Alle innlegg Sukkerforum

Når du ikke får svar - hva gjør du?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nord31 to. 19 sep. 2013 01:21

Hva gjør andre her i de tilfellene man sender en mld og ikke hører noe tilbake?

- prøver på nytt litt senere hvis man ble veldig interessert (hva sier man isåfall?)
- blokkerer?
- ignorerer profilen fremover

Hva tenker dere spesielt om det å forsøke på nytt? Ydmykende? Liker jenter at det mases litt? Ser mer for meg at det er enda mer turn-off?
Hvor mange forsøk har dere gjort på kontakt med samme person max?

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 19 sep. 2013 01:38

Maks to forsøk.. men det er sjelden og da som oftest med mange måneders mellomrom. Som regel rydder jeg listene med å blokkere de som ikke svarer innen rimelig tid.

Skjult ID med pseudonym Nord31 to. 19 sep. 2013 01:44

Har brukt noe av samme tankegang, ja.

Skjult ID med pseudonym Ulmende to. 19 sep. 2013 02:08

Om en person ikke svarer så er det svar nok i seg selv, tenker jeg.
Jeg svarer alle, inkludert de som ikke er av interesse, for jeg foretrekker det samme tilbake.

Skjult ID med pseudonym tja to. 19 sep. 2013 09:02

Går videre... ikke svar = ikke interessert tenker nå jeg da..

(mann 58 år fra Oslo) to. 19 sep. 2013 09:38 Privat melding

Manglende svar betyr at jeg ikke har kommet med noe som har fristet til å svare. Jeg vet ikke om det er bildet mitt, profilteksten min eller meldingen jeg sendte. Men uansett er det et tegn på at hun ikke er interessert i meg. Så da lar jeg henne være. Men jeg blokkerer ikke på grunn av manglende svar. Jeg har i hvert fall ikke gjort det hittil.

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) to. 19 sep. 2013 09:55 Privat melding

Om jeg skriver til noen, og ikke får svar, så er det i grunn helt ok.
Jeg synes ikke det er nødvendig med noe høflig avslag heller. Finner de meg interessant, så svarer de jo.
De standardsvarene er ikke nødvendige for min del.

Skjult ID med pseudonym mann 36 to. 19 sep. 2013 10:04

Det øverste, prøver på nytt litt senere hvis man ble veldig interessert. Kanskje 2 - 3 eller 6 måneder senere, eller neste gang jeg er aktiv på sukker hvis jeg tar en time out eller deaktiverer profilen min for å finne ut av ting med en jente. Men blir jeg ignorert mer enn et par - tre ganger over litt tid kaster jeg inn håndkleet, og da hender det at jeg blokkerer bare for å få henne ut av listene mine.

Samtidig er det jo litt dumt å blokkere også da. Ble kjent med en veldig kul og hyggelig jente på Sukkerfesten nå, og hun var en av de som aldri hadde tatt seg bryet med å svare på meldingene mine. Tror ikke vi blir noe mer enn venner, selv om det ble litt klinings den kvelden, men uansett veldig hyggelig å ha blitt kjent med henne.

Skjult ID med pseudonym me too to. 19 sep. 2013 14:17

Stevia: Ja, enten var det bilder, profil eller meldingen som ikke appellerte. At du da trekkker slutningen at hun UANSETT ikke er interessert i deg, blir jo feil. Du har mulighet til å forandre på alle de tre komponentene til neste forsøk! Og meldingen håper jeg ikke blir identisk.

Vet det er yndet å si at bildet betyr alt, men her kommer man langt med en god melding (så lenge bildet ikke er helt far out).

Skjult ID med pseudonym Dropspose to. 19 sep. 2013 14:24

Jeg ville nok aldri sendt melding to ganger. Jeg liker bedre å ikke få svar, enn å få et standardsvar tilbake. Jeg skjønner jo tegninga når de ikke svarer, og det er heit greit. Jeg blokkerer de ikke, men går ikke inn på profilen igjen.
Jeg svarer heller ikke alle, men svarer de som tydelig har gjort seg flid i en fin melding, med en høflig ''ikke interessert'' (tilpasser selvsagt svaret meldingen og guttene jeg fikk den fra). Det har hendt når jeg ikke har svart at jeg får en oppfølgingsmelding en ukes tid senere. Det gjør at jeg kanskje gir de et høflig avslag, men det har aldri hendt at melding nr 2 overbeviser meg.
Det var her en dag at jeg skulle til å skrive melding til en, da jeg så at jeg hadde skrevet en melding til han for over et år siden uten å få svar. Da valgte jeg å ikke sende en ny melding, selv om det var så lenge siden. Ting kan så klart ha endret seg på så lang tid, men jeg valgte altså å la være.

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 19 sep. 2013 14:32 Privat melding

Jeg får endel meldinger fra menn som absolutt ikke er i mitt søkelys; for unge og ofte en del cm kortere... Da tenker jeg at de ikke har tatt seg bryet med å lese profilen min... Der står det at jeg ikke er interessert i lavere menn enn meg... Men, jeg svare alltid høflig tilbake, fordi det er det jeg selv ønsker at menn skal gjøre på mine meldinger... Blokkere har jeg vel gjort et par ganger toppen, og det kun hvis mannen har vist seg slibrig eller guffen...
Har jeg skrevet til en mann og ikke fått svar så gidder jeg ikke å skrive en gang til! Det går på stoltheten løs... Men, det kan jo være alle verdens grunner til IKKE å svare; man er midt oppi noe med en annen person, etc... Listen er lang. Derfor er det jo også ikke noe poeng å blokkere, mener nå jeg...

Skjult ID med pseudonym Stevia61 to. 19 sep. 2013 14:48

@ me too
Ja, jeg er klar over at jeg kan justere på alle faktorene. Og jeg vet det er fair å prøve igjen. Mine første meldinger på sukker var mildt sagt klønete. Men jeg har ikke snudd bunken ennå. Det kan jo skje.
Og hun kan jo kontakte meg selv om jeg var en kløne i starten.

Jeg ser at vi som ikke blokkerer egentlig alle holder åpning for et nytt forsøk. :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 to. 19 sep. 2013 14:58

Jeg har tidligere blitt kontaktet av en jente som trodde hun sendte den første meldingen til meg, selv om jeg hadde sendt en førstemelding til henne flere måneder tidligere. Hun hadde aldri fått med seg den. Kjempesøt og spennende jente, hadde det veldig hyggelig sammen med henne, og vi var på to dater før hun dessverre bestemte seg for å gi eksen som kom krypende en ny sjanse i stedet. Dumt av henne selvsagt, og jeg så at hun var tilbake her på Sukker før det hadde gått to måneder, men sånt skjer. Uansett litt dumt å blokkere noen etter den første ubesvarte meldingen spør du meg.

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 19 sep. 2013 15:03 Privat melding

Jeg bruker ikke blokkeringsmulighetene så aktivt. En vet jo aldri. Får å bli blokkert må jeg føle at det er ekkelt.

Ute i den virkelige verden må man jo forholde seg til mennesker selv om de ikke er interessert, og jeg vil ikke endre på det. Mennesker må få lov å ha åpen kommunikasjon, selv om de ikke svarer sånn som jeg vil at de skal svare.

Det er jo litt merkelig å være litt sent med svar for så å oppdage at man er blokkert, da kan man jo ikke forklare seg.

Skjult ID med pseudonym ThisOne to. 19 sep. 2013 16:57

jeg gjør ingenting jeg.. Sender mange meldinger som blir lest og ikke besvart. Jeg tenker at jeg gir folk noen dagers "frist" - det kan jo være at de har en travel hverdag, har lest og ikke vet hva de skal svare med en gang, eller de må tenke seg om om de vil svare kanskje? Når det ikke svares sletter jeg bare meldinga jeg har sendt og så går jeg videre. Jeg blokkerer ingen på det grunnlaget. (for jeg klarer å huske hvem jeg ikke fikk svar fra. Selv om det gjelder veeldig mange nå - merkelig hva den lille hjernen min klarer å huske på altså.... )

(mann 47 år fra Rogaland) to. 19 sep. 2013 17:26 Privat melding

Hvis en ikke får svar så var vel vedkommende ikke interessert da. Er det mer å tenke over?

(mann 43 år fra Oslo) to. 19 sep. 2013 23:17 Privat melding

Da tar jeg et bildesøk på Google, og om jeg finner ut hvem det er så drar jeg hjem til henne og skjeller henne ut. Det virker som de setter pris på denne ærligheten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 sep. 2013 23:24

Det er så jævlig kleint å sende enda en melding. Samme om det er 1 måned senere eller 1 år senere. Det er kleint uansett. Syns nå jeg hvertfall, men hva vet egentlig jeg? Driver jo ikke med slikt tull som å sende meldinger.
Med annet noen sender til meg først vel og merke.

Har hatt mange lange, men ikke spesielt gode samtaler med disse profilene dere påstår er fake. :P

Skjult ID med pseudonym Tilia fr. 20 sep. 2013 00:04

Ville nok bare antatt at personen ikke var interessert.
Hadde ikke turt å sende ny melding iallfall. Ville følt meg dum da, iallfall rimelig flau. Ydmykende, ja.
For som man har lært her inne på forumet; intet svar = avslag og "tydelig svar" om at du ikke er interessant i deres øyne.

(kvinne 28 år fra Vest-Agder) fr. 20 sep. 2013 00:29 Privat melding

Jeg syns alle burde svare! Om det så bare er at de ikke er interessert:-)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 20 sep. 2013 08:43

Jeg tenker at kanskje de er i dialog med noen og at det var feil timing bare. Så om jeg virkelig liker profilen kan jeg godt sende en ny melding rundt neste korsvei om første ikke ble besvart.
Om de ikke svarer på den heller tolker jeg det som at jeg var uaktuell.., og det er jo helt greit :) ingen kan matche alle. Selv prøver jeg å svare på de fleste, men vet jeg synder noen ganger, det kan være det virkelige livet som kommer i veien og så syns jeg det blir for dumt å svare lang tid etter, kan være at det er en melding ala hei søta, eller ferdigmeldingder som er intetsigende., eller at det er en jeg har svart ut før at jeg ikke er intressert..
Selv syns jeg det er bedre å ikke få svar en disse ferdigmeldingene.. Men ser vi er forskjellig så gjør også litt forskjellig.,.

Skjult ID med pseudonym 8/10 fr. 20 sep. 2013 19:45

Om mannen ikke har lest meldingen, tenker jeg ikke så mye over det.
Om mannen har lest meldingen og ikke svarer 1-2 uker, blokerer deg. Da kommer profilen hans ikke i søkene mine. Det er veldig nyttig og sparer meg for masse tid og frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym skaramanga fr. 20 sep. 2013 21:01

God ide å blokkere de som ikke har svart innen 1 uke og har vært pålogget i løpet av samme uke, også de som ikke har giddi å åpnet brevet i samme periode.

Dette synes jeg er en god praksis og det blir mindre kult for damene å være kostbare/sellektive, og de mister følelsen/gleden av at de føler de har flere menn å velge og vrake i når de blir blokkert.

En svært bra ide rett og slett og ære til de som bruker blokker knappen !! Jo fler jo bedre!!

Skjult ID med pseudonym skaramanga fr. 20 sep. 2013 22:58

Har nå blokkert en hel haug, sliter litt med krampe i armen, men det går sikkert greit puh, så slipper jeg å se disse kverulantene mer, eller buruglene!

Skjult ID med pseudonym Fred lø. 21 sep. 2013 00:28

Slutt å vær så jævla hårsåre. Hvorfor i f**n skal alle drive å svare alle? Jeg svarer de som kaprer min oppmerksomhet, og det samme regner jeg med det er andre veien. Sitte og furte over "buhuu han leste min meld men ikke svarte" minner bare om en 12 åring. Kos og klem de som er verdt det, ikke furt over det andre.

Fred ut