Alle innlegg Sukkerforum

Hvilke krav i profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mannfolk to. 19 sep. 2013 00:28

til det motsatte kjønn får deg til å tenke at her har du ikke sjanse. Altså, hvilke krav fra den andre føler du kraftig at du aldri vil klare å leve opp til.

For meg er det ting som handy, danser, synge, musikalsk, store hender og brede skuldre.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk to. 19 sep. 2013 00:40

@kiara

så du føler deg utilstrekkelig som menneske i de fleste profiler du leser?

Skjult ID med pseudonym Mannfolk to. 19 sep. 2013 00:51

Jeg var nok ikke tydelig nok i startinnlegget ser jeg. Her snakker vi om krav som gjør at en føler seg utilstrekkelig som menneske helt og fullt :) De kravene som vekker mindreverdihetsfølelsen rett og slett.

Skjult ID to. 19 sep. 2013 01:20

Når man leser at motparten ikke liker en som røyker, mår man leser at motparten har hundrevis av hobbyer og forventer at den potensielle skal være like aktiv (jeg har en del fritidsaktiviteter men når man ramser opp hundrevis - får en følelese av at man kommer til kort), friluftsmenneske (jeg liker å gå turer, men aldri i verden om jeg har interesse av å bestige et fjell eller å ligge i telt en weekend), når man leser at vedkommende ønsker å møte en som ser ut som en supermodell ( og realiteten er at man er helt normal, noen snur seg etter meg og andre ikke).

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 sep. 2013 01:22 Privat melding

"Han må være høyere enn meg når jeg har på mine høyeste hæler!" Det vil jeg neppe klare å oppfylle, med mindre hun er svært kortvokst. :)

Skjult ID med pseudonym Ayørn to. 19 sep. 2013 01:38

De fleste krav i profilen til det motsatte kjønn får meg til å tenke at HU ikke har tjangs.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 sep. 2013 05:24

Jeg har faktisk brede skuldre.. ;)

Mann med stor M. Den klarer aldri jeg og oppfylle, for jeg har ikke en stor negerkuk tenk! :P

@Kiara

Har to krav faktisk. At du skal være deg selv og like meg. ;)

Skjult ID to. 19 sep. 2013 20:58

"Hun må ikke se ut som om hun har vært hjemme til alle måltider". (Frokost, middag og kvelds altså??)

"Hun må kunne bli med på alt fra gallamiddag til en weekend i utlandet, og være klar på 1 time fra invitasjonen blir gitt". (Jeg har ikke skapet fullt av gallakjoler, og jeg har en jobb jeg ikke kan ta meg fri fra med en times varsel).

Og alle typer "Ari Behnske" lyriske beskrivelser av romantiske egenskaper. (Jeg foretrekker handling fremfor ord).

"Hun må ha en jobb hun trives i". (Nei, jeg trives ikke i min jobb, men jeg tar videreutdanning og søker aktivt etter noe nytt)

(mann 32 år fra Akershus) to. 19 sep. 2013 22:53 Privat melding

Handy, danser og "høy og mørk" ! Jeg er ikke lav, men uansett hvordan jeg vrir og vender på det så blir jeg ikke mørk.

"rik" er også noe som er skikkelig turnoff. Økonomien er i orden den altså, men jeg har ingen interesse av å ha en gold digger kjæreste.

(mann 31 år fra Vestfold) to. 19 sep. 2013 23:12 Privat melding

Jeg har treningsfobi, så det eventuelle motsatte kjønn som måtte tiltrekkes meg bør ikke være noen fanatisk treningsnarkoman.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 19 sep. 2013 23:27 Privat melding

Bortsett fra dette med røyking (røyker ikke, så er ikke noe problem), så er jeg enig med Skjult id 19.sept 01.20.

Blir helt matt av at det eneste gjeve her i verden er å være friluftmenneske-fantast.... og at man skal være så voldsomt ambisiøs - jeg har mine håp, planer og drømmer som alle andre, men noe karrierejag og lederstilling inngår ikke i de planene. Man skal ha alt på stell, ingen skavanker, ingen bagasje virker det som, og i tillegg skal man går rundt med et stort glis om trynet hele forbannade tiden og aldri ha en dårlig dag....Er jeg blid så er jeg det, men gidder ikke går rundt med et falskt smil om munnen og late som om alt er toppers om jeg har en ræva dag.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 sep. 2013 23:30

@iKommode1

Som Kiara sier, både ja og nei.
Ja fordi du har et syn på hvordan du vil at en kjæreste skal være og fordi eks-kjæresten din derfor også er slik (hvis personen ikke er sånn som du vil ha en kjæreste så har du gjort en feil et eller annet sted og det er derfor ikke et sjokk at personen er en eks-kjærste.).

Nei fordi ditt syn kom før kjæresten.

Enten det eller så er det bare jeg som er rar igjen som ikke tenker på hvordan eks-kjærestene mine var. :P

@Kiara

Ja det er bare å sende en melding vet du. Alderen er jo bare et tall.. ;)

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 19 sep. 2013 23:32

Mmmhh - økologisk gulrot... *drool*
Takk for tipset, kommode! *løper og henter litt knaskekveldsmat* :D

Er her kun for å lese og iblant fjase litt på forumet og besøker derfor ikke profiler for tiden, men en typisk profiltekst hvor jeg ÅPENBART ikke ville vært "drømmekjærestemateriale", er de hvor det legges ut i det vide og det breie om at vedkommende brenner for ekstremsport som å kaste seg ut av fullt fungerende fly o.l., eller bruker all sin fritid på golf, eller har en altoppslukende iver etter jakt, eller en utstrakt bil-og-motorsykkel-dilla *host* --- OG at han _ønsker at en eventuelt kjæreste deler disse hobbyene med ham_.
Eeehm...nei da har jeg ingen sjans til å "nå opp"... - heldigvis! ;D

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 19 sep. 2013 23:38

Men må innrømme at jeg tidligere har sett på høyden iblant også, og tenkt at jeg ikke ville nådd opp på det "punktet". :'/

Bill.mrk. "jordnær" (1.60m) med vissen høydeblomst i hånd".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 sep. 2013 01:51

Vet du.. Jeg tror rett og slett kjærligheten er for komplisert for meg jeg. :S

@Kiara

Godt poeng. Ikke at jeg noen gang kommer til å få noe mer av noen av delene de neste 45 årene heller. :P

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 08:21 Privat melding

@iKommode1 (mann 46 år fra Akershus) - to. 19 sep. 21:20

Tror den beskrivelse passer utrolig godt på størstedelen af nye brugere og btw utrolig god metafor, selv min halvdøde danske hjerne fattede den :)

Jeg ryger, så den er vanskeligt at komme udenom, da en del herinde hader rygere, men sådan er det bare :)

Når det så er sagt, så fatter og begriber jeg ikke, at folk vil begrænse dem til med alle de krav. Det er jo ufatteligt, så meget man skal opfylde af krav for i det hele taget at blive vurderet, så jeg klikker væk, selvom jeg opfylder størstedelen, da jeg anser det lidt for at være snæversynet og kravsstor:)

Når 2 mennesker mødes og der er kemi, så gir man og tar og en del "krav" vil blive opfyldt ifa. samarbejde parterne imellem, så krav der måske ikke er helt opfyldt vil i de fleste tilfælde være noget, som man kan opfylde sammen (ja altså bliver ikke let at opfylde kravet om at være mørk, hvis udgangspunktet er hvid :P)

Jeg synes folk skal slappe mere af og ta ud og opleve andre mennesker, så er jeg ret sikker på, at folk vil blive overrasket over, hvor dejlige vi alle kan være:)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 20 sep. 2013 08:53

Eneste krav som kan gjøre at jeg velger å gå videre, er når jeg ser at de vil at dama skal være treningspartner, og like å gå i fjellet.. Jeg hater å jogge/ løpe være på treningstudio eller gå i fjellene.. Så da er det veldig greit:)) vet det ikke er meg de søker:))

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 10:04 Privat melding

@Ikommode: kjærligheten skal ikke være kravstor, komplisert eller kreve arbeid, men her er paradokset - at forhold ofte er det ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 10:36 Privat melding

@ Pinnemand: mye bra poenger her :) prøver å ikke ha for mange krav, heller håp også har jeg noen punkt som jeg absolutt ikke vil ha fordi erfaringsmessig så funker det ikke. Nei til røyking F.eks. av den enkle grunn at jeg ikke tåler det ....

(mann 58 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 11:34 Privat melding

Hvis jeg skal være en demon på dansegulvet, så vet jeg at jeg har tapt. Og jeg foretrekker å snakke en sang. De som mener jeg skal være langt over middels engasjert i jobben har også eksludert meg.

Skjult ID med pseudonym Lothia fr. 20 sep. 2013 12:11

Enig med Kommoden - det er den følelsen lizzm - den følelsen som tar bort tvilen og som bare manifisterer seg ... i hjertet .... da glemmes krav.
Men de grunnleggende verdiene må kunne integreres i hverandre ellers kan ikke kjærligheten vare

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 20 sep. 2013 12:43

Høy og mørk. Jeg er middels høy og blond, og har ingen planer om å farge håret. Men det får meg absolutt ikke til å føle meg utilstrekkelig som menneske. Dessuten er min erfaring at de fleste jentene jeg har møtt fra Sukker som ikke har svart meg her, likevel liker meg godt nok når de møter meg ansikt til ansikt et annet sted. Ikke alle selvsagt, men de få som ikke gjør det er jo bare sære og rare ;-)

(kvinne 52 år fra Akershus) fr. 20 sep. 2013 13:03 Privat melding

Han kan kreve hva han vil. Jeg kan bare være meg selv. Det er det eneste jeg kan...., også får det være bra nok...:-)

(mann 58 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 13:18 Privat melding

Jeg kom i prat med en dame på sukkerfesten, og hun spurte hvorfor vi ikke hadde match. Vel, du røyker kanskje, parerte jeg den med. Og det er så enkelt som at her på sukker har jeg bare match med ikkerøykere. Så det punktet er det lett å glemme på en sånn liste.

Skjult ID med pseudonym mann fr. 20 sep. 2013 13:21

Jeg kom også i prat med en jente på den festen som spurte om det samme. "Vel, du har vel kanskje blokka meg du da", svarte jeg. og det hadde hun faktisk. Haha, var ganske festlig egentlig. Hadde hun vært skikkelig fin hadde det kanskje vært litt kjipt i stedet, men sånn det var nå var det bare morsomt. Jeg gikk forøvrig videre etter det ;)

(mann 37 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 15:00 Privat melding

Med mine 1,95 klarer jeg i allefall å leve opp til de fleste jenters krav til høyde, selv i høyhælte sko :D Det er en start om ikke noe annet :D

(mann 58 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 15:31 Privat melding

@Svampebob, jeg vet at de selger høyhælte sko str. 43 i butikken "Store sko". Den ligger i Rathkes gate. Du finner dem på nett også. Eller du kan handle på nett hos noen andre, magnus.com er et alternativ, men hvis du vil oppsøke dem, så må du ta tube til Baker Street.

(kvinne 29 år fra Vestfold) fr. 20 sep. 2013 15:57 Privat melding

Jeg tar ikke kravene personlig, vi er jo alle forskjellige. Men jeg lever ikke opp til de som ønsker en partner som kan være med å reise rundt i hele verden. Jeg liker å reise, men prioriterer anderledes nå som jeg er småbarnsmamma.

(mann 41 år fra Østfold) fr. 20 sep. 2013 18:17 Privat melding

Økonomi og skostørrelse (dvs høy og mørk, som regel).

Skjult ID med pseudonym popppp fr. 20 sep. 2013 18:21

Utadvendt og omgjengelig failer jeg på. Jeg er skikkelig god på tomannshånd med den rette personen, men ikke god i store folkemengder og med hvem som helst. Da blir jeg fort reservert. Og ettersom utadvendt vel må være den hyppigst etterspurte egenskapen her, så er vel det å være litt reservert den største turnoffen her.

Jeg er litt over gjennomsnittet høy, og så er jeg tynn. Så mann med stor M failer jeg også på (tar det som en selvfølge at en viktig del av den store M'en er en stor og sterk mann).

Handy er heller ikke noe jeg kan skryte på meg.

Hva med kjekk som ofte blir etterspurt? Vel, for noen er jeg sikkert det, men med ca 1 besøk i uken failer jeg nok for de fleste der.

Å sette folk på plass er heller ikke min greie, så damer som ønsker å settes på plass skjønner jeg meg ikke på.

Men nålen i høystakken finnes der ute, enten på sukker eller andre plasser, så selv om jeg failer hos 99% av dere damer, så er det like lite mitt tap som deres :-)

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 18:24

Haha! Den dagen et krav i en sukkerprofil får meg til å føle meg utilstrekkelig som menneske, er nok samme dag som noen må få meg innlagt en eller annen plass!

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 20 sep. 2013 23:12

Når de skriver at de vil ha en blid og søt jente som er ryddig med ordnet økonomi tenker jeg at vi har et problem. Jeg er veldig søt når jeg er blid, men humøret kommer faktisk litt an på hvilket nek jeg må omgåes. Jeg går ikke rundt og er uforbeholdent glad, jeg er et menneske med nyanser og tanker og gleder og lykker og plager som alle andre.

Jeg er ikke ryddig, og jeg ser helst at jeg slipper å plage en partner med mine økonomiske miseskapader. Hvis jeg er blakk er jeg blakk og da må jeg finne på noen mindre kostbare aktiviteter. Hvis jeg har penger er jeg rik og da kan vi finne på kjempegøye ting. Eller bare kjempedyre ting. Jeg bryr meg ikke om en kjæreste er rik eller fattig, skjønt, for fremtidens skyld er det fint om han har en slags plan eller inntekt eller ikke de verste betalingsanmerkningene. Det er forskjell på boms og vims. Men en person som har god oversikt over regnskapet blir jeg nok aldri.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk fr. 20 sep. 2013 23:26

Forøvrig har jeg bare to absolutte krav. Det må være en kvinne, hun kan ikke røyke (ikke en gang festrøyke). Det blir så lite trivelig stemning når hun blåser røyk i ansiktet mitt og øynene mine imiterer Niagarafallene de neste 15 minuttene...

Skjult ID med pseudonym dame32 lø. 21 sep. 2013 07:58

Har samme erfaring som noen andre her...når kravet er å smile masse blir jeg litt skeptisk...jeg er generelt en veldig positiv person men passer ikke med en mann som synes det er viktigere at jeg smiler enn at jeg er glad.
Ellers går jeg fort ut av de profilene der det står at de ønsker ei dame som er glad i å gå i høyhælte sko, sminke seg osv. Det har aldri vært noen stor interesse for meg.

Skjult ID med pseudonym . sø. 22 sep. 2013 07:10

"Du skal ha alle kroppsdeler i behold"
"Du skal like ditt utseende"

Spesielt den første var jo god, kanskje fyren hadde en eks som hadde fjernet et bryst, slo det meg, men det var kanskje bare tankene mine som løp løpsk...

Skjult ID med pseudonym . sø. 22 sep. 2013 07:28

Stevia61: hvilke krav har du da? karrierekvinne...utadvendt, kanskje? Jeg vet de må være slanke, men ellers...Pen? Bare lurte...

(mann 58 år fra Oslo) sø. 22 sep. 2013 08:04 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym .) - sø. 22 sep. 07:28
Mine krav? Ja, utseendet betyr noe. Selvsagt. Det gjør det vel egentlig for alle. Og som sagt kysser jeg ikke askebegre.
Ellers er begrepet krav så avgrensende. Jeg er opptatt av å møtes og finne ut om man finner tonen. Og i praksis så er min utfordring at jeg så lett oppleves som en god venn og samtalepartner. Men å tenne denne forb..... gnisten. Og det skal ikke tennes en gnist. Det skal tennes to.

Skjult ID med pseudonym sugardaddy sø. 22 sep. 2013 09:26

Det er nok veldig mange som har lest "fifty shades of grey" og ønsker seg en "demon" i senga. Uten å ha lest bøkene,så vil jeg tippe jeg faller på utsiden av de kravene der. Misforstå meg rett, jeg finner frem ;) men jeg er nok en mer rolig lidenskapelig type...

Skjult ID med pseudonym . sø. 22 sep. 2013 10:07

steviaa61: ok. (jeg har blitt blokkert, skjønner du, men det kan jo være mange årsaker til det.;) derfor fikk jeg ikke gått inn og lest profilen, lurte bare på hva du søkte...

Skjult ID med pseudonym mann77 sø. 22 sep. 2013 10:58

"Drømmemannen er høy og mørk". Jeg er lys blond, så det kan jeg aldri leve opp til.

(mann 39 år fra Oslo) on. 25 sep. 2013 08:44 Privat melding

Wow har folk krav for sine drømmepartnere...? Det hadde jeg ikke fått med meg... xD

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus on. 25 sep. 2013 09:23

Krav og krav...
Man kan stille så mange krav man vil, men man kan likevel ende med å bli overrasket over hvor forskjellig kjæresten er.
Det er en av grunnene til at jeg ikke legger meg så mye opp i diverse krav.
Men det må gå an å kjenne igjen personen i profilteksten (hvis de har en, og klarer å beskrive seg selv, da).

Skjult ID med pseudonym Erre mulig on. 25 sep. 2013 10:49

Han må ha en god og ordnet økonomi....check den har jeg inne, men så står det i tillegg, han må like jobben sin!!!
Jeg har to mill i inntekt, så krever du at jeg skal like at jeg produserer våpen også!
Fan, jeg liker ikke det jeg gjør, men jeg skaffer da pengene på bordet for det. Hva er det da egentlig vil med meg lurer jeg på!?

Skjult ID med pseudonym Smile! on. 25 sep. 2013 23:55

God i senga? :(