørre hvordan han skulle feire 50-årsdagen sin. Men jeg gadd ikke. Jeg visste jeg ikke ville ha noe mer med en som lyver å gjøre uansett. Sannheten kommer fram til slutt. Og da er det slutt...

Det eneste jeg har sett og som kunne passert, er de gangene jeg har klikket meg inn på en profil og det står i profilteksten hva riktig alder er, og at alderen kun var for å bli klikket på i første søkerunde. Det er såvidt innafor, men teller ikke positivt. Men å møte noen uten å oppgi riktig alder først - det er klar deal breaker.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 18 sep. 2013 11:34

@ kvinne

Din kommentar: Så muligens de som lyver på alder har sin grunn.......

Ja selvfølgelig mener de det. Det forandrer ikke fakta at vedkommende er en løgner uansett.

Hilsen gammel feit dame med stokk men riktig oppgitt alder:))

(mann 38 år fra Vestfold) on. 18 sep. 2013 16:00 Privat melding

har faktisk lagt merke til at det er en del juging på alder her inne,,,,trodde først og fremst at det gjaldt menn etter å ha lest/hørt en del om det på forumet her,,( selv om en ikke skal tro på alt en leser/hører,)...men ja ...det forekommer i stor grad av kvinner i aldersgruppe (40 og opp...) også etter min erfaring av matcher her inne...vanskelig å skille noen år,men når en person utgir seg for å være 10-15 år yngre en det hu ser ut til så oppdages det lett ....

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 18 sep. 2013 16:47 Privat melding

Enig med lady m.fl.

Kan ikke skjønne vitsen med å lyge om slikt?
Må man lyge på alderen for å få oppmerksomhet fra den gruppen man er interessert i, så er det vel på tide å ta det som et hint at den aldersgruppen er ikke interessert i deg og move ?

Skjult ID med pseudonym megabit on. 18 sep. 2013 17:59

Kvinner lyver med makeup

(kvinne 46 år fra Buskerud) on. 18 sep. 2013 21:04 Privat melding

Når en ønsker å finne kjærlighet er det vel fordi en vil ha en som blir glad i den du er. Jeg ER 40 år. Hvis det utelukker meg som aktuell partner, da er det ikke rett person vel?
Tenker det sier mye om desperasjon og usikkerhet når en må juge, late som eller endre noe en er. Om jeg hadde oppdaget at en mann jeg datet hadde oppgitt feil alder, hadde jeg blitt lei meg og skuffet over den personen.. Og det hadde nok ikke blitt flere dates .

Skjult ID med pseudonym .oOo. on. 18 sep. 2013 21:16

Kan ikke finne noen formildene omstendigheter for å juge på alder. Gjelder også å "juge" med bilder som opplagt er tatt for lenge siden i både alder og vekt, eller kanskje er av noen andre for alt jeg vet. Regner med det gjelder begge kjønn og ikke bare kvinner som er mine preferanser.

Tipper personen håper på å imponere nok til tross for falskheten. For å være ærlig kan jeg nesten forstå det, leser man inne på forumet her f.eks er det opplagt mange som sliter med å treffe noen i det hele tatt, og da er det sikkert verdt forsøket. Risikoen for de fleste er vel uansett ikke-eksisterende, så lenge alternativet er å ikke få kontakt i det hele tatt.

Erfaringsmessig har dette fungert for 0% for de som har prøvd dette på meg.
Er ikke direkte nok til å snu på hælen, men det blir et høflig men svært kort møte

Skjult ID med pseudonym kvinne30 on. 18 sep. 2013 21:45

Jeg overhørte en samtale på sukkerfesten, en mann som fortalte at han hadde vært på mange sukkerdater. Hans inntrykk var at det er svært mange som lyver både på alder og bilder. Når man forventer å møte en i normalstørrelse (sett bilder og lest igjennom profil) også kommer det ei dame som er svært stor størrelse, eller at bildene er tatt i fra glansperioden som var for ti år siden.

Menn lyver - kvinner lyver.. Tilliten er borte fra første stund, uansett hva hensikten er.. forhold eller flørt...

Skjult ID med pseudonym skytt on. 18 sep. 2013 21:52

Tenker at jeg er stolt av det jeg har rukket på mine snart 42 år. At jeg ser yngre ut og er ung til sinns er jo bonus.
Lyver noen om alderen sin kan de umulig være stolt av seg selv. Er man ikke stolt av seg selv, er man i mine øyne uinteressant.

Skjult ID med pseudonym Oppgitt to. 19 sep. 2013 02:24

Takk for mange gode svar på tråden jeg startet :) Setter stor pris på det og godt jeg ikke er alene om disse erfaringene ! Noe jeg visste jeg ikke var, men uansett godt å få det bekreftet :-) Folk lyver om det ene og det andre her inne tydeligvis.... Tingen er å være ærlig fra første stund, det vinner man på ! Les her...fin artikkel om nettdating og kynisme i kjølvannet av det : http://www.klikk.no/helse/dinkropp/samliv/article342295.ece
" Ett utdrag : " Pernille Dysthe gikk inn i et forhold til en av mennene hun møtte på nettet – som etterlot henne med knust hjerte.– Det var mange fine ord innledningsvis. Men etter vår første lille konflikt var forholdet over. Jeg hadde kjærlighetssorg og fikk sjokk da jeg oppdaget at han var online igjen på timen, klar for nye erobringer ! "Er det virkelig så lett", tenkte jeg.! -------------------- > Ja, vi er vel flere som har opplevd lignende situasjoner skulle jeg tro ?

Skjult ID med pseudonym megabit to. 19 sep. 2013 08:24

Det du trekker fra alderen, kan du legge til på høyden :)

(mann 44 år fra Rogaland) to. 19 sep. 2013 17:14 Privat melding

Hmm tror der er utrolig mange, som lyver om deres alder, men det kan man da i det mindste bedømme selv ved et evt. møde, men alt det andet, som personen lyver om, det er vanskeligt at finde ud af...

Hvis jeg møder en pige, som har løjet om sin aldre, så vil jeg automatisk gå udfra, at personen har pyntet/løjet om en del andre ting, så det er et "hyggeligt at møde dig, ses" :)

Tror folk glemmer lidt, at det faktisk kan lade sig gøre, at finde en sød og dejlig kæreste bare ved at være sig selv.. "gør mod andre, som du vil de skal gøre mod dig" princippet passer vel meget godt ind her...

Det er, efter min mening, formålsløs at skrive meget sammen inden et evt. møde, da man på et møde, selv kan se og opleve personen, som personen faktisk er og det må være vanskeligere at lyve :)

Jeg er 38 år, dårlig til at lave mad, vasketøj skal kun deles op i 2 portioner i min verden, farvet og hvidt og så kan jeg i perioder opføre mig, som en på 20 :) any takers? :P

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 19 sep. 2013 19:20 Privat melding

Kanskje folk forveksler sin fysiske alder med den mentale alderen? Jeg er vel omtrent 25 i hodet, kropp rundt 30 og fødselsattesten sier 37. Det skulle bli ca. 30 år gammel det da, i snitt. Får vel oppdatere profilen min.

Skjult ID to. 19 sep. 2013 20:39

Hvorfor sjekker du skattelistene? Det er det jeg lurer på...

Skjult ID med pseudonym Oppgitt fr. 20 sep. 2013 06:00

Sjekker skattelistene når jeg mistenker løgn om alder, da riktig fødselsår står oppført på de listene ;) Hva vedkommende tjener bryr jeg meg mindre om...det er de menneskelige verdiene jeg ser etter, en av dem er ærlighet :-) IKommode1 : å lyve på alderen med tre år er mindre ille enn å lyve ti år eller mer...eller ? Uansett, å starte ett nytt bekjentskap med slike løgner er ufint og sier meg mye om den personen ! Nok løgn og bedrag i denne verden generelt...jeg ønsker meg en ærlig, moden partner ved min side :)

Skjult ID med pseudonym CamelToe fr. 20 sep. 2013 07:11

"Helt utrolig ! Menn her inne tar glatt bort både fem og ti år fra sin alder"

Kvinner gjør akkurat det samme med sminken!

Skjult ID med pseudonym Oppgitt fr. 20 sep. 2013 07:56

Sminke, ihvertfall for mye av det, får faktisk en kvinne til å se eldre ut, ikke yngre ;)